- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
ben bılmıyodum kanamsı oldugunu sızden duydum acayıp merak ettım belkı eltısı yardımcı omustur dıyecegım ama hıc sanmıyorum inş ıyı haberlerle gelır
canım ben gece kalkıyorum delı gıbı susamıs oluyorum ve gozumu acoınca ılk aragım sey su oluyor suanda evde 1 bardak ıcme suyu var ıcmeye kıyamıyorum onuda
ama işin kötü tarafı yatmak bana göre değil...yat cnm ohh evdesin miss..
evet herkesin cüssesi aynı
evet yaa okudum bende sinir oldum. o halde kızı yanlız bırakmışlar. inş kötü bişi yoktur..
günaydın akadaşlar nasılsınız?ben bugün evime gidiyorum orda netim yok artık hafta sonları geldikçe giebilirim...kızla dünden canım çok sıkıldı 12 yaşında zihinsel özürlü kuzenim vardı araba çarpmış....kolu bacağı kırılmış..beynindede kanama varmış yoğun bakımda yatıyor çok üzüldüm...dua edin ne olur hamilelerin duası kabul olur...çocuğum 1 yaşına kadar gayet normal ve çok tatlı ve akıllı biriydi...8 aylıkkken konuşmaya başlamıştı..sonra 1 gün halam komşusuna bırakıp biryere gitmiş..ozaman birşeyden korkup ağlamaya başlamış..konuşamadı 4 sene falan..sonra konuşmaya başladı ama hareketleinde özür kaldı....offf çok zor yaaaa....gece hiç uyuyamadım sıkıntıdan..rabbim kimsenin başına vermesin.......hafta sonu görüşmek dileğiyle kendinize ve bebişlerinize iyi bakın....
kız düğünleri vardı herkes düğüne gitmişti öyle yazmıştı daha doğrusu..evde yalnızdı eşi de düğüne gitmiş...bakalım bugün girer belki...
beni artık bardak mardak kesmiyo yavru direkt musluğa dayanıyorum..akşam eşime diyorum şu yatak odasına hortum mu bağlatsak ne etsek...
umarım ıyıdır yazık kıza o halde bırakılırmı gece vaktı kocası barı gıtmeseydı
kız bızım burda musluklardan su ıcılmıyor su bıtınce sucu amcayı beklıyoz maleseff
gunaydım canımcım nasılsın bu sabah pazartesı sendromu varmı???
kızlar sadecik hala yok ben adige yıde goremıyorum sankı bı sıkıntı yoktur umarım
bende az önce günaydınnn biz geldik dedim ama kimse görmedi ühüüüüüüyoksa ben görünmezmiyim çok pis hamiş alınganlığı yaparım ona göre
umarım ıyıdır yazık kıza o halde bırakılırmı gece vaktı kocası barı gıtmeseydı
kız bızım burda musluklardan su ıcılmıyor su bıtınce sucu amcayı beklıyoz maleseff
adige 2 gün evde bebeğinin mobilyası gelmiş kuruluyormuşş
sendrom olmaz mı hemde nasıl ama atlatıcam inşallahh
melekcim kusura bakma sabah sabah kafam bulandı benimm
günaydın kuzum...nasılsın pazartesi sendromunu atlattın mı?
yok canım ya leş bizim bu sular...su gelsın damacanaya dayanacammo da kötüymüş yawww..bizimki içiliyo yavru kireç falan da yok buranın suyunda mis gibi..
günde kaç litre su içiyonuz kızlar...
biraz önce bi arkadaşımın yanına gittim amcaoğlunu kaybetmiş kalp krizi 29 yaşında benimle yaşıt onu dinleyince sendrom filan kalmadıı
yok canım ya leş bizim bu sular...su gelsın damacanaya dayanacamm
haftada bır damacanamıbizim sularda içilmiyo haftada bi damacana bitiriyoz. getiren adam diyoki abi size ikişer ikişer getireyim daha kolay olur
3-4 lt bluyorgünde kaç litre su içiyonuz kızlar...
allah rahmet eylesın yazık gencmıs daha boyle kotu seyler dınlemeyın canım ya zaten yeterı kadar hasassız allah herkese hayırlı omurler nasıp etsınbiraz önce bi arkadaşımın yanına gittim amcaoğlunu kaybetmiş kalp krizi 29 yaşında benimle yaşıt onu dinleyince sendrom filan kalmadıı
sabahtan beri yarım litre suyu bitiremedim.. öğleden sonrada bi yarım litre içsem bir litre eder.evde çok içiyorum yemekle beraber gece yatarken 6-7 bardakda bi litre etse 2 litre felan sanırım az mı acep:26:
kuzum şöyle haberleri dinleme elinden geldiğince..ben çıkıyorum bu şekilde haberlerin olduğu yerlerden...çok çabuk etkileniyoruz...
h
allah rahmet eylesın yazık gencmıs daha boyle kotu seyler dınlemeyın canım ya zaten yeterı kadar hasassız allah herkese hayırlı omurler nasıp etsın
yok kuzum sen öyle düşünme iyi olur diye düşün başa çıkmadığın bir noktaya gelirsen birilerinden yardım al mesela o annesine laf söyleyebilen kaynından eşinle konuşsun
günaydın canım geçmiş olsun sanırım sen doğurunca rahata ereceklerdensin
ALLAH yardımcın olsun sabır versn bak benim de ilk hamileliğimde öyleydi ama geçti...
inşallah senin de geçer çabuk zaman en iyi ilaçtır
inşallah bebeğin uğur mutlulık ve huzur getirr
canım benim Allah yardımcın olsun herkes bir değil işte ya zor bu işler erkekler ne olursa olsun annelerine toz kondurmuyolar bazı seyleri göremiyolar tarafsız olamıyolar tatlı dille güzellikle anlatmaktan anlaşılmaktan yanayım ben benim de çoooooooooooooooook alıngan bi kv var acaip alıngan ve biraz doyumsuz gideriz kalın der kalırız bigün daha der yani memnun etmek zor ilk zamanlar eşim hiç bana sormazdı yavaş yavaş inceden inceye işleye işleye suan bakısım yetiyo yanı tabi hep istediğm olmuyo bazen katlanmak zorunda kalıyorum ama en azından tepkıme kayıtsız kalmıyo ve beni hiç muahattap etmeden o konusup olamaz diyo ama ben bunu anca 3.yılda başarabildi sabır ol ve güzellikle tatlı dille halettmeye çalış canım benim
senın bu kocanın derdı ney baba olacak ya baba sınır oldum sabah sabah cocugu bısey sordugunda ıstedıgınde dur babannene mı soralım dıyecek nasıl sorumlulugunu alacak bu cocugun
sanada gecmıs olsunn canımm ya benım kramplar yenı basladı senın bulantılar devamlı oluyormu cok sukur bulantım yok ılk 3 ay olduda yettı ıns senınkıde gecer bır an once
hamılenın duası gercekleşirmiş bedduasını düşünemıyorum bebegını al kucagınada sag salım canım onlarıda ALLAHA HAVALE ET allahım gorur ıns. kocan da ınsafa gelır zor bır durum gerçektennn Allahım sana sabır serınlık versin
günde kaç litre su içiyonuz kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?