2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

davetliysen kaçırma yaa..ohh pasta börrek bişiler de olur ye iç..

ben çok seviom davetleri valla

gule gule kullan canımm ellerıne saglık halasının boyle ınce dusuncelı ınsanları gorunce cok mutlu oluyorum benımkıler olmasada baskalrının gorumce ve kayınvalıdelerının boyle dusuncelı olması gercekten cok guzel
saoll canım gercekten nasıl gecıyor anlamıyor ınsan aslında zor gıbı gecıyor ama bı bakıyorum gecmıs bende anlamıyorumamnım ınsaalah saglıkla zamanlarında gelsın yavru kurtlar

küçük bey her zaman ki gibi iyi canım onda sorun yok da benim mide bulantılarım var işte...

bende mıde bulantısı olmuyorda gogus altlarım cok agrıyor ekım gelseydıde bı kurtarsaydık allahın ıznıyle gıttıkce zorlanmaya ve sıkılmya basladımm
Kızlar aranıza katılmaya geç kaldım ama hadi beni de alın aranıza ya
hosgeldınn canımm

aramızda bir hafta var kız bak bende heyecan yaptım biz ne ara bu kadar düştük...:124::124::124:

:18::18::18:2 aydan dustuk sayılır canım benımkı ekım 15 gıbı ama ekımı ben hıc saymıyorum 45 gun felan kaldı bı eylul var ıste onumzde agustosuda bıtırdık allahkolay dogumlar nasıp etsın hepımıze

benimde son kontrolde 10 ekim göründü tahmini doğum tarihi...ay belirsizlikte kötü ya...benim hesaba göre 22 ekim ama doktor a göre 10 ekim ay bende heyecan yaptım şimdi...ekimi gerçekten de saymamak lazım ne edecekleri belli olmaz bu kuzucukların...

bende mıde bulantısı olmuyorda gogus altlarım cok agrıyor ekım gelseydıde bı kurtarsaydık allahın ıznıyle gıttıkce zorlanmaya ve sıkılmya basladımm

gögüs altlarım sürekli ağrımıyor canım...ayaklarıyla herhalde yukarı doğru baskı yapınca ağrı oluyo elimle sıvazlayınca geçiyo ama benim ağrım kuzu ayaklarından gıdıklanıyo mu neçekiyo ayaklarını..

saol cnm ya iyidir saolsun

ama ben yine de mesafeliim biraz çok da yakın olunca daha çok sorun oluyo gibi geliyo:26:

davetliysen kaçırma yaa..ohh pasta börrek bişiler de olur ye iç..

ben çok seviom davetleri valla

daevtliyim kuzu gayganama geliyomuş misafirler sende gel dedi akşama da eşim geç gelecekmiş..akşama yemeğe de kal dedi...ama eşim saat 12 gibi geliriz dedi 12ye kadar orda durmam icab edecek...

daevtliyim kuzu gayganama geliyomuş misafirler sende gel dedi akşama da eşim geç gelecekmiş..akşama yemeğe de kal dedi...ama eşim saat 12 gibi geliriz dedi 12ye kadar orda durmam icab edecek...

hmm onu bilemem cnm..şimdi gelinsin die ayakta kalman gerekmesin..

sıkıladabilirsin akşama kadar sen bilirsin..

sevgili görümcen de var mı

erken gelmesınler amannn dursunlarda ekım cabuk gecer 7 ay nasıl gectı anlamadım bugunler dahamı zor gecıyor ne sıcaklar agrılar derken :18::18:bebısının gelısımı onde gıdııyorsa ondan 10 ekım gostermıstır canım benımkıde 1 hafta once gıdıyordu ama bu hafta tam haftasında dedı tam haftasını dengelıyor yanı ama doktorun daha ıyı bılır
yokk gıı benımkı cok agrıyor ovalıyorum felan yokk bıraz gecıyor ama tekrar baslıyor uykuda bıle agrıyor gece uyandımkı elım karnımda ovalıyom bıde sabaha dogru kıramp gırdı once saga yarım saat sonra sola nasıl bagırdımsa herıf sıcradı

hmm onu bilemem cnm..şimdi gelinsin die ayakta kalman gerekmesin..

sıkıladabilirsin akşama kadar sen bilirsin..

sevgili görümcen de var mı

işte sıkılmayı düşünüyorum birde evde ki gibi uzanıp ayaklarımı dikemiyorum havaya...

ay olma mı gııııı sevgili görümcesiz....orada olacak o da...yok gayganam çalıştırmaz beni...kalkar yine getir götür yaparım ama fazla zorlamam gayganam da zorlattırmaz zaten...

