orası da var kuzu..ama odam da çekerim sancıyı ben diğerlerinin bağırışını duydukça daha kötü olurum herhalde...klimayı açıp havalandırma çubuğunu yukarı kaldırıyorum kuzu..çarpmıyo öyle yapınca...
alışsın kokuma oglum bişe olmaz
kaynana çıktın başımıza heee
sen davete gitmicenmi geç kalma sonra hepmiz aynıyız canım benim ev dandini yapacak hal yok
walla bızımkı pek bı asabı hemen celallenıyor hele konu bensemm allahh tutabılene ask olsunbı bana sınır yapamaz
alışsın kokuma oglum bişe olmaz
kaynana çıktın başımıza heee
sen davete gitmicenmi geç kalma sonra hepmiz aynıyız canım benim ev dandini yapacak hal yok
neyse guzel annişler size doyum olmaz ben gıdem dıger ısler benı bekler hepınıze ıyı hata sonları ütüsü olan yavruyada kolay gelsınn
bakalım neler yaşıcazz şu doğum anındaa
kızım 5 gündür kaynanama maruz kaldım sürekli konferans halinde çocuk şöyle bakılır doğum şöyle edilir fazla dozdan evrim geçiriyorum zaten bide oğlan anasıyımmm içimde var benim kaynanalıkk
bakalım neler yaşıcazz şu doğum anındaa
kızım 5 gündür kaynanama maruz kaldım sürekli konferans halinde çocuk şöyle bakılır doğum şöyle edilir fazla dozdan evrim geçiriyorum zaten bide oğlan anasıyımmm içimde var benim kaynanalıkk
alışırsa ben çok zorlanırım kuzu 3 aylıkken ben bırakıp işe başlayacağım ortalığı inletir işte o zaman benim sıpa...
evet gidecem de geç gidem dedim accık..saat 3 gibi gitsem yeterli olur herhalde ya bide gayganamgilin ev en süt kat acayip sıcak oluyo gidipte pişmeyeyeim...
slm kızceler nasılsnz bakalım bız cemıyetten geldk bugun halszlık var üstümde hep uyusam
İnsallah CNm eşim çok sabırlı ben cok sabirsızım acaba tüm esler böyle mi
çoğunlukla eşler öyle galiba bazı istisnalar vardır tabi ama benim eşim de seninki gib..bu arada normal doğumda hastanede kalınmıyor sabah doğum yapmışsan akşamına çıkıyorsun bebişinle eğer sezeryan olursada 1 gece yatırıyorlar canımAcaba doğumda kaç gün hastahane de kalacağız
benim teyzemin 2 yaşında kızı var o da ilk doğduğunda bu sulu olanlardan almış bana da o tavsye etti çok memnunmuştuAnne bebek çantası dediklerinden galiba. Foto yüklersen iyi olur görürüz biz de
Evet canım biraz pahalı ama pamuk ve su sadece. Hiç bir madde içermiyor. Paketi açıp bakmadım gerçi nasıl birsey diye. Hava alırsa kurur diye.
çantanız çok şık canm güle güle kullanınhastane için kızımın çantası
Kızlar sadecikten haberi olan var mı? dün kanaması başlamıştı....bana denk gelmedi..denk gelen var mı?
alıştırmak istemiyorum o yüzden yatağa sokmam ben...beşiğinde uyusun minnakım...serin düşsün de öyle gidem bende..haklısın canım sen zor olur hem bebiş hem senin için ben evde oldugum için alışsada problem olmaz
iyi düşünmüşsün canım sıcak biraz hafiflesin pişmeyin sonra
bende çok merak ediyorum onu dünden beri takipteyim ama yazmamış hiçbirşey umarım iyidir
kaynana yanında durmak sana yan etki yapmış canım kıymamam fazla sürmez dönersin normale merak etme
ay doğum hikayelerini okumak nasip olacak mı fatmikim ya...
beşikleri boşunamı aldık demialıştırmak istemiyorum o yüzden yatağa sokmam ben...beşiğinde uyusun minnakım...serin düşsün de öyle gidem bende..
ilacı almayı kesince yan etkisi biter heraldee
olur fıstığım olur unutma nerden nereye geldik
ayy vrya bide ben ekimin son analarındanım herkes pırt pırt doğurur ben oku oku bir hal olurum en iyisi listeyi ben tutiim bundan sonra kızlar bana haber versin doğuranı ben ilan ederim topiktee
ilacı almayı kesince yan etkisi biter heraldee
olur fıstığım olur unutma nerden nereye geldik
ayy vrya bide ben ekimin son analarındanım herkes pırt pırt doğurur ben oku oku bir hal olurum en iyisi listeyi ben tutiim bundan sonra kızlar bana haber versin doğuranı ben ilan ederim topiktee
bugun çooooooooook işim var kızlar dağ gıbı utum var bırazdan başlıcam akşama maç ızleemeye mısafırım gelecek bır kaç ıkram yapıcamm bugun pazar evımın en pis halı supurmemde lazım kı yarın temızlıgım vardı ee dunden de yorgunumkı bi ara marketede gıtmem lazımm sıze ıyı sohbetelr kızlarr
beşikleri boşunamı aldık demi
bugun çooooooooook işim var kızlar dağ gıbı utum var bırazdan başlıcam akşama maç ızleemeye mısafırım gelecek bır kaç ıkram yapıcamm bugun pazar evımın en pis halı supurmemde lazım kı yarın temızlıgım vardı ee dunden de yorgunumkı bi ara marketede gıtmem lazımm sıze ıyı sohbetelr kızlarr
selamm kızlar nasılsınız??dun butıkbebeden aldıgım krem ve gogus pedlerı geldı sızınkılerde geldımı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?