Heee ok o zaman. Kutluyorum bende :))
Evet canım cepten çıkmıyor takvim göremiyorum.
İnsallah hallederiz canım yavaş yavaş. Surda 1 buçuk ayımız kaldı topu topu.
Canım benim göğüslerimde oldu catlak. Göbekte henüz yok. Ama çıkabilir çünkü annemde var hemde Cook.Ahhh canim annem ve ablalarimda hic yok biliyormusun bi tek ben catladim aralarindan..napalim insaallah dogumdan sonra fazla belli olmaz.seninde varmi catlagin cnm?
bende seni kutluyorum canım :))
Merhabalar kızlar,pazarınızın kalan kısmı mutlu geçsinÇatlaklarla dolu ve bekarlığımdan beri de onlarla yaşamaya alışkın biri olarak siz de kafaya takmayın diyorum,benimkisi biraz ırsi biraz da küçük kilo alıp vermelerimden..yapacak bişey yok miniğim sağlıkla gelsin yeter eşim kısmını hallederiz
Merhabalar kızlar,pazarınızın kalan kısmı mutlu geçsinÇatlaklarla dolu ve bekarlığımdan beri de onlarla yaşamaya alışkın biri olarak siz de kafaya takmayın diyorum,benimkisi biraz ırsi biraz da küçük kilo alıp vermelerimden..yapacak bişey yok miniğim sağlıkla gelsin yeter eşim kısmını hallederiz
Canım benim göğüslerimde oldu catlak. Göbekte henüz yok. Ama çıkabilir çünkü annemde var hemde Cook.
Senin gobek cok mu ileri dogru çıkmıştı canım. Belki ondan olmuştur. Benimki yana dogru da cok gelişti. Yayıldı yani. O yüzden pek top gibi degil.
Teşekkürler canım :))
yaa neden bu erkekler böyle eğer ben idare etmesem var ya bende eşimle hergün tartışırım valla çünkü ok inat ve dik kafalı illaki kendi dediği olacak benim doğum şeklime bile kendi karar verdi bebeğin beşiğinin renk ve modeline de deli oluyorum ama napalım idare ediyorum aahh bunlar biz kadınların idare ediciliği olmasa ne yaparlar acaba...sen neden tartıştın canım özel değilse
benim eşim tam bir karaktersiz çünkü..annesi ne dese onu yapar kendine ait fikirleri bile yok. abimle denize gittiler şimdi ben kasım kasım kasılıyorum beyfendi keyfinde...Allah görüyor ya..Bende bir iki birsey ütüledim. Geldim. Arada yapip gelirim.
Sende bulursan internetten iste bari çıksan kadar getiriyorlar eve. Belki gene gelir butikbebeye.
Hadi iyi oturmalar sana.
Ah canım eşin neden senin tarafında degil. Sonuçta bebek onun da bebegi. Erken gelse onun da bebegi erken gelecek. Allah ıslah etsin senin kayınvalideni de.
selam hanımlar herkes bu dönemde bir gerginlik yaşıyor sanırım ben de dayanamayıp eşimle konuştum bak ben bunları hissediyorum bebek de hissediyor diye şimdi daha anlayışlı bana daha bi ilgi gösteriyor hastane çantası için erken yoksa hazırlayıp koysam mı içine ne koyuyoruz bir de beşik işini ne yaptınız park beşik mi yoksa normal mi
yok cnm ne özeli..bende öyle bir kaynana varki oğullarını parmağında çeviriyor 5 yıldır zulmünden bıktım bugün çok kötüyüm kasılıyorum bir yandan..neymiş efendim ben çocuğun arkasına sığınıyormuşum..yazıklar olsun bişey olsa demekki yüreği bile sızlamayacak...
benim eşim tam bir karaktersiz çünkü..annesi ne dese onu yapar kendine ait fikirleri bile yok. abimle denize gittiler şimdi ben kasım kasım kasılıyorum beyfendi keyfinde...Allah görüyor ya..
benim eşim öyle karşına alıp konuşacak kadar medeni değil canım..eşinin kıymetini bil..
