2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım bosver ya anlamsınlar okadar takma benım de yenı yenı fark edıyorlar farkedılmenın tek faydası otobuste yer vermelerı

amaaan en iyisini yapmışsın ben de gezeyim diyordum şu son zamanlarımız artık gezmek için kocacığımın ayağı yara oldu bir türlü iyileşmiyor hevesim kursağımda kaldı neyse sağlık olsun önemli olan o...temizlik ben de yapıcaktım bugün ama çok üşendim yaa kaldı malesef artık pazartesi yaparım

Ya odurum bugün bende de var her kımıldayışında aha çıkıyo diyesim geliyor:)))

hehehhe bende oyleyım walla anlmadım ne yapıyorlarkı acep bunlar içerde:44:

benımde kocıs calsıyor canım baktım fayda yok ondan cıktım tek basıma...amannn bosver temızlıgı yparız elbet bırgunn

canım bosver ya anlamsınlar okadar takma benım de yenı yenı fark edıyorlar farkedılmenın tek faydası otobuste yer vermelerı
he işte otobüste kimse yer vermiyor yaa en kötüsü de o
benimki mecburi sezeryan ilki sezeryan ayrıca çift rahimliyim normal doğum olmuyoki
aa çok enteresan çift rahim duymuştum daha önce de ama canlı örneğine rastlamadım neyse sağlık olsun da normal ya da seeryan farketmez hangisi sağlıklıysa bizim için o olsun

nerenizden çıkyor yaa kıpırdadığı yerden mi QUZZU ve senin anlamadım benimde yürüyünce çıkacak gibi hissediyorum ama çıkacak derken doğacak muthiş bir baskı oluyor aşağıya az da yürüsem oluyor

yok ya bazıları ya çok saf ondan soruyo yada gıcık benim göbek bi metre önden gidiyo bana bile soruyolar hamilemisin diye
walla neden soruyorlar bılmıyorum bugun otobuste kzın bırı sordu hamılemısın dıye hıc cevap bıle vermedımm ne yapacan hamıleysem kütüğünemi alacan sanane
artık bebek hareketleri agrı yapıyo ya yürürken çıkacak sanki

bızımkının ayagı hıc normal bı yerde olmuyor ya kaburkalarımda ıttırıyor yada baska yerdelrde sıpaaa baska yer yok sankı kocaaa göbüşümdee

aynen yaa zaten evde iki kişiyiz fazla kirlenmiyor o yüzden sıkıntı yok

canım walla asagı dogru kolunu mu bacagınımı ıttırıyor anlamadım kasıklarımın bıraz daha altında gıbı
benimki beni korkutuyor bazen yan yattığımda sanki göbeğimle yatak arsına bir kedi yavrusu girmiş de yürüyor sanıyorum
kızzz sekıllerını begenmıyor sıpalar benımde sagıma yatınca oyle oluyor kımıl kımıll oluyor donene kadar sola donuyorum rahatlıyor

kedi yavrusumu güzel benzetme ben dün gece benimkinin ayağını itelemek zorunda kaldım öylebi kastıkı kemiklerimi

evet sevimli miniş bir kedi yavrusu sanki bende bazen öyle yapıyorum çok baskı yapıyor o zman bende hafif orayı sıvazlayarak masaj yapıyorum yer değiştirmek zorunda kalıyor

senindemi kız kızlar hep sağda duruyo o yüzden saga yatırtmıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…