2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ne güzel biz minişten dolayı bi işe el atamıyoruz ev temizlemeyi bile özledim dikkat et kendine cnm benim yorma kendini bu kadar

sakın ha kuzu özleyip mözlemeyin..bende geçirdim o günleri...4 ayımı doldurana kadar bende çektim o sıkıntıları..ben kürtajın peşine hamile kaldım direkt canım o yüzden bayağı çektim 3 progestan alıyordum bazen de iğne...o yüzden düzelene kadar temizlik memizlik yok...

cok sagol tatlim evet benim arkadaslarda cok memnun bencede siddetle tavsiye edilir ekim annelerriiiii
ne kadar canım fıyatı

vallahi canim ben almanyada oldugum icin 25.99€ ya geldi ama arkadaslar yardimci olurlar sana ama gercekten cok uygun ve kalitesi harika

valla hayatımda ilk kez temizlik yapmayı özledim biz de zorla kaşınıyoz haaa

sorma önceleri ev iş arasında ne ara yapsam olurdum, şimdi miniş izin vermio eve el atamıyom ya çıldırıom :) yapınca ağrım oluyor,yapmasan ev alıp başını gidio :) ne istiyoz bi allah aşkına bi karar versek, adamlar bazen çıldırınca haklılar galiba

ne güzel biz minişten dolayı bi işe el atamıyoruz ev temizlemeyi bile özledim dikkat et kendine cnm benim yorma kendini bu kadar

bizde aynı canım ayın sonunda gunum var vAlla her gun biyersını yapym azar azar kız kardesm gelck temızlıge yardıma içim rahat etmıyo ama napıym bebişler olsnda rahatla yaparz

bende ekimde ikinci kez anne olucam inşallah yazdıklarınızı okuyunca dayanamadım kadınlar kulübüne üye oldum
benide aranıza alırmısınız
aramıza yeni bi ekim annişi daha gelmişşş, hoşgeldinn canımm, Allah sağ salim kavuştursun inşallah
valla hayatımda ilk kez temizlik yapmayı özledim biz de zorla kaşınıyoz haaa
kıss özlicek başka bişey kalmadı mı, elinin boşluğundan mı kaynaklanıyo bu özlem

ay ben 34 olmusm ınankı şimdi farkına vardm eyvaaaaaaaaaaah az kaldı biyandan olsun dıye bakıym bıyandan yaklasıyo dıye korkuym allahım yardm et hepımıze bu yolda olan herkese

kızlar fikri bilgisi olandan fikirlerini bekliyorum hastahane çantasına neler koymaliyim malum bu konuda birşey bilmiyorum

bende ekimde ikinci kez anne olucam inşallah yazdıklarınızı okuyunca dayanamadım kadınlar kulübüne üye oldum
benide aranıza alırmısınız
Aramıza hosgeldin :)
temizlik bitti...mis gibi oldu ev..ama yorulduk accık...

Hadi bakalım. Bugun bende biraz temizlik yapacaktım. Kociş aldı beni Cafe'ye geldik. Oturuyoruz. Artık temizlik yarın yada haftaya.

ay ben 34 olmusm ınankı şimdi farkına vardm eyvaaaaaaaaaaah az kaldı biyandan olsun dıye bakıym bıyandan yaklasıyo dıye korkuym allahım yardm et hepımıze bu yolda olan herkese

kıss dur panikleme ne güzel işte 6 haftacık kalmış minişine, sayılı gün gitgide zaman daralıo bak hayorlısıyla nerdeyse yolun sonundasın,bebeişde sende sağlıklısın,hayırlısı ile bide doğurdun mu senden iyisi yok :) bizde peşinde gelcez hayırlısıyla...

Aramıza hosgeldin :)

Hadi bakalım. Bugun bende biraz temizlik yapacaktım. Kociş aldı beni Cafe'ye geldik. Oturuyoruz. Artık temizlik yarın yada haftaya.

yarına ütüm var kuzu...haftasonu topik sessiz olunca bende haftasonuna yayıyorum temizliği hafta içinde de yatış veriyorum kendime..

maaşallah temizlik gün falan benim kalmayı canım istemiyo hele sıcaklar artığından berri

canım ben fazla kılo almadm 7 kılo aldm allaha sukur bu aralarda ıyı hıssedym kendımı ramazanda 1 2 defa tansıynm yukseldı 14 falan 13 falan oldu kAfam salak gıbıydı baska sorunm olmadı ayaklarmda şişme varis falan yok sa lı carsmba alışverşteydm maasalh öglendn aksam 9 kadar falan gezdm agrı sızm yok bı panık atak tn cektm hamılelıkte arada panıkleyp carpıntı nefes darlıgı oldu baska sorunm olmadı şimdilerde havalr cok sıcak ama normal insanlar bıle sıcaktn uyuyamyo bızmkı uyuyamamız normal yanı az kaldı su dogumuda atlatsak bılemıym arada kendımı cok gucsz hıssedym yapamam normal dıym sonra arada cesaret gelıyo bılmym allah yardımcmz olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…