Slm canlar nasilsiniz bikacgun giremedim nasilsiniz?
Ben bu gun oglusumun esyalarinin bi cogunu aldim pek eksik bisey kalmadi cok sukur ama mahfoldum ayaklarimin alti agriyo com kotu sisti olsun degdi
Kıslar net kesildi benim yine. Anca girebildim. Şimdi de kociş gelir ama gelmeden bi bakim dedim.
Amanınnnn yanıyorummmmm sıcak peşimi bırakmıyooooooooooo
bende kansızlık yok ama doktorum kullanmaya devam dedi. geçende kan değerlerimin birkaçında hafiften bir düşüklük çıkmıştı. sağlık ocağındaki hemşire gözlerimin iç kısımlarına baktığında hafiften var kansızlık demişti ama tahlillerde gözükmüyo nedense. yine de kullanıyorum bu aylardan sonra ihtiyacımız olcak. bende çok çabuk yoruluyorum ve sabahtan beri başımın sağ tarafındaki ağrı geçmedi.
Bende var canım ferrum ford kullanıyorum gece yatmadan önce ama hala haldizlik oluyor maledef çok baş ağrım olmuyorum ama sürekli yatma isteği oluyor
Slm canlar nasilsiniz bikacgun giremedim nasilsiniz? <br>
Ben bu gun oglusumun esyalarinin bi cogunu aldim pek eksik bisey kalmadi cok sukur ama mahfoldum ayaklarimin alti agriyo com kotu sisti olsun degdi
Hoşgeldin cnm hayırlı olsun inş hayırlısıyls giymeyi nasip etsin inşşşşş :))) bacaklatını yukarı kaldırıp yat iner şişi ayaklarının alışveriş ne olursa oldun iyi geliyor insana :))))
Slm canlar nasilsiniz bikacgun giremedim nevsr neyok?
değeri kaçtı bakmadım hiç, tahlil sonucumu bulup bakıyım bi, hangisi kansızlık değeri bilmiyorum ama nette vardır sanırım, google amcama sorarım şimdi :)senin de mi benim gibi 9 10 dolaylarındaydı canım
ah ah sıcak peşimizi bırakmıo
kış hamileliği daha rahat..
sabah aç karnına iç dedi benim doktorum
gece yatmadan önce de içeceksen en az bi kaç saat midenin boş olması gerekiyr dedi..
aynen bende de..
ayy bir an önce doğursak da krtulsak..
a.s kuşumm hosgeldinnn, yuvarlanıp gidiyoruz zar zor, hava sıcak banada sıcak basıyo nolcam bilmiyorum
bebişin eşyaları hayırlı olsun, sağlıcakla kullansın inşallah
kendine çok dikkat et, geçen bende farkında olmadan epey yorulmusum, insan huzur bulamıyo sonra
bnm mesajım ne biçim çıkmış öyle, düselttim hemen :S
kızlar birşey soracam cevap verirseniz çok sevinirim...
12.haftadan sonra verilen elevit ya da decavit tarzı vitamin ilacını kullandınız mı?
kullandıysanız hala kullanıyor musunuz yoksa belli haftadan sonra bıraktırdı mı ya da hiç mi vermedi???
şimdiden teşekkür ederim rabbim yardımcınız olsun kolay doğumlar hepinize:)
12.haftadan sonra verilen elevit ya da decavit tarzı vitamin ilacını kullandınız mı?
kullandıysanız hala kullanıyor musunuz yoksa belli haftadan sonra bıraktırdı mı ya da hiç mi vermedi???
değeri kaçtı bakmadım hiç, tahlil sonucumu bulup bakıyım bi, hangisi kansızlık değeri bilmiyorum ama nette vardır sanırım, google amcama sorarım şimdi :)
Selam,
2 aylıktan beri elevit kullanyorum. 33. Hafta oldu halen kullanmaya devam ediyorum. Kesmek yok doguma kadar devam.. %99 herkese veriliyor canım.
folik asit tedavisinin bitiminden hemen sonra elevit kullanmaya başladım, halende kullanıyorum.
Son kontrolüm çarşamba günüydü 60 tane daha yazmış, doğurasıya içicem heralde
yasaklar her zaman tatlı oluyo ama kuzucuklar herşeyden daha tatlı unutmayın...
