2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

insallah canım,hepimiz yavrularımızı saglıkla kucağımıza alalım insallah... Rabbim evlat acısı vermesin kimseye.... 1martta kalp atışları için cağırdı,o zaman 7haftalık olcaz kısmet olursa....birde kızlar hamilelik boyunca icebildiginiz kadar bol su icin olası enfeksiyonlara karsı en iyi önlem,hamilelikte enfeksiyon cok tehlikeli,nolur dikkat edin kendinize...

düşündümde yazı hamile kıyafetleriyle geçiricez, böyle ciciş ciciş hamiş tişörtleri şu bebek resimli olanlara çok özeniyorum allahım hepimize allah o günleri gösterir inşallah sorunsuz. bebişler her gün biraz daha büyüyüp gelişiyor. ne garip artık iki kişilik düşünüyoruz. şunu yesem bebeğime iyi gelir, aman şundan uzak durayım. eşim şimdiden pabucum dama atıldı diyor :)

Kizlar birazdan ilk dr randevumuz icin gidicez dualarinizi eksik etmeyin

bol bol ılık su içiyor muyuz???????????/

KIzlar ya benim dün nokta kdar 2 defa kahverengi leke geldi peceteye nokta gibi sizce bu normalmi

canım aynısı benimde oldu peçeteye değil de çamaşırıma gelmişti. aynen böyle perşembe cuma ydı.. cumartesi günü yakınımdaki tıp merkezine giderim demiştim ama dr izinliymiş. başka bir yere gidiyim dedim. oraya da geç kalmışım işten dolayı. öğleden sonra çalışmıyorlarmış. özel dr gittim. çünkü hafta sonu içim içimi yerdi. bana sorarsa sen de git. ama yok pazartesini beklerim diyorsan sözüm ama ben bekleyemezdim şahsen. panik yap diye demiyorum. zaten okuduğum kadarıyla kesilmiş. benim de cumartesi öğlene kadar yoktu. ama yine de gitmek istedim. Bugün cuma henüz vaktin var. ister sağlık ocağına, ister hastaneye ister tıp merkezlerine ssk varsan 20 lira falan oluyor muayene ücreti.. bence bir görsün. progestan verir. belki müdahele etmesi gerekecek birşeydir. Yani evet herkes de oluyor ama farklı da olabilir. o riske ben giremem açıkçası. içinde kalmasın diye diyorum. ha gerek olmayabilir de.. ama ben asla keşke gitmeseydim demiyorum. belki başka şeyleri de sorabilirsin. vitamin şu bu.. yani aklına gelmiyor şuan ama..

ama dediğin gibi endişelenme bitmiş zaten.. hani bir belirti bir işaret olabilir diye.. Hıı bol su iç..

teşekkür ederiz. inşallah biz de sizin gibi yeni doğacak olanlara destek oluruz. allah uzun ömür versin kızımıza.. çatlak falan oluyormuydu. yani ileride görecez dr umuza zamanla da sorarız ama bunun için krem sürüyor bazıları ama çoğu da zeytinyağ sürüyormuş. siz ne yaptınız nasıl geçirdiniz o günleri ..

canım o yasa henüz çıkmadı.. çıkamadı. geri çekildi. çıkarımıyorlar çoğu dr un çoğu sağlık sektörüyle ilgilenenlerin tepkisini çekeceklerinden sanırım. yani dr un özel muayenesi oluyor aynı zamanda devlette çalışıyor. Aslında bu da iyi oluyor. Canım önce cevap vermiştim ama özelde de yapabilirsin. dr unda doğuma girebiliyor.. bu kadar endişen varsa sor.. açıkçası ben sormadım çünkü doğuma çok var bu günleri geçelim deyince sormadım. bir dahahine sorarım ama.. özelde doğum yapmak istesem siz de doğuma gelecekmisiniz diye..

ama dediğim gibi bildiğim duyduğum şahit olduğum tüm özel drlar geliyor.tabi o gün çok önemli randevusu yoksa.

2013 ekim ayı annesi olucam hayırlısıysa tahmini doğum 18 ekim 2013 su anki durumu 5 hafta 4 günlük 36 gün
hayırlısı canım.. inşallah.. hoşgeldin.

çok şükür. inşallah canım..

takma canım bu durumu. öyle ben çok duydum. ama kötü anne olduğunu falan düşünme. ilgisi yok.. sadece daha tecrübeli oluyorsun.. öyle düşün.. kötü anne nasıl olursun biliyormusun.. üzme kendini ki bebeğin de iyi olsun.. yemeğine içmene dikkat et.. dinlemene de ..

Dr a mutlaka sor diyebileceğiniz bir şey var mı?
canım şimdi bilmiyorum tam sen ne durumdasın.. testler yapıldı mı.. ne durumdasın.. bunlarla ilgili sorabilirsin. alman gereken vitaminler folik,demir vs. ya da başka bir şikayetin var mı. çalışıyorsan ortam. mesala kimsayal vs mi..

heyacanlandım:))

Son düzenleme:
Kızlar bugün pembe akıntım başladı cok korkuyorum.ama ağrım sızım yok.napicam ben.

Canım benimde 3 gündür oluyor.İlk başta pembeydi şimdi kahveye döndü.İlk başladığı gün akşam hemen hastaneye gittim.Doktor henüz keseyi görmediğimiz için bir şey yapamayız,ilaçta veremeyiz dedi.Senin kesen gözüktü mü?Eğer öyleyse doktoruna git canım sana gerekli muayeneyi yapsın,vermesi gerekn bir ilaç varsa versin.

gulucukkkk gozunaydin tatlimmm keseyi karindan mi gordunuz yoksa vajinal usgyle mi merak ettim benim kese karindan gozukmedi benim randevumda 1martta insallah pitpitlari da duyariz 1martta 7+3olucam Allahin izniyle looricimmm hayirli guzel haberlerle gel insallahhh

cnm nekadarlık senin

bende heyecanladım yazın şişko göbeklerimizle yürürüz

hayırlı olsun 2 günlüksen nasıl hemen keseyi göreceksin
2 gün önce öğrendim canım ben ama bebk 1 aylık
hoş geldin canım ne çabuk keseye gidiyorsun
ben tüp bebekle hamile kaldım ama 9 mart a
çağırdı
canım ben keseyi görmeye gittiğimde 4 ay 6 gün felan olcak dr görünür dedi
keseyi gormek icin biraz erken gibi sanki ama insallah gorursun canim :)

sagol tatlim bende memnun kalanlari cok duydum bakalim yarin olsun duruma gore arastiricam :)
inş canım
nasıl bir duygu o haberi almak acaba? eminim çok güzel bir duygudur.. Allah'ım bize de nasip etsin inşallah....

valla ben haberi alınca afalladım baya tuhaf bi duygu yaa allahım herkese nasip etsin

Selam canım,

öncelikle gözün aydın. Vajinal muayene anlattıkları gibi tehlikeli ve sıkıntılı değilmiş dimi ? Zaten insanlar neden bu kadar abarttılar onu da anlamış değilim. Bak ne güzel bebeğinin kesesini gördün Öteki türlü şüphe olacaktı içinde. 1 martta gittiğinde de hazırlıklı ol yine alttan bakacaktır kalp atışlarını net duymak için :) Doktoruna güven. Bebeğe zarar verecek birşey yapmazlar.

Medikal de ahmet bey e mi gittiniz canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…