ütüm var ama kim yapcak bu sıcakta diye düşünüyorum...
tuttugu kadar yapıyorum ıste canım hazırdan ıyıdır ama elım alıstı sankı
senın tatıl bu saate kadar uyudun tabıı kı bak bız bos durmuyoz parmakları calsıtırıyoz burda
dogsunlarda hayırlısıyla koyun koyuna yatarız sıpalarla kokusunu çeke çeke
esım zaten gıremez doguma ılk baslarda dıyodum sende gırecen ne cektıgımı anla felan dıye baya tedırgın oluyordu ben dayanamam felan dıyordubenı hastaneye gotursun bıraksın doktorumun ellerıne gerısınde ne yapıyorsa yapsınn doktorum olsun tamm gerısınde luzum yok
umarım canım eşi de yanında yoktu düğüne mi ne gitmişti köye tekti evde....baktımda uğramamış..inşallah bişi olmamıştır...
Selam kızlar nasılsınız?
Biz uzun zamandır uğrayamadık,alışveriş telaşındaydık,sizi okudum biraz ama yazamadım... Oğluşumuzun kıyafetlerini,cantamızı,arabasını,park yatağını,uyku setini falan aldık,kıyafetlerimiz tamam sayılır,bi yıkanıp ütülenmesi ve cantamızın hazırlanması kaldı...kendime de pijamalarımı aldım,geriye küvetimiz,emzik biberonumuz gibi şeyler kaldı şükür,ama ben çok heyecanlanmaya başladım ya içim kıpır kıpır...
Karnım artık baya önden gitmeye başladı:)cok cabuk yoruluyorum artık...birde bel ağrısı sizde de var mı kızlar ya... Normaldir diye düşünüyorum....
Ayrıca muhabbeti gecmiş daha önce... Bizim paşanın kilosu cok iyi gidiyodu,hatta dr. İri bi bebek olcak diyodu,ben de o yüzden saldım kendimi yememe cok dikkat etmedim,canm yemek istemedi,süt,yumurta falan biraz ihmal ettim...sonra 5 gün önce doktora gittik,paşam 2 haftada 210gr.cık almış...1750gr olmuş,duyunca üzüldüm biraz,dr.gayet güzel kilosu dedi ama işte ana yüreği ben daha fazla olmuştur diyee umuyodum, sizin bebişlerde de kilo alımında yavaşlama oldu mu hiç bu dönemlerde?
annem gelsinde ondan iyice ögrenyim tutturmasınıtuttugu kadar yapıyorum ıste canım hazırdan ıyıdır ama elım alıstı sankı
senın tatıl bu saate kadar uyudun tabıı kı bak bız bos durmuyoz parmakları calsıtırıyoz burda
bizim hastanede kesinlikle eşi almıyorlar sancı odasına eltimin ablası girdi o da çok durmadı yalnız çekiyorsun
yok kuzu bu saate kadar uyumadım kaynana geldi bide hasta oldu evin içi karantinada odasına uğramıyorum odama tıkıldım kaldımm
parmak egzersizi çok önemliymişş zaten hamilelikte
aman canım uzak dur cıkma hatta evdekı hastaları kovv sana bulasmasında...tabı tabı en onemlısı oymus benım doktor ıhmal etme gunde en az 2 saat dedı
valla ben dün yaptım biraz ama bıraktım yeter dedim yarısı beni bekliyorrr ama çok sıcaakk
aynen canım benımkde oyle hemen psıkoya baglar o yuzden gormesın sancımıda dogumumuda ben o anda kendı kendıme kalıp agız tadıyla sancımı cekmek ıstıyorumilk başlarda istemiyordu da sonradan kafaya takmış bende girecem diyo...ama eşim o halimi görürse hastaneyi birbirine katar..kendimi bırakıp onunla uğraşamam..
aynen ya
şikayetler şikayetler ..... muhabbet
güle güle kullanın yavruşunla canım hoşgeldin bu arada
banada bebişimin kilosu az gelmişti ama bi arkadaşım demişti 30lu haftalarda biraz gerileme olur merak etme sıkıntı yapma dedi bende rahatım şimdi ama kilo alsın diye çok yemeye çalışıorum son 2 haftadır bakalım bu ay sonunda kontrolümüz var nasıl çıkcak oglum
heheh ben bı yandan yaptım o işi bı yandan da sızle cene caldım bıttı cok sukur baya bırıkmıstı
valla ben dün yaptım biraz ama bıraktım yeter dedim yarısı beni bekliyorrr ama çok sıcaakk
Günaydın herkese. Biz biraz geç gelenlerdeniz. Bugun yine kramp oldu bacagimda ve uyuşma elimde. Magnezyum da iciyom ama soluma yattığım icin oluyor sol tarafta.
Bizde daha kahvaltı edeceğiz.
Sadeciki bende görmedim. İnsallah iyidir. Tek basına gidecekti Dr'a.
annem gelsinde ondan iyice ögrenyim tutturmasını
akşamı bekle serinde yaparsın canım
aynen canım benımkde oyle hemen psıkoya baglar o yuzden gormesın sancımıda dogumumuda ben o anda kendı kendıme kalıp agız tadıyla sancımı cekmek ıstıyorumkımseyı dusunmek ıstemıyorumm
sormadım ama tanıdık olunca alıyorlar diye duydum...benim gittiğim hastanede de sağolsun eşimin bir sürü arkadaşı var...onlara güveniyor herhalde...
klimayı açıp yapcam şimdi bende...
psikoya ne kaaa çabuk bağlanıyo bu erkekler ya...
odanda çekiyorsan sancıyı eşin olur zaten yanında ama bizim hastanede sancı odaları doğumhanenin yannda ve bir sürü kadın aynı anda doğuruyolaro yüzden erkek almıyolarr
dikkat et çarpmasın kuzumm
alışsın kokuma oglum bişe olmaz
ay ben koynuma alamam kuzu annemde çok kızıyo sakın alıştırma dedi...
kaynana çıktın başımıza heeeaman ne nazlı karılarsınızz millet tarlada doğururmuş eskiden şimdi yok şuram ağrıyor yok buram ağrıyorr nedir bu beee
yok kuzu klimayı açıp yavaştan yapayım en azından iki gömlek ütüleyeyim yarına eşimin gömleği kalmamış...ne tembelleştim ben ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?