2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

kız düğünleri vardı herkes düğüne gitmişti öyle yazmıştı daha doğrusu..evde yalnızdı eşi de düğüne gitmiş...bakalım bugün girer belki...

beni artık bardak mardak kesmiyo yavru direkt musluğa dayanıyorum..akşam eşime diyorum şu yatak odasına hortum mu bağlatsak ne etsek...

çok geçmiş olsun canım...Rabbim tez vakitte şifasını verir inşallah...

umarım ıyıdır yazık kıza o halde bırakılırmı gece vaktı kocası barı gıtmeseydı

kız bızım burda musluklardan su ıcılmıyor su bıtınce sucu amcayı beklıyoz maleseff

kız bızım burda musluklardan su ıcılmıyor su bıtınce sucu amcayı beklıyoz maleseff

o da kötüymüş yawww..bizimki içiliyo yavru kireç falan da yok buranın suyunda mis gibi..

gunaydım canımcım nasılsın bu sabah pazartesı sendromu varmı???

kızlar sadecik hala yok ben adige yıde goremıyorum sankı bı sıkıntı yoktur umarım

adige 2 gün evde bebeğinin mobilyası gelmiş kuruluyormuşş
sendrom olmaz mı hemde nasıl ama atlatıcam inşallahh

bende az önce günaydınnn biz geldik dedim ama kimse görmedi ühüüüüüüyoksa ben görünmezmiyim çok pis hamiş alınganlığı yaparım ona göre

melekcim kusura bakma sabah sabah kafam bulandı benimm

bizim sularda içilmiyo haftada bi damacana bitiriyoz. getiren adam diyoki abi size ikişer ikişer getireyim daha kolay olur

adige 2 gün evde bebeğinin mobilyası gelmiş kuruluyormuşş
sendrom olmaz mı hemde nasıl ama atlatıcam inşallahh

melekcim kusura bakma sabah sabah kafam bulandı benimm

önemli değil cnm bi daha olmasın niye kafan bulandı kız hayırdır.

yaa ne evhamlıyım ben yaa. oğlum bi saat hareket etmedi başladım senaryo yazmaya. bi şeker yedim üstünede tekmeeee ohhhhhrahatladım valla.

biraz önce bi arkadaşımın yanına gittim amcaoğlunu kaybetmiş kalp krizi 29 yaşında benimle yaşıt onu dinleyince sendrom filan kalmadıı

kuzum şöyle haberleri dinleme elinden geldiğince..ben çıkıyorum bu şekilde haberlerin olduğu yerlerden...çok çabuk etkileniyoruz...

bizim sularda içilmiyo haftada bi damacana bitiriyoz. getiren adam diyoki abi size ikişer ikişer getireyim daha kolay olur
haftada bır damacanamıben evde tek basımayım 3-4 gunde bır bıtıyorum tek basıma esım dıyor su bayısıı alıcam anca keser seni

günde kaç litre su içiyonuz kızlar...
3-4 lt bluyor

biraz önce bi arkadaşımın yanına gittim amcaoğlunu kaybetmiş kalp krizi 29 yaşında benimle yaşıt onu dinleyince sendrom filan kalmadıı
allah rahmet eylesın yazık gencmıs daha boyle kotu seyler dınlemeyın canım ya zaten yeterı kadar hasassız allah herkese hayırlı omurler nasıp etsın

sabahtan beri yarım litre suyu bitiremedim.. öğleden sonrada bi yarım litre içsem bir litre eder.evde çok içiyorum yemekle beraber gece yatarken 6-7 bardakda bi litre etse 2 litre felan sanırım az mı acep:26:

ben gece sadece 6-7 bardak su içiyorum sabah kalktım 4 bardak su gitti mideme..ama burası çok sıcak...oturduğumuz yerde ter döküyoruz...

kuzum şöyle haberleri dinleme elinden geldiğince..ben çıkıyorum bu şekilde haberlerin olduğu yerlerden...çok çabuk etkileniyoruz...

h
allah rahmet eylesın yazık gencmıs daha boyle kotu seyler dınlemeyın canım ya zaten yeterı kadar hasassız allah herkese hayırlı omurler nasıp etsın

evet canım çok kötü oldum dinleyince ama yakın arkadaşım başsağlığı vermem lazımdı gittim bende

yok cnm kaynım kaç kere konuştu annesini çekti köşeye bir daha karışırsan bitlise yollarım seni ölüncem, kurtulucaz senden dedi daha ne desin ? anlamıyor kadın hayatımda böyle arsızını da görmedim pişkin mendebur

ALLAH yardımcın olsun sabır versn bak benim de ilk hamileliğimde öyleydi ama geçti...
inşallah senin de geçer çabuk zaman en iyi ilaçtır
inşallah bebeğin uğur mutlulık ve huzur getirr

sadece bebeğim için yaşıyorum artık ne eşim ne de başkaları umrumda

güzellikle konuşmak için karşındakinin seni dinlemesi gerek dinlemeyince yeni kavga yeni gürültüler..konuşmuyorum ve artık konuşmucam...annesi ile yüzyüze gelirsem herşeyi söylicem senin yüzünden diye gerçi anlamazki..bu kaçıncı konuşma..

don alırken bile annesine soran adammı babalık yapacak?

kendi kendilerinden bulsunlar benden uzak olsunlar..
günde kaç litre su içiyonuz kızlar...

3 litre içiyordum can sıkıntısından su içmeyi bile unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…