2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evet ikinci ama ilkte acil sezeryandı korkmaya fırsatım olmadı ama bunda başıma ne gelecek tahmin ediyorum ve çok korkuyorum
inşallah korktuğun gibi olmaz.
aynen öyle canımcım. bende de pa ilk seviyelerde olduğu için sıkıntıya düştüğümde kendimi devamlı telkinlemeye çalışıyorum. Sende olduğu gibi çarpıntı, baş dönemesi, uyuşukluk yaşıyorum. bunlara bi yerden sonra alışıyosun ama beklemediğin anda tekrar gelince sakinleşemiyorum bazen. Mesela bugün inşallah böyle bi sorunumuz olmadan kurtuluruz

hayırlısı olsun canımcım sağlıklı olsunda.. bende ayrıntılıya gittiğimde dr demişti, nasıl olucağını senin bebişin belirlicek diye. şuan herhangi bir sıkıntı yok ama günü gelene kadar bebişin gelmezse ve gününde de pozisyonunda olursa normal olur demişti.

bende sakinleşmeye çalışıyorum ama olmuyo bebeği düşünüyorum sağlıklı dogsun inşallah biraz sorunlu gebelik geçirdim kanama falan düşük tehlikesi derken 30 haftalık olduk şimdide doğum korkusu sardı

benim kanama, düşük problemlerim olmadı şükür ama neler yaşadığını çok iyi anlayabiliyorum. ufacık bi takıntı bile bizleri ne hale getiriyo. benim bugün başımın ağrısıda çarpıntımda geçmedi, temelli sinir oldum. Allah yardımcımız olsun..

amin gerçekten bende bebeğin saglıgı kanama takıntı haline geldi gece bile bebek hareketleri dinlemekten kendimi alamıyorum

en cok korkum dogum anında nefesmn daralıp carpıntımn olması ondan korkuyrm kafamda yazıyorum işte inş olmaz bazende dıyom belkı sancıdan aklıma gelmez dıye cunku pank atak olup normal dogum yapanlarn hıkAYESINI okudm hepsıde aklımıza bıle gelmedı panık yapmk dıyo ben tansıynmu bıle cıkartıyodum panıkleyerek bımyrm ne olck allaha sıgınıyrm bı tek yalnz kalmamaya dıkkt edym yalnz kalınca düşünp kurmaya baslıuym bende de öyle oluyo bı anda carpıntı nefes darklıgı delırckmıs hıssı kollarm agrıyo uyusuyo göğsüme bıle agrılar gırıyo ılk 3 ay hergun kabustu sımdı yok allaha şukur cok nadır oluyo

amin gerçekten bende bebeğin saglıgı kanama takıntı haline geldi gece bile bebek hareketleri dinlemekten kendimi alamıyorum
işte böyle olması çok kötü, zaten bu dönemlerde daha bi depresif oluyoruz bir de bu takıntılarımız artınca iyice çöküyoruz. Bende kendi bedenimi çok dinlemeye başladım, bi nevi evham diyelim. biraz önce yoktu şimdi niye böyle, kaç saat oldu niye geçmiyo, bi tek bende mi var derkennn.....

gerçekten kötü daha kötüleşmeden doğum olsun sağlıcakla istiyorum kendime başka şeyler düşündürmeye çalışıyorum ama aklım he hareket dinlemede

benimde hamilelik öncesi dönemde öyleydi, tam bi kabus.. 2 senemi tamamen yaşamamış sayabiliyorum, çnkü bu hastalık yüzünden yaşadığımı anlamıyodum. şimdilerde şükür iyiyim ama geçen haftanın stresi yeni yeni çıkıyo sanırım, bir de yorgunluk ve duygusallık olunca nasıl olabildiğimi bilirsin zaten. kısların hikayelerini bende okudum özellikle sevimdeniz beni çok rahatlattı. 0 kadar kötü bi halde gitti ama pa dair hiçbişey yaşamadan geldi. inşallah bizlerde rahat geçiririz.
kızlar biz kaçar uykumuz geldi bizim oğluşumla uyuyalım...grş
iyi uykularr canımcım, baş baş

