amin cnm..tek sığınağım yaradan.. kara bulutlar üzerimde gittikçe daha da üstüme çöküyor..ne olacak bilmiyorum
5 yıldır tek maksadı aynı evde oturmaktı..oturamadı otrmaktan beter etti..hayatımı kararttı..şimdiki aklım olsa kapılarının 50 metre ötesinden bile geçmezdim..bu kadın bildiğin iki ayaklı şeytan hangisini anlatayım sana eşim desen anasının kopyası bıktım bunlardan onlar yüzünden bu haldeyim canımı alana kadar uğraşıyorlar
sezinn cok begendım canım gule gule kullan sorması ayıp nereden kaca aldın canım??
Offf kizlaarr yaa bugün biraz kendime ayirdim zamani kil tüy isini hallettim ama birde ne göriyim karnimin alti catlamis( ne yapcam ben okadar yagliyorum kendimi cok üzüldüm bugün görünce takarim artik kafami ben buna
kız büşşşş üzülme senn durr bakalım aynayla yaparken işini öyle gordun ozamann kız bende lıerac aldırmştım acıl acıl kocama krem ama hiç duzenlı kullanmadım çatlarsam şaşmam hiç bende
35 lıraya aldım kuzum çarsıdan aldım kız oyle bi çantacıdan marka yerı değil
Sezinimmm üzüldüm ama..yapacak birsey yok gibi.cok sasirdim hic beklemiyordum annemde ablalarimda olmadigi icin vallahi kuzum ben hergün yaglaniyordum yinede catlamisim fayda etmiyor catlayacagin varsa hicbisey engel olamiyor ama insaallah catlamazsin.sen nasilsin nasil gidiyor hayat?özledim senii kizzz
amin canım amin...kurtuluş arıyorum doktoruma beni 3 hafta hastanede yatırın desem olurmu acaba..ben evde kalmak istemiyorum kimse de yanımda olmasın yalnız kalmak istiyorum
çatlak oluştuktan sonra bişey yapılamıyor ama şunu söyliyeyim kızlar: hergün yağlayıp(özellikle badem yağı!) sonra yağlı halde bütün göbeğinize küçük küçük "cimcikler" atarsanız çatlak riskini azaltmış oluyorsunuz. böyle deriyi ufak ufak tutup çekin ama acıtmiycak benim ablam yaptı bunu 20 kilo aldı komple hamileliğinde ve hiç çatlağı olmadı! sadece son haftalarda kasık bölgesinde ufak tefek yırtılmalar olmuş bana gösterdi büyüteç olmadan göremezsinizşimdi bende aynı şeyi uyguluyorum devamlı bu "masajı" yapıyorum şimdilik hiç çatlağım yok kızlar kesinlikle tavsiye ederim bizim ailede herkes çatladı bi tek ablamla ben hariç inşallah daha 6 hafta var nolur belli olmaz gerçi ama bu teknikle deriyi gevşetmiş oluyorsunuz ve o yüzden yırtılmıyor
ayy canım çok üzüldüm ya yeni okudum konuyu bu nasıl iştir yahu bu erkekler bu dönemde hakikaten kafayı mı yiyor anlamadım... kesinlikle taviz verme canım madem sen öyle yok bebğin arkasına sığınıyormuşsun görsün bakalım bence kesinlikle yatmalısın hastaneye bi kendi haline bırak bıraz suçlansın bu ne ya kasılmalar belkide o yüzden ortaya çıkıyor kaynana ve koca yüzünden senin ortamın oldukça huzurlu stresten uzak olması lazım ne kadar anlayışsız erkeklerimiz yaa!! hala erken doğum risk altındasın ilaç kullanıyorsun beyfendi plajlarda ayy çok kızdım yaanerde rahat hissediyorsan orada olmalısın canım senin psikolojin herkezden herşeyden daha önemli....
ah canım ya yüz verme sallama boşver sen bebegini düşün sen üzüldükçe onlar daha beter yaparlar bide baba olacak inşallah bebek dogunca aklı başına gelir kocanın
Sezinimmm üzüldüm ama..yapacak birsey yok gibi.cok sasirdim hic beklemiyordum annemde ablalarimda olmadigi icin vallahi kuzum ben hergün yaglaniyordum yinede catlamisim fayda etmiyor catlayacagin varsa hicbisey engel olamiyor ama insaallah catlamazsin.sen nasilsin nasil gidiyor hayat?özledim senii kizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?