2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
beşikleri boşunamı aldık demi

sana şimdiden prova yaptırcak sanırım senin kayınvalde
en erkeninden ilacı kesmeni tavsiye ediyorum

eltim doğurdu ya onun bebeğini görmeye geldi görse de dönse memleketine artık
benim doğmdan sonra istanbulda ev tutucaz kaynanama o zaman hem ben hem eltim daha rahat edicek

anam sonda olamk da kötü kuzu oku oku bitmez pırtlattıkça millet sen daha tuhaf olursun...

aynen ya kim ne yapmış kim normal kim sezeryan yok yok ben okumucam vazgeçtim

slm kızlar nasılsınız bakıyım.ilk defa evimden yazıyorum size hafta sonu çeneler açılmış yine. serapcımmm benimde dağ gibi ütüm var ama mutfağı toplarken bacağıma bi ağrı girdi oturdum kaldım. birazcık dinleneyimde başlarım sanırım

Sende benim gibi sol taraftan çekiyorsun. Bende kramp ve uyuşma yasıyorum sol tarafa yatmaya çalıştıkca.

Kızlar aranıza katılmaya geç kaldım ama hadi beni de alın aranıza ya
hoşgeldiiinnn:13::13:
canım bu haftalarda bebeğin kilo alımı yavaşlıyoruş üzülme o yüzden zaten o hızla kilo alsalar doğana kadar tosun olur bunlar cicileri de hayırlı olsun güle güle kullanın

yok kuzu baktım profiline girmemiş dünden beri...

inşallah kötü birşey yoktur zor kavuştu zaten yavrusuna umarım herşey yolundadır

kız kocacın ya geçmişe bakarsa sen değilmiydin o benim gibi kocişten gizli üye

fitoşum canım naber kız fotoda koysana alp paşanın cicilerini görelim senle sohbet etmeyi özledim kızzz
canm benim ben de cok özledim ama bi denk gelemedik...
Foto koymaya cok hevesleniyorum ama telefondan girdiğim için koyamıyorum malesef,ama marka olarak söyliyim,bakarsın. Arabamız sunny baby montana sb830 travel sistem.. Rengi siyah gri,Yatağımız kraft salsa rengi siyah beyaz... Kıyafetlerimiz de karışık ordan burdan,ama amcası ceket hastasıdır,oğluma da 2 yaş 3 yaş cok şık keten klasik ceketler almış... Resmen küçük adam kıyafetleri ya cok tatlı....
teşekkürler cnm,daha güzelleri sizlerin olsun.orası doğru canm iri olursa doğurması var tabi ama işte hep hızlı
kilo alırken yavaşlaması düşündürdü beni ama olabiliyomuş demekki tek bizde olmamış.. Ama beslenmeye biraz daha dikkat!
hoşbulduk canmcım... Demekki yavaşlama normal,ben sütü yunurtayı artırdım,benim de cuma günü doğum iznim başlıyo,onun için gidicem hastaneye bakalım 10 günde ne kadar almış görücez...
geldim cnm geldim! Göbüş önden önden gidiyo,sivrilmeye başladı artık yayvan olan göbekim:) alp paşamda şükür iyi keyifler yerinde...
Sizzler nasılsınız bakalım senin paşa nasıl,doğum 10 ekim görünüyomuş maşallah bizi sollamışsınız, rabbim nazarlardan saklasın,sende didoş gibi iricene bebek doğurcan galiba
kilosu boyu posu nasıl paşanın?

hoşgeldin canım 4 gömlek gitti şimdicik yavaş yavaş eritmeye çalışıyorum şu dağı...sende dinlen accık dikkat et kendine..varsi çorabı almadın mı sen yavrum ya...

ütü ütü yapmam gereken ütüleeri hatırlattınız bana hadi ben çıkar şu nefret ettiğim ütüleri halledeyim bu sıcakta

oyyy oyyyy yerim ben o alp paşayı...ben iyiyim kuzu şükür ağrı var ama biliyon kolayca kavuşmadık bu minnaklara o yüzden sabrediyoruz... evet doğum 10 ekim dedi doktorum ama abakalım ne diyecek bizim bey...ne zaman gelecek...6 ağustosta gittiğimde 1600 gramdı kuzu benim sıpa ..bakalım 26 sında rapor için gideceğim ne kaaa almış o zaman göreceğiz işte...boyunu kaçkere sordum doktoruma ama kesin ölçüm yapamam dedi...söylemedi...ama normal ebatlardaymış bir aksilik yok dedi...

aynen aynen...beşiklerde yatsınlar...zaten dün okuduğum yazıda anne ile yatması tehlikelyimiş...
oy kuzular gelsin bi an önce konuştukça sabırsızlanıo insan
Benim pedler de geldi dun. Krem almamıştım. Simdi pişmanım alsaydım iyi olurdu.
bu gögüs pedleri her yerde satılıo siz özel bi markamı alıonuz ne gerek var netten almaya:44:
sen nerde oturuyosun canım kaynana ne kadar uzak okadar iyi
ütü dionuz ya benimde dag gibide umursamamaya çalışıodum siz ütü dedikçe ama benimde yapmam şart oldu bugün
Sende benim gibi sol taraftan çekiyorsun. Bende kramp ve uyuşma yasıyorum sol tarafa yatmaya çalıştıkca.
hemde ne çekme canım rabbim kolaylık versin
len seninkini okurum hatta sen bana tel filan ver ben sancı çekerken sana canlı bile bağlnırım
benimkinide okuuuuu küserim

yediklere dikkat etmek lazım artık onlardan besleniolarda ben yedikçe banada kilo olarak dönüo o işi nasıl yapıcaz bilmiorum

kız kocacın ya geçmişe bakarsa sen değilmiydin o benim gibi kocişten gizli üye
söyledim cnm üye olduğumu ohhh rahatladım valladedim ekim anneleri forumuna üyeyim. herkes benimle aynı haftada herşeyimizi paylaşıyoruz. bende olupta korktuğum ağrılar sancılar herkesde var burda paylaşıp normal olduğunu öğreniyom rahatlıyom dedim hiçbişi demedii ihihi

hoşgeldin canım 4 gömlek gitti şimdicik yavaş yavaş eritmeye çalışıyorum şu dağı...sende dinlen accık dikkat et kendine..varsi çorabı almadın mı sen yavrum ya...

hoşbuldum cnm aldımda ayaklar şiş giyemiyorumkı sıkıyo daha çok canımı yakıyo. kociş sağolsun dün ev işlerine yardım etti .yapamazsam ütüyede el atar

sen bazen ekim analarınada gel biz sero ile daha çok burda oluyoruzzz
oyy yerimm onun adam ceketlerini ısırırım popişini herşeyini güle güle kullanın canım sağlıkla inşallah

hoşbuldum cnm aldımda ayaklar şiş giyemiyorumkı sıkıyo daha çok canımı yakıyo. kociş sağolsun dün ev işlerine yardım etti .yapamazsam ütüyede el atar

giymeye çalış yavrum bak varis işi biraccık dikkat gerektiriyo...ütüyü de at eşinin üstüne boş ver...bugün evdeyse çıkartıversin radan..benimki bugün de çalışıyo eve de geç gelecekmiş...atamadım bu sefer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…