2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bıktım valla 5 yıldır çekiyorum Allah kimseye vermesin böylesini..o kadar politik ve numaracıki...oğullarını parmağında oynatıyor

İNsanı canından bezdiriyorlar valla bazen ağzıma geleni sayasım geliyo bugün benimkide beni deli etti

Herzaman derim Allaha yakın bana uzak uzakta oldugu için sorun az oluyo bir araya gelince sıkıntılarda başlıo
ne yapıp şu halimizle canımızı sıkıolar ya bogasım gelio bizim sıkıntımız bize yetio zaten

Bnce bu halimizde olduğumuz için daha çok yspıyorlar :)) benimki bugün öle diyo ben senin gibi görmedim herkes nerdeyse dığuracak oluyo ama böyle yatmıyo diyo :)))

Sağol kuzu teşekkür ederiz ..
Denicem canim inşallah geçer. .

Sağol kuzu teşekkür ederiz ..
Denicem canim inşallah geçer. .
inşallah canım benimde akşam olunca şişmeye başlıo bacaklarımdan sızısı oluyo bugün şişmeye başladıgı gibi denicem bende
Bnce bu halimizde olduğumuz için daha çok yspıyorlar :)) benimki bugün öle diyo ben senin gibi görmedim herkes nerdeyse dığuracak oluyo ama böyle yatmıyo diyo :)))

sende deseydin anne 9 ay yatan var benmi gözüne battım diye narin kadınım yatıcam tabi deseydin iyice sinir olsaydı

Didim zaten bende böyle narinim işte. Aîlem sağolsun hiç xorda bırakmadığı için zora gelemiyorum dedim onun için böyle narinim dedim:)))) sen işini bilirsin dedi oda:))))))

gene kaynana muhabbeti açılmış bende pek haz etmem kendisinden çok şükürki uzakta

aman ya ben de naz yapıyorum onlara göre..ama kızlarına da hiç kıyamaz..Allah sorsun ona bıraktım

amma uyumuşum gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum...
günaydın sen daha yeni mi uyandın ama boşver iyiki uyumuşsun gece uyunmuyor ki ateş basıyor bana resmen
ewet canım bende çok özel olsun istedim ama olmadı herkes güle güle giysin inşallah gerçi bebişi görünce pijama gecelik sabahlık gözümüzmü görcek
aynen bebiş ve o anki yorgun hasta halden hiçbirini gözümüz görmeyecek ben de bugün baktım gecelik lohusa geceliği güzel şık bir şeydi ama kumaşı bir tuhaftı ne naylon ne saten ne de penyeydi hiç hoşuma gitmedi kumaşı üatelik fiyatı da hoşuma gitmedi 70 liraydı o kumaş 70se kaliteli olanlar ne kadar aacep
Slm canlar nasilsiniz bikacgun giremedim nevsr neyok?
Ben bu gun oglusumun esyalarinin bi cogunu aldim pek eksik bisey kalmadi cok sukur ama mahfoldum ayaklarimin alti agriyo com kotu sisti olsun degdi
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah bir ara cicişler topiğine eklersen bakarız
ne kaynatıyonuz kıslarrrr10:

kaynanaları,bebişleri ve hamişlik şikayetleri işte sen de katıl

Kaynana kaynatıyoduk canım:)))
walla gercekten kaynatmalı o kaynanaları bende pek hazetmem

bıze kaynatacak seymı yokmu dıyorsun yanı katılıyım canım katılıyım aynı sıkıntılar bende de mevcut sonucta

walla gercekten kaynatmalı o kaynanaları bende pek hazetmem

bıze kaynatacak seymı yokmu dıyorsun yanı katılıyım canım katılıyım aynı sıkıntılar bende de mevcut sonucta

aynen maşallah ekim anneleri olarak kaynatacak konu sıkıntısı hiç çekmiyoruz
sen napıyosun bakem bebiş nasıl bugün

bende seninle aynı durumdayım kan hapını iki iki yutuyorum doktor öyle dedi sezeryanda toparlanmazsın çok kansızsın dedi

kızlar yaa aranızda benim gibi hamile olduğu anlaşılmayan var mı ben bu duruma gıcık olmaya başladım sanmayın ki göbüş yok ondan var kocaman oldu ama çok yayvan hamiş göbişi değilde şişko göbüşü gibi yaa bugün lohusa gecelik soruyorum kadın hamile olan kişi kaç beden giyiyor diyor benim o dedim aa sen mi dedi yaa göbek değil o bebek bebek
bir tek o da değil bebek mağazalarında da aynı durumla karşılaştım

aynen maşallah ekim anneleri olarak kaynatacak konu sıkıntısı hiç çekmiyoruz
sen napıyosun bakem bebiş nasıl bugün

ıyı cok sukur canım bugun temzılık yapacaktım vazgectım saldım kendımı sokaklara oglusum da ıyı cok sukur suanda cok tuhaf bı yerde kımıldadıkca cıkacakmıs gıbı hıssedıyorummsız nasılsınız sekerım ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…