aman canım orasını hıc dusunme kurbanı senmı kesecen sankı onu halledecek bırılerı bulunur hem annende yanındaymıs bende sıkıntı yapıyordum annem gelemeyecek dıye sonnra dusundum gelmesın zaten ben o anımda kımseyı ıstemıyorum acıkcası ama dedıgın gıbı doktorlar olmazsa ıste orası sıkıntı
sendemı ezınee bende aynı sıkıntılarla koca bır gece gecırdım ve agrılı bır sabaha uyandımm
banada doktorum bi bardak süt 2 kase yogurt bolca peynir demişti kramplar için yiyorumda hatta 2 bardak süt içiyorum yogurt peynir tüketiyorum gene oluyo.benim doktorumda evde mayalıcaksın dedi burda bi ablamız var restoran işletio ben ona mayalatıyorum yogurdu güzel yapıo saolsun. nasıl bi agrıdır bilemezsin çıglıkla uyanıyorum artık
ben süt içemiyorum canım ilk başlarda denedim denemz olaydım tiksindim şimdi de içemiyorum..ama yoğurt ve ayran hele ki ayranı çok fazla tüketiyorum..birde burası sıcak olduğu için su ve ayran...bilirim canım o ağrıyı bende fazla yorulunca oluyordu önceden...insanın nefesi kesiliyo...
ama belliki sana yetio canım bana yetmio demekki
ben arada kefirde içiyorum arada kuzu...birde yoğurdu keçi sütünden yapıyorum...olabilir kuzu herkesin bünyesi farklı ama dikkat edin sizde...
annemde bayramdan sonra gelirim demişti...ama babam kızmış annemeben hallederim buradaki işleri sen kızı yalnız bırakma demiş...o yüzden eylülün sonu gibi gelecek annem...ay yok gelsin annem canım..ben güvenemiyorum birde ilk bebeğimiz tecrübesisiz...gerçi gayganamda yanımda ama anne farklı biliyosun...sancılar geldiğinde annem yanımda olsun tek olmayayım..sulugözün tekiyim başlarım ağlamaya ben...
işte bende ondan korkuyorum yavrum ilk gün olursa doktorum olmazsa yanımda işte o zaman benim bittiğim anddır...ben kendimi doktorumun yanında daha güvenme hissediyorum sakinleştiriyo...zaten öyle bir ses tonu var ki sesi sakinleştiriyo...
ekim gelsin artık
saglıkla gelsinler kucaklarımıza hayırlısıyla zamanında çekiyoruz mecbur ama bazen dayanamıyorum
kefir içemiyorum ben okadar dikkat etmeme ragmen kramplardan kurtulamıyorum ya bide sola yatma meselesi var hala sol tarafım agrıo
bende sancı felan cekersem o anımı annem gorsun ıstemıyorum esıme dıyorum benı bı odaya kapatsınlar sende olma o an yanımda ben tek basıma cekerım sancımı dıyorum zaten kaynanamı ıstemıyorum gerek yok ona aılecek toplanır gelırler dugune gelıyormus gıbı ben daha beter stres olurum hıc gerenk yok ama doktorlarımız olurr ınsallah
kefir içemiyorum ben okadar dikkat etmeme ragmen kramplardan kurtulamıyorum ya bide sola yatma meselesi var hala sol tarafım agrıo
sol taraf deme kuzu bana..zaten sağa yatırmıyor ki karnımdaki sıpa..sağa uykuda bazen dönüyorum döner dönmez tepiğinin şiddetiyle uyanıyorum bir daha sola dönüyorum...beyimiz rahatsız oluyor herhalde...doktorda sola yatacaksın dedi kan akımımı ne yavaşlıyormuş...özellikle son aylarda daha da dikkat et dedi...bir doğsun var ya her çeşit yatış pozisyonunu deneyeceğim...
yüzzz üstü yatmayıı özledimmmmmmmm
ne güzel benim yogurdum tutmuyo malesef bebişe nasıl mayalıcam bilmiorumbende sancı felan cekersem o anımı annem gorsun ıstemıyorum esıme dıyorum benı bı odaya kapatsınlar sende olma o an yanımda ben tek basıma cekerım sancımı dıyorum zaten kaynanamı ıstemıyorum gerek yok ona aılecek toplanır gelırler dugune gelıyormus gıbı ben daha beter stres olurum hıc gerenk yok ama doktorlarımız olurr ınsallah
evet walla dayanılmıyorr ama cekıyruz mecbur
bende kendım mayalıyorum hatta hazırl yedıgım zaman mıdem bulanıyor artık her gunde tuketıorum ama oluyor kramp
sol taraf deme kuzu bana..zaten sağa yatırmıyor ki karnımdaki sıpa..sağa uykuda bazen dönüyorum döner dönmez tepiğinin şiddetiyle uyanıyorum bir daha sola dönüyorum...beyimiz rahatsız oluyor herhalde...doktorda sola yatacaksın dedi kan akımımı ne yavaşlıyormuş...özellikle son aylarda daha da dikkat et dedi...bir doğsun var ya her çeşit yatış pozisyonunu deneyeceğim...