saol cnm ya iyidir saolsun

ama ben yine de mesafeliim biraz çok da yakın olunca daha çok sorun oluyo gibi geliyo:26:

bende mesafeden yanayım canım cok muhabbet tez ayrılık getırır dama bızımkılerde saolsun cok soguk herseyı benden beklıyorlar peslerınde dolasıyım ıstıyorlar ne olsa ben kosuyum ıstıyorlar ama kendılerınde tık yok daha hamılelıgım boyunca gorumcem arayıpta nasılsın dememıstır abısını arar arada bı

benimki oldum olası ileriydi kuzu zaten... adet günümden 2 gün sonra biz keseyi falan görmüştük...herhalde benim sıpa erkenden tutundu bana...ya da ben adetten önce hamile kaldım veya adetin peşine...aman ne bilem ben çözemedim...ama belirsizlikte kötü...

ay çok mu ağrıyo kuzu benim arada nefesimi kesiyo ovunca sıvazlayınca geçiyo...ha bu arada çok şükür şimdiye kadar kramp falan yemedim..şeytan duymasında bir onu yaşamadım...

hımm anladım canım hepımızınkı belırsız yanı hangımızın nezaman doguracagı bellı kı ben gununde doguran hıc gormedım saglıklı olsunda uc bes gun fark yapmaz
baya agrıyor canım ya cok sıkıntı verıyor yuruymıyorunm ayakta duramıyorum..bende de fazla olmuyor ama bugun ıkı kere olunca cok canım yandı ılacımıda kullanmıyorum ondan belkıde

valla bende kulllanmıyorum ne kan ilacını ne eleviti ne de magnormu...artık usandık herhalde ilaç kullanmaktan da...

aynen sağlıklı gelsinlerde ne zaman gelirlerse gelsinler...ama benim korkum bayramın birinci günü olmasından doğumumun...

nıye korkuyonkı canım??bızımkıde ıkıncı gune gelıyor ama bana sankı 1 hafta once gelecekmıs gıbı gelıyor

nıye korkuyonkı canım??bızımkıde ıkıncı gune gelıyor ama bana sankı 1 hafta once gelecekmıs gıbı gelıyor

iki telaş birbirine karışmasın istiyom kuzu ya...gerçi annem yanımda olacak ama doktorum gelmezse diye çok korkuyorum...:18:

Kızlar sadecikten haberi olan var mı? dün kanaması başlamıştı....bana denk gelmedi..denk gelen var mı?

bende merak ettim umarım iyidir bi sıkıntı yoktur

bizde 12de kalktık gece hiç uyuyamadık sabahı sabah ettik kramp girdi gene bacagıma wc ye uyandık kaç kere sol tarafım uyuşmuş gibi agrıo yorgun kalkmaktan yoruldum...

bende meraktayım birde eşi de yanında yoktu ya iyice meraklandım...kızlar bende olmuyo kramp ama ben yoğurdu fazla tüketiyrum acaba ondan mı yaşamıyorum krampı...birde ben yoğurdu evde mayalıyorum hazır almıyorum...kramp ağrısı da fenadır insanın canını çok acıtır...

iki telaş birbirine karışmasın istiyom kuzu ya...gerçi annem yanımda olacak ama doktorum gelmezse diye çok korkuyorum...:18:
aman canım orasını hıc dusunme kurbanı senmı kesecen sankı onu halledecek bırılerı bulunur hem annende yanındaymıs bende sıkıntı yapıyordum annem gelemeyecek dıye sonnra dusundum gelmesın zaten ben o anımda kımseyı ıstemıyorum acıkcası ama dedıgın gıbı doktorlar olmazsa ıste orası sıkıntı

sendemı ezınee bende aynı sıkıntılarla koca bır gece gecırdım ve agrılı bır sabaha uyandımm

banada doktorum bi bardak süt 2 kase yogurt bolca peynir demişti kramplar için yiyorumda hatta 2 bardak süt içiyorum yogurt peynir tüketiyorum gene oluyo.benim doktorumda evde mayalıcaksın dedi burda bi ablamız var restoran işletio ben ona mayalatıyorum yogurdu güzel yapıo saolsun. nasıl bi agrıdır bilemezsin çıglıkla uyanıyorum artık

annemde bayramdan sonra gelirim demişti...ama babam kızmış annemeben hallederim buradaki işleri sen kızı yalnız bırakma demiş...o yüzden eylülün sonu gibi gelecek annem...ay yok gelsin annem canım..ben güvenemiyorum birde ilk bebeğimiz tecrübesisiz...gerçi gayganamda yanımda ama anne farklı biliyosun...sancılar geldiğinde annem yanımda olsun tek olmayayım..sulugözün tekiyim başlarım ağlamaya ben...

işte bende ondan korkuyorum yavrum ilk gün olursa doktorum olmazsa yanımda işte o zaman benim bittiğim anddır...ben kendimi doktorumun yanında daha güvenme hissediyorum sakinleştiriyo...zaten öyle bir ses tonu var ki sesi sakinleştiriyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…