acaba bebeğim kime benzeyecek çok merak ediyorum abisinemi babasınamı
eczane ve sağlık ocağı biraz uzak canım, arada rahatlıyorum ama kendimi dinlersem hala devam ediyo, o yüzden takmamaya calısıyorum. bugün biraz uykusuzum ve pazarada cıktım 1 2 saat, dolasırken yoruldum sanırım. geldiğimde terleme ve titremeden dolayı düşüktür diye bişeyler yedim hemen, sonra geçti ama şimdide bunlarla uğraşıyorum. ağrıda başımın yarısında migren gibi. o yüzden tansiyondan da çok korkmuyorum. dayanamazsam eşimi ararım :)yaz yagmuru canm bı tansıynunu ölçtrseydn ama agırlastk artk havalrda sıcak normal yanı bas agrısı carpıntı
aminnnn canım aminnnn. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun, sağlıcakla kavuştursun.. Allah kullarına isteyin veriyim diyo. bizde dediğin gibi hep iyiyi isteyelim.. hayırlısıyla olur inşallah..kızlar geçmişi çok okuyamadım ama sizlere yazmak istedim bol bol dua edelim Rabbim yar ve yardımcınız olsun hepimize kolay doğumlar versin aslında en gbüyük rahatlığı O na tevekkül ile sağlayabiliriz O neylerse güzel eyler biz hep kolay olacağını herşeyin ii olacağını düşünerek isteyelim yeter
bende ilk doğumu sezeryan olanlardanım ve bilinçli gitmek gerçekten ayrı bi korku yapıyo çünkü ilkinde acil olmuştu hiç bişi anlamadım ve bolll boll dua okudum ayetel kürsi ve inşirah suresi ben bu surenin gücüne inanıyorum gerçekten kolaylaştırıyo rahatlık veriyo insana günlerimiz azaldı doğumlarımız yaklaşıyo ve hepimiz cennet kokulularımıza kavuşucaz sağlıkla inş
olsun kuzum hosgeldinnnngeri geldim canım hoşbulduk biraz geç geldim ama anca hallettim işimi
benimde öyle öyle başladı, taaa çocukluğumdan beri vardı, ilerledikçe anksiyete ve pa döndü. şuanki halime şükürler olsun..canlar böyle yapmayn ben böyle yaparak kendımı hasta ettım 6 senedr panık atakla ugrasyrm hamılelıgmn ılk 3 ayını zehır ettm kendıme kendınızı dınlemeye fırsat vermeyn ben nabzxımı kalp atışlrmı sayıyodm oram mı agrıyo buramdamı bısey varken hayatm mahvoldu şimdi kendımı dınlememek için hep bişeylerle ugrasym olumlu dusunyrm
cnm slm senindemi ikinci oğluş geliyo bende aynı şeyi düşünüyorum ama birazda bana benzesin yaa:):)
en güselini yapmıssın canım, zaten ilaçlara anlamları biz yüklüyoruz. psikolojik olarak bizi iyileştireceğine inandığımız için iyi oluyoruz. bunu ilaca değilde mesela kitap okumaya bağlasak yine aynı sonuca varırız eminim. çünkü bunları çok denedim. sadece hafif dozda bi uyku ilacı aldım 1 ay kadar. çünkü düşünmekten uyuyamıyodum. bi daha da çok kötü dahi olsam almadım. halende direniyorum. yalnızlık korkum, kötü haber aldığımdaki çöküntüm vs devam etsede çok şükür halime..sevımdenız domestıkus panık ataklır sıtesınden ben ılk aylar cok dertlestm agladım orda onlar ılaclarla hamılelık gecırmısler ben savastm kullanmayaym dıye randevu bıle aldm psıkıyatrdn son an anda ılac kullanmayaym dıye gıtmedm bu fgünlere geldm
geri geldim canım hoşbulduk biraz geç geldim ama anca hallettim işimi
benim daha olmadı ama arada kaşıntı oluyor ama sürekli değil belki normal kaşıntıdır da ben çatlak korkusuyla o mu acaba diyorum kremimi de hergün sürüyorum umarım çatlak olmaz ben çok yatkınım çatlağa malesef ergenlikten kalma olanlar var ordan biliyorum
canım yemen lazım artık yoksa bebiş az kilo alır bu haftalardan sonra artık biz ne yerssek ondan besleniyorlar doktorum dedi bana da artık büyümesi senin yemene bağlı diye
İyi yapmışsın canım. Benim de ütü bar ama artık yaparım bi ara.
