2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
tamam tamam tatlım zaten facete de varız sorun yok senle kopmayız allahın iznin ile kız yaşayacakmıyz deyip durma oğlan bi tepik kouyunca anlarsın alahın izni ile yaşıcaz tabi

aynen kuzu kopmayız biz... yazdım teli alırsın...tepiksiz dakikamız yok kii...şükür ki var tepikleri o da ayrı bir mesele tepiklemedi mi krizie giriyom niye tepiklemiyor diye...

hoşbulduk canm...
İçim rahatladı canm herkes aynı şeyi söyleyince,aman Allah korusun bi problem olmasında...
Sen nasılsın bakalım minnakınlaa?
cok şükür cnm,maşallah maşallah,bende senin paşanı yerim amaaaaaa:)benim dr.da boyunu söylemiyo,bu arada ismine karar verdiniz mi paşanın?
bende kiloyu cok takıyodum ama gecen günden sonra takmamaya karar verdim,oğlum icin 5kilo fazla alayım nolurki?

istanbul başakşehirdeyim kaynanam tokata gidiyo yazları ama kışın bizde kalıyor bi eltimde bi bende o yüzden ona kışları kalsın diye ev tutucaz bizim evlerimize yakın yerden ayrı evi olması daha iyi eşi yok mecbur bize yakın olmalı

aman ezine seninkini de okurum küsme bende bu merak oldukca herkesin doğum hikayesini okurum ben

Girse bugun de bi haber alsak. İnsallah iyidir.

ütü ütü yapmam gereken ütüleeri hatırlattınız bana hadi ben çıkar şu nefret ettiğim ütüleri halledeyim bu sıcakta

Ay benim de utu var da esim yanında utu yapmamı sevmiyor. Bakalım belki arada bende yaparım.

sen bazen ekim analarınada gel biz sero ile daha çok burda oluyoruzzz
oyy yerimm onun adam ceketlerini ısırırım popişini herşeyini güle güle kullanın canım sağlıkla inşallah

ayyyyy düşündükçe cıldırıyorum.cok sevimli olacaklar yaaaa...

Amin canm hepimiz cicilerimizi iyi günlerde kullanalım insallah....

cok şükür cnm,maşallah maşallah,bende senin paşanı yerim amaaaaaa:)benim dr.da boyunu söylemiyo,bu arada ismine karar verdiniz mi paşanın?

ya ölçüm yapmıyormuşlar o yüzden söylemiyo..nasılölçsünler ki kıvrık bir şekilde duruyo... isme karar verdik kuzum ahmet ziya olacak minnakımın ismi...

Canım indirimdeydi o yüzden aldım ben. 60tanesi 11liraydi. 6 da hediyesi. Lansinho'nun. Kargo bedava olunca ha dışarı çıkmışsin ha eve istemişsin.

aynen kuzu kopmayız biz... yazdım teli alırsın...tepiksiz dakikamız yok kii...şükür ki var tepikleri o da ayrı bir mesele tepiklemedi mi krizie giriyom niye tepiklemiyor diye...

Ay benimki de bugun biraz az hareket ediyor. Hatta uyandığımda pek hissetmedim. Endişelendim. Acaba ac mı kaldı cocuk acaba birsey mı var diye. Hareket etsinler en iyisi.

ütü ütü yapmam gereken ütüleeri hatırlattınız bana hadi ben çıkar şu nefret ettiğim ütüleri halledeyim bu sıcakta
ben hala unutmaya çalışıyorum onları canım kılımı kıpırdatacak halim yok çünkü
dogru diosun canım 5 kilo fazla alsak nolur yeterki bebişler iyi olsun

ayrı bi evi bile olsa yeter canım rabbim huzur versin hepbirlikte
dayanamıcan demi okuyup okuyup dogum beklicen

Canım indirimdeydi o yüzden aldım ben. 60tanesi 11liraydi. 6 da hediyesi. Lansinho'nun. Kargo bedava olunca ha dışarı çıkmışsin ha eve istemişsin.

anladım canım mantıklı tabi
bana gögüs pedi şimdiden lazım ama daha alamadım

benim oğlan yamuk yapmazsa beklicem tabiki bide önce gelcem diye tutturursa siz benim hikayemi okursunuz

benim oğlan yamuk yapmazsa beklicem tabiki bide önce gelcem diye tutturursa siz benim hikayemi okursunuz

anam bu erkekler fırsat verecekmi bakalım dogum hikayesini yazmaya gelsinler saglıkla elbet yazarız dimi bebişler erkenci davrnmasın zamanlarında gelsinler

ben kaçtım kızlar duş alıp gayganama yavaştan geçeyim...herkes kendine iyi baksın...

inşallah sadecikte güzel haberlerle gelir..akşam geldiğimde okuurum...

Slm kızlar nasılsınız biz eşimle birlikte hastane çantasını hazırladık belki daha erken ama olsun aklımda durcağına kıyıda köşede dursun daha iyi hala birkaç eksiğim var onlarıda tamamladım mı hazırız

ben kaçtım kızlar duş alıp gayganama yavaştan geçeyim...herkes kendine iyi baksın...

inşallah sadecikte güzel haberlerle gelir..akşam geldiğimde okuurum...
hadi git bakalım
akşama inşallah sadecikte gelmiş güzel hbrlerini almış oluruz

hoşgeldin hazırlamakta iyi yapmışsınız bizimde hemen hemen herşey tamamda yıkanıp ütülenip yerleştirilecek çantamıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…