2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
eşimle gene tartıştım..ana oğul bitirdiler beni..kasım kasım kasılıyorum bu çocuk değil 1 ay bir hafta daha durmaz bu gidişle..akıntım da çoğaldı Allah sorsun beni bu hale getirdiler gerim gerim gerinirler bide utanmadan..

acı ama gerçek kuzu yüzleşmemiz lazım gerçeklerle...
yüzleştim canımm ama az bir kısmıyla yüzleştim
benimki de sadece okuduğumu biliyor yazdığımı bilmiyor o zaman kızar ebn biliyorum kıskanç kocacığımı o yüzden söylemiyom yazıyorum diye yoksa neti yasaklar
iyiyiz bizde minnoş kızımla çok şükür göbek büyütüyoz
ben de yarısını yapabildim canım acil olanları çünkü birazdan gezmeye de gidicem kan ter içinde kalmim dedim şimdi ben ütüyle ter içinde kalırım daha duşumu alamadan kocam gelir hadi çıkıyoruz diye o yüzden az yaptırm

ooo maşallah biz hazırız bebeğin hazır olmasını bekliyoruz desene

yaa neden bu erkekler böyle eğer ben idare etmesem var ya bende eşimle hergün tartışırım valla çünkü ok inat ve dik kafalı illaki kendi dediği olacak benim doğum şeklime bile kendi karar verdi bebeğin beşiğinin renk ve modeline de deli oluyorum ama napalım idare ediyorum aahh bunlar biz kadınların idare ediciliği olmasa ne yaparlar acaba...sen neden tartıştın canım özel değilse

kolay gelsin canım çok yorma kendini trabzonun havası yorar insanı nem sıcak hamilelik aman dikkat et

ahh hiiiiiç sorma canım havayı yaapış yapış nemden nefes alınmıyoo burda bırde utu olunca uztune acınca esınyo ama ceyranda kalmıyayım dıye bı tarafı acabılıyorum sadece arada hafıf yagmur yagıyo sankı havadaı nemı tekrar aşagı ındırıyo serınletmıyo 10 dlık yagmur bıle neysekı utu bıttı az dınleniş

canım kasma kendini bebegini düşün bırak ne halleri varsa görsünler sen takmadıkça onlar deli olacaklar senin sinirlendigini görnce daha hoşuna gider kvnin önemli olan bebegin kimse degil
oh oh iyi bi kısmıda olsa bitmiş
güzelce kendini fazla yormadan git gel tmm

dikkat et hastalanırsın aman
dinlen yaparsın gene sona akşam seriliginde yap gerisinide

Guzelmis canim, bunun icine sadece bebeginin malzemelerini mi koyacaksin. Buyuk birsey mi? Seninkiler de sigar mi?

fotoda kucuk durmuş ama buyuk canım sıgar kendımınkınlerı ayrı koyacagım sıkış sıkış olmasn guzelce utulucez dımı ama haftaya kendıme alıcam bı cantacı buldum hem ucuz hemde cok sık cantalar var ya ben oyle bebek çantalarını sevmıyorumm oluyo ya belli markaların oyuzden boyle birşey arıyodummm bu hafta azar azar yıkayıp utulucem artık kıyafetlerıde sen başladınmı utuye

kızzzzzzzzzz 33 olmuşsun ya kutlama yokmu :92::92: salla sutyenı

Bende bir iki birsey ütüledim. Geldim. Arada yapip gelirim.

anladım canım mantıklı tabi
bana gögüs pedi şimdiden lazım ama daha alamadım
Sende bulursan internetten iste bari çıksan kadar getiriyorlar eve. Belki gene gelir butikbebeye.
ben kaçtım kızlar duş alıp gayganama yavaştan geçeyim...herkes kendine iyi baksın...

inşallah sadecikte güzel haberlerle gelir..akşam geldiğimde okuurum...
Hadi iyi oturmalar sana.

Ah canım eşin neden senin tarafında degil. Sonuçta bebek onun da bebegi. Erken gelse onun da bebegi erken gelecek. Allah ıslah etsin senin kayınvalideni de.

takipteyim bundan sonra canım butikbebeyi

Bebek kıyafetlerini daha yıkayıp utulemem lazım benim de. Henüz başlamadım. Ama benim gecelik pijama vs sabahligi yıkayıp ütüledim. Şimdilik poşete koydum tozlanmasınlar diye. Çantamıza önümüzdeki iki hafta icinde hazırlarım artık herhalde.
bugün itibariyle ewet 33 oldummmm çok şükür rabbime

33 ne? Yas mı? Gun değildir herhalde cok az kalmış olur o zaman dimi.

selam hanımlar herkes bu dönemde bir gerginlik yaşıyor sanırım ben de dayanamayıp eşimle konuştum bak ben bunları hissediyorum bebek de hissediyor diye şimdi daha anlayışlı bana daha bi ilgi gösteriyor hastane çantası için erken yoksa hazırlayıp koysam mı içine ne koyuyoruz bir de beşik işini ne yaptınız park beşik mi yoksa normal mi

yaş degil canım 29 yaşındayım ben. hafta 33üncü haftaya girdik 55 günümüz kaldı

sen telden gırıyosun herhalde canım gormyosundur ozaman 33. haftaya gırdıde ezıne onu kutladık 35 e kadar halletsek ıyııdır utulerı yıkamaları eksıleri

Offf kizlaarr yaa bugün biraz kendime ayirdim zamani kil tüy isini hallettim ama birde ne göriyim karnimin alti catlamis ( ne yapcam ben okadar yagliyorum kendimi cok üzüldüm bugün görünce takarim artik kafami ben buna

yaş degil canım 29 yaşındayım ben. hafta 33üncü haftaya girdik 55 günümüz kaldı
Heee ok o zaman. Kutluyorum bende :))
sen telden gırıyosun herhalde canım gormyosundur ozaman 33. haftaya gırdıde ezıne onu kutladık 35 e kadar halletsek ıyııdır utulerı yıkamaları eksıleri

Evet canım cepten çıkmıyor takvim göremiyorum.
İnsallah hallederiz canım yavaş yavaş. Surda 1 buçuk ayımız kaldı topu topu.

Son düzenleme:
Offf kizlaarr yaa bugün biraz kendime ayirdim zamani kil tüy isini hallettim ama birde ne göriyim karnimin alti catlamis ( ne yapcam ben okadar yagliyorum kendimi cok üzüldüm bugün görünce takarim artik kafami ben buna

Canım takma kafana. Ne kadar yaglasak da genetik diyorlar. Artık bebeklerimizden hatıra olacak onlar da bize.

Canım takma kafana. Ne kadar yaglasak da genetik diyorlar. Artık bebeklerimizden hatıra olacak onlar da bize.

Ahhh canim annem ve ablalarimda hic yok biliyormusun bi tek ben catladim aralarindan..napalim insaallah dogumdan sonra fazla belli olmaz.seninde varmi catlagin cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…