maşallah kuzuya hayırlısı ile gelsin miniş hanım :)
ne kadar canım fıyatı
ne güzelbiz minişten dolayı bi işe el atamıyoruz ev temizlemeyi bile özledim dikkat et kendine cnm benim yorma kendini bu kadar
valla hayatımda ilk kez temizlik yapmayı özledimbiz de zorla kaşınıyoz haaa
önerilerin ve tavsiyelerin için teşekkürler Cnm senin kuzu kaç kilomasallah Cnm güzel besleniyorsun ben saat 07:30 yatıyorum uyuyamiyorum saat 1 de kalkıp kahvaltı ediyorum biraz meyve yiyorum acikirsam yemek yiyorum yalnız olunca Cnm birşey istemiyor zaten su süt ayran yoğurt yiyince yer kalmıyor kızıma kilo aldırmak istiyorum ama benim kız kilo sevmiyor
benim beslenmem birazda çalıştığım için daha düzenli oluyor, evde malesef dediğin gibi cnm istemiyor, tek başıma napıp da ne yiyim, yada aparatiflerle geçiştiriyoruz ama annesi minişimiz için yemeliyiz. ben ömrümde bu kadar çok yemek yemedim diyetisyen bi döşedi :) ilk zamanlar yarısını bile yiyemiodum ama zamanla rayına oturuyor. işte en baş sorunun sen öğlen kahvaltı yaptığından senin gün içindeki üm öğünlerin şaşıyor arada da su,ayran yoğurt yüklenmesinden yemek yemeye yer kalmıyor :) kızına kilo aldırmak için ekmek, makarna pirinç,bakliyat,et ürünleri özellikle yemelisin cnm benim, benim ark. son 2 ayında bebek çok düşük kiloluydu diyetisyeni ekmek makarna sebest dedi ondan sonra kuzucuk kilo aldı. yesinler senin çıtıpıtı kızını narin güzeli olacak şeker şey... :)
inşallah Cnm herşey zamanında olur inşallahçok teşekküe ederim hoşbuldum gerçekten bazı arkadaşların doğumları başlamış bile çok üzüldüm allah bebeklerinede kendilerinede yardım etsin inşallah
anladım ama nasıl dayanacagiz ki zaten agirlastik bir de karnımız taş gibi olunca sanki daha bir agri oluyorcnm 34. haftada doğarsa ciğer gelişimini atlatmış olruz ve sorunumuz kalmaz dedi.. zaten 34. haftadan sonra ilaç vs. vermicekmiş kasılma da olsa..
ooo süper cnm minişimiz güle güle kullansın bende ondan aldım, kullanan arkadaşlarımda çok memnun :)
almayan arkadaşlar varsa ürün tavsiye edilir, hemde set fiyatı ayrı ayrı alamaya kıyasla çok uygundur.
ne kadar canım fıyatı
valla hayatımda ilk kez temizlik yapmayı özledimbiz de zorla kaşınıyoz haaa
ne güzelbiz minişten dolayı bi işe el atamıyoruz ev temizlemeyi bile özledim dikkat et kendine cnm benim yorma kendini bu kadar
aramıza yeni bi ekim annişi daha gelmişşş, hoşgeldinn canımm, Allah sağ salim kavuştursun inşallahbende ekimde ikinci kez anne olucam inşallah yazdıklarınızı okuyunca dayanamadım kadınlar kulübüne üye oldum
benide aranıza alırmısınız
kıss özlicek başka bişey kalmadı mı, elinin boşluğundan mı kaynaklanıyo bu özlemvalla hayatımda ilk kez temizlik yapmayı özledimbiz de zorla kaşınıyoz haaa
bizde aynı canım ayın sonunda gunum var vAlla her gun biyersını yapym azar azar kız kardesm gelck temızlıge yardıma içim rahat etmıyo ama napıym bebişler olsnda rahatla yaparz
önerilerin ve tavsiyelerin için teşekkürler Cnm senin kuzu kaç kilo
bende şekerde olduğundan bizim miniş biraz tontiş gidio sanırım 1.5 kilo civarına yaklaştık cnm
Aramıza hosgeldin :)bende ekimde ikinci kez anne olucam inşallah yazdıklarınızı okuyunca dayanamadım kadınlar kulübüne üye oldum
benide aranıza alırmısınız
temizlik bitti...mis gibi oldu ev..ama yorulduk accık...
ay ben 34 olmusm ınankı şimdi farkına vardm eyvaaaaaaaaaaah az kaldı biyandan olsun dıye bakıym bıyandan yaklasıyo dıye korkuym allahım yardm et hepımıze bu yolda olan herkese
Aramıza hosgeldin :)
Hadi bakalım. Bugun bende biraz temizlik yapacaktım. Kociş aldı beni Cafe'ye geldik. Oturuyoruz. Artık temizlik yarın yada haftaya.
kızlar fikri bilgisi olandan fikirlerini bekliyorum hastahane çantasına neler koymaliyim malum bu konuda birşey bilmiyorum
maaşallah temizlik gün falan benim kalmayı canım istemiyo hele sıcaklar artığından berri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?