- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
evet canım çok kötü oldum dinleyince ama yakın arkadaşım başsağlığı vermem lazımdı gittim bende
3 litre içiyordum can sıkıntısından su içmeyi bile unuttum
haftada bır damacanamıben evde tek basımayım 3-4 gunde bır bıtıyorum tek basıma esım dıyor su bayısıı alıcam anca keser seni
3-4 lt bluyor
allah rahmet eylesın yazık gencmıs daha boyle kotu seyler dınlemeyın canım ya zaten yeterı kadar hasassız allah herkese hayırlı omurler nasıp etsın
günde kaç litre su içiyonuz kızlar...
günaydın akadaşlar nasılsınız?ben bugün evime gidiyorum orda netim yok artık hafta sonları geldikçe giebilirim...kızla dünden canım çok sıkıldı 12 yaşında zihinsel özürlü kuzenim vardı araba çarpmış....kolu bacağı kırılmış..beynindede kanama varmış yoğun bakımda yatıyor çok üzüldüm...dua edin ne olur hamilelerin duası kabul olur...çocuğum 1 yaşına kadar gayet normal ve çok tatlı ve akıllı biriydi...8 aylıkkken konuşmaya başlamıştı..sonra 1 gün halam komşusuna bırakıp biryere gitmiş..ozaman birşeyden korkup ağlamaya başlamış..konuşamadı 4 sene falan..sonra konuşmaya başladı ama hareketleinde özür kaldı....offf çok zor yaaaa....gece hiç uyuyamadım sıkıntıdan..rabbim kimsenin başına vermesin.......hafta sonu görüşmek dileğiyle kendinize ve bebişlerinize iyi bakın....
kızlar size bi önerim var şimdi biz sadeciği çok merak ediyoruz ya herkes güvendiği bi arkadaşına telini yada facebookunu verse en azından haberleşme açısından daha sağlıklı ilerler. sonuçta kaç aydır beraberiz merak ediyoruz birbirimizi
ayyy sen mi az su içiyon benmi çok içiyomhaftada bır damacanamıben evde tek basımayım 3-4 gunde bır bıtıyorum tek basıma esım dıyor su bayısıı alıcam anca keser seni
burda geceden beri yağmur yağıyo ama bana kar etmiyo yapış yapış terliyorumben gece sadece 6-7 bardak su içiyorum sabah kalktım 4 bardak su gitti mideme..ama burası çok sıcak...oturduğumuz yerde ter döküyoruz...
zizagcım moralini bozma cnm. hepimiz birgün aynı şeyi yaşayacağız ama şimdi hassas dönemdeyiz kendini ve bebeğini üzmeevet canım çok kötü oldum dinleyince ama yakın arkadaşım başsağlığı vermem lazımdı gittim bende
slm kızlar nasılsınız benim uyandığımdan beri tansiyonum düşük başımı kaldıramıyorum
2 litre garanti ama bazen geçebiliyo canım nasıl sizce
Günaydin sezinimmm vallahi babacim uyandirdi bugün kagit isleri var halletmem gereken hadi gidelim dedi bende yok ablamla giderim ben cok erken dedim simdide uyku tutmuyo geri bende buraya damladim..gecmisi okuyodum kuzummm sen napiyon temizlikcinin basindaymissin kolay gelsinn yavrummm
ayyy sen mi az su içiyon benmi çok içiyomama biz evde durmuyoruz cnm ikimizde çalışıyoruz
burda geceden beri yağmur yağıyo ama bana kar etmiyo yapış yapış terliyorum
zizagcım moralini bozma cnm. hepimiz birgün aynı şeyi yaşayacağız ama şimdi hassas dönemdeyiz kendini ve bebeğini üzme
yok cnm kaynım kaç kere konuştu annesini çekti köşeye bir daha karışırsan bitlise yollarım seni ölüncem, kurtulucaz senden dedi daha ne desin ? anlamıyor kadın hayatımda böyle arsızını da görmedim pişkin mendebur
sadece bebeğim için yaşıyorum artık ne eşim ne de başkaları umrumda
güzellikle konuşmak için karşındakinin seni dinlemesi gerek dinlemeyince yeni kavga yeni gürültüler..konuşmuyorum ve artık konuşmucam...annesi ile yüzyüze gelirsem herşeyi söylicem senin yüzünden diye gerçi anlamazki..bu kaçıncı konuşma..
don alırken bile annesine soran adammı babalık yapacak?
kendi kendilerinden bulsunlar benden uzak olsunlar..
3 litre içiyordum can sıkıntısından su içmeyi bile unuttum
kuzum sen eşinle konuşsana açık açık...rahatsız olduğun konuları tek tek söyle...bu şekilde inan hayat sana zindan olur...
accık yağmurdan buraya da gönderin kuzum olmaz mı?
biz artık konuşamıyoruz insanlıktan çıktı eşim ayrıca artık konuşmak da istemiyorum benden olabildiğince uzak olsunlar hayatımdan çıksınlar nefret ediyorum ondan ve ailesinden
bana kalsa olur kuzum gitti heralde bi yerlere hava açtı. size doğru gelir belki yağmurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?