2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
cnm hasta bezi lazım oluyo mutlka bulunsun çantanda bide bebiş için ben ilk oğlumdada prima kullandım çok menundum bunda da prima premium care aldım ilk zamanlar kakalarıda hep sıvı ve bu bez harika çekiyo:)

bide kızlar nben mutlka humana bitki çayı alıcam çok etki ediyo bol bol kayısı hoşafı yapın yanınızda getirin :):)özellikle sezeryan doğumda gaz çıkarabilmek ve wc ye çıkmak çok öenmli kayısı ii geliyo Allahın izniyle

hoşbulduk bende daha hazırlamadım aldım bi kaç şey yıkadım ütüledim ama bende çantaya koymadım daha zaman var zaten gcelik eksiklerim var tamamlayınca hazırlıycam çantamı

sevımdenız domestıkus panık ataklır sıtesınden ben ılk aylar cok dertlestm agladım orda onlar ılaclarla hamılelık gecırmısler ben savastm kullanmayaym dıye randevu bıle aldm psıkıyatrdn son an anda ılac kullanmayaym dıye gıtmedm bu fgünlere geldm

yaz yagmuru canm bı tansıynunu ölçtrseydn ama agırlastk artk havalrda sıcak normal yanı bas agrısı carpıntı
eczane ve sağlık ocağı biraz uzak canım, arada rahatlıyorum ama kendimi dinlersem hala devam ediyo, o yüzden takmamaya calısıyorum. bugün biraz uykusuzum ve pazarada cıktım 1 2 saat, dolasırken yoruldum sanırım. geldiğimde terleme ve titremeden dolayı düşüktür diye bişeyler yedim hemen, sonra geçti ama şimdide bunlarla uğraşıyorum. ağrıda başımın yarısında migren gibi. o yüzden tansiyondan da çok korkmuyorum. dayanamazsam eşimi ararım :)
aminnnn canım aminnnn. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun, sağlıcakla kavuştursun.. Allah kullarına isteyin veriyim diyo. bizde dediğin gibi hep iyiyi isteyelim.. hayırlısıyla olur inşallah..
geri geldim canım hoşbulduk biraz geç geldim ama anca hallettim işimi
olsun kuzum hosgeldinnnn

benimde öyle öyle başladı, taaa çocukluğumdan beri vardı, ilerledikçe anksiyete ve pa döndü. şuanki halime şükürler olsun..

en güselini yapmıssın canım, zaten ilaçlara anlamları biz yüklüyoruz. psikolojik olarak bizi iyileştireceğine inandığımız için iyi oluyoruz. bunu ilaca değilde mesela kitap okumaya bağlasak yine aynı sonuca varırız eminim. çünkü bunları çok denedim. sadece hafif dozda bi uyku ilacı aldım 1 ay kadar. çünkü düşünmekten uyuyamıyodum. bi daha da çok kötü dahi olsam almadım. halende direniyorum. yalnızlık korkum, kötü haber aldığımdaki çöküntüm vs devam etsede çok şükür halime..

hoşgeldin tekrar canım
inşallah olmaz bendede ergenlikten kalma bacaklarda var sadece

benim kız olacak inşallah zaten oğlum bana benziyo inşallah seninki istediğin gibi sana benzer canım

oh maşallah cnm Allah bağışlasın bnm ikinci erkek:)biraz benziyo ama baba ağırlıklı:):)bunlar boş tabi yerki sağlıklı olsunlar Rabbim herkese gönlüne göre versin

yinede bebek takımını 3 takım alın bebekler belli olmaz ikl zaman çok kaka yapıyolar o yüzde en az 10 tane bez alın yanınıza

ben bıde hep dogumda ölücm göremcem gıbı gelıyo hayal gıbı gelıyodu sımdıye kadar bişey bıle alamdm bu hafta aldm artk allah ne yazdıysa o olur dıyorm kadermdde varsa olur ılk aylarda 7 8 aylıgı göremem dıyodm allahm hayılısıyla kurtulsam hıc bişey gözmde yok

ya ben ne kadar anlatım bozukluğu yapmışım az önceki listeyi yazarken en iyisi düzelteyim çünkü yanlış anlaşılmalar sebebp verecek derecede
bebek için:
-bebk bezi
-biberon
-10lu hastane çıkışı
-5li hastane çıkşı
-polar battaniye
-hastaneden çıkarken bebek taşıma portu ya da ana kucağı isteğe bağlı zorunlu değil bunlar
-emzik
Anne için:
-gecelik takımı ya da pijama takımı ama gecelikle daha rahat edersiniz emin olun
-göğüs ucu aparatı
-hasta bezini hastane veriyor ama siz yine de yanınıza birkaç tane alın
fotoğraf makinesi
-kağıt havlu,peçete
yani bu kadar kızlar onun haricinde herşeyi hastane veriyor boşuna yanınıza yük edersiniz heleki özel hastanelerde

kizlar yazdiklarinizi okudum da biraz rahatlatiyim dedim.bu benim ikinci bebegim.ilkinde erken dogdugu icin ben hicbirsey anlamadan hooooopppp doguverdi.ben ki kasimi aldiramayacak kadar cani kiymetli biri ben yaptiysam normal dogum herkeS yapar.sanci kismi biraz zor okadar.ona da katlanacagiz artik.insallah bu da ilki gibi kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…