kızlar geçmişi çok okuyamadım ama sizlere yazmak istedim bol bol dua edelim Rabbim yar ve yardımcınız olsun hepimize kolay doğumlar versin aslında en gbüyük rahatlığı O na tevekkül ile sağlayabiliriz O neylerse güzel eyler biz hep kolay olacağını herşeyin ii olacağını düşünerek isteyelim yeter
bende ilk doğumu sezeryan olanlardanım ve bilinçli gitmek gerçekten ayrı bi korku yapıyo çünkü ilkinde acil olmuştu hiç bişi anlamadım ve bolll boll dua okudum ayetel kürsi ve inşirah suresi ben bu surenin gücüne inanıyorum gerçekten kolaylaştırıyo rahatlık veriyo insana günlerimiz azaldı doğumlarımız yaklaşıyo ve hepimiz cennet kokulularımıza kavuşucaz sağlıkla inş

geri geldim canım hoşbulduk biraz geç geldim ama anca hallettim işimi
kızlar çatlaklardan ne haber bende daha olmadı ama kaşınmalar başladı bu saate kadar olmadı bundan sonrada olmasın ya inşallah olmaz
benim daha olmadı ama arada kaşıntı oluyor ama sürekli değil belki normal kaşıntıdır da ben çatlak korkusuyla o mu acaba diyorum kremimi de hergün sürüyorum umarım çatlak olmaz ben çok yatkınım çatlağa malesef ergenlikten kalma olanlar var ordan biliyorum

canım yemen lazım artık yoksa bebiş az kilo alır bu haftalardan sonra artık biz ne yerssek ondan besleniyorlar doktorum dedi bana da artık büyümesi senin yemene bağlı diye

gerçekten kötü daha kötüleşmeden doğum olsun sağlıcakla istiyorum kendime başka şeyler düşündürmeye çalışıyorum ama aklım he hareket dinlemede
buraya gelmenin faydası olur inşallah. çünkü çoğumuzda aynı şeyler olunca yardımcı olabiliyoruz, destek olabiliyoruz, burada sohbet etmek bile çok iyi geliyo gerçekten

hasta bezi mı yoksa normal mı Cnm birde ben bebeğe bez almadim acaba hangisinden alsam

Canım bize de lazım olacak çünkü kanamalarımız olacak. Kimisi hasta bezi diyor kimisi normal diyor ben normal alacam herhalde.
Bebeğe bende daha almadım. Herhalde prima alırım. Ya yenildogan yada bir ustu. Belki ikisinden de alırım. Çünkü onlar kilolarına gore ya. Sanırım doguma yakın alırım onu. Çünkü bebek iri mı ufak mı avsi bilemiyoruz.

canlar böyle yapmayn ben böyle yaparak kendımı hasta ettım 6 senedr panık atakla ugrasyrm hamılelıgmn ılk 3 ayını zehır ettm kendıme kendınızı dınlemeye fırsat vermeyn ben nabzxımı kalp atışlrmı sayıyodm oram mı agrıyo buramdamı bısey varken hayatm mahvoldu şimdi kendımı dınlememek için hep bişeylerle ugrasym olumlu dusunyrm

ayyy evet bu aralar nedense nazar mi degdi ezinecim arkadasinada gecmis olsun insaallah saglilica alir bebisini kucagina rabbim yardimcimiz olsun

hosgeldin tatlim
çok saol canım inşallah
dayanmıo canım işte ayaklar rabbim kolaylık versin
Benim de göbeğimde henüz yok çok sukur. Ama memişlerde oldu biraz.
benim bacaklarda kızlıktan kalmaların dışında yok daha inşalah olmaz
Bende duymuştum soğuk suya tuz koyup ayaklarını icinde dinlendireceksin diye.
denicem bidahaki sefere saol canım
hepiniz doğum çantanızı hazırladınızmı hanımlar neler aldınız

bende daha hazırlamadım ama aldım herşeyi yıkanıp ütlenip koyulacak çantaya işte
bu arada aramıza hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…