2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
amin canım..sbırsızlıkla bekliyorum o günü sağ salim kavuşalım inşallah da sanki zaman geçmiyor

neden doktor değiştiriyorsun canım memnun değilmisin doktorundan

Dr cok memnunum CNm ama dogumu başka hastahanede yaptırıyor o hastahane de bana cok uzak birde erken doğum riskim var
Hastahanede bebek ünitesi yok galiba hastahaneyi pek sevmedim eskimiş iki tane hastahanede dogum yaptırıyor o da Pendik'te yani uzak karar veremiyorum

55 gün kaldı canım bak 200lerdeydik geçecek illaki tadını çıkaramasakta çıkarmamız lazım az kaldı doguma bidaha kısmet ne zamana hamilelik
aynen tadını çıkarmak lazım ama pek de çıkardığım söylenemez bir dahaki hamişlik dediğin gibi ne zmana kim bilir bir de o zman çocuğumuz olacak inşallah tadını hiçç çıkaramayız ilk gibi olmaz yani
ah canımmm ben markete bıle teek başıma gıdemıyodumkı bugun kocişle yavaş yavaş işte dınlene dınlene havlu bornoz canım

iyi yapmışsınız canım güle güle kullanın hem hava almış oldun evde sıkılıyor insan

bebek ünitesini olması önemli canım allah korusun lazım olsa başka hastaneye göndermeleri iyi olmaz sen iyice araştır olmazsa..erken doğum riskini de fazla düşünme kendini iyi düşüncelere yönelt zmanında gelecek inanıyorum filan de dua yerine geçer bol bol da dua et tabi

saaağaol lınacım ben cok klo aldım ya evde yatmaktan hareketsızlıkten dr yurumem gerektıgını soyledı yurumeye yurmeye markete bule gıdemez olmuştum bneım kociş çok yogun çalıştıgından sahıle goturup yurutemedı benı otyrdugum yerdede yuurunecek yer yok kahve var bı tarafta hep kopekler var napayım yuruyemedımkı

benim de yürüyüş yapmam lazım ama dediğin gibi benim burda da yürüyecek yer yok anca kocacım yanımda olursa yürünür onunda pek fırsatı olmuyor ama ben yine de her fısatı değerlendirmeye çalışıyorum bu arada kaç kilo aldınki canım

yani onun için son günleri ahlayıp sızlayarak geçirmemek lazım tadını çıkaralım

Zaten iyi düşünmeye calişiyorum CNm Kartal da umut hastahanesi var Acaba oraya giden var mı aranızda
Yeni bir hastahane oraya gitmeyi düşünüyorum

Zaten iyi düşünmeye calişiyorum CNm Kartal da umut hastahanesi var Acaba oraya giden var mı aranızda
Yeni bir hastahane oraya gitmeyi düşünüyorum

ben anadoluda değilim ama vardır mutlaka giden arkadaşlar yoksa da hastane tavsiyelerini olduğu bir topik var oraya bak olmazsa

14 kılo almışım canım kızım sa sadece 1750 dun dr taydık

yani onun için son günleri ahlayıp sızlayarak geçirmemek lazım tadını çıkaralım

haklısın ezınecım saka maka az kaldı eskıden gecmıyo gunler derdım şimdi demıyorum artık cunku zaman nasıl geıcyo anlamıyorumki agustos un yarısı gıttı gerısı cabuk bıter bı eylulumuz kaldı oyuzden gerıne gerıne tadını cıkaralım nazımızı yapalım

14 kılo almışım canım kızım sa sadece 1750 dun dr taydık

sağlık olsun canım kızın sağlıklı yaa önemli olan o işte bünyeden bünyeye değişiyor kimi çok alır kimi az doğumdan sonra hızlı verirsin bence bundan sonrada dikkat edersin

sağlık olsun canım kızın sağlıklı yaa önemli olan o işte bünyeden bünyeye değişiyor kimi çok alır kimi az doğumdan sonra hızlı verirsin bence bundan sonrada dikkat edersin

inş. verırım canım ben kılo almaya çok musaıtım bundan oncede tarının ustunde yaşardım resmen gunluk hayatımda hep dıkkat ederdım ee hamıle kalınca korktugum başıma geldı ee bıde bu hafta gunum vardı hep hamur işi ertesı gunu kalan ıkramları hep yedım bu ay aldım çunku yedımde:18::18:

Öyle yapacam CNm artık dogumu planlamak lazım
Birde bebeğime hangi marka bez ve sampuan alsam diye düşünüyorum birde ıslak mendil var

ıslak mendile ben karşıyım ama su bazlı olanlar varmış bebekler için özel üretim galiba ebebekte var,bez olarak da bence 1 paket al ilk etapta çünkü her bez her bebeğe gelmiyor baktın ki güzel devam edersin iyi gelmiyorsa da değiştirirsin paket paket alma yani ilk başta,ben molfix alıcam galiba ilk başta çünkü onu yenidoğanı göbek bağına uygun ve yeğenlerime en iyi gelen bez oydu pişik yapmadı sızıntıda yapmıyor prima 2 yeğenime de pişik yapmıştı

bende öyleyim yaa çok müsait bünyem kilo almaya ve çok zor veriyorum malesef aynı senin gibi tartının üstünde yaşıyordum hala da öyle fazla almışsam o hafta çok dikkat ediyorum ki doğum sonrası vermem gereken kilo çok olmasın yani hamile kaldım şu dikkat etme ve kilo kontrolünden kurtulamadım

sanırım 2 gündür midem delindi ha gayret acıkıyorum en iyisi gidip yatmak uyuyabilirsem tabi sıcaktan

Birde hangi bezi kullanirsan ona alışırmış bebiş
Yarın markete gideceğim çantada eksik olanları alacağım CNm sonrada çantamız hazır olacak
Yoksa ben takıntılı biriyim hep aklımda kalır

kız ben 20lı haftalarda dıyteısyene gıttım dr kızdıda bıraktım dıyetısyenın yazdıgı gebe diyetını ama ben cok takıntı yaptım bıraktım tartıyı Allahımın gucune gıtmesın bu bebegı cok ıstıyorum kıloyla yıcem kafayı dıye alırsam alayım dıye kendımı boyle fırenledım bende sabah akşam guzelce yıyeyım o gun 1 kılo alarımım ama vermeye kalkayım 1 ay ac gezeyım veremem o 1 kıloyu

aynen canım ama agırlaştıkta gezip tozamıyoruz eskisi gibi

Güle güle kullanın canım. Nasıl birsey aldın? Çanta ne icin gerekli. Ben valiz gibi birsey alırım demiştim. Fotosunu koyarsan fikir edilebiliriz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…