2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aaa aşk olsun serabikk agrısız gun olurmuu hıc yıne krampla uyandım bu sabah ıkı gundur ne olakiii bana:44::44:
sen nasılsın sekerim minnakın nasıl??

ağrı ve hamilelik...

bende iyiyim kuzum şimdi kalkacam ki minnakımın karnını doyurayım...acıkmışta tepinip duruyo teyzesi...

kız uyuyamıyorum ki sıcaktan birde paşa acıktı mı yıkıyo ortalığı pis boğaz oğlum benimm...

bende aynıyım cnm gece kaç kere uyanıyom. yerleşene kadar canım çıkıyo. sola yatmaktan uyuşuyom azıcık sağa dönüyom tekme yiyom hooppp geri sola dönn. böyle geçiyo gecelerimiz.benimkide acıkınca yıkıyo ortalığı pis boğazmı ne bizim oğlanlar

Kızlar sadecik girmemiş kk.ya inşallah aksi giden birşey yoktur ben iyice meraklandım...
inşallah cnm yaa kanaması vardı dimi onun:26: hayırlı haberlerle gelir inş.

yok sekerım alınma hemen gozumuzden kacmıstır yoksa senı gormemek ne mumkunaffet olmaz bı daha

hee bu cüsseyle görmemek mümkün değil demiii

ağrı ve hamilelik...

bende iyiyim kuzum şimdi kalkacam ki minnakımın karnını doyurayım...acıkmışta tepinip duruyo teyzesi...

agrı omayan yerde hamılelık olmazz agrısı olmayan hamiş bizden degildirr
teyzesi yesin onu doyur canım doyur pasayı ac bırakma bende bı yandan kahvaltı yapıyorum yoksa dedıgın gıbı kudurup duruyor gobegımı delecek neredeyse :18:

Merhaba canim bende havuzlu hana gidicem buhafta nasıldı neler aldin. Tavsiye edecegin magaza var mı mesela

aynen ya akşam o kadar su içtim ki anlatamam..tabi bu içişin birde çıkartması var 6-7 kere wc.ye gidiyorum...

bende hazırladım şimdi oturacağım kahvaltıya ama gözüm yine su da...sabah aç karnına su ister mi insan...benim sıpa bazen göbek deliğimi dışarı pörtlettiriyo...

kanması vardı ve evde yalnızdı...yanında biri olsaydı daha iyi olurdu nasıl gitti hastaneye tek başına...

bende hazırladım şimdi oturacağım kahvaltıya ama gözüm yine su da...sabah aç karnına su ister mi insan...benim sıpa bazen göbek deliğimi dışarı pörtlettiriyo...

ben bılmıyodum kanamsı oldugunu sızden duydum acayıp merak ettım belkı eltısı yardımcı omustur dıyecegım ama hıc sanmıyorum inş ıyı haberlerle gelır

canım ben gece kalkıyorum delı gıbı susamıs oluyorum ve gozumu acoınca ılk aragım sey su oluyor suanda evde 1 bardak ıcme suyu var ıcmeye kıyamıyorum onuda

günaydın akadaşlar nasılsınız?ben bugün evime gidiyorum orda netim yok artık hafta sonları geldikçe giebilirim...kızla dünden canım çok sıkıldı 12 yaşında zihinsel özürlü kuzenim vardı araba çarpmış....kolu bacağı kırılmış..beynindede kanama varmış yoğun bakımda yatıyor çok üzüldüm...dua edin ne olur hamilelerin duası kabul olur...çocuğum 1 yaşına kadar gayet normal ve çok tatlı ve akıllı biriydi...8 aylıkkken konuşmaya başlamıştı..sonra 1 gün halam komşusuna bırakıp biryere gitmiş..ozaman birşeyden korkup ağlamaya başlamış..konuşamadı 4 sene falan..sonra konuşmaya başladı ama hareketleinde özür kaldı....offf çok zor yaaaa....gece hiç uyuyamadım sıkıntıdan..rabbim kimsenin başına vermesin.......hafta sonu görüşmek dileğiyle kendinize ve bebişlerinize iyi bakın....

aa ben de duymadım:26:inşallah iyidirler

yok canımm oyle demedım ben gonullerımızde kı cüssenden bahsettım yoksa fızık olarak hepımız aynıyız dımı ya
evet herkesin cüssesi aynı

aynen ya akşam o kadar su içtim ki anlatamam..tabi bu içişin birde çıkartması var 6-7 kere wc.ye gidiyorum...

kanması vardı ve evde yalnızdı...yanında biri olsaydı daha iyi olurdu nasıl gitti hastaneye tek başına...

evet yaa okudum bende sinir oldum. o halde kızı yanlız bırakmışlar. inş kötü bişi yoktur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…