- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
tamam tamam tatlım zaten facete de varız sorun yok senle kopmayız allahın iznin ile kız yaşayacakmıyz deyip durma oğlan bi tepik kouyunca anlarsınalahın izni ile yaşıcaz tabi
hoşbulduk canm...hoşgeldiiinnn:13::13:
canım bu haftalarda bebeğin kilo alımı yavaşlıyoruş üzülme o yüzden zaten o hızla kilo alsalar doğana kadar tosun olur bunlarcicileri de hayırlı olsun güle güle kullanın
inşallah kötü birşey yoktur zor kavuştu zaten yavrusuna umarım herşey yolundadır
cok şükür cnm,maşallah maşallah,bende senin paşanı yerim amaaaaaa:)benim dr.da boyunu söylemiyo,bu arada ismine karar verdiniz mi paşanın?oyyy oyyyy yerim ben o alp paşayı...ben iyiyim kuzu şükür ağrı var ama biliyon kolayca kavuşmadık bu minnaklara o yüzden sabrediyoruz... evet doğum 10 ekim dedi doktorum ama abakalım ne diyecek bizim bey...ne zaman gelecek...6 ağustosta gittiğimde 1600 gramdı kuzu benim sıpa ..bakalım 26 sında rapor için gideceğim ne kaaa almış o zaman göreceğiz işte...boyunu kaçkere sordum doktoruma ama kesin ölçüm yapamam dedi...söylemedi...ama normal ebatlardaymış bir aksilik yok dedi...
bende kiloyu cok takıyodum ama gecen günden sonra takmamaya karar verdim,oğlum icin 5kilo fazla alayım nolurki?oy kuzular gelsin bi an önce konuştukça sabırsızlanıo insan
bu gögüs pedleri her yerde satılıo siz özel bi markamı alıonuz ne gerek var netten almaya:44:
sen nerde oturuyosun canım kaynana ne kadar uzak okadar iyi
ütü dionuz ya benimde dag gibide umursamamaya çalışıodum siz ütü dedikçe ama benimde yapmam şart oldu bugün
hemde ne çekme canım rabbim kolaylık versin
benimkinide okuuuuu küserim
yediklere dikkat etmek lazım artık onlardan besleniolarda ben yedikçe banada kilo olarak dönüo o işi nasıl yapıcaz bilmiorum
hastane için kızımın çantası
oy kuzular gelsin bi an önce konuştukça sabırsızlanıo insan
bu gögüs pedleri her yerde satılıo siz özel bi markamı alıonuz ne gerek var netten almaya:44:
sen nerde oturuyosun canım kaynana ne kadar uzak okadar iyi
ütü dionuz ya benimde dag gibide umursamamaya çalışıodum siz ütü dedikçe ama benimde yapmam şart oldu bugün
benimkinide okuuuuu küserim
yediklere dikkat etmek lazım artık onlardan besleniolarda ben yedikçe banada kilo olarak dönüo o işi nasıl yapıcaz bilmiorum
Girse bugun de bi haber alsak. İnsallah iyidir.ayyy kramplar sıklaşıyor herhalde sona yaklaştıkça...sol tarafa yatıyorum bende sabah uyandığım da sıpa solda toplanmış oluyo sabah gülmekten öldüm ..solumda olduğu resmen belliydi...
aynen tek başına gidecekti noldu acaba merak ediyorum...
ütü ütü yapmam gereken ütüleeri hatırlattınız bana hadi ben çıkar şu nefret ettiğim ütüleri halledeyim bu sıcakta
sen bazen ekim analarınada gel biz sero ile daha çok burda oluyoruzzz
oyy yerimm onun adam ceketlerini ısırırım popişini herşeyini güle güle kullanın canım sağlıkla inşallah
cok şükür cnm,maşallah maşallah,bende senin paşanı yerim amaaaaaa:)benim dr.da boyunu söylemiyo,bu arada ismine karar verdiniz mi paşanın?
Girse bugun de bi haber alsak. İnsallah iyidir.
aynen kuzu kopmayız biz... yazdım teli alırsın...tepiksiz dakikamız yok kii...şükür ki var tepikleri o da ayrı bir mesele tepiklemedi mi krizie giriyom niye tepiklemiyor diye...
ben hala unutmaya çalışıyorum onları canım kılımı kıpırdatacak halim yok çünküütü ütü yapmam gereken ütüleeri hatırlattınız bana hadi ben çıkar şu nefret ettiğim ütüleri halledeyim bu sıcakta
dogru diosun canım 5 kilo fazla alsak nolur yeterki bebişler iyi olsunhoşbulduk canm...
İçim rahatladı canm herkes aynı şeyi söyleyince,aman Allah korusun bi problem olmasında...
Sen nasılsın bakalım minnakınlaa?
cok şükür cnm,maşallah maşallah,bende senin paşanı yerim amaaaaaa:)benim dr.da boyunu söylemiyo,bu arada ismine karar verdiniz mi paşanın?
bende kiloyu cok takıyodum ama gecen günden sonra takmamaya karar verdim,oğlum icin 5kilo fazla alayım nolurki?
istanbul başakşehirdeyim kaynanam tokata gidiyo yazları ama kışın bizde kalıyor bi eltimde bi bende o yüzden ona kışları kalsın diye ev tutucaz bizim evlerimize yakın yerden ayrı evi olması daha iyi eşi yok mecbur bize yakın olmalı
aman ezine seninkini de okurum küsme bende bu merak oldukca herkesin doğum hikayesini okurum ben
Ay benimki de bugun biraz az hareket ediyor. Hatta uyandığımda pek hissetmedim. Endişelendim. Acaba ac mı kaldı cocuk acaba birsey mı var diye. Hareket etsinler en iyisi.
Canım indirimdeydi o yüzden aldım ben. 60tanesi 11liraydi. 6 da hediyesi. Lansinho'nun. Kargo bedava olunca ha dışarı çıkmışsin ha eve istemişsin.
ben hala unutmaya çalışıyorum onları canım kılımı kıpırdatacak halim yok çünkü
dogru diosun canım 5 kilo fazla alsak nolur yeterki bebişler iyi olsun
ayrı bi evi bile olsa yeter canım rabbim huzur versin hepbirlikte
dayanamıcan demi okuyup okuyup dogum beklicen
benim oğlan yamuk yapmazsa beklicem tabiki bide önce gelcem diye tutturursa siz benim hikayemi okursunuz
ben ufaktan çıkıyım hatunlar yemek yapıcam öpüldünüz bebişlerr
hadi git bakalımben kaçtım kızlar duş alıp gayganama yavaştan geçeyim...herkes kendine iyi baksın...
inşallah sadecikte güzel haberlerle gelir..akşam geldiğimde okuurum...
Slm kızlar nasılsınız biz eşimle birlikte hastane çantasını hazırladık belki daha erken ama olsun aklımda durcağına kıyıda köşede dursun daha iyi hala birkaç eksiğim var onlarıda tamamladım mı hazırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?