- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
yıllarca aynı evde kalmak isteyen kaynanam ben yatağa düşünce kaçacak yer aramaya başladı bunu herkes anladı ama bizimki toz bile kondurmuyor. annem baksınmış...ama kalmaya gelince herkesten önce atlar müdehaleye gelince donumuza bile karışır..utanmadan bir de geziyorum tozuyorum diye arıyor beni damarıma basa basa..15 gün sonra gelcekmiş..borcu çokmuş evini de kiraya vermiş. bende kalcakmış 3 ay 3 ay eltimde kalcakmış.. kızını evlendirdi borca girdi bende diyorum eşime ihtiyacım olunca yoksa ben de istemiyorum gelmicek dedim..haksızmıyım? dün evindeydi oğluna sorabilirdi yıkanacak bişey varmı diye ama o kızının arkadaşlarını ağırladı sabaha kadar eğlenmişler..eşime diyorum sorabilirdi diye..annem de hangi bir zaman gelicek..kadın hergün hastanede fizik tedavi görüyor kemik erimesi var kollarını bile oynatamıyor..eşim görüyor gözleriyle ama hala annesine laf yok..Çok beddua ettim canım yanınca..ben çocuğumu bunlar yüzünden erken doğurursam eğer ilk gideceğim yer adliye olacak..kararım kesin eşime gelince koca olamadıki baba olsun..dün kasım kasım kasılıyordum abimi aradı canı sıkılmış denize gittiler yazıklar olsun..ben kocamdan hayır görmedim kaynanam sayesinde o da evladının hayrını görmesin
ne olcak üzüntüden erken doğarsa acı çekicek bir de..buna da tek sebep benim..benim hatalarımı çekiyor kuzum..
hep böyle değildi ne zaman annesinin hayatımıza müdehale etmesine izin verdi ondan sonra böyle oldu..eltim de çekiyor kaynanamdan ama onun kocası böyle mal değil..lafını verip oturtuyor eltime laf bile düşmüyor..bizimki edebildiği kadar yüz göz etti beni annesiyle. bıktım artık ne olacaksa olsun
günaydın canım geçmiş olsun sanırım sen doğurunca rahata ereceklerdensinherkese günaydın kızlar nasılsınız ben hafta sonu iyiyidim ama bugün servisten zor indim zor yetiştim lavobaya yine çıkardım yaaaa ben anlamıyorum nezaman bitecek bu mide bulantılarım tam geçti diyorum yine bana hatırlatıyo kendini
yıllarca aynı evde kalmak isteyen kaynanam ben yatağa düşünce kaçacak yer aramaya başladı bunu herkes anladı ama bizimki toz bile kondurmuyor. annem baksınmış...ama kalmaya gelince herkesten önce atlar müdehaleye gelince donumuza bile karışır..utanmadan bir de geziyorum tozuyorum diye arıyor beni damarıma basa basa..15 gün sonra gelcekmiş..borcu çokmuş evini de kiraya vermiş. bende kalcakmış 3 ay 3 ay eltimde kalcakmış.. kızını evlendirdi borca girdi bende diyorum eşime ihtiyacım olunca yoksa ben de istemiyorum gelmicek dedim..haksızmıyım? dün evindeydi oğluna sorabilirdi yıkanacak bişey varmı diye ama o kızının arkadaşlarını ağırladı sabaha kadar eğlenmişler..eşime diyorum sorabilirdi diye..annem de hangi bir zaman gelicek..kadın hergün hastanede fizik tedavi görüyor kemik erimesi var kollarını bile oynatamıyor..eşim görüyor gözleriyle ama hala annesine laf yok..Çok beddua ettim canım yanınca..ben çocuğumu bunlar yüzünden erken doğurursam eğer ilk gideceğim yer adliye olacak..kararım kesin eşime gelince koca olamadıki baba olsun..dün kasım kasım kasılıyordum abimi aradı canı sıkılmış denize gittiler yazıklar olsun..ben kocamdan hayır görmedim kaynanam sayesinde o da evladının hayrını görmesin
sanada gecmıs olsunn canımm ya benım kramplar yenı basladı senın bulantılar devamlı oluyormu cok sukur bulantım yok ılk 3 ay olduda yettı ıns senınkıde gecer bır an oncegeçmiş olsun canım benim ben de mide bulantısı ile başladım güne
kızlar ALLAH sabır versin size nerde çalışıyorsunuz bankacılık falansa çok zor yaa artık kolaylaştırsınlar bu durum üstelik 3 çocuk diyorlar ama hiç bi kolaylık sağlamoyrlar nasıl yapalım biz çocuk..daha 24 haftalık izin bile kesinleşmedi..ben de öğretmenim..
benim 33 hafta oldu canım ekimin 7 si yada 10 u gibi olacaj benim doğum inşallah..
evet aynen..
ben de şuan annemlerdeyim balıkesirde temizlik açısından iyi durum ama şimdilik ağustos sonu gidicem bakalım vana evime.ozmana beni de temizlik sıkıntısı alacak
daha büyüü kızımdan küçüğüne kalan kıyafetleri bulup yıkayıp ütüleyec..çok var işim çanta manta da hazırlamad
ım..
