2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

saolsun ne istesem yaptı ama hastane konusunda devletten yanayız ölede dogacak bölede belki biraz ilgide problem olabilir ama onuda özel odayla hallederiz gibime gelio. saol canım
saglıklı gelsin bebiş geç döllenme gayet olagan bişey bu.
benimkide önden gidiodu ama yavaşladı haftasına geldi bu haftalarda ilerde giden bebekler gerileyebiliomuş önemli bişe deilmiş

Süt gelmeyince aç kalır bebiş( yani garantisi yok süt gelmesinin benim ark sütü gelmedi mama verdiler:)))

evet özel oda olunca daha bir iyi ilgileniyorlar sağlıklı olsunda nerde doğduğu önemli değil eskiden evde doğururlarmış valla bizler çok şanslıyız..önemli olan doktorun uyumlu diyorsa haftasıyla o önemli

sen özeldemi yapıcan canım doogumu eltin memnun kalmışmı inşallah bol bol sütümüz olur bebişte hemencik alırda mamaya falan gerek kalmaz

Süt gelmeyince aç kalır bebiş( yani garantisi yok süt gelmesinin benim ark sütü gelmedi mama verdiler:)))

yok canım onlar dşünüyor sen merak etme bebği zaten doğar doğmaz muayene ediyorlar onun durumuna göre veriyorlar..hem ben geçen gün trt1'deki programda izledim prof. kadın o da diyordu en önemlisi bebği emmeye alıştırmak hemen mama vermek uygun değil bebek aç kalır diye düşünmeyin o ilk günler bizim gibi açlık hissetmez zaten mide acmi çok küçük diyordu onu da dinleyince ben mama vermenin aslında bebeğe fayda sağlamadığını anladım yani

çok şükür gelişiminde bi problem yok
29unda odamız gelecek sonra oglumun teyzesi kuzenleri gelecek ve odasını halledicez temizlik yıkanma ütülenme çanta hazırlarız sonrasıda gelsin diye bekle

sen özeldemi yapıcan canım doogumu eltin memnun kalmışmı inşallah bol bol sütümüz olur bebişte hemencik alırda mamaya falan gerek kalmaz

kısmet olursa ben de özelde yapıcam canım zaten kendi doktorum da orda aynı hastanede ve doğum parası çok yüksek değil herşey dahil yani bebeğin kontrolü yapılan testler hastanede kalma parası filan 350liraydı galiba tam emin değilim ama,eltimi doğumu biraz zor oldu canım ödem filan oluşmuştu onda günü de geçmişti çok fazla dikişi var o yüzden ama sadece dikişinin fazla olması sorundu başka da bir sıkıntı olmadı çok şükür,birde bizim hemen hemen bütün akrabalarımız bu hastanede doğum yapmış ve memnunlar onun için burayı tercih ettik zaten eve de arabayla 3-5 dk yürüyerek en fazla 10 dakika

tamma aklımda canım saoll ama nasıl gıdılır kolay yerdemı yolları nasıl

baya iyiymiş ya her taraftan avantajlı
ben doktorumdan çok memnunun tek dezavantajı hastanede çalışmaması oldu başka bi yerede gitmedim doktorum yetti bana tehlikelerimde bi hastaneye gittim dogumada oraya giderim sanırım

evet canım uygun birçok yere göre,senin daha önce gittiğin bir hastaneye gitmen mantıklı en azından bildiğin bir yer kendini daha rahat hissetmeni sağlar

Kizlar bi sorum olacak 30.haftada kasik ağrısı normal mi yoksa korkmalimiyim
benim oluyor arada ama çok değil tabi arada bir uğruyor diyeyim uzun sürmüyor ama şiddetli bir ağrı da değil
çok şükür gelişiminde bi problem yok
29unda odamız gelecek sonra oglumun teyzesi kuzenleri gelecek ve odasını halledicez temizlik yıkanma ütülenme çanta hazırlarız sonrasıda gelsin diye bekle

aman problem olmasın allah korusun
maşallah herşeyiniz hazır desene güle güle kullansın inşallah meleğin canım sağlıkla doğsun odasının içinde güle oynaya büyüsün

uykusuz her gecemi yoksa kızlar herkes burda bugun ben cok yoruldum özdilketen kızıma banyo takımı aldık bir de hastane için çantasını aldım çok da yurudum gezdık kocişle sonrada akşam gezesıne arkadaşlara gıtık ee orda da otur otur davul oldu ayaklar

Kizlar bi sorum olacak 30.haftada kasik ağrısı normal mi yoksa korkmalimiyim
artık kasık agrısı normal şiddetli olmadıkça çatı genişlemesi doguma hazırlık
evet canım uygun birçok yere göre,senin daha önce gittiğin bir hastaneye gitmen mantıklı en azından bildiğin bir yer kendini daha rahat hissetmeni sağlar
aynen öyle canım bakalım ne zaman buraya pırtlattım yazıcaz

amin canım cümlemizin evladını korusun rabbim

Slm kızlar
Bu gidişim de Dr dogum hakkında konuşsam mı
Bilmiyorum galiba Dr değiştirmek zorunda kalacağım
2 tane Dr arasında kararsız kaldım ne yapsam bilmiyorum:2:

hoşgeldin sezin maşallah sende bugün baya zorlamışın kendini canım artık okadar gezmelere gidemiyoruz ya ayak şişiyor ya toto ağrıyor iila birşey oluyor yani
hayırlı olsun banyo takımınızda havlu bornoz filan mı yoksa küvet takımımı

amin canım..sbırsızlıkla bekliyorum o günü sağ salim kavuşalım inşallah da sanki zaman geçmiyor
Slm kızlar
Bu gidişim de Dr dogum hakkında konuşsam mı
Bilmiyorum galiba Dr değiştirmek zorunda kalacağım
2 tane Dr arasında kararsız kaldım ne yapsam bilmiyorum:2:

neden doktor değiştiriyorsun canım memnun değilmisin doktorundan

amin canım..sbırsızlıkla bekliyorum o günü sağ salim kavuşalım inşallah da sanki zaman geçmiyor

neden doktor değiştiriyorsun canım memnun değilmisin doktorundan

55 gün kaldı canım bak 200lerdeydik geçecek illaki tadını çıkaramasakta çıkarmamız lazım az kaldı doguma bidaha kısmet ne zamana hamilelik

ah canımmm ben markete bıle teek başıma gıdemıyodumkı bugun kocişle yavaş yavaş işte dınlene dınlene havlu bornoz canım

Çok uzun sürmüyor ama insan takılıyor yinede tesrkkurler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…