- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
aaa aşk olsun serabikk agrısız gun olurmuu hıcyıne krampla uyandım bu sabah ıkı gundur ne olakiii bana:44::44:
sen nasılsın sekerim minnakın nasıl??
kız serap evdesin uyusana kız ne işin var nettedesemde inanma bende hafta sonu uyuyamıyomki
bende az önce günaydınnn biz geldik dedim ama kimse görmedi ühüüüüüüyoksa ben görünmezmiyim çok pis hamiş alınganlığı yaparım ona göre
kız uyuyamıyorum ki sıcaktan birde paşa acıktı mı yıkıyo ortalığı pis boğaz oğlum benimm...
inşallah cnm yaa kanaması vardı dimi onun:26: hayırlı haberlerle gelir inş.Kızlar sadecik girmemiş kk.ya inşallah aksi giden birşey yoktur ben iyice meraklandım...
yok sekerım alınma hemen gozumuzden kacmıstır yoksa senı gormemek ne mumkunaffet olmaz bı daha
ağrı ve hamilelik...
bende iyiyim kuzum şimdi kalkacam ki minnakımın karnını doyurayım...acıkmışta tepinip duruyo teyzesi...
inşallah cnm yaa kanaması vardı dimi onun:26: hayırlı haberlerle gelir inş.
hee bu cüsseyle görmemek mümkün değil demiii
günaydın kızlar :) cumartesi alışverişimizi yaptık havuzlu han dan , birkaç ekksiğimiz kaldı tabi onları da halledicez inşaallah bakalım , büyük şeylerimiz var yatak dolap araba onlarıda haftaya gidebilsem süper olucak ....
kızlar kızımıza isim bulmakta zorlanıyoruz bir fikriniz varsa paylaşabilir misiniz
reyyan-sare-elif-yaren-berra-zümra(benim kızımın adı zümra olcak )aklıma gelen bunlar şimdiik
bende aynıyım cnm gece kaç kere uyanıyom. yerleşene kadar canım çıkıyo. sola yatmaktan uyuşuyom azıcık sağa dönüyom tekme yiyom hooppp geri sola dönn. böyle geçiyo gecelerimiz.benimkide acıkınca yıkıyo ortalığı pis boğazmı ne bizim oğlanlar
inşallah cnm yaa kanaması vardı dimi onun:26: hayırlı haberlerle gelir inş.
hee bu cüsseyle görmemek mümkün değil demiii
agrı omayan yerde hamılelık olmazz agrısı olmayan hamiş bizden degildirr
teyzesi yesin onu doyur canım doyur pasayı ac bırakma bende bı yandan kahvaltı yapıyorum yoksa dedıgın gıbı kudurup duruyor gobegımı delecek neredeyse :18:
günaydın kıslar..
kahvaltı yapmaca şimdi de çalışmaca
kanması vardı ve evde yalnızdı...yanında biri olsaydı daha iyi olurdu nasıl gitti hastaneye tek başına...
bende hazırladım şimdi oturacağım kahvaltıya ama gözüm yine su da...sabah aç karnına su ister mi insan...benim sıpa bazen göbek deliğimi dışarı pörtlettiriyo...
hadi kolay gelsin sana o zaman..ben bu hafta yatacağım...eşimden emir öyle geldi...
ben bılmıyodum kanamsı oldugunu sızden duydum acayıp merak ettım belkı eltısı yardımcı omustur dıyecegım ama hıc sanmıyorum inş ıyı haberlerle gelır
canım ben gece kalkıyorum delı gıbı susamıs oluyorum ve gozumu acoınca ılk aragım sey su oluyor suanda evde 1 bardak ıcme suyu var ıcmeye kıyamıyorum onuda
evet herkesin cüssesi aynıyok canımm oyle demedım ben gonullerımızde kı cüssenden bahsettım yoksa fızık olarak hepımız aynıyız dımı ya
aynen ya akşam o kadar su içtim ki anlatamam..tabi bu içişin birde çıkartması var 6-7 kere wc.ye gidiyorum...
kanması vardı ve evde yalnızdı...yanında biri olsaydı daha iyi olurdu nasıl gitti hastaneye tek başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?