2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ev iş dolu ama yapmaya halim yok eşime kahvaltıyı bile zorla hazırladım

boşver diyecem olmayacak insanın içi rahat etmiyor yapmayınca ama ağırlaşmaya başladık artık zor geliyor sadece acil olanları yap ben artık haftada bir toz alıyorum,evi süpürüyorum zorlanıyorum artık 1-2 hafta sonra ne olacak bilmiyorum valla.bu arada bebek küveti aldın mı?

zaten ne acilse sadece onları yapıyorum ya bende almadımbebek küveti araştırmadımda

artık televizyon bile izleyemiyorum mısırı gördükçe ciğerlerim sökülüyor her defasında ağlamaktan harab oluyorum..heleki o çocuklara bebeklere..Allah'ım yardım etsin..

Kimsede vicdan merhamet kalmamış...Allah'ım ne günlere kaldık..Sen hidayet ver vermeyeceksen de helak et bunları..rüyalarıma giriyor artık eşim izletmiyor ama ben dayanamıyorum hele bebek ölüleri çıkınca hemen kapatıyor sen evlatlarımızı koru Rabbim..herkesin evladını bağışla..

bebeklerimiz nasıl bi dünyaya doğacak heryer karışık allah yardım etsin düşündükçe insan kötü oluyor nasıl bi insanlıktır bu

bebeklerimiz nasıl bi dünyaya doğacak heryer karışık allah yardım etsin düşündükçe insan kötü oluyor nasıl bi insanlıktır bu

aynı şeyler bizim ülkemizde de olursa ya 3. dünya savaşı çıkarsa..haksızmıyım acımadan bebekler öldürülüyor insanlar kadınlar yaşlılar yakılıyor..gözü aç sefiller üç kuruşluk menfaatlari için yakıp yıkıyor sen ülkemizden uzak eyle Rabbim..ama gel görki müslüman kardeşlerimize de ciğerlerim parçalanıyor...Müslüman kardeşlerimizi korusun Rabbim..zalimlere fırsat vermesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…