hiç alternatıfınız yokmu benım kızımın iismi elif
valla zeren ve zümra arsında kaldık ama başka isimlerde olabilir
ecrın ceylin iklim de guze bizde elif dıcez ama yanına sanırım azaryıda koyucaz belkı buyunce neden eskı ısım koydunuz bana dermı dıye:44::44:
istanbul başakşehirdeyim kaynanam tokata gidiyo yazları ama kışın bizde kalıyor bi eltimde bi bende o yüzden ona kışları kalsın diye ev tutucaz bizim evlerimize yakın yerden ayrı evi olması daha iyi eşi yok mecbur bize yakın olmalı
aman ezine seninkini de okurum küsme bende bu merak oldukca herkesin doğum hikayesini okurum ben
sağol canımm ya ben boyle arıyodum şık duruyo kalıp gıbı duruyo bırde ıcınde duzenlı duracak kıyafetler o chiccodakıler penye sanırım demi boyle alırsn onada kendı kıyafetlerını koyarsın hastaneye gıderken chiccoda bebegınınınkıler duruu sonucta 2 cantamız olacak çok kucuk değil benım kı cok buyukte degil gezmeye gıderkende buna koyucam kıyafetlerını koluma takıcam hem kendı ozel çantam gıbı duruyoo başka çaanta almama gerek kalmıcak
gr uykum yok bugun kaltıgımdan berı saat 12 den sonra oturdum yorgunluktan belım koptu ama uyku nerdesin
sabah kaltım utu sonra salonu supurdum sonra hemen markete gıttım geldım 2 çeşit ıkram yaptım karnımı doyurdum eşim geldi peşine mısafırlerım geldı çaydı falan derken yorulldummm ama yatsam ne guzell uyusammm sola yatma işi var ya kızlar oyuzden uyku dan nefret ettımkı bne uykuya bayılırdımm
Aynen sola yarmaktan nedret ettim sabah kalktığımda sıl tarafım tamamen uyuşmuştu parmaklarıma kadar kahvaltı yaparken bike hala uyuşuktu(((((
gr uykum yok bugun kaltıgımdan berı saat 12 den sonra oturdum yorgunluktan belım koptu ama uyku nerdesin
sabah kaltım utu sonra salonu supurdum sonra hemen markete gıttım geldım 2 çeşit ıkram yaptım karnımı doyurdum eşim geldi peşine mısafırlerım geldı çaydı falan derken yorulldummm ama yatsam ne guzell uyusammm sola yatma işi var ya kızlar oyuzden uyku dan nefret ettımkı bne uykuya bayılırdımm
İlgilendiğin için sağol CNm bir karar vermek lazım sonuçta doguma az kaldıCnm bn umuta gidiyorum.ablamda orda yapmsti dogumunu.dr um fatih birol cok iyi bi dr.ben 4 dr dan sonra onda karar kildim,arkadasimin onerisiyle.hastahanede dogum uzerine.6 yil once ablam orda dogum yapti ve memnun kaldi.ayrica dogum ucretleri pahali degil.Hakkinda hayirlisi olsun cnmmmmm
Sana da Iyı geceler sezinimyatayım bari kızlar belkı uyurum sanmam ama yarın temızlıgım var erken kalkcaammm size ıyı geceler yaşcım ve zulum
azra dıcekktım yaw
ilk doğumumu İstanbul semiha şakir hastanesinde yapmıştım ben de..şimdi vanda olacak inşallah
Bende bir sene başaklehirde oturdum:))))) olimpada az gezmedim:)))
Aynen sola yarmaktan nedret ettim sabah kalktığımda sıl tarafım tamamen uyuşmuştu parmaklarıma kadar kahvaltı yaparken bike hala uyuşuktu(((((
kız sol kulagm bıle acıyoo sabahlaı hep ustune yatmaktan azcık sagıma doneyım dıyorum ayyy bır guzell gelıy sankı saga donunce kuş tuyu yastıkta yatıyomm ama hemen sola donuyomm kızmın kafası sağ tarafımda korkuyom sağa yatmaktan dr dedı sola yat daha dogrusu yuzustu yatma dıye kurulmuş bı vazıyette yatıyom sağa donmucem yuzustu yatmıcam dıye kasılıy her yanımmm halbuki hamılelıgımden once hep soluma donuk yatardım şimdi mecburı ya rahatsız oluyorumm n<apcaz kızlar az kaldı ama 50 gun boyle mı gececek:26:
Allah hepimize güzel uykular hayırlı rüyalar versin sabah kalkmak okadar zorki artık sol tarafımı hissetmiyorum öylesine uyuşuoki kramplar cabası bende yatıyorum hemen uykuya dalıp uyumak istiyorummm
Bende bir sene başaklehirde oturdum:))))) olimpada az gezmedim:)))
günaydın annişler yeni bir hafta başladı umarım rüzgar gibi geçer hemencik haftasonu olurr
bu arada hepinize günaydııın arkadaşlar
mutlu günler olsun hepimize...
günaydıınn canım sanırım çalışıyorsun Rabbim yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?