Evet canım nette buldum. Bende pek bilmediğim icin zuluya fikir olsun diye. Ama sen tecrübe ettin daha iyi bilirsin.
Bende ozel hastanede yapacagım icin bazı seyleri almayacam zaten o listeden. Senin dediklerinden oluşturayım bende listemi.
sen yinede araştır canım belki eksikler vardır ama bunlar kullanıldı sadece..bende özelde yapıcam canım onlar çoğu şeyi veriyor zaten hele normal doğumda hastanede yatmada olmuyor sabah doğum yapan akşam üzeri çıkıyor o yüzden zaten fazla birşey gerekmedi eğer hastanede yatış olacaksa belki daha fazla şey gerekiyordur
göğüs ucu gerek varmı ben hiçkullanmadım ilk doğumumda
mide yanmasını geçirmek için nler yapıyosunuz
Yine merhabalar,çarşıya çıktım kız arkadaşlarımla biraz laflayıp geldim ama belim koptu..artık benden geçmiş gezmek,haftaya da bebek alışverişi var ya sabır diliyorumSizler napıyorsunuz?
Ben de midem yanmasın diye yakacak gıdalardan uzak durmaya çalışıyorum,doktorum bir hap verdi çok zorda kalırsam onu içiyorum..
Bebeğimin hıçkırığını henüz hissedemiyorum,yani hıçkırıksa da hareket gibi algılıyorum belki de..:26:
Yine merhabalar,çarşıya çıktım kız arkadaşlarımla biraz laflayıp geldim ama belim koptu..artık benden geçmiş gezmek,haftaya da bebek alışverişi var ya sabır diliyorumSizler napıyorsunuz?
Ben de midem yanmasın diye yakacak gıdalardan uzak durmaya çalışıyorum,doktorum bir hap verdi çok zorda kalırsam onu içiyorum..
Bebeğimin hıçkırığını henüz hissedemiyorum,yani hıçkırıksa da hareket gibi algılıyorum belki de..:26:
Benim daha biraz önce hıçkırmaya başadı:))) ben zaten mide hadtasıyfım reflümde vardı ams allaha şükürler olsun bazen oluyo ama eskiye göre çok iyiyim ilk aylarda baya etkilemişti ama şimfi rahatım reflü biraz zorluyo tabiki ama öyle hallerini yaşadım ki reflümün bu en sade hali:))))))))
Bende bugün gecelik için çıktım ve acayip yoruldum çok şstediğim gibi olmadı sma burda ancak bu kadar bulabilirdim(
mide yanmasını geçirmek için nler yapıyosunuz
benim gecelik ve pijama takımı istedigim gibi olmadı aceleden aldım çıktım geceliği kırmızı aldım ordaki ablanın önerisiyle daha kullanışlı olur kanama çok olursa diye pijama takımınıda sabahlıklı mavi renk aldım anca bukadar oldu ogün en sona onlar kalmıştı bi an önce alıyım çıkıyım oldu
Bende dantelli falan bişi istiyodum ama yok hiç bi yerde bulamafım( ben goto çekimi olcak diye biraz şık oldun şstedim ama tam istediğim benimde olmadı napalım artık aldıklarımızla idare etcez:)))burda bi kaç kişi paylaşmıştı aldıklarını ne güzeldi onlar :))
arkadaşlar bende de çok kötü bi halsizlik var..
kansızlık da var ondan mı acaba
ilaç kullanıyrm gyno ferro sanol..
kaldıramıyorum başımı
kansız olup da ilaç kullanan var mı aranızda..
çabuk yoruluyrdum ama hiç bugünkü çok baş ağrısı çekmedim..
arkadaşlar bende de çok kötü bi halsizlik var..
kaldıramıyorum başımı
bende kansızlık yok ama doktorum kullanmaya devam dedi. geçende kan değerlerimin birkaçında hafiften bir düşüklük çıkmıştı. sağlık ocağındaki hemşire gözlerimin iç kısımlarına baktığında hafiften var kansızlık demişti ama tahlillerde gözükmüyo nedense. yine de kullanıyorum bu aylardan sonra ihtiyacımız olcak. bende çok çabuk yoruluyorum ve sabahtan beri başımın sağ tarafındaki ağrı geçmedi.arkadaşlar bende de çok kötü bi halsizlik var..
kaldıramıyorum başımı
kansızlıktan olabilir bendede var gyneferon kullanıyorum bende günde tekti doktorum ikiye çıkardı halsizlik var tabi olmazmı bugün yarı uyku yarı uyanık geçirdim tüm günümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?