2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evt canım çalışıyorum sanada günaydın ve bi aksilik olmazsa daha 7 haftam var

inş dilediğin gibi olur ben evde bazen zor duruyorum çalışan hamilelere bi kolaylık sağlamadılar gitti hiç değilse öğleye kadar çalışıp tam maaş alsalar

günaydın kızlar buraya şakır şakır yağmur yagıyor gumbur gumbur şimşek gok gurultusuu :18::18::18::18::18::18::18: tam uyumalık ama benım temızlık başladı

öyle deme bebegi görünce kucagına alınca inşallah akıllanacak sizinde bi aile oldugunuzu seninde bi anne oldugunu anlıcak inşallah

mümkün değil..karnıma bile dokunmuyor ben demeden hareket ettiğini biliyor ama ben bak deyince sinirleniyor anlamıyorum annesi bu kadar mı doldurdu..bıktım herşeyden hamile olmasaydım bir dakika durmazdım..annesi naz yaptığımı düşünüyor oğlunu da fitlemiş demekki..Allah onları bildiği gibi yapsın..artık her ikisine de sınır koycam bundan sonra böyle..akıllansaydı 5 yıldır akıllanırdı koca..ne akıllanıcak bu ana başındayken daha da sapıtıyor

Rabbim kimin ne sıkıntısı varsa gidersin kocalarımıza kayınvaldelere akıl fikir versin
sadecikte inşallah iyidir yarın gelir belki
bende bakıyorum sık sık ama daha alışveriş yapmak kısmet olmadı

amin dicem ama benim umudum yok..doktorla konuşsam hastaneye yatırsa beni daha huzurlu olucam böyle resmen zulüm gibi

tek düşündüğüm bu bebeğe çektirdiğim zulüm..hamileliğim boyunca o benden fazla çekti..vicdanım resmen tırmalıyor içimi..Allah buna sebep olanları görüyor ilahi adalet istiyorum

inş dilediğin gibi olur ben evde bazen zor duruyorum çalışan hamilelere bi kolaylık sağlamadılar gitti hiç değilse öğleye kadar çalışıp tam maaş alsalar

amin canım saol nerde öyle yarım gün çalışma adamlar ücretli iznimizi bile arttırmadılar 3 aylık bebeği evde bırak başla deniyor. tabi böyle dertlenioruz ama çalışmak kendi tercihimiz inşallah şartlarımız daha iyi olur

elifcim ya bu kadar dertlisin yaa kocan hep mi böyleydi hamileliğinde mi böyle oldu böyle bi ortamda çocuk yapmakta gerçekten cesur bir karar

neden canım cektı bebegın oyle dusunme

ne olcak üzüntüden erken doğarsa acı çekicek bir de..buna da tek sebep benim..benim hatalarımı çekiyor kuzum..

elifcim ya bu kadar dertlisin yaa kocan hep mi böyleydi hamileliğinde mi böyle oldu böyle bi ortamda çocuk yapmakta gerçekten cesur bir karar

hep böyle değildi ne zaman annesinin hayatımıza müdehale etmesine izin verdi ondan sonra böyle oldu..eltim de çekiyor kaynanamdan ama onun kocası böyle mal değil..lafını verip oturtuyor eltime laf bile düşmüyor..bizimki edebildiği kadar yüz göz etti beni annesiyle. bıktım artık ne olacaksa olsun

herkese günaydın kızlar nasılsınız ben hafta sonu iyiyidim ama bugün servisten zor indim zor yetiştim lavobaya yine çıkardım yaaaa ben anlamıyorum nezaman bitecek bu mide bulantılarım tam geçti diyorum yine bana hatırlatıyo kendini

sabret Allaha dua etkı kocan gerceklerı grsu ALLAHA SIGIN CANIM bebegınde oku annesı inş vakıtlıce gelır bebekle bırlıkte tum sıkıntılarınızdan kurtulursunuz blkı ozaman eşinde senı analar baba olunca değişir

gunaydın canım Allah kolaylık versınn benım ablam doguma gıderken bıle cıkardı oyle gıttı bunye sanırım bende hiç olmadım

gnaydın kız erkencısın sen de ya hayırmı şekerım

Günaydin sezinimmm vallahi babacim uyandirdi bugün kagit isleri var halletmem gereken hadi gidelim dedi bende yok ablamla giderim ben cok erken dedim simdide uyku tutmuyo geri bende buraya damladim..gecmisi okuyodum kuzummm sen napiyon temizlikcinin basindaymissin kolay gelsinn yavrummm

yıllarca aynı evde kalmak isteyen kaynanam ben yatağa düşünce kaçacak yer aramaya başladı bunu herkes anladı ama bizimki toz bile kondurmuyor. annem baksınmış...ama kalmaya gelince herkesten önce atlar müdehaleye gelince donumuza bile karışır..utanmadan bir de geziyorum tozuyorum diye arıyor beni damarıma basa basa..15 gün sonra gelcekmiş..borcu çokmuş evini de kiraya vermiş. bende kalcakmış 3 ay 3 ay eltimde kalcakmış.. kızını evlendirdi borca girdi bende diyorum eşime ihtiyacım olunca yoksa ben de istemiyorum gelmicek dedim..haksızmıyım? dün evindeydi oğluna sorabilirdi yıkanacak bişey varmı diye ama o kızının arkadaşlarını ağırladı sabaha kadar eğlenmişler..eşime diyorum sorabilirdi diye..annem de hangi bir zaman gelicek..kadın hergün hastanede fizik tedavi görüyor kemik erimesi var kollarını bile oynatamıyor..eşim görüyor gözleriyle ama hala annesine laf yok..Çok beddua ettim canım yanınca..ben çocuğumu bunlar yüzünden erken doğurursam eğer ilk gideceğim yer adliye olacak..kararım kesin eşime gelince koca olamadıki baba olsun..dün kasım kasım kasılıyordum abimi aradı canı sıkılmış denize gittiler yazıklar olsun..ben kocamdan hayır görmedim kaynanam sayesinde o da evladının hayrını görmesin

günaydıınn canım sanırım çalışıyorsun Rabbim yardım etsin

günaydınnn canım
doğum şekli için doktorumla henüz görüşmedim birdahaki kontrolümde görüşürüz sanırım senin kaç hafta oldu?

evt canım çalışıyorum sanada günaydın ve bi aksilik olmazsa daha 7 haftam var
kızlar ALLAH sabır versin size nerde çalışıyorsunuz bankacılık falansa çok zor yaa artık kolaylaştırsınlar bu durum üstelik 3 çocuk diyorlar ama hiç bi kolaylık sağlamoyrlar nasıl yapalım biz çocuk..daha 24 haftalık izin bile kesinleşmedi..ben de öğretmenim..
benim 33 hafta oldu canım ekimin 7 si yada 10 u gibi olacaj benim doğum inşallah..
evet aynen..
günaydın kızlar buraya şakır şakır yağmur yagıyor gumbur gumbur şimşek gok gurultusuu :18::18::18::18::18::18::18: tam uyumalık ama benım temızlık başladı
ben de şuan annemlerdeyim balıkesirde temizlik açısından iyi durum ama şimdilik ağustos sonu gidicem bakalım vana evime.ozmana beni de temizlik sıkıntısı alacak
daha büyüü kızımdan küçüğüne kalan kıyafetleri bulup yıkayıp ütüleyec..çok var işim çanta manta da hazırlamad
ım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…