2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evet canım çok kötü oldum dinleyince ama yakın arkadaşım başsağlığı vermem lazımdı gittim bende

başsağlığı dileseydin kuzu bende geçen arkadaşın annesi rahatsızlanmış herkes annesinin odasına girdi ama ben giremedim zaten arkadaşta izin vermedi sen girme etkilenirsin dedi...

aynen ütü yaptığım gün 5i buluyo bende...ben mi çok abartıyorum ya şu su işini...

kızlar size bi önerim var şimdi biz sadeciği çok merak ediyoruz ya herkes güvendiği bi arkadaşına telini yada facebookunu verse en azından haberleşme açısından daha sağlıklı ilerler. sonuçta kaç aydır beraberiz merak ediyoruz birbirimizi

canım benim dua edeceğim ben de umarım biran önce sağlığına kavusur

benim var bir kaç arkadaşta kuzu telim...

haftada bır damacanamıben evde tek basımayım 3-4 gunde bır bıtıyorum tek basıma esım dıyor su bayısıı alıcam anca keser seni
ayyy sen mi az su içiyon benmi çok içiyom ama biz evde durmuyoruz cnm ikimizde çalışıyoruz

ben gece sadece 6-7 bardak su içiyorum sabah kalktım 4 bardak su gitti mideme..ama burası çok sıcak...oturduğumuz yerde ter döküyoruz...
burda geceden beri yağmur yağıyo ama bana kar etmiyo yapış yapış terliyorum

evet canım çok kötü oldum dinleyince ama yakın arkadaşım başsağlığı vermem lazımdı gittim bende
zizagcım moralini bozma cnm. hepimiz birgün aynı şeyi yaşayacağız ama şimdi hassas dönemdeyiz kendini ve bebeğini üzme

slm kızlar nasılsınız benim uyandığımdan beri tansiyonum düşük başımı kaldıramıyorum

tuzu tamamen kestiysen kuzum ondan oluyomuş..bende dierğ oontrolde gittiğimde 10-6 çıktı doktorum tamamen kesme dedi tuzu...hoşgeldin bu arada...kız nerdeydin perşembe günü...memleketinde tozu dumana kattım...

kız ben eskısı gıbı uyuyamıyorum artık sabah 8 de gozum bı acılıyo ama bu saatlerde bı bastırıyokı tatlı tatlı uyku ağol canım pazartesi böyle geciyo benım canım belkı bugun bende eliifin kıyafetlerını yıkarım dun sabun tozunu aldım

accık yağmurdan buraya da gönderin kuzum olmaz mı?

evet hamilelierin duası gerçekleşir derler.ben bizzat yaşadığım şeyden örnek vereyim..
ben de ilk hamilelğimde çok sıkıntı çektim o zaman istanblda altlı üstlü oturuyrduk.hamileyken bayağı bedua ettim ben bunlara.lohusayken de...ne yapayım normalde kimseye bedua etmiş kişi değilim..
ALLAH a sığınmaktan başka çarem yoktu..
..ve sonunda ne oldu adam kalp krizi geçirdi.kızı tam o dönem sonu evilikle biten ancak aile boyu çok sıkıntı çekçekleri bir ilişkiye
yelken açtı..kızları evlenirken kadın dizini dözvüyordu...ah ne ettim ne ettim siz bilmezsiniz ben niye ağlıyorum kötü yere gitti benim kızım diye akrabalarına dert yanışını hiç unutmam...
inşallah senin için de her şey iyi olur..
bi arkadaş demiş ki ben inceden inceye eşimi işledim..
tatlı dille aslında kendimize çevirmek çok zor değil.sana diyorum ama ben de yapamıyorum
ALLAH tan şansım yaver gitti şimdi öyle fazla karışmıolar...
mesela kızımın ismine hiç yorum yapmadılar..

kuzum sen eşinle konuşsana açık açık...rahatsız olduğun konuları tek tek söyle...bu şekilde inan hayat sana zindan olur...

biz artık konuşamıyoruz insanlıktan çıktı eşim ayrıca artık konuşmak da istemiyorum benden olabildiğince uzak olsunlar hayatımdan çıksınlar nefret ediyorum ondan ve ailesinden

biz artık konuşamıyoruz insanlıktan çıktı eşim ayrıca artık konuşmak da istemiyorum benden olabildiğince uzak olsunlar hayatımdan çıksınlar nefret ediyorum ondan ve ailesinden

kuzum doğru söylüyorsun ama belki bana düşmez ama bu şekilde sağlıklı bir evlilik olmaz ki...bak yavrunuz olacak...güzel sağlıklı bir ailede büyümesini istemez misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…