2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ALLAH yardımcın olsun sabır versn bak benim de ilk hamileliğimde öyleydi ama geçti...
inşallah senin de geçer çabuk zaman en iyi ilaçtır
inşallah bebeğin uğur mutlulık ve huzur getirr

yok kuzum sen öyle düşünme iyi olur diye düşün başa çıkmadığın bir noktaya gelirsen birilerinden yardım al mesela o annesine laf söyleyebilen kaynından eşinle konuşsun

günaydın canım geçmiş olsun sanırım sen doğurunca rahata ereceklerdensin

canım benim Allah yardımcın olsun herkes bir değil işte ya zor bu işler erkekler ne olursa olsun annelerine toz kondurmuyolar bazı seyleri göremiyolar tarafsız olamıyolar tatlı dille güzellikle anlatmaktan anlaşılmaktan yanayım ben benim de çoooooooooooooooook alıngan bi kv var acaip alıngan ve biraz doyumsuz gideriz kalın der kalırız bigün daha der yani memnun etmek zor ilk zamanlar eşim hiç bana sormazdı yavaş yavaş inceden inceye işleye işleye suan bakısım yetiyo yanı tabi hep istediğm olmuyo bazen katlanmak zorunda kalıyorum ama en azından tepkıme kayıtsız kalmıyo ve beni hiç muahattap etmeden o konusup olamaz diyo ama ben bunu anca 3.yılda başarabildi sabır ol ve güzellikle tatlı dille halettmeye çalış canım benim

senın bu kocanın derdı ney baba olacak ya baba sınır oldum sabah sabah cocugu bısey sordugunda ıstedıgınde dur babannene mı soralım dıyecek nasıl sorumlulugunu alacak bu cocugun
geçmiş olsun canım benim ben de mide bulantısı ile başladım güne
sanada gecmıs olsunn canımm ya benım kramplar yenı basladı senın bulantılar devamlı oluyormu cok sukur bulantım yok ılk 3 ay olduda yettı ıns senınkıde gecer bır an once

canım 8.hafta bi başladı 7.ayın başına kadar bi fiil hergün sonra işte 1-1,5 aydır rahattım şimdi yine başlayacak o günlere geri dönücem diye ödüm kopuyo valla hastanelik oldum ben su bile içemediğim zamanlar geçirdim ne olur yine öle olmasın :18:

allah korusun canım inş olmazda hemencık gecer bulantı ve mıde yanması ıcın leblebıyı tavsıye ettıler bana bulantım olunca yemedım ama gecen gun mıdem yanınca aldım hemen kestı bı dene ıstersen

gunaydınn kızz seroo hosgeldınn

günaydın kızlar :) cumartesi alışverişimizi yaptık havuzlu han dan , birkaç ekksiğimiz kaldı tabi onları da halledicez inşaallah bakalım , büyük şeylerimiz var yatak dolap araba onlarıda haftaya gidebilsem süper olucak ....

hoşbulduk kuzu nasılsın bakalım bugün ağrın sızın var mı?

hamılenın duası gercekleşirmiş bedduasını düşünemıyorum bebegını al kucagınada sag salım canım onlarıda ALLAHA HAVALE ET allahım gorur ıns. kocan da ınsafa gelır zor bır durum gerçektennn Allahım sana sabır serınlık versin

hayırlı olsun canım gule gule kullan aldıklarını havuzlu hana benımde gıtmem gerek son bır defa ama cok gozume buyuyor

kader arkadaşım bilimsel olarak doğumlarımız aynı gün ama bakalım rabbim ne gösterecek senin cinsiyeti ne bebeğinin inşallah sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına kaç kilo aldın merak ettim

Erkek toplamda 8 kilo aldım inşallah ikimizde sağlıkla sıhhatle alırız kucağımıza seninkinin cinsiyeti ne bu arada herkese günaydın

günaydınn canım hayırlı olsun aldıklarınn

Quzzu arkadaşım sanada günaydın biraz önce alıntı yapmayı unuttumm

günaydınn canım hayırlı olsun aldıklarınn

Quzzu arkadaşım sanada günaydın biraz önce alıntı yapmayı unuttumm

gunaydım canımcım nasılsın bu sabah pazartesı sendromu varmı???

kızlar sadecik hala yok ben adige yıde goremıyorum sankı bı sıkıntı yoktur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…