canım rabbim sabır versin sana şu günlerinde. eşinede ne desem bilmiorum bütün erkeklermi aynı analarının yanında aslan kesilirler
yok cnm ne özeli..bende öyle bir kaynana varki oğullarını parmağında çeviriyor 5 yıldır zulmünden bıktım bugün çok kötüyüm kasılıyorum bir yandan..neymiş efendim ben çocuğun arkasına sığınıyormuşum..yazıklar olsun bişey olsa demekki
Bunu söyleme hakkını nerden buluyor ki senin çektiğini sen bilirsin bu dönemde 24saat yatsan sana gözleri gibi bakmaları gerekir gerçi ben de dün sinirlenip camı çerçeveyi sildim oğlum içeride kıpırdamaktan bitap oldu sen en iyisi hiç takma kafana duymamazlıktan gel durum buralara nasıl geldi bilmiyorum ama bak biz arkandayız
amin canım amin...kurtuluş arıyorum doktoruma beni 3 hafta hastanede yatırın desem olurmu acaba..ben evde kalmak istemiyorum kimse de yanımda olmasın yalnız kalmak istiyorum
yok cnm ne özeli..bende öyle bir kaynana varki oğullarını parmağında çeviriyor 5 yıldır zulmünden bıktım bugün çok kötüyüm kasılıyorum bir yandan..neymiş efendim ben çocuğun arkasına sığınıyormuşum..yazıklar olsun bişey olsa demekki
Bunu söyleme hakkını nerden buluyor ki senin çektiğini sen bilirsin bu dönemde 24saat yatsan sana gözleri gibi bakmaları gerekir gerçi ben de dün sinirlenip camı çerçeveyi sildim oğlum içeride kıpırdamaktan bitap oldu sen en iyisi hiç takma kafana duymamazlıktan gel durum buralara nasıl geldi bilmiyorum ama bak biz arkandayız
bana bunu diyen eşim..yazıklar olsun ona..hakkım haram olsun
bana bunu diyen eşim..yazıklar olsun ona..hakkım haram olsun
Sonuna kadar haklısın gerçekten biraz kafa dağıtman gerekli senin ben de yalnızlıktan isyan ediyorum ama duyan yok bebeklerimiz bir olsun o zaman görürler onlar doktora yalnız mı gittin eşin bilmiyor mu durumunu da böyle yapıyor ki
kaynananlamı yaşıosunuz canım yokmu evi barkı gitsin mümkünse gelmesin daha niye senin canını bukadar sıkıyolar hamilesin sen kalplerine insaf versin allahım böylelerinin
Sonuna kadar haklısın gerçekten biraz kafa dağıtman gerekli senin ben de yalnızlıktan isyan ediyorum ama duyan yok bebeklerimiz bir olsun o zaman görürler onlar doktora yalnız mı gittin eşin bilmiyor mu durumunu da böyle yapıyor ki
doktora birlikte gittik cnm doktorda yalnız bırakmıyor annesinden başka sorunumuz yok ama 5 yıldır işkence yaşıyorum resmen afedersin kıçımızdaki dona kadar karışıyor bıktım yaa sürekli müdehale sürekli müdehale...
Bende cok kilo aldım canım, ama şimdilik yok. Hayırlısı artık. Olma ihtimali var ama. Ne yapalım artık saglik olsun.Tabiiki canim yavrularimiz saglikli olsun yeter ama ne bileyim karnimda görünce cok sasirdim üzüldüm ailemde kimsede yok bende beklemiyordum ama oldu..yapacak birsey yok artik napalim
Evet jaseminim top gibi göbegim..ben bide cok kilo aldim cook..kendime okadar kiziyorumki dikkat etmeye calissamda iste bazen durduramiyorum kendimi.cok cabuk kilo aliyorum aslinda cabukda veriyorum ama suanda bu mümkün degil..hayirlica dogursaydim hemen spor ve diyete baslicam insaallah.sendede insaallah olmaz catlak
yok cnm ne özeli..bende öyle bir kaynana varki oğullarını parmağında çeviriyor 5 yıldır zulmünden bıktım bugün çok kötüyüm kasılıyorum bir yandan..neymiş efendim ben çocuğun arkasına sığınıyormuşum..yazıklar olsun bişey olsa demekki yüreği bile sızlamayacak...
benim eşim tam bir karaktersiz çünkü..annesi ne dese onu yapar kendine ait fikirleri bile yok. abimle denize gittiler şimdi ben kasım kasım kasılıyorum beyfendi keyfinde...Allah görüyor ya..
benim eşim öyle karşına alıp konuşacak kadar medeni değil canım..eşinin kıymetini bil..
Ben bu noktada biraz kötü gelinim sanırım kayınvalideme çatır çatır ama kibarca söylüyorum söyleyeceğimi sıramı bekliyorum biraz eşim anneci değil pek bana sadece onu alamamam konusunda kızıyor o kadar bana da kayınvalidem sen önemli değilsin bebek önemli dedi ben de kibarca doğru bana bişey olursa ona bakmaya gönüllü çok insan var Aralık edersiniz gözüm arkada kalmaz dedim on defa özür diledidoktora birlikte gittik cnm doktorda yalnız bırakmıyor annesinden başka sorunumuz yok ama 5 yıldır işkence yaşıyorum resmen afedersin kıçımızdaki dona kadar karışıyor bıktım yaa sürekli müdehale sürekli müdehale...
Bende cok kilo aldım canım, ama şimdilik yok. Hayırlısı artık. Olma ihtimali var ama. Ne yapalım artık saglik olsun.
Canım Allah yardımcın olsun. Eşinin sana destek olması cok onemli. Demek ki hepsi ana kuzusu olmus. Sakın olmaya çalış canım. Ne kadar zor da olsa. Sen bebeğini duşun. Madem eşin düşünmüyor sizi. Allah yardımcın olsun. Bebegin karnında vaktini beklesin insallah.
evde oturmak çok sıkıcı canım ya tamam dinleniyosun ediyosun iyi hoş ta çalışan için zormuş o yüzden anne abla demeden günlerdir geziyorum dün de alışverişe çıktım bebişimin eşyalarını aldım hemen hemen herşeyi tamamlandı kalanları da bir ara halledicem inşallahhoşbulduk kuzu nerelerdesin sen kız...
Allah yardımcın olsun canım anlayışsız insanla yaşamak zor sen içini ferah tutmaya çalış inşallah Rabbim bi dur der böyle devam etmez sen bol bol avuç aç dua et Rabbim e bebeğin için ayakta dur..amin cnm..tek sığınağım yaradan.. kara bulutlar üzerimde gittikçe daha da üstüme çöküyor..ne olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?