beşikleri boşunamı aldık demi
sana şimdiden prova yaptırcak sanırım senin kayınvalde
en erkeninden ilacı kesmeni tavsiye ediyorum
anam sonda olamk da kötü kuzu oku oku bitmez pırtlattıkça millet sen daha tuhaf olursun...
aynen ya kim ne yapmış kim normal kim sezeryan yok yok ben okumucam vazgeçtim
bende merak ettim umarım iyidir bi sıkıntı yoktur
bizde 12de kalktık gece hiç uyuyamadık sabahı sabah ettik kramp girdi gene bacagıma wc ye uyandık kaç kere sol tarafım uyuşmuş gibi agrıo yorgun kalkmaktan yoruldum...
benim doğum hikayemi oku ama bak küserim...
hoşgeldiiinnn:13::13:Kızlar aranıza katılmaya geç kaldım ama hadi beni de alın aranıza ya
canım bu haftalarda bebeğin kilo alımı yavaşlıyoruş üzülme o yüzden zaten o hızla kilo alsalar doğana kadar tosun olur bunlarSelam kızlar nasılsınız?
Biz uzun zamandır uğrayamadık,alışveriş telaşındaydık,sizi okudum biraz ama yazamadım... Oğluşumuzun kıyafetlerini,cantamızı,arabasını,park yatağını,uyku setini falan aldık,kıyafetlerimiz tamam sayılır,bi yıkanıp ütülenmesi ve cantamızın hazırlanması kaldı...kendime de pijamalarımı aldım,geriye küvetimiz,emzik biberonumuz gibi şeyler kaldı şükür,ama ben çok heyecanlanmaya başladım ya içim kıpır kıpır...
Karnım artık baya önden gitmeye başladı:)cok cabuk yoruluyorum artık...birde bel ağrısı sizde de var mı kızlar ya... Normaldir diye düşünüyorum....
Ayrıca muhabbeti gecmiş daha önce... Bizim paşanın kilosu cok iyi gidiyodu,hatta dr. İri bi bebek olcak diyodu,ben de o yüzden saldım kendimi yememe cok dikkat etmedim,canm yemek istemedi,süt,yumurta falan biraz ihmal ettim...sonra 5 gün önce doktora gittik,paşam 2 haftada 210gr.cık almış...1750gr olmuş,duyunca üzüldüm biraz,dr.gayet güzel kilosu dedi ama işte ana yüreği ben daha fazla olmuştur diyee umuyodum, sizin bebişlerde de kilo alımında yavaşlama oldu mu hiç bu dönemlerde?
yok kuzu baktım profiline girmemiş dünden beri...
slm kızlar nasılsınız bakıyım.ilk defa evimden yazıyorum sizehafta sonu çeneler açılmış yine. serapcımmm benimde dağ gibi ütüm var ama mutfağı toplarken bacağıma bi ağrı girdi oturdum kaldım. birazcık dinleneyimde başlarım sanırım
Benim pedler de geldi dun. Krem almamıştım. Simdi pişmanım alsaydım iyi olurdu.
len seninkini okurum hatta sen bana tel filan ver ben sancı çekerken sana canlı bile bağlnırım
canm benim ben de cok özledim ama bi denk gelemedik...fitoşum canım naber kız fotoda koysana alp paşanın cicilerini görelim senle sohbet etmeyi özledim kızzz
teşekkürler cnm,daha güzelleri sizlerin olsun.orası doğru canm iri olursa doğurması var tabi ama işte hep hızlıhayırlı olsun canım aldıkların gule gule kullansın bebısın benım oglusumda 3 hafta 3oo gr almıs canım 1.500 du gecen ay 1800 olmus banada az geldı dıger aya gore az almıs dıye dusundum ama doktor ıyı deyınce rahatladım zaten cok kılo ıyıdır dıye bısey yok canım saglıklı olsunlarda kılosu onemlı deıl
hoşbulduk canmcım... Demekki yavaşlama normal,ben sütü yunurtayı artırdım,benim de cuma günü doğum iznim başlıyo,onun için gidicem hastaneye bakalım 10 günde ne kadar almış görücez...aynen ya
şikayetler şikayetler ..... muhabbet
güle güle kullanın yavruşunla canım hoşgeldin bu arada
banada bebişimin kilosu az gelmişti ama bi arkadaşım demişti 30lu haftalarda biraz gerileme olur merak etme sıkıntı yapma dedi bende rahatım şimdi ama kilo alsın diye çok yemeye çalışıorum son 2 haftadır bakalım bu ay sonunda kontrolümüz var nasıl çıkcak oglum
geldim cnm geldim! Göbüş önden önden gidiyo,sivrilmeye başladı artık yayvan olan göbekim:) alp paşamda şükür iyi keyifler yerinde...fitoş nerdesin sen kız...göbükün ne alemde..minnakın kilosuna da takılma kuzu...bende merak ediyorum aslında 6sında gitmişsim 26 sında gidecem bakalım ne kaaa kilo almış benim minnak...bu arada alp paşa napıyokeyifleri yerinde mi...ağrı sızı hepimizde var canım..
aynen kuzu girmedikçe ben iyice meraklanıyorum...inşallah kötü birşey yoktur zor kavuştu zaten yavrusuna umarım herşey yolundadır
slm kızlar nasılsınız bakıyım.ilk defa evimden yazıyorum sizehafta sonu çeneler açılmış yine. serapcımmm benimde dağ gibi ütüm var ama mutfağı toplarken bacağıma bi ağrı girdi oturdum kaldım. birazcık dinleneyimde başlarım sanırım
geldim cnm geldim! Göbüş önden önden gidiyo,sivrilmeye başladı artık yayvan olan göbekim:) alp paşamda şükür iyi keyifler yerinde...
