canım walla asagı dogru kolunu mu bacagınımı ıttırıyor anlamadım kasıklarımın bıraz daha altında gıbı
kızzz sekıllerını begenmıyor sıpalar benımde sagıma yatınca oyle oluyor kımıl kımıll oluyor donene kadar sola donuyorum rahatlıyor
yok canım benım oglan saga yatınca hop hop hopluyor sıpa bende sekıl degıstırıyorum beyımızın keyfıne gore yatıyoruzsenindemi kız kızlar hep sağda duruyo o yüzden saga yatırtmıyolar
senindemi kız kızlar hep sağda duruyo o yüzden saga yatırtmıyolar
senin kız mı canım benimki de öyle hiç sağa yatırmıyor hemen başlıyor kımıl kımıl
hımm benimde bazen öyle oluyor ama bende kasıklarda oluşan baskıyla aşağıya da iniyor sanıyorum hatta o zaman bacaklarımı birleştiremiyorum yaa çıkıverecek gibi
bende de oyle oluyor hatta bugun ılk defa oldu amannn cıkmasınlar az daha dursunlarrhımm benimde bazen öyle oluyor ama bende kasıklarda oluşan baskıyla aşağıya da iniyor sanıyorum hatta o zaman bacaklarımı birleştiremiyorum yaa çıkıverecek gibi
aslında ben cinsiyeti öğrenmeden önce herkes bana erkek bebekler sağda durur kızlar solda duru demişti benimde kese sağ taraftaydı o yüzden ilk başta hep erkek galiba diyoruk ki bizim bıdık kızmış millet de yanlış biliyormuş kız sağda iştebenim kız oğlum hep solda dururdu bu ızda sağda duruyo saga yatırtmıyo
İlk öyle ılunca az kaldın acile gidecektim bu çıkacak diye:)))) bende bugün yürürken kendimi sıkarak yürüdüm ara sra bide tekme syıyo aşağıdan aşağıdan :))
ben gıdem bacılar herıf gelıyor hepınıze ıyı geceler gorusuruk
aslında ben cinsiyeti öğrenmeden önce herkes bana erkek bebekler sağda durur kızlar solda duru demişti benimde kese sağ taraftaydı o yüzden ilk başta hep erkek galiba diyoruk ki bizim bıdık kızmış millet de yanlış biliyormuş kız sağda işte
demekki normal yaa baksana diğer kızlarda yazmış öyle
erkekmi istiyodun canım kaçıncı bebegin
aslında ben cinsiyeti öğrenmeden önce herkes bana erkek bebekler sağda durur kızlar solda duru demişti benimde kese sağ taraftaydı o yüzden ilk başta hep erkek galiba diyoruk ki bizim bıdık kızmış millet de yanlış biliyormuş kız sağda işte
kızlar birşey soracam cevap verirseniz çok sevinirim...
12.haftadan sonra verilen elevit ya da decavit tarzı vitamin ilacını kullandınız mı?
kullandıysanız hala kullanıyor musunuz yoksa belli haftadan sonra bıraktırdı mı ya da hiç mi vermedi???
şimdiden teşekkür ederim rabbim yardımcınız olsun kolay doğumlar hepinize:)
bende seninle aynı durumdayım kan hapını iki iki yutuyorum doktor öyle dedi sezeryanda toparlanmazsın çok kansızsın dedi
az önce ağustos anneleri doğum hikayeleri okudum biri hipnozla normal doğum yapmış çok hoşuma gitt anlattıkları gayet rahat stressiz bir doğum yaşamış etlik hasttanesinde yapmış sanırım bu hastane ankarada burda istanbulda yokmu acaba
:)) iyi olmuşDidim zaten bende böyle narinim işte. Aîlem sağolsun hiç xorda bırakmadığı için zora gelemiyorum dedim onun için böyle narinim dedim:)))) sen işini bilirsin dedi oda:))))))
bizimkinin kızı yok sorunda ordan çıkıo kızların halinden anlamıyolar hiçaman ya ben de naz yapıyorum onlara göre..ama kızlarına da hiç kıyamaz..Allah sorsun ona bıraktım
bende 95e aldım ama hiç memnun deilim dedim ya saglık olsun buda istedigim gibi olmasın her istedigim oldu çok şükürgünaydın sen daha yeni mi uyandın ama boşver iyiki uyumuşsun gece uyunmuyor ki ateş basıyor bana resmen
aynen bebiş ve o anki yorgun hasta halden hiçbirini gözümüz görmeyecekben de bugün baktım gecelik lohusa geceliği güzel şık bir şeydi ama kumaşı bir tuhaftı ne naylon ne saten ne de penyeydi hiç hoşuma gitmedi kumaşı üatelik fiyatı da hoşuma gitmedi 70 liraydı o kumaş 70se kaliteli olanlar ne kadar aacep
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah bir ara cicişler topiğine eklersen bakarız
kaynanaları,bebişleri ve hamişlik şikayetleri işte sen de katıl
canım bide iyi tarafından bak ben yürüyemez hale geldim göbek öle önden önden gidioki millet dogum yakın galiba dio fazla agırlaşmazsın işte ben iki yürüyüm alt taraftan rahatsızlık duyuyorumkızlar yaa aranızda benim gibi hamile olduğu anlaşılmayan var mı ben bu duruma gıcık olmaya başladım sanmayın ki göbüş yok ondan var kocaman oldu ama çok yayvan hamiş göbişi değilde şişko göbüşü gibi yaa bugün lohusa gecelik soruyorum kadın hamile olan kişi kaç beden giyiyor diyor benim o dedim aa sen mi dedi yaagöbek değil o bebek bebek
bir tek o da değil bebek mağazalarında da aynı durumla karşılaştım
aynen bendede yürürken sıkıntı oluyoartık bebek hareketleri agrı yapıyo ya yürürken çıkacak sanki
benim erkek sagda duruyo sen bence nadir durumu yaşıosunaslında ben cinsiyeti öğrenmeden önce herkes bana erkek bebekler sağda durur kızlar solda duru demişti benimde kese sağ taraftaydı o yüzden ilk başta hep erkek galiba diyoruk ki bizim bıdık kızmış millet de yanlış biliyormuş kız sağda işte
az önce ağustos anneleri doğum hikayeleri okudum biri hipnozla normal doğum yapmış çok hoşuma gitt anlattıkları gayet rahat stressiz bir doğum yaşamış etlik hasttanesinde yapmış sanırım bu hastane ankarada burda istanbulda yokmu acaba
acı hissetmiş mi peki merak ettim
çok ilginç..
:)) iyi olmuş
bizimkinin kızı yok sorunda ordan çıkıo kızların halinden anlamıyolar hiç
bende 95e aldım ama hiç memnun deilim dedim ya saglık olsun buda istedigim gibi olmasın her istedigim oldu çok şükür
canım bide iyi tarafından bak ben yürüyemez hale geldim göbek öle önden önden gidioki millet dogum yakın galiba dio fazla agırlaşmazsın işte ben iki yürüyüm alt taraftan rahatsızlık duyuyorum
aynen bendede yürürken sıkıntı oluyo
benim erkek sagda duruyo sen bence nadir durumu yaşıosun
ewet canım etlik ankarada bende okumuştum onu ama hatırlamıyorum nasıl geçmiştiki dogumu:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?