masallah minigeönerilerin ve tavsiyelerin için teşekkürler Cnm senin kuzu kaç kilo
bende şekerde olduğundan bizim miniş biraz tontiş gidio sanırım 1.5 kilo civarına yaklaştık cnminşallah benim kuzu da 1,5 kilo yu gecmistir
benim gibi sezeryan olacalar varmı acaba
şu an hiç birşey belli değil Cnm eğer sancılar devam ederse bebis acele ederse normal olmayacak ama ben normal doğum istiyorum
canım ben fazla kılo almadm 7 kılo aldm allaha sukur bu aralarda ıyı hıssedym kendımı ramazanda 1 2 defa tansıynm yukseldı 14 falan 13 falan oldu kAfam salak gıbıydı baska sorunm olmadı ayaklarmda şişme varis falan yok sa lı carsmba alışverşteydm maasalh öglendn aksam 9 kadar falan gezdm agrı sızm yok bı panık atak tn cektm hamılelıkte arada panıkleyp carpıntı nefes darlıgı oldu baska sorunm olmadı şimdilerde havalr cok sıcak ama normal insanlar bıle sıcaktn uyuyamyo bızmkı uyuyamamız normal yanı az kaldı su dogumuda atlatsak bılemıym arada kendımı cok gucsz hıssedym yapamam normal dıym sonra arada cesaret gelıyo bılmym allah yardımcmz olsn
Riskli dönemler, sorunlar, endişelerr hepsi biticek Allahın izniyle hemde en fazla 6 hafta sonra.ay ben 34 olmusm ınankı şimdi farkına vardm eyvaaaaaaaaaaah az kaldı biyandan olsun dıye bakıym bıyandan yaklasıyo dıye korkuym allahım yardm et hepımıze bu yolda olan herkese
masallah minigeinşallah benim kuzu da 1,5 kilo yu gecmistir
şu an hiç birşey belli değil Cnm eğer sancılar devam ederse bebis acele ederse normal olmayacak ama ben normal doğum istiyorum
inşallah normal olur allah yardımcın olsun
3 tane bebek takımı kendine bi uzun bi pijama bide sabahlık bebeğe battaniye ikinizede bez falan
hasta bezi mı yoksa normal mı Cnm birde ben bebeğe bez almadim acaba hangisinden alsam
kızlar fikri bilgisi olandan fikirlerini bekliyorum hastahane çantasına neler koymaliyim malum bu konuda birşey bilmiyorum
canım senin ikinciydi yanlış okumadıysam, ilki nasıl oldu ?doğum yaklaştıkça çok sitres oluyorum sizede durum nasıl
kızlar fikri bilgisi olandan fikirlerini bekliyorum hastahane çantasına neler koymaliyim malum bu konuda birşey bilmiyorum
doğum yaklaştıkça çok sitres oluyorum sizede durum nasıl
doğum yaklaştıkça çok sitres oluyorum sizede durum nasıl
canım senin ikinciydi yanlış okumadıysam, ilki nasıl oldu ?
benim ilk olduğu için herhangi bişey düşünemiyorum, herkesin aklına gelebileceği şeyler illaki benimde aklıma geliyo ama insan bişey bilmeyince neyden korkacağını bile kestiremiyo
valla Cnm ben zaman geçmiyor diye sıkıntı yapıyorum ne yalan söyliyeyim bir an önce dogumu yaşamak istiyorum doğurmak istiyorum
8 hafta 8 bin yıl gibi geliyor bana şu 59 gün bir an önce geçse diyorum 38 haftada doğurmaya raziyim 40 bekleyemem
canım senin ikinciydi yanlış okumadıysam, ilki nasıl oldu ?
benim ilk olduğu için herhangi bişey düşünemiyorum, herkesin aklına gelebileceği şeyler illaki benimde aklıma geliyo ama insan bişey bilmeyince neyden korkacağını bile kestiremiyo
İyi yapmışsın canım. Benim de ütü bar ama artık yaparım bi ara.yarına ütüm var kuzu...haftasonu topik sessiz olunca bende haftasonuna yayıyorum temizliği hafta içinde de yatış veriyorum kendime..
Riskli dönemler, sorunlar, endişelerr hepsi biticek Allahın izniyle hemde en fazla 6 hafta sonra.
Bende bazen oturup düşünüyorum son haftalara geldiğimi, acayip seviniyorum ama doktorumla daha doğumu konuşmadığımız içinde endişeleniyorum kendi kendime. şükür herşey yolunda tahmini doğumun 25 ekim olduğunu dr.umda söyledi ilk defa. inşallah hayırlısıyla sağ salim kavuşuruz hepimiz
masallah minigeinşallah benim kuzu da 1,5 kilo yu gecmistir
şekerim var ya cnm o işte beslio ama oda iyi değil şimdi yeniden diyetisyene gitcem umarım geçmiştir senin minik ne kadar oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?