Sizzler nasılsınız bakalım senin paşa nasıl,doğum 10 ekim görünüyomuş maşallah bizi sollamışsınız, rabbim nazarlardan saklasın,sende didoş gibi iricene bebek doğurcan galiba
kilosu boyu posu nasıl paşanın?
ütü ütü yapmam gereken ütüleeri hatırlattınız bana hadi ben çıkar şu nefret ettiğim ütüleri halledeyim bu sıcakta
oy kuzular gelsin bi an önce konuştukça sabırsızlanıo insan
aynen aynen...beşiklerde yatsınlar...zaten dün okuduğum yazıda anne ile yatması tehlikelyimiş...
bu gögüs pedleri her yerde satılıo siz özel bi markamı alıonuz ne gerek var netten almaya:44:Benim pedler de geldi dun. Krem almamıştım. Simdi pişmanım alsaydım iyi olurdu.
sen nerde oturuyosun canım kaynana ne kadar uzak okadar iyieltim doğurdu ya onun bebeğini görmeye geldi görse de dönse memleketine artık
benim doğmdan sonra istanbulda ev tutucaz kaynanama o zaman hem ben hem eltim daha rahat edicek
aynen ya kim ne yapmış kim normal kim sezeryan yok yok ben okumucam vazgeçtim
ütü dionuz ya benimde dag gibide umursamamaya çalışıodum siz ütü dedikçe ama benimde yapmam şart oldu bugünslm kızlar nasılsınız bakıyım.ilk defa evimden yazıyorum sizehafta sonu çeneler açılmış yine. serapcımmm benimde dağ gibi ütüm var ama mutfağı toplarken bacağıma bi ağrı girdi oturdum kaldım. birazcık dinleneyimde başlarım sanırım
hemde ne çekme canım rabbim kolaylık versinSende benim gibi sol taraftan çekiyorsun. Bende kramp ve uyuşma yasıyorum sol tarafa yatmaya çalıştıkca.
benimkinide okuuuuu küserimlen seninkini okurum hatta sen bana tel filan ver ben sancı çekerken sana canlı bile bağlnırım
canm benim ben de cok özledim ama bi denk gelemedik...
Foto koymaya cok hevesleniyorum ama telefondan girdiğim için koyamıyorum malesef,ama marka olarak söyliyim,bakarsın. Arabamız sunny baby montana sb830 travel sistem.. Rengi siyah gri,Yatağımız kraft salsa rengi siyah beyaz... Kıyafetlerimiz de karışık ordan burdan,ama amcası ceket hastasıdır,oğluma da 2 yaş 3 yaş cok şık keten klasik ceketler almış... Resmen küçük adam kıyafetleri ya cok tatlı....
teşekkürler cnm,daha güzelleri sizlerin olsun.orası doğru canm iri olursa doğurması var tabi ama işte hep hızlı
kilo alırken yavaşlaması düşündürdü beni ama olabiliyomuş demekki tek bizde olmamış.. Ama beslenmeye biraz daha dikkat!
hoşbulduk canmcım... Demekki yavaşlama normal,ben sütü yunurtayı artırdım,benim de cuma günü doğum iznim başlıyo,onun için gidicem hastaneye bakalım 10 günde ne kadar almış görücez...
geldim cnm geldim! Göbüş önden önden gidiyo,sivrilmeye başladı artık yayvan olan göbekim:) alp paşamda şükür iyi keyifler yerinde...
Sizzler nasılsınız bakalım senin paşa nasıl,doğum 10 ekim görünüyomuş maşallah bizi sollamışsınız, rabbim nazarlardan saklasın,sende didoş gibi iricene bebek doğurcan galiba
söyledim cnm üye olduğumu ohhh rahatladım vallakız kocacın ya geçmişe bakarsasen değilmiydin o benim gibi kocişten gizli üye
hoşgeldin canım 4 gömlek gitti şimdicik yavaş yavaş eritmeye çalışıyorum şu dağı...sende dinlen accık dikkat et kendine..varsi çorabı almadın mı sen yavrum ya...
yazarım sana kuzu teli birazdan...anammmm kız o günleri yaşayacak mıyız?
canm benim ben de cok özledim ama bi denk gelemedik...
Foto koymaya cok hevesleniyorum ama telefondan girdiğim için koyamıyorum malesef,ama marka olarak söyliyim,bakarsın. Arabamız sunny baby montana sb830 travel sistem.. Rengi siyah gri,Yatağımız kraft salsa rengi siyah beyaz... Kıyafetlerimiz de karışık ordan burdan,ama amcası ceket hastasıdır,oğluma da 2 yaş 3 yaş cok şık keten klasik ceketler almış... Resmen küçük adam kıyafetleri ya cok tatlı....
teşekkürler cnm,daha güzelleri sizlerin olsun.orası doğru canm iri olursa doğurması var tabi ama işte hep hızlı
kilo alırken yavaşlaması düşündürdü beni ama olabiliyomuş demekki tek bizde olmamış.. Ama beslenmeye biraz daha dikkat!
hoşbulduk canmcım... Demekki yavaşlama normal,ben sütü yunurtayı artırdım,benim de cuma günü doğum iznim başlıyo,onun için gidicem hastaneye bakalım 10 günde ne kadar almış görücez...
hoşbuldum cnm aldımda ayaklar şiş giyemiyorumkı sıkıyo daha çok canımı yakıyo. kociş sağolsun dün ev işlerine yardım etti .yapamazsam ütüyede el atar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?