ben şimdi okudum da çok heves ettim hipnozla normal doğuma ama kesin her hastanede yoktur ve olanlarda pahalıdır gibi geliyor...belki de dediğin gibi sağda kızı olan nadir durumu yaşıyorumdur sağlıklı olsunlarda yeterki..gecelik pek içine sinmediyse değiştirme imkanın varsa değiştir yoksa da takma boşver uzun süre giyilmez herhalde diye düşünüyorum o zman da idare eder seni
etlik hastanesi özel degil devlet hastanesi dogum üzerine canım fiyatı ona göredir diye düşünüyorum
saglıklı olsunlar tabi tek derdimiz o yoksa sagda durmuş solda durmuş ne farkeder
degişime gittim canım pijama takımı için ama fazla çeşit yoktu gene aynılarına kaldım malesef
Kızlar de bebişin kilosuna göre geriden geliyor diye bilir mi çünkü benim bebişin boyu 40 cm ama kilodu 1262 31. Haftaya girmemiz gerekiyordu. 29. Haftadayız dr göre neye göre geri diyorlar acaba
etlik kadın doğum değil ben baktım tekrardan nette yazdım etlik devlet hastanesi devlette dğildir bu hipnoz olayı dedim kadının yazmış olduğu doğum hikayesine baktım etlik lokman hekim hastanesiymiş,neyse ben de artık hipnozsuz çatır çatır doğururum ya da epidurale sıcak akıyorum ama onda da vakumla almak zorunda kalırlarsa bebeği onu istemiyorum bu gidişimde konuşucam doktorumla 36. haftada olucam gittiğimde artık karar verme zamanı gelmiş olur dimi...kız belki de gecelik sonradan çok içine sner benim bazen öyle oluyor çok beğenerek aldığım şeyi hiç giyesim gelezken yeri geliyor pek içime sinmeyerek aldığım şey en sevdiğim kıyafet oluveriyor
maaşallah kızlar bebişler buyuyo sohbet muhabbet gırla bende net olmdıgı ıcın bakamıyorum anca anneme gelince
lokman hekim özel hastane canım etlik deyince etligin en bilinen hastanesi etlik dogumevi geldi aklıma. doguma karar vermek lazım artık tabi ama ben nasıl yapıcam bilmiyorum ben özel muaynehaneye gidiyorum onun dışında başka hastaneye gitmedim kendi doktorum yaptıramıcak dogumu ortada kalmam inşallah nasıl olacak bilmiyorum daha bende bidahaki kontrolümde doktorumdan öneri isticem
pijama takımı bu canım sabahlıklı ama benimki bunda sabahlıksız mavi olan
benimkinde bide mavi sabahlıgı var
Baha Home Wear| HAMİLE LOHUSA | Baha 2303 Lohusa Pijama Takım Jakarlı Modal Kumaş| LOYA ve NBB İç Giyim Çamaşırı Online Satış Sitesi
senin ilk baştan beri öyle dimi adet tarihine göre ilerlemiyor kendine ait bir gelişimi var ona göre ilerliyor mesela benim öyle adet tarihime göre bebeğim 32 hafta bitecek 332e girecekti ama geç döllenme olmuş adet tarihime göre olmamış bu çok rastlanan bir durummuş doktorum öyle dedi bebeğin sağlığını olumsuz etkileyen bir durum değilmiş anne karnına düşme tarihi geç sadece
cok sukur iyiyiz 29 4 oluyoruz işte az kaldı ya bakalım pek sıkıntım yok rahat gidiyo ALLAHın izniyle
kendi doktorunun anlaşmalı olduğu bir hastane vardır belki orda yaptırır bir çok doktor öyle yapıyor bir de bun sor bakalım bir hastanede kendinin yaptırma imkanı varmıymış..bu arada geceliği neden beğenmedin bence çok hoş görünüyor hem her zaman kullanabileceğin birşey sadece lohusalıkta değil diğer zamanlarda da giyersin paran da boşa gitmemiş olur
