yüzleştim canımm ama az bir kısmıyla yüzleştimacı ama gerçek kuzu yüzleşmemiz lazım gerçeklerle...
benimki de sadece okuduğumu biliyor yazdığımı bilmiyor o zaman kızar ebn biliyorum kıskanç kocacığımı o yüzden söylemiyom yazıyorum diye yoksa neti yasaklarsöyledim cnm üye olduğumu ohhh rahatladım valladedim ekim anneleri forumuna üyeyim. herkes benimle aynı haftada herşeyimizi paylaşıyoruz. bende olupta korktuğum ağrılar sancılar herkesde var burda paylaşıp normal olduğunu öğreniyom rahatlıyom dedim hiçbişi demedii ihihi
hoşbuldum cnm aldımda ayaklar şiş giyemiyorumkı sıkıyo daha çok canımı yakıyo. kociş sağolsun dün ev işlerine yardım etti .yapamazsam ütüyede el atar
iyiyiz bizde minnoş kızımla çok şükür göbek büyütüyozhoşbulduk canm...
İçim rahatladı canm herkes aynı şeyi söyleyince,aman Allah korusun bi problem olmasında...
Sen nasılsın bakalım minnakınlaa?
cok şükür cnm,maşallah maşallah,bende senin paşanı yerim amaaaaaa:)benim dr.da boyunu söylemiyo,bu arada ismine karar verdiniz mi paşanın?
bende kiloyu cok takıyodum ama gecen günden sonra takmamaya karar verdim,oğlum icin 5kilo fazla alayım nolurki?
ben de yarısını yapabildim canım acil olanları çünkü birazdan gezmeye de gidicem kan ter içinde kalmim dedim şimdi ben ütüyle ter içinde kalırım daha duşumu alamadan kocam gelir hadi çıkıyoruz diye o yüzden az yaptırmben hala unutmaya çalışıyorum onları canım kılımı kıpırdatacak halim yok çünkü
dogru diosun canım 5 kilo fazla alsak nolur yeterki bebişler iyi olsun
ayrı bi evi bile olsa yeter canım rabbim huzur versin hepbirlikte
dayanamıcan demi okuyup okuyup dogum beklicen
Slm kızlar nasılsınız biz eşimle birlikte hastane çantasını hazırladık belki daha erken ama olsun aklımda durcağına kıyıda köşede dursun daha iyi hala birkaç eksiğim var onlarıda tamamladım mı hazırız
eşimle gene tartıştım..ana oğul bitirdiler beni..kasım kasım kasılıyorum bu çocuk değil 1 ay bir hafta daha durmaz bu gidişle..akıntım da çoğaldı Allah sorsun beni bu hale getirdiler gerim gerim gerinirler bide utanmadan..
o sancılar adet sancısı gibi mi oluyo sızı şeklinde....:26::26::26:kasılma masılma hiç bişi olmuyo ama bende sadece adet sancısı gibi kısa süreli sancı gelip gidiyo...
kolay gelsin canım çok yorma kendini trabzonun havası yorar insanı nem sıcak hamilelik aman dikkat et
canım kasma kendini bebegini düşün bırak ne halleri varsa görsünler sen takmadıkça onlar deli olacaklar senin sinirlendigini görnce daha hoşuna gider kvnin önemli olan bebegin kimse degileşimle gene tartıştım..ana oğul bitirdiler beni..kasım kasım kasılıyorum bu çocuk değil 1 ay bir hafta daha durmaz bu gidişle..akıntım da çoğaldı Allah sorsun beni bu hale getirdiler gerim gerim gerinirler bide utanmadan..
oh oh iyi bi kısmıda olsa bitmişyüzleştim canımm ama az bir kısmıyla yüzleştim
benimki de sadece okuduğumu biliyor yazdığımı bilmiyor o zaman kızar ebn biliyorum kıskanç kocacığımı o yüzden söylemiyom yazıyorum diye yoksa neti yasaklar
iyiyiz bizde minnoş kızımla çok şükür göbek büyütüyoz
ben de yarısını yapabildim canım acil olanları çünkü birazdan gezmeye de gidicem kan ter içinde kalmim dedim şimdi ben ütüyle ter içinde kalırım daha duşumu alamadan kocam gelir hadi çıkıyoruz diye o yüzden az yaptırm
ooo maşallah biz hazırız bebeğin hazır olmasını bekliyoruz desene
ahh hiiiiiç sorma canım havayı yaapış yapış nemden nefes alınmıyoo burda bırde utu olunca uztune acınca esınyo ama ceyranda kalmıyayım dıye bı tarafı acabılıyorum sadece arada hafıf yagmur yagıyo sankı havadaı nemı tekrar aşagı ındırıyo serınletmıyo 10 dlık yagmur bıle neysekı utu bıttı az dınleniş
Guzelmis canim, bunun icine sadece bebeginin malzemelerini mi koyacaksin. Buyuk birsey mi? Seninkiler de sigar mi?
