2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
amin cnm..tek sığınağım yaradan.. kara bulutlar üzerimde gittikçe daha da üstüme çöküyor..ne olacak bilmiyorum

Canım valla diyecek birsey bulamıyorum. Eşinle konuşsan diyeceğim. Ama anlayışsizmis dıyorsun. Ama bu cocuk onun da cocugu. Dr'una şikayet et. Evde sıkıntı oluyor bebgim de huzursuz kasilmalarım oluyor vs diye.
Cocuğuna birsey olsa vicdanın rahat edecek mı diye sor esine.
Kayınvalidenle de mesafeni koru yapabilirsen.

ah canım ya yüz verme sallama boşver sen bebegini düşün sen üzüldükçe onlar daha beter yaparlar bide baba olacak inşallah bebek dogunca aklı başına gelir kocanın

Offf kizlaarr yaa bugün biraz kendime ayirdim zamani kil tüy isini hallettim ama birde ne göriyim karnimin alti catlamis ( ne yapcam ben okadar yagliyorum kendimi cok üzüldüm bugün görünce takarim artik kafami ben buna

kız büşşşş üzülme senn durr bakalım aynayla yaparken işini öyle gordun ozamann kız bende lıerac aldırmştım acıl acıl kocama krem ama hiç duzenlı kullanmadım çatlarsam şaşmam hiç bende

Sezinimmm üzüldüm ama..yapacak birsey yok gibi.cok sasirdim hic beklemiyordum annemde ablalarimda olmadigi icin vallahi kuzum ben hergün yaglaniyordum yinede catlamisim fayda etmiyor catlayacagin varsa hicbisey engel olamiyor ama insaallah catlamazsin.sen nasilsin nasil gidiyor hayat?özledim senii kizzz

çatlak oluştuktan sonra bişey yapılamıyor ama şunu söyliyeyim kızlar: hergün yağlayıp(özellikle badem yağı!) sonra yağlı halde bütün göbeğinize küçük küçük "cimcikler" atarsanız çatlak riskini azaltmış oluyorsunuz. böyle deriyi ufak ufak tutup çekin ama acıtmiycak benim ablam yaptı bunu 20 kilo aldı komple hamileliğinde ve hiç çatlağı olmadı! sadece son haftalarda kasık bölgesinde ufak tefek yırtılmalar olmuş bana gösterdi büyüteç olmadan göremezsiniz şimdi bende aynı şeyi uyguluyorum devamlı bu "masajı" yapıyorum şimdilikhiç çatlağım yok kızlar kesinlikle tavsiye ederim bizim ailede herkes çatladı bi tek ablamla ben hariç inşallah daha 6 hafta var nolur belli olmaz gerçi ama bu teknikle deriyi gevşetmiş oluyorsunuz ve o yüzden yırtılmıyor

amin canım amin...kurtuluş arıyorum doktoruma beni 3 hafta hastanede yatırın desem olurmu acaba..ben evde kalmak istemiyorum kimse de yanımda olmasın yalnız kalmak istiyorum

ayy canım çok üzüldüm ya yeni okudum konuyu bu nasıl iştir yahu bu erkekler bu dönemde hakikaten kafayı mı yiyor anlamadım... kesinlikle taviz verme canım madem sen öyle yok bebğin arkasına sığınıyormuşsun görsün bakalım bence kesinlikle yatmalısın hastaneye bi kendi haline bırak bıraz suçlansın bu ne ya kasılmalar belkide o yüzden ortaya çıkıyor kaynana ve koca yüzünden senin ortamın oldukça huzurlu stresten uzak olması lazım ne kadar anlayışsız erkeklerimiz yaa!! hala erken doğum risk altındasın ilaç kullanıyorsun beyfendi plajlarda ayy çok kızdım yaa nerde rahat hissediyorsan orada olmalısın canım senin psikolojin herkezden herşeyden daha önemli....

Aaaa ilginc bir yöntem ilk defa duydum uygulamaya geciyorum insaallah iyi gelir canimcim cok sagol

İyi geceler kızlar bugün hiç giremedim annemler bana süpriz yaptılar bugün yanıma geldiler onun için giremedim:))) geçmişi okuyabilirmiyim bilmiyorum ama çatlaklardan bahsetmişsiniz onu yakaladım :))) benimde sadece dizlerimin arkadı çatladı görünce fenalık geçiriyordum hiç aklıma gelmezdi hiç oraya krem sürmemiştim sanki birisi tırnaklamış gibi çatlamış(((((

sadecik ugramadı demi inşallah bebişide kendide iyidir iyi haberlerle döner inşallah

herkesten uzak kalıp kafamı dinlemek istiyorum koca bile diyesim gelmiyor ona..en çok da ondan nefret ettim..Allah sorsun artık ben bıraktım

kız denk gelemıyoz bende ozledım valla büşüümm dur şimdi her şeye üzülmek yoook artık bak benım bı ablam 8 kılo bı ablam 7 kılo aldı doğumlarında ve kızları 3 ve 3 bucuk doğdular ama ben şimdıden 14 aldım hiç çekmemişim bende vucut yapısına gore değişiyo canım yaaa dr bana demişti derının altındakı dokuyla alakalı dedı çatlayacagın varsa catlarsın kremı ıse ust yuzeye suruyosun dedı ılk zamanlar suruyodum bnde sonra bıaktımm unuttum canım nasıl gitsinn bu ara yogun gecıyoo şıkayetcı değilim hiç olmazsa gunun nasıl gectıgını anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…