2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ekim gelsin artık
saglıkla gelsinler kucaklarımıza hayırlısıyla zamanında çekiyoruz mecbur ama bazen dayanamıyorum

ben süt içemiyorum canım ilk başlarda denedim denemz olaydım tiksindim şimdi de içemiyorum..ama yoğurt ve ayran hele ki ayranı çok fazla tüketiyorum..birde burası sıcak olduğu için su ve ayran...bilirim canım o ağrıyı bende fazla yorulunca oluyordu önceden...insanın nefesi kesiliyo...

ama belliki sana yetio canım bana yetmio demekki

ben arada kefirde içiyorum arada kuzu...birde yoğurdu keçi sütünden yapıyorum...olabilir kuzu herkesin bünyesi farklı ama dikkat edin sizde...

kefir içemiyorum ben okadar dikkat etmeme ragmen kramplardan kurtulamıyorum ya bide sola yatma meselesi var hala sol tarafım agrıo

bende sancı felan cekersem o anımı annem gorsun ıstemıyorum esıme dıyorum benı bı odaya kapatsınlar sende olma o an yanımda ben tek basıma cekerım sancımı dıyorum zaten kaynanamı ıstemıyorum gerek yok ona aılecek toplanır gelırler dugune gelıyormus gıbı ben daha beter stres olurum hıc gerenk yok ama doktorlarımız olurr ınsallah
ekim gelsin artık
saglıkla gelsinler kucaklarımıza hayırlısıyla zamanında çekiyoruz mecbur ama bazen dayanamıyorum

evet walla dayanılmıyorr ama cekıyruz mecbur
bende kendım mayalıyorum hatta hazırl yedıgım zaman mıdem bulanıyor artık her gunde tuketıorum ama oluyor kramp

kefir içemiyorum ben okadar dikkat etmeme ragmen kramplardan kurtulamıyorum ya bide sola yatma meselesi var hala sol tarafım agrıo

sol taraf deme kuzu bana..zaten sağa yatırmıyor ki karnımdaki sıpa..sağa uykuda bazen dönüyorum döner dönmez tepiğinin şiddetiyle uyanıyorum bir daha sola dönüyorum...beyimiz rahatsız oluyor herhalde...doktorda sola yatacaksın dedi kan akımımı ne yavaşlıyormuş...özellikle son aylarda daha da dikkat et dedi...bir doğsun var ya her çeşit yatış pozisyonunu deneyeceğim...

yok kuzu eşimle annem sancılarımda yanımda olsunlar...tabi doğumda istemiyorum bende ikisini ama sancıda kesinlikle yanımda olsunlar...eşim bazen bende girecem doğuma diyo ama izin vermiyorum ben...o şekilde görme beni diye...doktorumun yanımda olmaması beni bayağı strese sokar işte ...

yüzzz üstü yatmayıı özledimmmmmmmm

ne güzel benim yogurdum tutmuyo malesef bebişe nasıl mayalıcam bilmiorum

dogsunlarda hayırlısıyla koyun koyuna yatarız sıpalarla kokusunu çeke çeke

esım zaten gıremez doguma ılk baslarda dıyodum sende gırecen ne cektıgımı anla felan dıye baya tedırgın oluyordu ben dayanamam felan dıyordu benı hastaneye gotursun bıraksın doktorumun ellerıne gerısınde ne yapıyorsa yapsınn doktorum olsun tamm gerısınde luzum yok

Selam kızlar nasılsınız?
Biz uzun zamandır uğrayamadık,alışveriş telaşındaydık,sizi okudum biraz ama yazamadım... Oğluşumuzun kıyafetlerini,cantamızı,arabasını,park yatağını,uyku setini falan aldık,kıyafetlerimiz tamam sayılır,bi yıkanıp ütülenmesi ve cantamızın hazırlanması kaldı...kendime de pijamalarımı aldım,geriye küvetimiz,emzik biberonumuz gibi şeyler kaldı şükür,ama ben çok heyecanlanmaya başladım ya içim kıpır kıpır...

Karnım artık baya önden gitmeye başladı:)cok cabuk yoruluyorum artık...birde bel ağrısı sizde de var mı kızlar ya... Normaldir diye düşünüyorum....

Ayrıca muhabbeti gecmiş daha önce... Bizim paşanın kilosu cok iyi gidiyodu,hatta dr. İri bi bebek olcak diyodu,ben de o yüzden saldım kendimi yememe cok dikkat etmedim,canm yemek istemedi,süt,yumurta falan biraz ihmal ettim...sonra 5 gün önce doktora gittik,paşam 2 haftada 210gr.cık almış...1750gr olmuş,duyunca üzüldüm biraz,dr.gayet güzel kilosu dedi ama işte ana yüreği ben daha fazla olmuştur diyee umuyodum, sizin bebişlerde de kilo alımında yavaşlama oldu mu hiç bu dönemlerde?

bizim hastanede kesinlikle eşi almıyorlar sancı odasına eltimin ablası girdi o da çok durmadı yalnız çekiyorsun

ne güzel benim yogurdum tutmuyo malesef bebişe nasıl mayalıcam bilmiorum

dogsunlarda hayırlısıyla koyun koyuna yatarız sıpalarla kokusunu çeke çeke
tuttugu kadar yapıyorum ıste canım hazırdan ıyıdır ama elım alıstı sankı

pazar kuşları işiniz yok mu sizn napuyonuz buradaaa

senın tatıl bu saate kadar uyudun tabıı kı bak bız bos durmuyoz parmakları calsıtırıyoz burda

fitoşum canım naber kız fotoda koysana alp paşanın cicilerini görelim senle sohbet etmeyi özledim kızzz

hayırlı olsun canım aldıkların gule gule kullansın bebısın benım oglusumda 3 hafta 3oo gr almıs canım 1.500 du gecen ay 1800 olmus banada az geldı dıger aya gore az almıs dıye dusundum ama doktor ıyı deyınce rahatladım zaten cok kılo ıyıdır dıye bısey yok canım saglıklı olsunlarda kılosu onemlı deıl

yüzzz üstü yatmayıı özledimmmmmmmm

yüzüstü sırt üstü gerile gerile her türlü şekili özledim..
aynen ya
pazar kuşları işiniz yok mu sizn napuyonuz buradaaa
şikayetler şikayetler ..... muhabbet

güle güle kullanın yavruşunla canım hoşgeldin bu arada
banada bebişimin kilosu az gelmişti ama bi arkadaşım demişti 30lu haftalarda biraz gerileme olur merak etme sıkıntı yapma dedi bende rahatım şimdi ama kilo alsın diye çok yemeye çalışıorum son 2 haftadır bakalım bu ay sonunda kontrolümüz var nasıl çıkcak oglum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…