2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Bende bir sene başaklehirde oturdum:))))) olimpada az gezmedim:)))

gr uykum yok bugun kaltıgımdan berı saat 12 den sonra oturdum yorgunluktan belım koptu ama uyku nerdesin
sabah kaltım utu sonra salonu supurdum sonra hemen markete gıttım geldım 2 çeşit ıkram yaptım karnımı doyurdum eşim geldi peşine mısafırlerım geldı çaydı falan derken yorulldummm ama yatsam ne guzell uyusammm sola yatma işi var ya kızlar oyuzden uyku dan nefret ettımkı bne uykuya bayılırdımm

Evt canım öyle kalıp hibi durmuyor cikkonun çantası adlında ben önceden almıştım çok kullandım bu çantadan ama kim nilir kime verdim:)))))) bulabilirsem alcam ama giç sanmıyorum bulacağımı ((

Aynen sola yarmaktan nedret ettim sabah kalktığımda sıl tarafım tamamen uyuşmuştu parmaklarıma kadar kahvaltı yaparken bike hala uyuşuktu(((((

Aynen sola yarmaktan nedret ettim sabah kalktığımda sıl tarafım tamamen uyuşmuştu parmaklarıma kadar kahvaltı yaparken bike hala uyuşuktu(((((

kız sol kulagm bıle acıyoo sabahlaı hep ustune yatmaktan azcık sagıma doneyım dıyorum ayyy bır guzell gelıy sankı saga donunce kuş tuyu yastıkta yatıyomm ama hemen sola donuyomm kızmın kafası sağ tarafımda korkuyom sağa yatmaktan dr dedı sola yat daha dogrusu yuzustu yatma dıye kurulmuş bı vazıyette yatıyom sağa donmucem yuzustu yatmıcam dıye kasılıy her yanımmm halbuki hamılelıgımden once hep soluma donuk yatardım şimdi mecburı ya rahatsız oluyorumm n<apcaz kızlar az kaldı ama 50 gun boyle mı gececek:26:

yatayım bari kızlar belkı uyurum sanmam ama yarın temızlıgım var erken kalkcaammm size ıyı geceler yaşcım ve zulum

Allah hepimize güzel uykular hayırlı rüyalar versin sabah kalkmak okadar zorki artık sol tarafımı hissetmiyorum öylesine uyuşuoki kramplar cabası bende yatıyorum hemen uykuya dalıp uyumak istiyorummm

İlgilendiğin için sağol CNm bir karar vermek lazım sonuçta doguma az kaldı
yatayım bari kızlar belkı uyurum sanmam ama yarın temızlıgım var erken kalkcaammm size ıyı geceler yaşcım ve zulum
Sana da Iyı geceler sezinim

azra dıcekktım yaw

benim de ilk kızımın adı duru b kızıma duygu aını düşünüyorum ama kararszım.

Bende bir sene başaklehirde oturdum:))))) olimpada az gezmedim:)))
ilk doğumumu İstanbul semiha şakir hastanesinde yapmıştım ben de..şimdi vanda olacak inşallah

Allah hepimize güzel uykular hayırlı rüyalar versin sabah kalkmak okadar zorki artık sol tarafımı hissetmiyorum öylesine uyuşuoki kramplar cabası bende yatıyorum hemen uykuya dalıp uyumak istiyorummm

aynen ya sol tarafımı hissetmiyorum uyandığımda ben de..

arkaaşlar doğum şekline ne karar verdiniz.
ben daha önce de belirttiğim gibi lokal anestezi ile sezeryan istiyorum..ancak korkuyorum anestezi doktoruyla konuşucam valla..adın doğum doktoru kadar önemli bence..
ben ilk doğumumu normal istedim.sancı geldi ancak benim için kolay olmadı 14 saat sancı çektim 4,5 saat deha çekersem açılmanın yetrli olacağını söylei dr..ancak benim 1 dk bile dayanacak halim yoktu..ancak bazıları 2 saatte doğuruyr.ne güzel hayranım ne şanlılar..
hiç sancısı olmadan açılması olan bile duydum arkadaşlarımdan
ancaj ben o kadar şansli değildim..yani yine de gözünüz korkmasın en güzeli normal doğum ama ben dayanamadım..2 saatte yada 4 saatte doğuran arkadaşlarım var..

unutmuşum apar topar özele gidip genel anestezi ile sezeryan oldum.
öyel anlattıkları kadar ağrım sızım hiç olmadı benim.2 günde ayağa kalktım
şimdi lokal anestezi istiyorum..korkuyorum valla canlı canlı kesecekler
ya hissedersem diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…