2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
tuttugu kadar yapıyorum ıste canım hazırdan ıyıdır ama elım alıstı sankı

senın tatıl bu saate kadar uyudun tabıı kı bak bız bos durmuyoz parmakları calsıtırıyoz burda

yok kuzu bu saate kadar uyumadım kaynana geldi bide hasta oldu evin içi karantinada odasına uğramıyorum odama tıkıldım kaldımm
parmak egzersizi çok önemliymişş zaten hamilelikte

ütüm var ama kim yapcak bu sıcakta diye düşünüyorum...

valla ben dün yaptım biraz ama bıraktım yeter dedim yarısı beni bekliyorrr ama çok sıcaakk

ilk başlarda istemiyordu da sonradan kafaya takmış bende girecem diyo...ama eşim o halimi görürse hastaneyi birbirine katar..kendimi bırakıp onunla uğraşamam..

Günaydın herkese. Biz biraz geç gelenlerdeniz. Bugun yine kramp oldu bacagimda ve uyuşma elimde. Magnezyum da iciyom ama soluma yattığım icin oluyor sol tarafta.
Bizde daha kahvaltı edeceğiz.

umarım canım eşi de yanında yoktu düğüne mi ne gitmişti köye tekti evde....baktımda uğramamış..inşallah bişi olmamıştır...

Sadeciki bende görmedim. İnsallah iyidir. Tek basına gidecekti Dr'a.

fitoş nerdesin sen kız...göbükün ne alemde..minnakın kilosuna da takılma kuzu...bende merak ediyorum aslında 6sında gitmişsim 26 sında gidecem bakalım ne kaaa kilo almış benim minnak...bu arada alp paşa napıyokeyifleri yerinde mi...ağrı sızı hepimizde var canım..

tuttugu kadar yapıyorum ıste canım hazırdan ıyıdır ama elım alıstı sankı

senın tatıl bu saate kadar uyudun tabıı kı bak bız bos durmuyoz parmakları calsıtırıyoz burda
annem gelsinde ondan iyice ögrenyim tutturmasını
ütüm var ama kim yapcak bu sıcakta diye düşünüyorum...

akşamı bekle serinde yaparsın canım

bizim hastanede kesinlikle eşi almıyorlar sancı odasına eltimin ablası girdi o da çok durmadı yalnız çekiyorsun

sormadım ama tanıdık olunca alıyorlar diye duydum...benim gittiğim hastanede de sağolsun eşimin bir sürü arkadaşı var...onlara güveniyor herhalde...

ilk başlarda istemiyordu da sonradan kafaya takmış bende girecem diyo...ama eşim o halimi görürse hastaneyi birbirine katar..kendimi bırakıp onunla uğraşamam..
aynen canım benımkde oyle hemen psıkoya baglar o yuzden gormesın sancımıda dogumumuda ben o anda kendı kendıme kalıp agız tadıyla sancımı cekmek ıstıyorum kımseyı dusunmek ıstemıyorumm

aman ne nazlı karılarsınızz millet tarlada doğururmuş eskiden şimdi yok şuram ağrıyor yok buram ağrıyorr nedir bu beee

ayyy kramplar sıklaşıyor herhalde sona yaklaştıkça...sol tarafa yatıyorum bende sabah uyandığım da sıpa solda toplanmış oluyo sabah gülmekten öldüm ..solumda olduğu resmen belliydi...

aynen tek başına gidecekti noldu acaba merak ediyorum...

aynen canım benımkde oyle hemen psıkoya baglar o yuzden gormesın sancımıda dogumumuda ben o anda kendı kendıme kalıp agız tadıyla sancımı cekmek ıstıyorum kımseyı dusunmek ıstemıyorumm

psikoya ne kaaa çabuk bağlanıyo bu erkekler ya...

sormadım ama tanıdık olunca alıyorlar diye duydum...benim gittiğim hastanede de sağolsun eşimin bir sürü arkadaşı var...onlara güveniyor herhalde...

odanda çekiyorsan sancıyı eşin olur zaten yanında ama bizim hastanede sancı odaları doğumhanenin yannda ve bir sürü kadın aynı anda doğuruyolaro yüzden erkek almıyolarr

klimayı açıp yapcam şimdi bende...

dikkat et çarpmasın kuzumm

odanda çekiyorsan sancıyı eşin olur zaten yanında ama bizim hastanede sancı odaları doğumhanenin yannda ve bir sürü kadın aynı anda doğuruyolaro yüzden erkek almıyolarr

dikkat et çarpmasın kuzumm

orası da var kuzu..ama odam da çekerim sancıyı ben diğerlerinin bağırışını duydukça daha kötü olurum herhalde...klimayı açıp havalandırma çubuğunu yukarı kaldırıyorum kuzu..çarpmıyo öyle yapınca...

ay ben koynuma alamam kuzu annemde çok kızıyo sakın alıştırma dedi...
alışsın kokuma oglum bişe olmaz
aman ne nazlı karılarsınızz millet tarlada doğururmuş eskiden şimdi yok şuram ağrıyor yok buram ağrıyorr nedir bu beee
kaynana çıktın başımıza heee
yok kuzu klimayı açıp yavaştan yapayım en azından iki gömlek ütüleyeyim yarına eşimin gömleği kalmamış...ne tembelleştim ben ya...

sen davete gitmicenmi geç kalma sonra hepmiz aynıyız canım benim ev dandini yapacak hal yok

neyse guzel annişler size doyum olmaz ben gıdem dıger ısler benı bekler hepınıze ıyı hata sonları ütüsü olan yavruyada kolay gelsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…