2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Merhabalar kızlar,pazarınızın kalan kısmı mutlu geçsinÇatlaklarla dolu ve bekarlığımdan beri de onlarla yaşamaya alışkın biri olarak siz de kafaya takmayın diyorum,benimkisi biraz ırsi biraz da küçük kilo alıp vermelerimden..yapacak bişey yok miniğim sağlıkla gelsin yeter eşim kısmını hallederiz

Ahhh canim annem ve ablalarimda hic yok biliyormusun bi tek ben catladim aralarindan..napalim insaallah dogumdan sonra fazla belli olmaz.seninde varmi catlagin cnm?
Canım benim göğüslerimde oldu catlak. Göbekte henüz yok. Ama çıkabilir çünkü annemde var hemde Cook.
Senin gobek cok mu ileri dogru çıkmıştı canım. Belki ondan olmuştur. Benimki yana dogru da cok gelişti. Yayıldı yani. O yüzden pek top gibi degil.
bende seni kutluyorum canım :))

Teşekkürler canım :))

Öyle canım bebisler saglikli olsunlar da gerisi onemli degil

Herkes dağıldı sanırım,ben de duş alıp kayınvalideme gideyim beraber yemek yiyecektikAkşama görüşürüz..

Tabiiki canim yavrularimiz saglikli olsun yeter ama ne bileyim karnimda görünce cok sasirdim üzüldüm ailemde kimsede yok bende beklemiyordum ama oldu..yapacak birsey yok artik napalim

Evet jaseminim top gibi göbegim..ben bide cok kilo aldim cook..kendime okadar kiziyorumki dikkat etmeye calissamda iste bazen durduramiyorum kendimi.cok cabuk kilo aliyorum aslinda cabukda veriyorum ama suanda bu mümkün degil..hayirlica dogursaydim hemen spor ve diyete baslicam insaallah.sendede insaallah olmaz catlak

yok cnm ne özeli..bende öyle bir kaynana varki oğullarını parmağında çeviriyor 5 yıldır zulmünden bıktım bugün çok kötüyüm kasılıyorum bir yandan..neymiş efendim ben çocuğun arkasına sığınıyormuşum..yazıklar olsun bişey olsa demekki yüreği bile sızlamayacak...

benim eşim tam bir karaktersiz çünkü..annesi ne dese onu yapar kendine ait fikirleri bile yok. abimle denize gittiler şimdi ben kasım kasım kasılıyorum beyfendi keyfinde...Allah görüyor ya..

benim eşim öyle karşına alıp konuşacak kadar medeni değil canım..eşinin kıymetini bil..

canım rabbim sabır versin sana şu günlerinde. eşinede ne desem bilmiorum bütün erkeklermi aynı analarının yanında aslan kesilirler

canım rabbim sabır versin sana şu günlerinde. eşinede ne desem bilmiorum bütün erkeklermi aynı analarının yanında aslan kesilirler

amin canım amin...kurtuluş arıyorum doktoruma beni 3 hafta hastanede yatırın desem olurmu acaba..ben evde kalmak istemiyorum kimse de yanımda olmasın yalnız kalmak istiyorum

amin canım amin...kurtuluş arıyorum doktoruma beni 3 hafta hastanede yatırın desem olurmu acaba..ben evde kalmak istemiyorum kimse de yanımda olmasın yalnız kalmak istiyorum

kaynananlamı yaşıosunuz canım yokmu evi barkı gitsin mümkünse gelmesin daha niye senin canını bukadar sıkıyolar hamilesin sen kalplerine insaf versin allahım böylelerinin

kaynananlamı yaşıosunuz canım yokmu evi barkı gitsin mümkünse gelmesin daha niye senin canını bukadar sıkıyolar hamilesin sen kalplerine insaf versin allahım böylelerinin

5 yıldır tek maksadı aynı evde oturmaktı..oturamadı otrmaktan beter etti..hayatımı kararttı..şimdiki aklım olsa kapılarının 50 metre ötesinden bile geçmezdim..bu kadın bildiğin iki ayaklı şeytan hangisini anlatayım sana eşim desen anasının kopyası bıktım bunlardan onlar yüzünden bu haldeyim canımı alana kadar uğraşıyorlar

Bende cok kilo aldım canım, ama şimdilik yok. Hayırlısı artık. Olma ihtimali var ama. Ne yapalım artık saglik olsun.

Canım Allah yardımcın olsun. Eşinin sana destek olması cok onemli. Demek ki hepsi ana kuzusu olmus. Sakın olmaya çalış canım. Ne kadar zor da olsa. Sen bebeğini duşun. Madem eşin düşünmüyor sizi. Allah yardımcın olsun. Bebegin karnında vaktini beklesin insallah.

amin cnm..tek sığınağım yaradan.. kara bulutlar üzerimde gittikçe daha da üstüme çöküyor..ne olacak bilmiyorum

hoşbulduk kuzu nerelerdesin sen kız...
evde oturmak çok sıkıcı canım ya tamam dinleniyosun ediyosun iyi hoş ta çalışan için zormuş o yüzden anne abla demeden günlerdir geziyorum dün de alışverişe çıktım bebişimin eşyalarını aldım hemen hemen herşeyi tamamlandı kalanları da bir ara halledicem inşallah

amin cnm..tek sığınağım yaradan.. kara bulutlar üzerimde gittikçe daha da üstüme çöküyor..ne olacak bilmiyorum
Allah yardımcın olsun canım anlayışsız insanla yaşamak zor sen içini ferah tutmaya çalış inşallah Rabbim bi dur der böyle devam etmez sen bol bol avuç aç dua et Rabbim e bebeğin için ayakta dur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…