Öyle yapacam CNm artık dogumu planlamak lazım
Birde bebeğime hangi marka bez ve sampuan alsam diye düşünüyorum birde ıslak mendil var
hadi bakalım onuda hallet de artık bebişi bekle ama gününde gelsinBirde hangi bezi kullanirsan ona alışırmış bebiş
Yarın markete gideceğim çantada eksik olanları alacağım CNm sonrada çantamız hazır olacak
Yoksa ben takıntılı biriyim hep aklımda kalır
kız ben 20lı haftalarda dıyteısyene gıttım dr kızdıda bıraktım dıyetısyenın yazdıgı gebe diyetını ama ben cok takıntı yaptım bıraktım tartıyı Allahımın gucune gıtmesın bu bebegı cok ıstıyorum kıloyla yıcem kafayı dıye alırsam alayım dıye kendımı boyle fırenledım bende sabah akşam guzelce yıyeyım o gun 1 kılo alarımım ama vermeye kalkayım 1 ay ac gezeyım veremem o 1 kıloyu
Güle güle kullanın canım. Nasıl birsey aldın? Çanta ne icin gerekli. Ben valiz gibi birsey alırım demiştim. Fotosunu koyarsan fikir edilebiliriz canım.
ıslak mendile ben karşıyım ama su bazlı olanlar varmış bebekler için özel üretim galiba ebebekte var,bez olarak da bence 1 paket al ilk etapta çünkü her bez her bebeğe gelmiyor baktın ki güzel devam edersin iyi gelmiyorsa da değiştirirsin paket paket alma yani ilk başta,ben molfix alıcam galiba ilk başta çünkü onu yenidoğanı göbek bağına uygun ve yeğenlerime en iyi gelen bez oydu pişik yapmadı sızıntıda yapmıyor prima 2 yeğenime de pişik yapmıştı
Ben karar veremedim daha ama bir cok kişi prima yı öneriyor sebamed güzel ama o da biraz pahalı CNm yarım karar vermem gerekbezımızı pirimadan aldık canım yanında mendılıde var ama ben ılk ay pamuk kullanıcam eger yetısebılırsem sabun ve şampunaınıda sebamed den aldım butikbebeden
hadi bakalım onuda hallet de artık bebişi bekle ama gününde gelsin
aynı ben ayynı neden böyle acaba bünyemiz şu yiyip kilo almayanlara çok imreniyorum umarık kızım bana çekmez halasına çeksin kilo konusunda o yer ama zayıftır maşallah
Ben unibaby yenildogan ıslak mendili aldım. O pamuk ve suymus. Bakalım deneyeceğiz artık.
Ben karar veremedim daha ama bir cok kişi prima yı öneriyor sebamed güzel ama o da biraz pahalı CNm yarım karar vermem gerek
Zaten ıslak mendil pişik yapıyormuş
Bir tamamlasam CNm cok sevineceğim bide kızımı kucagima alasam benim yaşamadığım anne sevğisini kızıma yaşatmak istiyorum onu çooooooook seviyorum
Anne bebek çantası dediklerinden galiba. Foto yüklersen iyi olur görürüz biz dehastane cantası aldım canım kızımın eşyalarını koyucam sonrada bi yere gezmeye gıdrken ıcıne bezı yedek kyafetlerı ıvırzıvırları koyucam oyle bebe cantası gıbı almadım ben hanı el bagajı gıbı olur ya oyle aldım yuklerım resmını
dediğin gibi su olanları varmış bende onlardan almayı düşünüyorum
inşallah canım çok iyi bir anne olacaksın belli kzın da bu anne sevgisine doyacak eminim
Ben karar veremedim daha ama bir cok kişi prima yı öneriyor sebamed güzel ama o da biraz pahalı CNm yarım karar vermem gerek
Zaten ıslak mendil pişik yapıyormuş
Bir tamamlasam CNm cok sevineceğim bide kızımı kucagima alasam benim yaşamadığım anne sevğisini kızıma yaşatmak istiyorum onu çooooooook seviyorum
ben yatıyorum kızlar uyuyabilirsek uyucaz oglumla bakalım size Allah rahatlık versin iyi geceler
ben sebamedı uyguna aldım butık bebeden netten kargoda bu hafta bedavaydı eczanede sormustum fıyatlarını nettede ındırımlı gorunce aldım araştırdım yanı once bende
Zaten iyi düşünmeye calişiyorum CNm Kartal da umut hastahanesi var Acaba oraya giden var mı aranızda
Yeni bir hastahane oraya gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?