anladım kuzu sizin ev halkıymış...ama onlarda gelse yine kalkıp dolaşıyorsun..bugün de ben davetlliyim..inan evden çıkmak istemiyorum..eşimde git dedi değişiklik olur dedi..ama böyle herşeyden bıkmış usanmış bir halim var..
gule gule kullan canımm ellerıne saglık halasının boyle ınce dusuncelı ınsanları gorunce cok mutlu oluyorum benımkıler olmasada baskalrının gorumce ve kayınvalıdelerının boyle dusuncelı olması gercekten cok guzelbenm göğüs pedi ve kremi de dün geldi cnm...bi de kendime bol bol normal ped aldım..yavruma da bes aldım..acil bi ihtiyac kalmadı gibi bakalım..halası da bebişin elbiselerini ütülemiş saolssun..yerleştirdik..belki bi paket de makyaj pamuğu normal pamuk alırım poposunu silmeye vs..var ama ona ayrı olsun die olabilir..
saoll canım gercekten nasıl gecıyor anlamıyor ınsan aslında zor gıbı gecıyor ama bı bakıyorum gecmıs bende anlamıyorumhayırlı olsun cnm..zaman çok çabuk geçio zaten anlayamıyo insan..
geçen ikiz doğuran bi arkadaşla konuştum bana 34.haftada doğurduğunu söyledi..yani ben gibiyken..
tabi prematüreydi bebecikler ama şimdi maşallahları var..
inşallah sağlıkla vakitlerini bekler bebeklerimiz..
küçük bey her zaman ki gibi iyi canım onda sorun yok da benim mide bulantılarım var işte...
hosgeldınn canımmKızlar aranıza katılmaya geç kaldım ama hadi beni de alın aranıza ya
aramızda bir hafta var kız bak bende heyecan yaptım biz ne ara bu kadar düştük...:124::124::124:
:18::18::18:2 aydan dustuk sayılır canım benımkı ekım 15 gıbı ama ekımı ben hıc saymıyorum 45 gun felan kaldı bı eylul var ıste onumzde agustosuda bıtırdık allahkolay dogumlar nasıp etsın hepımıze
bende mıde bulantısı olmuyorda gogus altlarım cok agrıyor ekım gelseydıde bı kurtarsaydık allahın ıznıyle gıttıkce zorlanmaya ve sıkılmya basladımm
gule gule kullan canımm ellerıne saglık halasının boyle ınce dusuncelı ınsanları gorunce cok mutlu oluyorum benımkıler olmasada baskalrının gorumce ve kayınvalıdelerının boyle dusuncelı olması gercekten cok guzel
saoll canım gercekten nasıl gecıyor anlamıyor ınsan aslında zor gıbı gecıyor ama bı bakıyorum gecmıs bende anlamıyorumamnım ınsaalah saglıkla zamanlarında gelsın yavru kurtlar
bende mıde bulantısı olmuyorda gogus altlarım cok agrıyor ekım gelseydıde bı kurtarsaydık allahın ıznıyle gıttıkce zorlanmaya ve sıkılmya basladımm
hosgeldınn canımm
:18::18::18:2 aydan dustuk sayılır canım benımkı ekım 15 gıbı ama ekımı ben hıc saymıyorum 45 gun felan kaldı bı eylul var ıste onumzde agustosuda bıtırdık allahkolay dogumlar nasıp etsın hepımıze
davetliysen kaçırma yaa..ohh pasta börrek bişiler de olur ye iç..
ben çok seviom davetleri valla
daevtliyim kuzu gayganama geliyomuş misafirler sende gel dedi akşama da eşim geç gelecekmiş..akşama yemeğe de kal dedi...ama eşim saat 12 gibi geliriz dedi 12ye kadar orda durmam icab edecek...
benimde son kontrolde 10 ekim göründü tahmini doğum tarihi...ay belirsizlikte kötü ya...benim hesaba göre 22 ekim ama doktor a göre 10 ekim ay bende heyecan yaptım şimdi...ekimi gerçekten de saymamak lazım ne edecekleri belli olmaz bu kuzucukların...
gögüs altlarım sürekli ağrımıyor canım...ayaklarıyla herhalde yukarı doğru baskı yapınca ağrı oluyo elimle sıvazlayınca geçiyo ama benim ağrım kuzu ayaklarından gıdıklanıyo mu neçekiyo ayaklarını..
hmm onu bilemem cnm..şimdi gelinsin die ayakta kalman gerekmesin..
sıkıladabilirsin akşama kadar sen bilirsin..
