2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Öyle yapacam CNm artık dogumu planlamak lazım
Birde bebeğime hangi marka bez ve sampuan alsam diye düşünüyorum birde ıslak mendil var

bezımızı pirimadan aldık canım yanında mendılıde var ama ben ılk ay pamuk kullanıcam eger yetısebılırsem sabun ve şampunaınıda sebamed den aldım butikbebeden

Birde hangi bezi kullanirsan ona alışırmış bebiş
Yarın markete gideceğim çantada eksik olanları alacağım CNm sonrada çantamız hazır olacak
Yoksa ben takıntılı biriyim hep aklımda kalır
hadi bakalım onuda hallet de artık bebişi bekle ama gününde gelsin

aynı ben ayynı neden böyle acaba bünyemiz şu yiyip kilo almayanlara çok imreniyorum umarık kızım bana çekmez halasına çeksin kilo konusunda o yer ama zayıftır maşallah

Güle güle kullanın canım. Nasıl birsey aldın? Çanta ne icin gerekli. Ben valiz gibi birsey alırım demiştim. Fotosunu koyarsan fikir edilebiliriz canım.

hastane cantası aldım canım kızımın eşyalarını koyucam sonrada bi yere gezmeye gıdrken ıcıne bezı yedek kyafetlerı ıvırzıvırları koyucam oyle bebe cantası gıbı almadım ben hanı el bagajı gıbı olur ya oyle aldım yuklerım resmını

Ben unibaby yenildogan ıslak mendili aldım. O pamuk ve suymus. Bakalım deneyeceğiz artık.

bezımızı pirimadan aldık canım yanında mendılıde var ama ben ılk ay pamuk kullanıcam eger yetısebılırsem sabun ve şampunaınıda sebamed den aldım butikbebeden
Ben karar veremedim daha ama bir cok kişi prima yı öneriyor sebamed güzel ama o da biraz pahalı CNm yarım karar vermem gerek
Zaten ıslak mendil pişik yapıyormuş

Bir tamamlasam CNm cok sevineceğim bide kızımı kucagima alasam benim yaşamadığım anne sevğisini kızıma yaşatmak istiyorum onu çooooooook seviyorum

inşallah canım çok iyi bir anne olacaksın belli kzın da bu anne sevgisine doyacak eminim

ben yatıyorum kızlar uyuyabilirsek uyucaz oglumla bakalım size Allah rahatlık versin iyi geceler

Anne bebek çantası dediklerinden galiba. Foto yüklersen iyi olur görürüz biz de
dediğin gibi su olanları varmış bende onlardan almayı düşünüyorum

Evet canım biraz pahalı ama pamuk ve su sadece. Hiç bir madde içermiyor. Paketi açıp bakmadım gerçi nasıl birsey diye. Hava alırsa kurur diye.

hastane için kızımın çantası

Eklentiler

• $IMG_0271.webp
    39 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMG_0270.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 43

ben sebamedı uyguna aldım butık bebeden netten kargoda bu hafta bedavaydı eczanede sormustum fıyatlarını nettede ındırımlı gorunce aldım araştırdım yanı once bende

ben sebamedı uyguna aldım butık bebeden netten kargoda bu hafta bedavaydı eczanede sormustum fıyatlarını nettede ındırımlı gorunce aldım araştırdım yanı once bende

internetten takip etmek genelde avantajlı oluyor canım ,eczaneler tanıdık olmadıktan sonra pek bir indirim yapmıyor malesef

Zaten iyi düşünmeye calişiyorum CNm Kartal da umut hastahanesi var Acaba oraya giden var mı aranızda
Yeni bir hastahane oraya gitmeyi düşünüyorum

Cnm bn umuta gidiyorum.ablamda orda yapmsti dogumunu.dr um fatih birol cok iyi bi dr.ben 4 dr dan sonra onda karar kildim,arkadasimin onerisiyle.hastahanede dogum uzerine.6 yil once ablam orda dogum yapti ve memnun kaldi.ayrica dogum ucretleri pahali degil.Hakkinda hayirlisi olsun cnmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…