Gözün aydın canım. İyi düşünmeye çalış. kötü bir tecrübe yaşamışsın ve geride kaldı öyle düşün. Şimdi sende sağlıcakla bebeğini gün ve gün bizimle yazışarak büyüteceksin. Birde bakıcaz ki doğum yapmışız çocukların gelişimini konuşuyoruz :) Sonuçlarını laınca mutlaka yaz olur mu?
KIzlar ya benim dün nokta kdar 2 defa kahverengi leke geldi peceteye nokta gibi sizce bu normalmi
Günaydın Kızlar
Ben 2012 ekim annelerindenim sizleri okudukça tekrar aynı heycanı yaşıyorum... Geçen sene 13 şubatta öğrenmiştim ben kızımı ve 11 ekimde de kucağıma almayı nasip etti Allah... Umarım aynı şekilde sağlıkla sağsalim azanoksansız kucağınıza almanızı nasip eder... Çok zor bir süreç bekliyor sizi çok değişik duygular yaşayacaksınız ama inanın kucağınıza aldığınız o saniye itibariyle herşeyi unutacaksınız... Sormak istediğiniz herşeyde bizlerede sorabilirsiniz çünkü sizi en iyi bizler anlarız... Ve burdaki arkadaşlığınızı burda bırakmayın biz burdakia rkadaşlıklarımızı normal hayatımızada taşıdık ve görüşürüyoruz. Şimdiden allah analı babalı büyütsün diyelim hepinize....
canım o yasa henüz çıkmadı.. çıkamadı. geri çekildi. çıkarımıyorlar çoğu dr un çoğu sağlık sektörüyle ilgilenenlerin tepkisini çekeceklerinden sanırım. yani dr un özel muayenesi oluyor aynı zamanda devlette çalışıyor. Aslında bu da iyi oluyor. Canım önce cevap vermiştim ama özelde de yapabilirsin. dr unda doğuma girebiliyor.. bu kadar endişen varsa sor.. açıkçası ben sormadım çünkü doğuma çok var bu günleri geçelim deyince sormadım. bir dahahine sorarım ama.. özelde doğum yapmak istesem siz de doğuma gelecekmisiniz diye..evet canm benimde kafama takıldı normalde yasak olması lazım.daha önce sadece muayenesi vardı ve özel bi hastaneyle anlaşması vardı doğumumuda orda yapmıştı.ama şimdi durum farklı.dün bizi özel muayenesine çağırdı bugün tahliller içinde hastaneye kafam karıştı.biraz zaman ilerlesin sorucam bende.ya sanmıyorum ki beni devlette doğum yaptırsın.çünkü kontrollerimiz özel muayenesinde yapılıyor.hem her ay oraya tonla para döküp hemde gidip devlette mi doğum yapıcam biraz saçma olur.birde küçümsemek gibi değil ama buranın doğum hastanesi berbat ötesi biryer.birazönce bile kan vermeye gittiğimde kokudan ölücem sandım yaaa.sanki insanlar 2 aydır banyo yapmıyor gibiydiler.hiç kimseyi küçümsemiyorum ama fakirlik allahtanda pisliktemi allahtan?
hayırlısı canım.. inşallah.. hoşgeldin.2013 ekim ayı annesi olucam hayırlısıysa tahmini doğum 18 ekim 2013 su anki durumu 5 hafta 4 günlük 36 gün
çok şükür. inşallah canım..Günaydınlar... Biz sabah dr.amcamıza gittik ve kesemizi gördük,hersey yolundaymıs Rabbime cok sükür... İlk gebeligim suyum bittiği için sonlandırılmıstı,o yüzden gerekli bütün tetkikler istendi,5tüp kan verdim birde idrar testi.saat 3te sonuc alıcam kısmetse... İnsallah hersey yolunda giderde bu sefer yavruma kavusurum... Aminnnnnn....
hanımlar size bişi sorucam ya acaba ben kötü bi anne mi olucam.ben oğlumda aşırı derecede heycanlıydım çok sevinçliydim tamam bundada heycanlıyım ama ilkim kadar değil.her kontrole bile sevinçle mutlulukla giderdim ama bunda okadar değilim?acaba hep böyle mi olacak?yada neden böyleyim?oğlum elime çok zor geçti oğlumdan önce 3 düşüğüm oldu tedavi oldum ameliyat oldum umudumu kestiğim anda kesemi ve kalp atışlarını duydum diğerlerinde daha keseyi göremeden düşüyordu acaba ondan mı oğlum daha kıymetliydi yada bu hamileliğim çok erken oldu beklenmedik bişi oldu kazaya kurban gittim hatta ilk öğrendiğimde üzüldüm bile diyebilriim şimdi seviniyorum tabi ama neden böyleki?
canım şimdi bilmiyorum tam sen ne durumdasın.. testler yapıldı mı.. ne durumdasın.. bunlarla ilgili sorabilirsin. alman gereken vitaminler folik,demir vs. ya da başka bir şikayetin var mı. çalışıyorsan ortam. mesala kimsayal vs mi..Dr a mutlaka sor diyebileceğiniz bir şey var mı?
düşündümde yazı hamile kıyafetleriyle geçiricez, böyle ciciş ciciş hamiş tişörtleri şu bebek resimli olanlara çok özeniyorum allahım hepimize allah o günleri gösterir inşallah sorunsuz. bebişler her gün biraz daha büyüyüp gelişiyor. ne garip artık iki kişilik düşünüyoruz. şunu yesem bebeğime iyi gelir, aman şundan uzak durayım. eşim şimdiden pabucum dama atıldı diyor :)
Canım günaydın kanaman devam ediyor mu?