sevgili görümcen de var mı
saol cnm ya iyidir saolsun
ama ben yine de mesafeliim biraz çok da yakın olunca daha çok sorun oluyo gibi geliyo:26:
erken gelmesınler amannn dursunlarda ekım cabuk gecer 7 ay nasıl gectı anlamadım bugunler dahamı zor gecıyor ne sıcaklar agrılar derken :18::18:bebısının gelısımı onde gıdııyorsa ondan 10 ekım gostermıstır canım benımkıde 1 hafta once gıdıyordu ama bu hafta tam haftasında dedı tam haftasını dengelıyor yanı ama doktorun daha ıyı bılır
yokk gıı benımkı cok agrıyor ovalıyorum felan yokk bıraz gecıyor ama tekrar baslıyor uykuda bıle agrıyor gece uyandımkı elım karnımda ovalıyom bıde sabaha dogru kıramp gırdı once saga yarım saat sonra sola nasıl bagırdımsa herıf sıcradı
hımm anladım canım hepımızınkı belırsız yanı hangımızın nezaman doguracagı bellı kı ben gununde doguran hıc gormedım saglıklı olsunda uc bes gun fark yapmazbenimki oldum olası ileriydi kuzu zaten... adet günümden 2 gün sonra biz keseyi falan görmüştük...herhalde benim sıpa erkenden tutundu bana...ya da ben adetten önce hamile kaldım veya adetin peşine...aman ne bilem ben çözemedim...ama belirsizlikte kötü...
ay çok mu ağrıyo kuzu benim arada nefesimi kesiyo ovunca sıvazlayınca geçiyo...ha bu arada çok şükür şimdiye kadar kramp falan yemedim..şeytan duymasında bir onu yaşamadım...
hımm anladım canım hepımızınkı belırsız yanı hangımızın nezaman doguracagı bellı kı ben gununde doguran hıc gormedım saglıklı olsunda uc bes gun fark yapmaz
baya agrıyor canım ya cok sıkıntı verıyor yuruymıyorunm ayakta duramıyorum..bende de fazla olmuyor ama bugun ıkı kere olunca cok canım yandı ılacımıda kullanmıyorum ondan belkıde
valla bende kulllanmıyorum ne kan ilacını ne eleviti ne de magnormu...artık usandık herhalde ilaç kullanmaktan da...
aynen sağlıklı gelsinlerde ne zaman gelirlerse gelsinler...ama benim korkum bayramın birinci günü olmasından doğumumun...
nıye korkuyonkı canım??bızımkıde ıkıncı gune gelıyor ama bana sankı 1 hafta once gelecekmıs gıbı gelıyor
Kızlar sadecikten haberi olan var mı? dün kanaması başlamıştı....bana denk gelmedi..denk gelen var mı?
bende merak ettim umarım iyidir bi sıkıntı yoktur
bizde 12de kalktık gece hiç uyuyamadık sabahı sabah ettik kramp girdi gene bacagıma wc ye uyandık kaç kere sol tarafım uyuşmuş gibi agrıo yorgun kalkmaktan yoruldum...
aman canım orasını hıc dusunme kurbanı senmı kesecen sankı onu halledecek bırılerı bulunur hem annende yanındaymıs bende sıkıntı yapıyordum annem gelemeyecek dıye sonnra dusundum gelmesın zaten ben o anımda kımseyı ıstemıyorum acıkcası ama dedıgın gıbı doktorlar olmazsa ıste orası sıkıntı
iki telaş birbirine karışmasın istiyom kuzu ya...gerçi annem yanımda olacak ama doktorum gelmezse diye çok korkuyorum...:18:
bende merak ettim umarım iyidir bi sıkıntı yoktur
bizde 12de kalktık gece hiç uyuyamadık sabahı sabah ettik kramp girdi gene bacagıma wc ye uyandık kaç kere sol tarafım uyuşmuş gibi agrıo yorgun kalkmaktan yoruldum...
bende meraktayım birde eşi de yanında yoktu ya iyice meraklandım...kızlar bende olmuyo kramp ama ben yoğurdu fazla tüketiyrum acaba ondan mı yaşamıyorum krampı...birde ben yoğurdu evde mayalıyorum hazır almıyorum...kramp ağrısı da fenadır insanın canını çok acıtır...
aman canım orasını hıc dusunme kurbanı senmı kesecen sankı onu halledecek bırılerı bulunur hem annende yanındaymıs bende sıkıntı yapıyordum annem gelemeyecek dıye sonnra dusundum gelmesın zaten ben o anımda kımseyı ıstemıyorum acıkcası ama dedıgın gıbı doktorlar olmazsa ıste orası sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?