sağol kuzum. hgb 11.5 ama aynı zamanda anemide hct ve rbc de düşüyomuş. benim onlarda düşük normalinden. hafifte olsa var demekki bi kansızlık. bende gece yatarken alıyorum, şimdiye kadar şükür kabızlık sorunum olmadı bazı istisnai durumlar dısında. dediğin gibi kabızlıktan cok daha iyidir. en azından bol su ile bi şekilde onu halledersin.
kullan canım, bende de hiç olmamıştı kansızlık ama sonradan değerlerin düşmeye başlıyo. örnek benaminnn tüm hamişleri bi avazda kurtarsın insallahh
töbe de kısss
bıktım valla 5 yıldır çekiyorum Allah kimseye vermesin böylesini..o kadar politik ve numaracıki...oğullarını parmağında oynatıyor
gene kaynana muhabbeti açılmış bende pek haz etmem kendisinden çok şükürki uzakta
İNsanı canından bezdiriyorlar valla bazen ağzıma geleni sayasım geliyo bugün benimkide beni deli etti
amma uyumuşum gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum...
Herzaman derim Allaha yakın bana uzak uzakta oldugu için sorun az oluyo bir araya gelince sıkıntılarda başlıo
ne yapıp şu halimizle canımızı sıkıolar ya bogasım gelio bizim sıkıntımız bize yetio zaten
güle güle kullansın ogluşun canım bizimde az ufak eksiklerimiz var onlarda bidahaki doktor kontrol gününde bitecek inşallah bugün ayak şişmesi hakkında konuştuk çeşme suyundan biraz soguk tuzlu suda ayakları dinlendirince geçiomuş ben denemedim daha sen bi dene istersen
Günaydınlar bebişinle sana:))) gece uyuyamıyoruz ki zaten onun için sorun olmaz canım:)))
inşallah canım benimde akşam olunca şişmeye başlıo bacaklarımdan sızısı oluyo bugün şişmeye başladıgı gibi denicem bendeSağol kuzu teşekkür ederiz ..
Denicem canim inşallah geçer. .
Bnce bu halimizde olduğumuz için daha çok yspıyorlar :)) benimki bugün öle diyo ben senin gibi görmedim herkes nerdeyse dığuracak oluyo ama böyle yatmıyo diyo :)))
inşallah canım benimde akşam olunca şişmeye başlıo bacaklarımdan sızısı oluyo bugün şişmeye başladıgı gibi denicem bende
sende deseydin anne 9 ay yatan var benmi gözüne battım diye narin kadınım yatıcam tabi deseydin iyice sinir olsaydı
ne kaynatıyonuz kıslarrrr10:
gene kaynana muhabbeti açılmış bende pek haz etmem kendisinden çok şükürki uzakta
Bnce bu halimizde olduğumuz için daha çok yspıyorlar :)) benimki bugün öle diyo ben senin gibi görmedim herkes nerdeyse dığuracak oluyo ama böyle yatmıyo diyo :)))
günaydın sen daha yeni mi uyandın ama boşver iyiki uyumuşsun gece uyunmuyor ki ateş basıyor bana resmenamma uyumuşum gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum...
aynen bebiş ve o anki yorgun hasta halden hiçbirini gözümüz görmeyecekewet canım bende çok özel olsun istedim ama olmadı herkes güle güle giysin inşallah gerçi bebişi görünce pijama gecelik sabahlık gözümüzmü görcek
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah bir ara cicişler topiğine eklersen bakarızSlm canlar nasilsiniz bikacgun giremedim nevsr neyok?
Ben bu gun oglusumun esyalarinin bi cogunu aldim pek eksik bisey kalmadi cok sukur ama mahfoldum ayaklarimin alti agriyo com kotu sisti olsun degdi
ne kaynatıyonuz kıslarrrr10:
walla gercekten kaynatmalı o kaynanaları bende pek hazetmemKaynana kaynatıyoduk canım:)))
bıze kaynatacak seymı yokmu dıyorsun yanıgünaydın sen daha yeni mi uyandın ama boşver iyiki uyumuşsun gece uyunmuyor ki ateş basıyor bana resmen
aynen bebiş ve o anki yorgun hasta halden hiçbirini gözümüz görmeyecekben de bugün baktım gecelik lohusa geceliği güzel şık bir şeydi ama kumaşı bir tuhaftı ne naylon ne saten ne de penyeydi hiç hoşuma gitmedi kumaşı üatelik fiyatı da hoşuma gitmedi 70 liraydı o kumaş 70se kaliteli olanlar ne kadar aacep
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah bir ara cicişler topiğine eklersen bakarız
kaynanaları,bebişleri ve hamişlik şikayetleri işte sen de katıl
walla gercekten kaynatmalı o kaynanaları bende pek hazetmem
bıze kaynatacak seymı yokmu dıyorsun yanıkatılıyım canım katılıyım aynı sıkıntılar bende de mevcut sonucta
arkadaşlar bende de çok kötü bi halsizlik var..
kansızlık da var ondan mı acaba
ilaç kullanıyrm gyno ferro sanol..
kaldıramıyorum başımı
kansız olup da ilaç kullanan var mı aranızda..
çabuk yoruluyrdum ama hiç bugünkü çok baş ağrısı çekmedim..
aynen maşallah ekim anneleri olarak kaynatacak konu sıkıntısı hiç çekmiyoruz
sen napıyosun bakem bebiş nasıl bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?