mümkün değil..karnıma bile dokunmuyor ben demeden hareket ettiğini biliyor ama ben bak deyince sinirleniyor anlamıyorum annesi bu kadar mı doldurdu..bıktım herşeyden hamile olmasaydım bir dakika durmazdım..annesi naz yaptığımı düşünüyor oğlunu da fitlemiş demekki..Allah onları bildiği gibi yapsın..artık her ikisine de sınır koycam bundan sonra böyle..akıllansaydı 5 yıldır akıllanırdı koca..ne akıllanıcak bu ana başındayken daha da sapıtıyor
sana da ALLAH kolaylık varsin canım benim de kayınvalde sorunum var ancak benim kayınbaba da ondan aşağı kalmıyr genelde kayınbabalar iyidir ya benim öyle değil.o da tam bi kadın gibi..eşim ise arada kalmış durumda..benim yanımda olduğu gibi onların yanında olduğu zamanlar da oluyr..çok zor bilirm ben de ilk hamileliğimde b sıkıntıyı çektim ancak şimdi daha iyi durum.adam ilk kızıma isim koymak için nüf müd ne gittti ALLAH tan annesi yada babası gelsin demişler eşim çalışıyrdu 3 günlük sezeyan dikişlerimle gittim kızıma ismini koydum geldim.isim koymadan önce de ne isim koyacaksın dediklerinde duru ile dalga geçiyrlardı duru sabun duriye diye..ama doğunca dalga geçmediler..kızıma da bu isim çok yakıştı..
benim bu kayınvalde kayınbaba ilişkilerinden öğrendiğim poliitik ve stratejik olunması gerektiği..
benimkiler ondan anlıyrlar iyilik ve dürüstlük para etmiyor..
inşallah canım..
çok zor yaa.bi de bakan olmazsa
benim eşim de bu bebeğin erkek olmasını çok istedi ancak kız olunca çok üzüldü..ama şimdi alıştı..kayınvaldemler ilk kızımda gelmişlerdi şimdi gelmiyorlar bile.erkek olsaydı gelirdik hatta yeni aldığımız evi bile onun üstüne yapardık diyorlar...
yani anlıcaan benim de bakanım olmayacak...inşallah izinlerle kapatırız..
ben bir kamu kurumunda çalışıorum memur değilim taşeronum ama allahtan çalışma saatlerimiz memur gibi
bende ücretsiz alıcam ilk zamanlar kimselere bırakmak istemiorum
senın bu kocanın derdı ney baba olacak ya baba sınır oldum sabah sabah cocugu bısey sordugunda ıstedıgınde dur babannene mı soralım dıyecek nasıl sorumlulugunu alacak bu cocugun
sanada gecmıs olsunn canımm ya benım kramplar yenı basladı senın bulantılar devamlı oluyormu cok sukur bulantım yok ılk 3 ay olduda yettı ıns senınkıde gecer bır an once
allah korusun canım inş olmazda hemencık gecer bulantı ve mıde yanması ıcın leblebıyı tavsıye ettıler bana bulantım olunca yemedım ama gecen gun mıdem yanınca aldım hemen kestı bı dene ıstersencanım 8.hafta bi başladı 7.ayın başına kadar bi fiil hergün sonra işte 1-1,5 aydır rahattım şimdi yine başlayacak o günlere geri dönücem diye ödüm kopuyovalla hastanelik oldum ben su bile içemediğim zamanlar geçirdim ne olur yine öle olmasın :18:
allah korusun canım inş olmazda hemencık gecer bulantı ve mıde yanması ıcın leblebıyı tavsıye ettıler bana bulantım olunca yemedım ama gecen gun mıdem yanınca aldım hemen kestı bı dene ıstersen
gunaydınn kızz seroo hosgeldınn
hayırlı olsun canım gule gule kullan aldıklarınıgünaydın kızlar :) cumartesi alışverişimizi yaptık havuzlu han dan , birkaç ekksiğimiz kaldı tabi onları da halledicez inşaallah bakalım , büyük şeylerimiz var yatak dolap araba onlarıda haftaya gidebilsem süper olucak ....
aaa aşk olsun serabikk agrısız gun olurmuu hıchoşbulduk kuzu nasılsın bakalım bugün ağrın sızın var mı?
kader arkadaşım bilimsel olarak doğumlarımız aynı gün ama bakalım rabbim ne gösterecek senin cinsiyeti ne bebeğinin inşallah sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına kaç kilo aldın merak ettim
günaydın kızlar :) cumartesi alışverişimizi yaptık havuzlu han dan , birkaç ekksiğimiz kaldı tabi onları da halledicez inşaallah bakalım , büyük şeylerimiz var yatak dolap araba onlarıda haftaya gidebilsem süper olucak ....
kız serap evdesin uyusana kız ne işin var nette
günaydınn canım hayırlı olsun aldıklarınn
Quzzu arkadaşım sanada günaydın biraz önce alıntı yapmayı unuttumm
günaydınn canım hayırlı olsun aldıklarınn
Quzzu arkadaşım sanada günaydın biraz önce alıntı yapmayı unuttumm
günaydın serocummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?