Canım bi liste daha buldum:
HaSTANe ÇaNTaSıNa KoNuLaCaKLaR
aNNiŞ için
2 adet kısa kollu gecelik,1 adet sabahlık
terlik
çorap
yüksek bel çamaşır
emzirme atleti
göğüs pedi
hasta bezi yada ped
bardak-çatal-tabak vs
diş fırçası-macun-tarak
antibakteriyel el temizleme jeli
peçete-kağıt havlu-normal havlu
fotoğraf makinesi
BeBiŞ için
2-3 zıbın
2 set hastane çıkışı
2 battaniye
2 önlük
5-10 bez
3-5 ağız mendili
ıslak mendil
benim minigim 1312 gr Cnm
kızlar fikirleriniz için teşekkür ederim ama benim en qz valiz alman lazım bu kadar çok şey lazım mı
nette buldun galiba bu listeyi canım çok fazla şeyler bu listede ben eltimde iyice gözlemledim ne lazıım ne değil diye malum arefe günü doğum yapmıştı pijama yada gecelik şart zaten
bebek için hastane çıkışı set ikinci takım olarak da yanına küçük takımlardan almalı 10luya gerek kalmıyor
bebek bezi birkaç tane yeter
hasta bezini hastane veriyor ama siz yine de ne olur ne olmaz yanınıza alın
biberon,göğüs ucu aparatı emzirmeyi tavsiye ettiklerinden pompa kullandırmıyor emzirme hemşireleri boşuna yanınıza almayın
çatal bıçak tabağa hiiiç gerek yok zaten hastane yemek verdiğinde onları da veriyor
listede bebek için de çok fazla kıyafet yazmılar bizim yeni doğan bebiş sadece 1 takım giydi bu kadar fazla yanınıza 2. bir yedek alın yeter
onun haricinde hasta bezi olduğu için çamaşır giyemiyorsunuz ki zaten ikide bir muayene ediyorlar çamaşırla daha da zorlaşır işiniz
el sabunu filan götürmeyin hastanelerde hepi var hatta özel hastanelerde antibakteriyel el spreyleri de oluyor
kağıt havlu ve peçete alın ama onlar lazım olur bu kadar lazım olanlar fazla birşey gerekmiyor
benim kız olacak inşallah zaten oğlum bana benziyoinşallah seninki istediğin gibi sana benzer canım
en güselini yapmıssın canım, zaten ilaçlara anlamları biz yüklüyoruz. psikolojik olarak bizi iyileştireceğine inandığımız için iyi oluyoruz. bunu ilaca değilde mesela kitap okumaya bağlasak yine aynı sonuca varırız eminim. çünkü bunları çok denedim. sadece hafif dozda bi uyku ilacı aldım 1 ay kadar. çünkü düşünmekten uyuyamıyodum. bi daha da çok kötü dahi olsam almadım. halende direniyorum. yalnızlık korkum, kötü haber aldığımdaki çöküntüm vs devam etsede çok şükür halime..
nette buldun galiba bu listeyi canım çok fazla şeyler bu listede ben eltimde iyice gözlemledim ne lazıım ne değil diye malum arefe günü doğum yapmıştı pijama yada gecelik şart zaten
bebek için hastane çıkışı set ikinci takım olarak da yanına küçük takımlardan almalı 10luya gerek kalmıyor
bebek bezi birkaç tane yeter
hasta bezini hastane veriyor ama siz yine de ne olur ne olmaz yanınıza alın
biberon,göğüs ucu aparatı emzirmeyi tavsiye ettiklerinden pompa kullandırmıyor emzirme hemşireleri boşuna yanınıza almayın
çatal bıçak tabağa hiiiç gerek yok zaten hastane yemek verdiğinde onları da veriyor
listede bebek için de çok fazla kıyafet yazmılar bizim yeni doğan bebiş sadece 1 takım giydi bu kadar fazla yanınıza 2. bir yedek alın yeter
onun haricinde hasta bezi olduğu için çamaşır giyemiyorsunuz ki zaten ikide bir muayene ediyorlar çamaşırla daha da zorlaşır işiniz
el sabunu filan götürmeyin hastanelerde hepi var hatta özel hastanelerde antibakteriyel el spreyleri de oluyor
kağıt havlu ve peçete alın ama onlar lazım olur bu kadar lazım olanlar fazla birşey gerekmiyor
Evet canım nette buldum. Bende pek bilmediğim icin zuluya fikir olsun diye. Ama sen tecrübe ettin daha iyi bilirsin.
Bende ozel hastanede yapacagım icin bazı seyleri almayacam zaten o listeden. Senin dediklerinden oluşturayım bende listemi.
hoşgeldin tekrar canım
inşallah olmaz bendede ergenlikten kalma bacaklarda var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?