- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
aaa gerçektenmi? benim haberim yoktu..umarım bişi olmaz..basit bişidir inşallah
Selam kizlar gunaydin bugun esim izinli bugunde giremicem malesefyarin doktor kontrolum var bakalim neler yapiyo bebis.Bu arada biz her seyini tamamladik yatagi geldi kurduk onuda bi eksigimiz yok cok sukur yavas yavas hastane cantasinida hazirlicam.Bu arada benim gun icinde bazen adet agrilarina benzeyen bi agrim oluyo sanki birazdan adet olucak gibi doktora sorucam bel agrim var ozellikle sabah uyaninca ayagimi yere basamiyorum o kadar agriyo.. Anneme davet yaptik yanima gelmesi icin oda tum evraklarini hazirlayip basvurdu bekliyoruz sonucu dua edin nolur kimsem yok burda annemi cok istiyorum yanimda olmasini
Kendinize ve bebislere iyi bakinn
allah bebeklerimize vaktinde kavuştursun inşallah
hoşgeldin loorim...o bahsettiğin adet sancısından bende de oluyo günde 3-4 defa...ama ben üşütüyorum diye mi oluyo diye düşünüyorum..benim de ayın 26sında randevum bakalım bende soracağım sende sor bakalım neden olyormuş bak bende merak ettim şimdi..
serapim ben bu hamilelikten cok sikildim yauyuyamiyorum donemiyorum donunce kramp giriyo kasiklarima ayy ekim gelsede bitse artik cok zor :26: tamam canim yarin sorucam yazarim burayada bakalim nedir ne degildir
o sancılar yalancı doğum sancısı vücut doğuma hazırlıyo sizi ve kendini o yüzden ağrılar normal
nts ye bağlanmaya başladınızmı siz
o sancılar adet sancısı gibi mi oluyo sızı şeklinde....:26::26::26:kasılma masılma hiç bişi olmuyo ama bende sadece adet sancısı gibi kısa süreli sancı gelip gidiyo...
hoşgeldin loorim...o bahsettiğin adet sancısından bende de oluyo günde 3-4 defa...ama ben üşütüyorum diye mi oluyo diye düşünüyorum..benim de ayın 26sında randevum bakalım bende soracağım sende sor bakalım neden olyormuş bak bende merak ettim şimdi..
canım o adet sancıları benim dr umun dediğine göre ve pc den okuduğuma göre yalancı doğum sancılarıymış..ben dr uma demiştim artık sancılarım başladı olacak o normal vücudun doğuma hazırlanıyor demişti...tabi siz yinede sorun dr unuza....
evet öyle oluyo beline kasıklarına agrı griyo daha ilerleyen haftalarda artacak o agrılar
anam heyecan yaptım şimdi...:18::18::18::18:bende üşütüyorum herhalde diye pek dikkate de almıyordum...
günaydınlar arkadaşlar nasılsınız..biz kızımla kahvaltımızı yapıyoruz aynı zamadada teyzeleri neler yazmış onu okuyoruz...herkezin bir dedi ağrısı var sanırım ..inşallah tez zamanda atlatırız...benimde karnım davul gibi oldu sertlik aynı yerde devam ediyor..hareketle var az da olsa hissediyorum onun attığı her tekmeye binlerce şükrediyorum...birde arkadaşlar ben kolaya sardım bu günlerde..gece bile kalkıp içesim geliyor ve içiyorumda...kendi evim dubleks olunca gece kalkıp mutfa inmeye üşeniyorum ve yemiyorum birşey almıyorumda eve eşim almadıkça....ama bir haftadır annemlerde mutfak yattığım odanın başında birde marketçi olunca bol evde..dün anneme yalvardım getirme diye..akşam yine getirmiş..yarı olamk üzere offfff. ne yapcam yaaa..
günaydınlar arkadaşlar nasılsınız..biz kızımla kahvaltımızı yapıyoruz aynı zamadada teyzeleri neler yazmış onu okuyoruz...herkezin bir dedi ağrısı var sanırım ..inşallah tez zamanda atlatırız...benimde karnım davul gibi oldu sertlik aynı yerde devam ediyor..hareketle var az da olsa hissediyorum onun attığı her tekmeye binlerce şükrediyorum...birde arkadaşlar ben kolaya sardım bu günlerde..gece bile kalkıp içesim geliyor ve içiyorumda...kendi evim dubleks olunca gece kalkıp mutfa inmeye üşeniyorum ve yemiyorum birşey almıyorumda eve eşim almadıkça....ama bir haftadır annemlerde mutfak yattığım odanın başında birde marketçi olunca bol evde..dün anneme yalvardım getirme diye..akşam yine getirmiş..yarı olamk üzere offfff. ne yapcam yaaa..
heyecana gerek yok gebeliğin normal seyrinden bu ağrılar bebişler büyüyo
ben ilk gebeliğimde her ağrıda doktora koşuyodum ama bunda normal olduğunu biliyorum
ben normalde de içmezdim kolayı...şimdi ise hiç içesim yok..çayı bile kestim içmiorum eskisi kadar..misafirlikte falan o da mümkün olduğunca açık istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?