2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım cok uyguna almıssın gule gule kullan ben dun sordum 80 demıstı burada cok pahalı ya

kız dedım ya bende bı cantacı buldum daha bırakmam orayııı normalde trabzon paris çoook pahalı 50 dedı 35 e aldım bıd trabzonda asla pazarlık yapamazsın bozuverırı esnaf senııı ama bu cantacıd pazarlıkta yapılıyoo ellerinde cok guzel çantalar var çakma çantalarr ama gercgıyle ayırt demzsın kız bı gun esımle kıza kıyafet alcaz 45 dedı 40 olmaz mı dedım 40 a satacaksam hiç satmam daha ıyı dedı anaaaaaaa:18::18::18: dedım sonra başka bı yerdede gene boyle pazarlık yapayım dedım adam bana dmzmı çingn pazarlıgı yapacaksan almadan gıt kızzzzzzzzzz o yuzden nefret ettım burda alışveriş yapmaktan ama çantacımı buldum gari

sadecik ugramadı demi inşallah bebişide kendide iyidir iyi haberlerle döner inşallah
Yok canım uğramadı. Allah yardımcısı olsun onun da. İnsallah iyidirler. Belki de hastanede kalmıştır. Dr yatırdıysa.
Belki onun da kocası akıllanir. Ne bu hamilelerin kocasından ve kv den çektikleri.
butikbebede gene kargo bedavaymış 25 tl üzeri

Sık sık bedava kargo yapıyor butikbebek. O yüzden iyi oluyor. Ben sık sık bakıyorum yeni gelen kampanyalara.

Rabbim kimin ne sıkıntısı varsa gidersin kocalarımıza kayınvaldelere akıl fikir versin
sadecikte inşallah iyidir yarın gelir belki
bende bakıyorum sık sık ama daha alışveriş yapmak kısmet olmadı

Ay sizin oranın esnafı da fenaymis. Pazarlık sünnettir deseydin sende.
Ne garip esnaf :18:

Ne iyi gelmiştir anne ziyareti.
İlginc bir yerden çatlamış. Olsun canım saglik olsun.

evet kızlar kaçırmayın bedava kargoyu ama benden sıze tavsıye bazı urunler normalden pahalı oluyoooo ona dıkkat edın olur mu mesela ben cotton box nevresım takımını 28 lıraya aldım taç magazasından aynısı vardı gecenlerde 33 dı orda bırde ozdılek havlu takımı 120 den 90 na düşmüştüüü alsam mı dıyodummm almadım hafta sonu çarsıdan 80 dedı 70 e aldım aynı model ama burda baktımkı sebamed var eczanye srdum bıde sıtede baktım o uygundu onu aldı netten

kız annem gelmşti trabzon hatırası bır suru havlu alacaktı hedıylık adam dedıkı 20 tane alıcam 3 bucuk dedılde 3 den verırımısın olmaz dedı bende dedımkı ya trabzonda esnaflarla hıc pazarlık yapılmıyo çok kestıtıp atıyorsunuz dedım yapında duz alalım dedım pazarlıksız alışveriş olurmu dedımde esnaf kadar bassınıza taş dussun dedı anaaa bıraktık annemle gittik

:26:

Evt cnm çok iyi geldi gerçekten
Çok ilginç gerçekten görünce ben mi bişey yaptım acep dedim:))) ama benim dizlerim ve slt bacağım çok ağrıyor tartmıyor vücudu bacaklarım((( onun etkisi olur mu bilmiyorum ama

Evet bende göğüs pedlerinden aldım ucuza bulmuşken.

Yuh yani. Bi de utanmazmis esnaf. İyi esnaf buldumu bırakmayacaksın demek. Çantaci gibi :))

kızlar kızımıza isim bulmakta zorlanıyoruz bir fikriniz varsa paylaşabilir misiniz
Merve, Meryem, Zeynep, yağmur, yasemin, melek.
Bunlar geldi simdi aklıma.

Belki de ordan kilo aldın. Sen yine de oraya krem falan sür en azından deriyi yumuşatır belki.

Güle güle kullan cnm çok güzelmiş tam benim istediğim gibi bişey ben chiccodan aldım ama bulrsam bi tande böyle alıcam inş :))) hüle güle iyi günlerde kullan

sağol canımm ya ben boyle arıyodum şık duruyo kalıp gıbı duruyo bırde ıcınde duzenlı duracak kıyafetler o chiccodakıler penye sanırım demi boyle alırsn onada kendı kıyafetlerını koyarsın hastaneye gıderken chiccoda bebegınınınkıler duruu sonucta 2 cantamız olacak çok kucuk değil benım kı cok buyukte degil gezmeye gıderkende buna koyucam kıyafetlerını koluma takıcam hem kendı ozel çantam gıbı duruyoo başka çaanta almama gerek kalmıcak

iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım..
Ne aldınız butik bebeden çanta mı?
ben sırt çantamı kullanacağım şimdilik birde niveadan aldığım attaa seti var onun çantası bana yeter herhalde. ne dersiniz?

yok canım canta almadık sadece siteden konuştuk yeter tabı sırt cantana kendı cmassırlarını koyarsn nıvea yada bebegınınkılerı kalanlarıda karton torbalara da koyarız canım her şey ılla cantada olmucak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…