- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
valla ben çayıda hiç kesmedim ilk doktor açık içebilirsin demişti ondan yüz buldum..hayır diyemiyorum hiç..babamda çayı az iç ben sinirli torun istemiyorum diyor...bende o belli birşey şimdiye kadar alacağını almıştır artık diyorum...ahhh kendime bir dur demeyi becerebilsem...
selamm kızlar nasılsınız??dun butıkbebeden aldıgım krem ve gogus pedlerı geldı sızınkılerde geldımı???
benim ilk olduğu ve her gün bir yerim ağrıdığı için artık umursamaz bir haldeyim...bu da sıradan bir ağrı diyordum...ama değilmiş..
çay içtiğin zaman bebek sinirli mi oluyomuş...
hoşgeldin kuzu...
hoşgeldişn tavuklu....
hosbuldukk canım nasılsın kucuk bey nasıl
59 a düşmüşümm oo yeaaa:82::82::118::118::124::124::124:
bende de oluyo özellikle idrara sıkıştığım zaman...onu sordum doktoruma o normal demişti..baskı yapınca ağrı olurmuş...Kızlar bende de şöyle birşey oluyor..sanırım bebek kafasını mesaneme bastırdığı için dün gece 5-6 kere mesaneme feci bir sızlama yaptı. Dayanamayıp ufak ufak bağırdım hatta. Aniden geliyor..hatta endişelenip süre bile tuttum sancı mı bu diye ama alakasız ve düzensizdi..
bilmem herhalde babam öyle dedi....ben aslan burcuyum çabuk kızar çabuk sönerim..bana huy olarak çekerse zaten sinirli olur azcık...
hosbuldukk canım nasılsın kucuk bey nasıl
hoşbulduk cnm..misafirlerim vardı da onları yolcu ettim hemen çıktım netten..bu ara zaten pek yogunum bakalım..saolsunlar gelen giden gezme tozma..
59 a düşmüşümm oo yeaaa:82::82::118::118::124::124::124:
anam misafir deme bana... bana da kalabalık bir misafir grubu gelecekmiş geçende gayganam kabul etmemiş..gelin rahatsız demiş...sarılıp öpesim geldi gayganamı...ay misafiri severim ama innaın bu halimle çok zor geliyo hareket etmek...
benmkiler ööle deildi cnm ya..cuma 2 arkadaşım geldi gezdik vs sonra bize geldik..1 haftaya yakındır da kv ve görümcem vardı..onlar da ev işi yapıp durdular zaten saolsunlar..:26:kendi yoğunluklarımız yani..eşimle gidilcek bi yerlere gittik, gebe okulu vs..öyle işte geçti bi hafta..
Kızlar aranıza katılmaya geç kaldım ama hadi beni de alın aranıza ya
Kızlar aranıza katılmaya geç kaldım ama hadi beni de alın aranıza ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?