Evt cnm baştan beri böylede aklım çok takılıyo:))) bende başka başka şeyler düşünüyorum noyu 31 haftaya uygun ama klosu düşük ondan mı diye geldi aklıma ama bilemiyorumbenim dr geç dölllenme dedi ama takınca takıyorum:)))
ya doktorumun kendi yaptırdıgı yer var fakat 3000tlden başlıo sadece hastane bide doktor parası var işin içinde okadar para çıkamıcaz doguma malesef anca devlet hastanesine özel oda tutturcam böyle düşünüyorum ama bakalım ozaman ne olacak
dogum yapmayı düşündügüm hastanenin doktoruymuş önceden benim doktor ona sorup nasıl işledigini ögrenmem lazım önden gitmem lazımmı yoksa dogum gelincemi gidiyim diye
daha cafcaflı istiyodum ama bulamadım güpürlü dantelli falan geceliği zaten spor tarzda aldım kırmızı rengi kullanışı açısından iyi olur dediler bide bu takım var yeter sanırım
hiiç takılma canım dediğim gibi bu çok sık olan bir durum sen artık haftanı adet tarihine göre düşünme çünkü o tarihe göre değil ben de senin gibiyim ben mesela 5 ocakta en son adet gördüm o tarihe göre 33. haftamda olamam gerekirken 31+0 bugün ve her kontroümde kendi normal gelişimini devam ettiriyor çok şükür önemli olan o her gidişinde kendi gelişimini devam ettirip ettirmediği
ooo çok pahallıymış o kadar da verilmez mecbur kalımadığı sürece o parayla minişinizin bütün ihtiyacını karşılarsınız yani sen de devlete gidersin dediğin gibi araştırısın ona göre karar verirsin..bence yeter bu kadar gecelik sonuçta sürekli gecelikle durmicaz normal ya da sezeryan doğumda artık 1 haftada iyileşiliyor sonra normal kıyafetlerine döenersin
Evt canım benimde aynen öle benim son adetimde 10 ocak doğum tarihide 20 ekim gibi görünüyor ama geride olduğumuz için kadıma kaydı bide nette bişiler okudum o kafamı karıştırdı geriden gelenler arayı kapatıyormuş ama bizde hiç öle bili olmadı( bazen bu net hiç iyi olmuyor ( dr dediği haftaya göre gelişimi normdl şükürler olsun:))) benimle aynı durumda olan birini görmek içimi rahatlattı canım çok sağol cvp için:))))
yani okadar verilmez memur eşiyiz sonuçta demi :) oglumun çok şükür acil bi ihtiyacı kalmadı marketlerden ve eczaneden alınacaklar kaldı bakalım onlarda kontrole gittigimizde artık halledicez
içimi ferahlattın birden pijama takımına içim ısındıçok saol
linacım ilk başlarda senle ben aynı gidioduk yanlışmı hatırlıyorum benimde sat 5 ocak geç döllenme oldugu için tarihimi degiştin
önemli değil canım..evet ben onu da sordum doktoruma o arayı kapatma olayı şöyle oluyormuş genelde şimdi senin tahmini doğum tarihin adet tarihine göre 20 ekim bebeğin ultrason gelişimine göre de kasımın başı galiba, bebiş adet tarihine göre doğuyor ona da arayı kapatma diyorlar o yüzden benimki 12 ekim ve 19 ekim arası diyorum ben yani adet tarihime göre doğarsa 12 ekimde filan doğar kendi gelişimine göre doğarsa da 19 ekimde doğar bakalım bebişin keyfi ne zaman doğmak isteyecek
Hımmm anlafım canım yani erken gelme olasılığıda var ozaman ozamn 31 haftalığız hem 29 haftslığız :)))))))ben çantasınıhaxırlafım zaten her ihtimale karşı:))) birde kızlar mama alacak mısınız çantasına ben eczaneden keçi sütü mamadı alcam snne dütüne en yakın mama oymuş sixinde sklımızda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?