bende seninle aynı durumdayım kan hapını iki iki yutuyorum doktor öyle dedi sezeryanda toparlanmazsın çok kansızsın dedi
siz doğum şekline karar vermişsiniz sanırım sezeryan düşünüyorsunuz
kızlar yaa aranızda benim gibi hamile olduğu anlaşılmayan var mı ben bu duruma gıcık olmaya başladım sanmayın ki göbüş yok ondan var kocaman oldu ama çok yayvan hamiş göbişi değilde şişko göbüşü gibi yaa bugün lohusa gecelik soruyorum kadın hamile olan kişi kaç beden giyiyor diyor benim o dedim aa sen mi dedi yaagöbek değil o bebek bebek
bir tek o da değil bebek mağazalarında da aynı durumla karşılaştım
ıyı cok sukur canım bugun temzılık yapacaktım vazgectım saldım kendımı sokaklaraoglusum da ıyı cok sukur suanda cok tuhaf bı yerde kımıldadıkca cıkacakmıs gıbı hıssedıyorumm sız nasılsınız sekerım ??
ıyı cok sukur canım bugun temzılık yapacaktım vazgectım saldım kendımı sokaklaraoglusum da ıyı cok sukur suanda cok tuhaf bı yerde kımıldadıkca cıkacakmıs gıbı hıssedıyorumm sız nasılsınız sekerım ??
canım bosver ya anlamsınlar okadar takma benım de yenı yenı fark edıyorlar farkedılmenın tek faydası otobuste yer vermelerı
hehehhe bende oyleyım walla anlmadım ne yapıyorlarkı acep bunlar içerde:44:Ya odurum bugün bende de var her kımıldayışında aha çıkıyo diyesim geliyor:)))
benımde kocıs calsıyor canım baktım fayda yok ondan cıktım tek basıma...amannn bosver temızlıgı yparız elbet bırgunnamaaan en iyisini yapmışsın ben de gezeyim diyordum şu son zamanlarımız artık gezmek için kocacığımın ayağı yara oldu bir türlü iyileşmiyor hevesim kursağımda kaldı neyse sağlık olsun önemli olan o...temizlik ben de yapıcaktım bugün ama çok üşendim yaa kaldı malesef artık pazartesi yaparım
he işte otobüste kimse yer vermiyor yaa en kötüsü de ocanım bosver ya anlamsınlar okadar takma benım de yenı yenı fark edıyorlar farkedılmenın tek faydası otobuste yer vermelerı
aa çok enteresan çift rahim duymuştum daha önce de ama canlı örneğine rastlamadım neyse sağlık olsun da normal ya da seeryan farketmez hangisi sağlıklıysa bizim için o olsunbenimki mecburi sezeryan ilki sezeryan ayrıca çift rahimliyim normal doğum olmuyoki
Ya odurum bugün bende de var her kımıldayışında aha çıkıyo diyesim geliyor:)))
artık bebek hareketleri agrı yapıyo ya yürürken çıkacak sanki
walla neden soruyorlar bılmıyorum bugun otobuste kzın bırı sordu hamılemısın dıye hıc cevap bıle vermedımm ne yapacan hamıleysem kütüğünemi alacan sananeyok ya bazıları ya çok saf ondan soruyo yada gıcık benim göbek bi metre önden gidiyo bana bile soruyolar hamilemisin diye
artık bebek hareketleri agrı yapıyo ya yürürken çıkacak sanki
ben biraz enteresan geliyorum duyanlara ama aslında çok çift rahimli var bilen az
benimki beni korkutuyor bazen yan yattığımda sanki göbeğimle yatak arsına bir kedi yavrusu girmiş de yürüyor sanıyorum
hehehhe bende oyleyım walla anlmadım ne yapıyorlarkı acep bunlar içerde:44:
benımde kocıs calsıyor canım baktım fayda yok ondan cıktım tek basıma...amannn bosver temızlıgı yparız elbet bırgunn
canım walla asagı dogru kolunu mu bacagınımı ıttırıyor anlamadım kasıklarımın bıraz daha altında gıbıhe işte otobüste kimse yer vermiyor yaa en kötüsü de o
aa çok enteresan çift rahim duymuştum daha önce de ama canlı örneğine rastlamadım neyse sağlık olsun da normal ya da seeryan farketmez hangisi sağlıklıysa bizim için o olsun
nerenizden çıkyor yaa kıpırdadığı yerden mi QUZZU ve senin anlamadım benimde yürüyünce çıkacak gibi hissediyorum ama çıkacak derken doğacak muthiş bir baskı oluyor aşağıya az da yürüsem oluyor
kızzz sekıllerını begenmıyor sıpalar benımde sagıma yatınca oyle oluyor kımıl kımıll oluyor donene kadar sola donuyorum rahatlıyorbenimki beni korkutuyor bazen yan yattığımda sanki göbeğimle yatak arsına bir kedi yavrusu girmiş de yürüyor sanıyorum
kedi yavrusumu güzel benzetme ben dün gece benimkinin ayağını itelemek zorunda kaldım öylebi kastıkı kemiklerimi
kedi yavrusumu güzel benzetme ben dün gece benimkinin ayağını itelemek zorunda kaldım öylebi kastıkı kemiklerimi
canım walla asagı dogru kolunu mu bacagınımı ıttırıyor anlamadım kasıklarımın bıraz daha altında gıbı
kızzz sekıllerını begenmıyor sıpalar benımde sagıma yatınca oyle oluyor kımıl kımıll oluyor donene kadar sola donuyorum rahatlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?