canım kasma kendini bebegini düşün bırak ne halleri varsa görsünler sen takmadıkça onlar deli olacaklar senin sinirlendigini görnce daha hoşuna gider kvnin önemli olan bebegin kimse degil
oh oh iyi bi kısmıda olsa bitmiş
güzelce kendini fazla yormadan git gel tmm
dikkat et hastalanırsın aman
dinlen yaparsın gene sona akşam seriliginde yap gerisinide
kızzzzzzzzzz 33 olmuşsun ya kutlama yokmu :92::92: salla sutyenı
Sende bulursan internetten iste bari çıksan kadar getiriyorlar eve. Belki gene gelir butikbebeye.anladım canım mantıklı tabi
bana gögüs pedi şimdiden lazım ama daha alamadım
Hadi iyi oturmalar sana.ben kaçtım kızlar duş alıp gayganama yavaştan geçeyim...herkes kendine iyi baksın...
inşallah sadecikte güzel haberlerle gelir..akşam geldiğimde okuurum...
eşimle gene tartıştım..ana oğul bitirdiler beni..kasım kasım kasılıyorum bu çocuk değil 1 ay bir hafta daha durmaz bu gidişle..akıntım da çoğaldı Allah sorsun beni bu hale getirdiler gerim gerim gerinirler bide utanmadan..
Bende bir iki birsey ütüledim. Geldim. Arada yapip gelirim.
Sende bulursan internetten iste bari çıksan kadar getiriyorlar eve. Belki gene gelir butikbebeye.
Hadi iyi oturmalar sana.
Ah canım eşin neden senin tarafında degil. Sonuçta bebek onun da bebegi. Erken gelse onun da bebegi erken gelecek. Allah ıslah etsin senin kayınvalideni de.
Bebek kıyafetlerini daha yıkayıp utulemem lazım benim de. Henüz başlamadım. Ama benim gecelik pijama vs sabahligi yıkayıp ütüledim. Şimdilik poşete koydum tozlanmasınlar diye. Çantamıza önümüzdeki iki hafta icinde hazırlarım artık herhalde.fotoda kucuk durmuş ama buyuk canım sıgar kendımınkınlerı ayrı koyacagım sıkış sıkış olmasn guzelce utulucez dımı ama haftaya kendıme alıcam bı cantacı buldum hem ucuz hemde cok sık cantalar var ya ben oyle bebek çantalarını sevmıyorumm oluyo ya belli markaların oyuzden boyle birşey arıyodummm bu hafta azar azar yıkayıp utulucem artık kıyafetlerıde sen başladınmı utuye
bugün itibariyle ewet 33 oldummmm çok şükür rabbime
Bebek kıyafetlerini daha yıkayıp utulemem lazım benim de. Henüz başlamadım. Ama benim gecelik pijama vs sabahligi yıkayıp ütüledim. Şimdilik poşete koydum tozlanmasınlar diye. Çantamıza önümüzdeki iki hafta icinde hazırlarım artık herhalde.
33 ne? Yas mı? Gun değildir herhalde cok az kalmış olur o zaman dimi.
Bebek kıyafetlerini daha yıkayıp utulemem lazım benim de. Henüz başlamadım. Ama benim gecelik pijama vs sabahligi yıkayıp ütüledim. Şimdilik poşete koydum tozlanmasınlar diye. Çantamıza önümüzdeki iki hafta icinde hazırlarım artık herhalde.
33 ne? Yas mı? Gun değildir herhalde cok az kalmış olur o zaman dimi.
hastane için kızımın çantası
Heee ok o zaman. Kutluyorum bende :))yaş degil canım 29 yaşındayım ben. hafta 33üncü haftaya girdik 55 günümüz kaldı
sen telden gırıyosun herhalde canım gormyosundur ozaman 33. haftaya gırdıde ezıne onu kutladık35 e kadar halletsek ıyııdır utulerı yıkamaları eksıleri
Offf kizlaarr yaa bugün biraz kendime ayirdim zamani kil tüy isini hallettim ama birde ne göriyim karnimin alti catlamis( ne yapcam ben okadar yagliyorum kendimi cok üzüldüm bugün görünce takarim artik kafami ben buna
Canım takma kafana. Ne kadar yaglasak da genetik diyorlar. Artık bebeklerimizden hatıra olacak onlar da bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?