2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

göğüs ucu gerek varmı ben hiçkullanmadım ilk doğumumda

canım bazı annelere gerekebiliyor bebek annenin göğsünü kavrayamıyor o zaman lazım oluyor işte eltimde lazım oldu biz gidip dışarda arayıp bulduk en iyisi çantada hazır bulunması heleki göğüs ucu çıkmayan ya da içe doğru olan annelerde şart malesef

mide yanmasını geçirmek için nler yapıyosunuz

benim mide yanmam fazla olmuor ama yanma yapan şeyleri yemiyorum onları yersem mahvediyor beni ve ne yapsam geçmiyor o yüzden geçirmekten ziyade yakan şeyleri yememe kendini takib et en çok ne yediğinde yanıyorsa onları yeme mesela ben hamurişi kızartma hazır yiceklerden hazır meyve sularından ve tatlılardan uzak duruyorum(evde yapılmamışsa) bunlar çok yakıyor yemediğim zaman rahatım çok şükür

Yine merhabalar,çarşıya çıktım kız arkadaşlarımla biraz laflayıp geldim ama belim koptu..artık benden geçmiş gezmek,haftaya da bebek alışverişi var ya sabır diliyorumSizler napıyorsunuz?
Ben de midem yanmasın diye yakacak gıdalardan uzak durmaya çalışıyorum,doktorum bir hap verdi çok zorda kalırsam onu içiyorum..
Bebeğimin hıçkırığını henüz hissedemiyorum,yani hıçkırıksa da hareket gibi algılıyorum belki de..:26:

hıçkırdığı zaman seyirme gibi oluyor hareket gibi değil bana doktorum bişi vermedi mide yanması için

Benim daha biraz önce hıçkırmaya başadı:))) ben zaten mide hadtasıyfım reflümde vardı ams allaha şükürler olsun bazen oluyo ama eskiye göre çok iyiyim ilk aylarda baya etkilemişti ama şimfi rahatım reflü biraz zorluyo tabiki ama öyle hallerini yaşadım ki reflümün bu en sade hali:))))))))
Bende bugün gecelik için çıktım ve acayip yoruldum çok şstediğim gibi olmadı sma burda ancak bu kadar bulabilirdim(

benim gecelik ve pijama takımı istedigim gibi olmadı aceleden aldım çıktım geceliği kırmızı aldım ordaki ablanın önerisiyle daha kullanışlı olur kanama çok olursa diye pijama takımınıda sabahlıklı mavi renk aldım anca bukadar oldu ogün en sona onlar kalmıştı bi an önce alıyım çıkıyım oldu

Bende dantelli falan bişi istiyodum ama yok hiç bi yerde bulamafım( ben goto çekimi olcak diye biraz şık oldun şstedim ama tam istediğim benimde olmadı napalım artık aldıklarımızla idare etcez:)))burda bi kaç kişi paylaşmıştı aldıklarını ne güzeldi onlar :))

arkadaşlar bende de çok kötü bi halsizlik var..
kansızlık da var ondan mı acaba
ilaç kullanıyrm gyno ferro sanol..
kaldıramıyorum başımı
kansız olup da ilaç kullanan var mı aranızda..
çabuk yoruluyrdum ama hiç bugünkü çok baş ağrısı çekmedim..

ewet canım bende çok özel olsun istedim ama olmadı herkes güle güle giysin inşallah gerçi bebişi görünce pijama gecelik sabahlık gözümüzmü görcek

kansızlıktan olabilir bendede var gyneferon kullanıyorum bende günde tekti doktorum ikiye çıkardı halsizlik var tabi olmazmı bugün yarı uyku yarı uyanık geçirdim tüm günümü

Slm canlar nasilsiniz bikacgun giremedim nevsr neyok?
Ben bu gun oglusumun esyalarinin bi cogunu aldim pek eksik bisey kalmadi cok sukur ama mahfoldum ayaklarimin alti agriyo com kotu sisti olsun degdi

Son düzenleme:

Bende var canım ferrum ford kullanıyorum gece yatmadan önce ama hala haldizlik oluyor maledef çok baş ağrım olmuyorum ama sürekli yatma isteği oluyor

Kıslar net kesildi benim yine. Anca girebildim. Şimdi de kociş gelir ama gelmeden bi bakim dedim.
Amanınnnn yanıyorummmmm sıcak peşimi bırakmıyooooooooooo

bende kansızlık yok ama doktorum kullanmaya devam dedi. geçende kan değerlerimin birkaçında hafiften bir düşüklük çıkmıştı. sağlık ocağındaki hemşire gözlerimin iç kısımlarına baktığında hafiften var kansızlık demişti ama tahlillerde gözükmüyo nedense. yine de kullanıyorum bu aylardan sonra ihtiyacımız olcak. bende çok çabuk yoruluyorum ve sabahtan beri başımın sağ tarafındaki ağrı geçmedi.

kansızlıktan olabilir bendede var gyneferon kullanıyorum bende günde tekti doktorum ikiye çıkardı halsizlik var tabi olmazmı bugün yarı uyku yarı uyanık geçirdim tüm günümü

ben de gideyim bi sorayım bakalım
çok çabuk yoruluyorum..
sanki üstümden tır geçmiş gibi..:)
1 tane yetmiyr m acaba bana da öğreneyim
sabah aç karnına içiyrm ama sanki faydası yok..
benim kanım 9.5 yada en fazla 10 oluyrdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…