2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
reflüdenmi acaba fazlamı aralıklı yemek yiyosun

benim zaten mide rahatsızlığım vardı canım...kiii ben ilk üç ay öldüm resmen ne yeme vardı ne içme mide bulantısından dolayı 6 kilo vermiştim...şimdi korkuyorum başa mı dönüyoruz acaba diye...

ben ilnk 5 ay kustum sadce serumla beslendim 12 kilo verdim allah bi daha o günlere döndürmesi

ben ilnk 5 ay kustum sadce serumla beslendim 12 kilo verdim allah bi daha o günlere döndürmesi

benim ilk üç ayımdı 12.haftamı doldurdum bitti şükürler olsun...ama bana ne ilaç ne serum fayda etti...hastanede yedikçe yedim serum su kaybım çok fazla olmuştu...

benim ilk üç ayımdı 12.haftamı doldurdum bitti şükürler olsun...ama bana ne ilaç ne serum fayda etti...hastanede yedikçe yedim serum su kaybım çok fazla olmuştu...

banada fayda etmedi hatta serumu alırken bile kusuyodum kan kustum hep litree litre serum taktılardıramamine verdiler 5ay dolunca btti

Kızlar sadecikten haberi olan var mı? dün kanaması başlamıştı....bana denk gelmedi..denk gelen var mı?

evet boğazım epeyce kendine gelmedi ama geçti çok şükür şimdisadece mide yanması var onada razıyım kusmaktan iyidir

bende her ikisi de var..man napim kuzum kıpır kıpır ya aklıma bile gelmiyo..o kıpırdadıkça...tek o iyi olsun çekeriz napalım...

Selam kizlar gunaydin bugun esim izinli bugunde giremicem malesef yarin doktor kontrolum var bakalim neler yapiyo bebis.Bu arada biz her seyini tamamladik yatagi geldi kurduk onuda bi eksigimiz yok cok sukur yavas yavas hastane cantasinida hazirlicam.Bu arada benim gun icinde bazen adet agrilarina benzeyen bi agrim oluyo sanki birazdan adet olucak gibi doktora sorucam bel agrim var ozellikle sabah uyaninca ayagimi yere basamiyorum o kadar agriyo.. Anneme davet yaptik yanima gelmesi icin oda tum evraklarini hazirlayip basvurdu bekliyoruz sonucu dua edin nolur kimsem yok burda annemi cok istiyorum yanimda olmasini

Kendinize ve bebislere iyi bakinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…