2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

çay içtiğin zaman bebek sinirli mi oluyomuş...

benim ilk olduğu ve her gün bir yerim ağrıdığı için artık umursamaz bir haldeyim...bu da sıradan bir ağrı diyordum...ama değilmiş..

Kızlar bende de şöyle birşey oluyor..sanırım bebek kafasını mesaneme bastırdığı için dün gece 5-6 kere mesaneme feci bir sızlama yaptı. Dayanamayıp ufak ufak bağırdım hatta. Aniden geliyor..hatta endişelenip süre bile tuttum sancı mı bu diye ama alakasız ve düzensizdi..

hosbuldukk canım nasılsın kucuk bey nasıl

benm göğüs pedi ve kremi de dün geldi cnm...bi de kendime bol bol normal ped aldım..yavruma da bes aldım..acil bi ihtiyac kalmadı gibi bakalım..halası da bebişin elbiselerini ütülemiş saolssun..yerleştirdik..belki bi paket de makyaj pamuğu normal pamuk alırım poposunu silmeye vs..var ama ona ayrı olsun die olabilir..

59 a düşmüşümm oo yeaaa:82::82::118::118::124::124::124:

hayırlı olsun cnm..zaman çok çabuk geçio zaten anlayamıyo insan..

geçen ikiz doğuran bi arkadaşla konuştum bana 34.haftada doğurduğunu söyledi..yani ben gibiyken..

tabi prematüreydi bebecikler ama şimdi maşallahları var..

inşallah sağlıkla vakitlerini bekler bebeklerimiz..

bende de oluyo özellikle idrara sıkıştığım zaman...onu sordum doktoruma o normal demişti..baskı yapınca ağrı olurmuş...

hoşbulduk cnm..misafirlerim vardı da onları yolcu ettim hemen çıktım netten..bu ara zaten pek yogunum bakalım..saolsunlar gelen giden gezme tozma..

anam misafir deme bana... bana da kalabalık bir misafir grubu gelecekmiş geçende gayganam kabul etmemiş..gelin rahatsız demiş...sarılıp öpesim geldi gayganamı...ay misafiri severim ama innaın bu halimle çok zor geliyo hareket etmek...

benmkiler ööle deildi cnm ya..cuma 2 arkadaşım geldi gezdik vs sonra bize geldik..1 haftaya yakındır da kv ve görümcem vardı..onlar da ev işi yapıp durdular zaten saolsunlar..:26:kendi yoğunluklarımız yani..eşimle gidilcek bi yerlere gittik, gebe okulu vs..öyle işte geçti bi hafta..

anladım kuzu sizin ev halkıymış...ama onlarda gelse yine kalkıp dolaşıyorsun..bugün de ben davetlliyim..inan evden çıkmak istemiyorum..eşimde git dedi değişiklik olur dedi..ama böyle herşeyden bıkmış usanmış bir halim var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…