yok kuzu eşimle annem sancılarımda yanımda olsunlar...tabi doğumda istemiyorum bende ikisini ama sancıda kesinlikle yanımda olsunlar...eşim bazen bende girecem doğuma diyo ama izin vermiyorum ben...o şekilde görme beni diye...doktorumun yanımda olmaması beni bayağı strese sokar işte ...
yok kuzu eşimle annem sancılarımda yanımda olsunlar...tabi doğumda istemiyorum bende ikisini ama sancıda kesinlikle yanımda olsunlar...eşim bazen bende girecem doğuma diyo ama izin vermiyorum ben...o şekilde görme beni diye...doktorumun yanımda olmaması beni bayağı strese sokar işte ...
tuttugu kadar yapıyorum ıste canım hazırdan ıyıdır ama elım alıstı sankıne güzel benim yogurdum tutmuyo malesef bebişe nasıl mayalıcam bilmiorum
dogsunlarda hayırlısıyla koyun koyuna yatarız sıpalarla kokusunu çeke çeke
pazar kuşları işiniz yok mu sizn napuyonuz buradaaa
pazar kuşları işiniz yok mu sizn napuyonuz buradaaa
Selam kızlar nasılsınız?
Biz uzun zamandır uğrayamadık,alışveriş telaşındaydık,sizi okudum biraz ama yazamadım... Oğluşumuzun kıyafetlerini,cantamızı,arabasını,park yatağını,uyku setini falan aldık,kıyafetlerimiz tamam sayılır,bi yıkanıp ütülenmesi ve cantamızın hazırlanması kaldı...kendime de pijamalarımı aldım,geriye küvetimiz,emzik biberonumuz gibi şeyler kaldı şükür,ama ben çok heyecanlanmaya başladım ya içim kıpır kıpır...
Karnım artık baya önden gitmeye başladı:)cok cabuk yoruluyorum artık...birde bel ağrısı sizde de var mı kızlar ya... Normaldir diye düşünüyorum....
Ayrıca muhabbeti gecmiş daha önce... Bizim paşanın kilosu cok iyi gidiyodu,hatta dr. İri bi bebek olcak diyodu,ben de o yüzden saldım kendimi yememe cok dikkat etmedim,canm yemek istemedi,süt,yumurta falan biraz ihmal ettim...sonra 5 gün önce doktora gittik,paşam 2 haftada 210gr.cık almış...1750gr olmuş,duyunca üzüldüm biraz,dr.gayet güzel kilosu dedi ama işte ana yüreği ben daha fazla olmuştur diyee umuyodum, sizin bebişlerde de kilo alımında yavaşlama oldu mu hiç bu dönemlerde?
Selam kızlar nasılsınız?
Biz uzun zamandır uğrayamadık,alışveriş telaşındaydık,sizi okudum biraz ama yazamadım... Oğluşumuzun kıyafetlerini,cantamızı,arabasını,park yatağını,uyku setini falan aldık,kıyafetlerimiz tamam sayılır,bi yıkanıp ütülenmesi ve cantamızın hazırlanması kaldı...kendime de pijamalarımı aldım,geriye küvetimiz,emzik biberonumuz gibi şeyler kaldı şükür,ama ben çok heyecanlanmaya başladım ya içim kıpır kıpır...
Karnım artık baya önden gitmeye başladı:)cok cabuk yoruluyorum artık...birde bel ağrısı sizde de var mı kızlar ya... Normaldir diye düşünüyorum....
Ayrıca muhabbeti gecmiş daha önce... Bizim paşanın kilosu cok iyi gidiyodu,hatta dr. İri bi bebek olcak diyodu,ben de o yüzden saldım kendimi yememe cok dikkat etmedim,canm yemek istemedi,süt,yumurta falan biraz ihmal ettim...sonra 5 gün önce doktora gittik,paşam 2 haftada 210gr.cık almış...1750gr olmuş,duyunca üzüldüm biraz,dr.gayet güzel kilosu dedi ama işte ana yüreği ben daha fazla olmuştur diyee umuyodum, sizin bebişlerde de kilo alımında yavaşlama oldu mu hiç bu dönemlerde?
yüzzz üstü yatmayıı özledimmmmmmmm
aynen yayüzüstü sırt üstü gerile gerile her türlü şekili özledim..
şikayetler şikayetler ..... muhabbetpazar kuşları işiniz yok mu sizn napuyonuz buradaaa
Selam kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?