2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

hımm benimde bazen öyle oluyor ama bende kasıklarda oluşan baskıyla aşağıya da iniyor sanıyorum hatta o zaman bacaklarımı birleştiremiyorum yaa çıkıverecek gibi

hımm benimde bazen öyle oluyor ama bende kasıklarda oluşan baskıyla aşağıya da iniyor sanıyorum hatta o zaman bacaklarımı birleştiremiyorum yaa çıkıverecek gibi

İlk öyle ılunca az kaldın acile gidecektim bu çıkacak diye:)))) bende bugün yürürken kendimi sıkarak yürüdüm ara sra bide tekme syıyo aşağıdan aşağıdan :))

benim kız oğlum hep solda dururdu bu ızda sağda duruyo saga yatırtmıyo
aslında ben cinsiyeti öğrenmeden önce herkes bana erkek bebekler sağda durur kızlar solda duru demişti benimde kese sağ taraftaydı o yüzden ilk başta hep erkek galiba diyoruk ki bizim bıdık kızmış millet de yanlış biliyormuş kız sağda işte
İlk öyle ılunca az kaldın acile gidecektim bu çıkacak diye:)))) bende bugün yürürken kendimi sıkarak yürüdüm ara sra bide tekme syıyo aşağıdan aşağıdan :))

demekki normal yaa baksana diğer kızlarda yazmış öyle

erkekmi istiyodun canım kaçıncı bebegin

erkekmi istiyodun canım kaçıncı bebegin

ilk bebeğim o yüzden hiç farketmez kız erkek ama küçüklüğümden beri derdim ilk çocuğum erkek olsun diye de ondan herhalde ama kız ya da erkek farketmez rabbim bize ne lutfetmişse o bizim için bir armağan

E vt canım çoğu kişide olmadı içimi rahatlatıyor:))

Ben 8. haftadan beri vitamin kullaniyorum, baska bi marka ama elevite cok benziyor icerigi. Hatta doktor emzirirken de kullanmaya devam etmemi soyledi.

az önce ağustos anneleri doğum hikayeleri okudum biri hipnozla normal doğum yapmış çok hoşuma gitt anlattıkları gayet rahat stressiz bir doğum yaşamış etlik hasttanesinde yapmış sanırım bu hastane ankarada burda istanbulda yokmu acaba

bende seninle aynı durumdayım kan hapını iki iki yutuyorum doktor öyle dedi sezeryanda toparlanmazsın çok kansızsın dedi

canım
senin kan sonucun kaçtı.benim 9.5 falan
12 nin altındaysa kansızız demek..
iki iki derken sabah akşam mı 2 defa yani 4 defa alıyorsun?

ben sabahları içiyorum aç karnına.. içtikten sonra da en az 2 saat bi şey yemiyorum
kabızlık sorunum olmadı çok şükür

şimdi akşamları da mı içmem gerek
ben her akşam yatmadan önce koca bir bardak süt içiyorum..
kendi doktorum vanda ben şuan balıkesrde annemlerdeyim.
burda 2 defa gittim doktora ama söylemedim..

vandaki doktorum da kan testi istemişti sonuç normalin altında çıkınca
ilaç verdi...
vitamin olarak da decavit kullanıyorum..

acı hissetmiş mi peki merak ettim
çok ilginç..

Didim zaten bende böyle narinim işte. Aîlem sağolsun hiç xorda bırakmadığı için zora gelemiyorum dedim onun için böyle narinim dedim:)))) sen işini bilirsin dedi oda:))))))
:)) iyi olmuş
aman ya ben de naz yapıyorum onlara göre..ama kızlarına da hiç kıyamaz..Allah sorsun ona bıraktım
bizimkinin kızı yok sorunda ordan çıkıo kızların halinden anlamıyolar hiç
bende 95e aldım ama hiç memnun deilim dedim ya saglık olsun buda istedigim gibi olmasın her istedigim oldu çok şükür
canım bide iyi tarafından bak ben yürüyemez hale geldim göbek öle önden önden gidioki millet dogum yakın galiba dio fazla agırlaşmazsın işte ben iki yürüyüm alt taraftan rahatsızlık duyuyorum
artık bebek hareketleri agrı yapıyo ya yürürken çıkacak sanki
aynen bendede yürürken sıkıntı oluyo
benim erkek sagda duruyo sen bence nadir durumu yaşıosun

ewet canım etlik ankarada bende okumuştum onu ama hatırlamıyorum nasıl geçmiştiki dogumu:44::44:

ben şimdi okudum da çok heves ettim hipnozla normal doğuma ama kesin her hastanede yoktur ve olanlarda pahalıdır gibi geliyor...belki de dediğin gibi sağda kızı olan nadir durumu yaşıyorumdur sağlıklı olsunlarda yeterki..gecelik pek içine sinmediyse değiştirme imkanın varsa değiştir yoksa da takma boşver uzun süre giyilmez herhalde diye düşünüyorum o zman da idare eder seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…