önerilerin ve tavsiyelerin için teşekkürler Cnm senin kuzu kaç kilo
inşallah Cnm herşey zamanında olur inşallah
anladım ama nasıl dayanacagiz ki zaten agirlastik bir de karnımız taş gibi olunca sanki daha bir agri oluyor
dayanıcaz inşallah canım..Rabbim böyle bi imtihana layık görmüşse bizi sabır ve tevekkülden başka ne çare var..9 ay yatanlar hatta ömür boyu kaza geçirip yatanlar var ben onları düşününce hamdediyorum halime
sorma önceleri ev iş arasında ne ara yapsam olurdum, şimdi miniş izin vermio eve el atamıyom ya çıldırıom :) yapınca ağrım oluyor,yapmasan ev alıp başını gidio :) ne istiyoz bi allah aşkına bi karar versek, adamlar bazen çıldırınca haklılar galiba
aman canım aman..miniş dursun yerinde başka bişi istemiyom
aramıza yeni bi ekim annişi daha gelmişşş, hoşgeldinn canımm, Allah sağ salim kavuştursun inşallah
kıss özlicek başka bişey kalmadı mı, elinin boşluğundan mı kaynaklanıyo bu özlem
evet canım ya bomboş yatıyorumm erken kasılmalar beni delirtiyoeşimle de tartıştım gene kaynana girmiş aklına.. bu kadından kurtuluş yokkkkkk boşanırsam bu kadın yüzünden olucak!!
çok teşekkür ederim arkadaşlar:) 12. haftadan sonra gyno ferro sanol ve elevit verdi doktorum ben de acaba gerek var mı diye düşünmeye başlamıştım acaba yiyerek alabilir miyim diye ama demek gerekliymiş:))) yalan yok bazen demir hapını içmiyorum sanki midemi garip yapıyor hem kansızlığım yok ki niye verdi bilmiyorum bile sormadım içiyorum.cumaya randevum var sorayım bare:) yine de cevapladığınız için çoook teşekkür ederim hepinizi bir avazda kurtarsın rabbim hehe:)
sağol kuzum. hgb 11.5 ama aynı zamanda anemide hct ve rbc de düşüyomuş. benim onlarda düşük normalinden. hafifte olsa var demekki bi kansızlık. bende gece yatarken alıyorum, şimdiye kadar şükür kabızlık sorunum olmadı bazı istisnai durumlar dısında. dediğin gibi kabızlıktan cok daha iyidir. en azından bol su ile bi şekilde onu halledersin.Canım hemoglobin değerine bakacaksın.. Kan tahlilinde Hb veya Hgb olarak geçer. En az 12 olması iseniyor.
Benim 7 ye kadar düşmüştü, şimdi değişen kan hapımla birlikte 10 olmuş ama halen düşük. O nedenle 2 tane alıyorum her gün..
Ben gece yatarken alıyorum.. Kabızlık yapar denen ilaç ben de tam tersini yapıyor. Sabah wcye zor koşuyorum. Ama şükür şikayet etmiyorum kabızlıktan binkat iyidir..
kullan canım, bende de hiç olmamıştı kansızlık ama sonradan değerlerin düşmeye başlıyo. örnek bençok teşekkür ederim arkadaşlar:) 12. haftadan sonra gyno ferro sanol ve elevit verdi doktorum ben de acaba gerek var mı diye düşünmeye başlamıştım acaba yiyerek alabilir miyim diye ama demek gerekliymiş:))) yalan yok bazen demir hapını içmiyorum sanki midemi garip yapıyor hem kansızlığım yok ki niye verdi bilmiyorum bile sormadım içiyorum.cumaya randevum var sorayım bare:) yine de cevapladığınız için çoook teşekkür ederim hepinizi bir avazda kurtarsın rabbim hehe:)
töbe de kısssevet canım ya bomboş yatıyorumm erken kasılmalar beni delirtiyoeşimle de tartıştım gene kaynana girmiş aklına.. bu kadından kurtuluş yokkkkkk boşanırsam bu kadın yüzünden olucak!!
çok teşekkür ederim arkadaşlar:) 12. haftadan sonra gyno ferro sanol ve elevit verdi doktorum ben de acaba gerek var mı diye düşünmeye başlamıştım acaba yiyerek alabilir miyim diye ama demek gerekliymiş:))) yalan yok bazen demir hapını içmiyorum sanki midemi garip yapıyor hem kansızlığım yok ki niye verdi bilmiyorum bile sormadım içiyorum.cumaya randevum var sorayım bare:) yine de cevapladığınız için çoook teşekkür ederim hepinizi bir avazda kurtarsın rabbim hehe:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?