Kızlar bugün pembe akıntım başladı cok korkuyorum.ama ağrım sızım yok.napicam ben.
Kizlar birazdan ilk dr randevumuz icin gidicez dualarinizi eksik etmeyin
Günaydınlar...
iyi canım sevindim. ama yinede dikkat et..yorma kendini..
.
Kızlar bugün pembe akıntım başladı cok korkuyorum.ama ağrım sızım yok.napicam ben.
gulucukkkk gozunaydin tatlimmm keseyi karindan mi gordunuz yoksa vajinal usgyle mi merak ettim benim kese karindan gozukmedi benim randevumda 1martta insallah pitpitlari da duyariz 1martta 7+3olucam allahin izniyleLooricimmm hayirli guzel haberlerle gel insallahhh
bol bol ılık su içiyor muyuz???????????/
canım aynısı benimde oldu peçeteye değil de çamaşırıma gelmişti. aynen böyle perşembe cuma ydı.. cumartesi günü yakınımdaki tıp merkezine giderim demiştim ama dr izinliymiş. başka bir yere gidiyim dedim. oraya da geç kalmışım işten dolayı. öğleden sonra çalışmıyorlarmış. özel dr gittim. çünkü hafta sonu içim içimi yerdi. bana sorarsa sen de git. ama yok pazartesini beklerim diyorsan sözüm ama ben bekleyemezdim şahsen. panik yap diye demiyorum. zaten okuduğum kadarıyla kesilmiş. benim de cumartesi öğlene kadar yoktu. ama yine de gitmek istedim. Bugün cuma henüz vaktin var. ister sağlık ocağına, ister hastaneye ister tıp merkezlerine ssk varsan 20 lira falan oluyor muayene ücreti.. bence bir görsün. progestan verir. belki müdahele etmesi gerekecek birşeydir. Yani evet herkes de oluyor ama farklı da olabilir. o riske ben giremem açıkçası. içinde kalmasın diye diyorum. ha gerek olmayabilir de.. ama ben asla keşke gitmeseydim demiyorum. belki başka şeyleri de sorabilirsin. vitamin şu bu.. yani aklına gelmiyor şuan ama..
ama dediğin gibi endişelenme bitmiş zaten.. hani bir belirti bir işaret olabilir diye.. Hıı bol su iç..
teşekkür ederiz. inşallah biz de sizin gibi yeni doğacak olanlara destek oluruz. allah uzun ömür versin kızımıza.. çatlak falan oluyormuydu. yani ileride görecez dr umuza zamanla da sorarız ama bunun için krem sürüyor bazıları ama çoğu da zeytinyağ sürüyormuş. siz ne yaptınız nasıl geçirdiniz o günleri ..
canım o yasa henüz çıkmadı.. çıkamadı. geri çekildi. çıkarımıyorlar çoğu dr un çoğu sağlık sektörüyle ilgilenenlerin tepkisini çekeceklerinden sanırım. yani dr un özel muayenesi oluyor aynı zamanda devlette çalışıyor. Aslında bu da iyi oluyor. Canım önce cevap vermiştim ama özelde de yapabilirsin. dr unda doğuma girebiliyor.. bu kadar endişen varsa sor.. açıkçası ben sormadım çünkü doğuma çok var bu günleri geçelim deyince sormadım. bir dahahine sorarım ama.. özelde doğum yapmak istesem siz de doğuma gelecekmisiniz diye..
ama dediğim gibi bildiğim duyduğum şahit olduğum tüm özel drlar geliyor.tabi o gün çok önemli randevusu yoksa.
hayırlısı canım.. inşallah.. hoşgeldin.
çok şükür. inşallah canım..
takma canım bu durumu. öyle ben çok duydum. ama kötü anne olduğunu falan düşünme. ilgisi yok.. sadece daha tecrübeli oluyorsun.. öyle düşün.. kötü anne nasıl olursun biliyormusun.. üzme kendini ki bebeğin de iyi olsun.. yemeğine içmene dikkat et.. dinlemene de ..
canım şimdi bilmiyorum tam sen ne durumdasın.. testler yapıldı mı.. ne durumdasın.. bunlarla ilgili sorabilirsin. alman gereken vitaminler folik,demir vs. ya da başka bir şikayetin var mı. çalışıyorsan ortam. mesala kimsayal vs mi..
heyacanlandım:))
Günaydın canım evet tuvalete gittikçe peçeteye geliyor ama koyu renkli.Çok kanamam olmuyor ve ağrım yok çok şükür.Lekelenme şeklinde oluyor.
2 gün önce öğrendim canım ben ama bebk 1 aylıkhayırlı olsun 2 günlüksen nasıl hemen keseyi göreceksin
canım ben keseyi görmeye gittiğimde 4 ay 6 gün felan olcak dr görünür dedihoş geldin canım ne çabuk keseye gidiyorsun
ben tüp bebekle hamile kaldım ama 9 mart a
çağırdı
inş canımkeseyi gormek icin biraz erken gibi sanki ama insallah gorursun canim :)
sagol tatlim bende memnun kalanlari cok duydum bakalim yarin olsun duruma gore arastiricam :)
nasıl bir duygu o haberi almak acaba? eminim çok güzel bir duygudur.. Allah'ım bize de nasip etsin inşallah....
gulucukkkk gozunaydin tatlimmm keseyi karindan mi gordunuz yoksa vajinal usgyle mi merak ettim benim kese karindan gozukmedi benim randevumda 1martta insallah pitpitlari da duyariz 1martta 7+3olucam Allahin izniylelooricimmm hayirli guzel haberlerle gel insallahhh
Dualaerımız seninle gelir gelmez yaz olur mu?
cnm ne zaman keseyi görünüyor doktora ne zaman gidiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?