yok cnm kaynım kaç kere konuştu annesini çekti köşeye bir daha karışırsan bitlise yollarım seni ölüncem, kurtulucaz senden dedi daha ne desin ? anlamıyor kadın hayatımda böyle arsızını da görmedim pişkin mendebur
sadece bebeğim için yaşıyorum artık ne eşim ne de başkaları umrumda
güzellikle konuşmak için karşındakinin seni dinlemesi gerek dinlemeyince yeni kavga yeni gürültüler..konuşmuyorum ve artık konuşmucam...annesi ile yüzyüze gelirsem herşeyi söylicem senin yüzünden diye gerçi anlamazki..bu kaçıncı konuşma..
don alırken bile annesine soran adammı babalık yapacak?
kendi kendilerinden bulsunlar benden uzak olsunlar..
3 litre içiyordum can sıkıntısından su içmeyi bile unuttum
zizag canım başı sağolsun arkadaşının valla ölüm olunca insan her şeyin ne kadar da boş olduğunu anlıyor yalan dünya be kızlar
evet canım insan o gerçekle karşılaşıyor böyle ölümleri duyuncaayyy sen mi az su içiyon benmi çok içiyomama biz evde durmuyoruz cnm ikimizde çalışıyoruz
burda geceden beri yağmur yağıyo ama bana kar etmiyo yapış yapış terliyorum
zizagcım moralini bozma cnm. hepimiz birgün aynı şeyi yaşayacağız ama şimdi hassas dönemdeyiz kendini ve bebeğini üzme
sende problem yok bebeğim sana hertürlü ulaşırızbenim var bir kaç arkadaşta kuzu telim...
Ankara canım fazla sıcak olmadı en azından ben geçen senekı kadar bunalmadım iş yeri de klimalı sanırım ondan 2 litre yetiyo coğu zaman
serinse bulunduğun ortam yeterlidir belki ama ben 2 litreyle duramam burada...
tuzu azaltmıştım canım son kontrolde benim de 10-6 çıktı :26:
tuzu tamamen kestiysen kuzum ondan oluyomuş..bende dierğ oontrolde gittiğimde 10-6 çıktı doktorum tamamen kesme dedi tuzu...hoşgeldin bu arada...kız nerdeydin perşembe günü...memleketinde tozu dumana kattım...
evet hamilelierin duası gerçekleşir derler.ben bizzat yaşadığım şeyden örnek vereyim..
ben de ilk hamilelğimde çok sıkıntı çektim o zaman istanblda altlı üstlü oturuyrduk.hamileyken bayağı bedua ettim ben bunlara.lohusayken de...ne yapayım normalde kimseye bedua etmiş kişi değilim..
ALLAH a sığınmaktan başka çarem yoktu..
..ve sonunda ne oldu adam kalp krizi geçirdi.kızı tam o dönem sonu evilikle biten ancak aile boyu çok sıkıntı çekçekleri bir ilişkiye
yelken açtı..kızları evlenirken kadın dizini dözvüyordu...ah ne ettim ne ettim siz bilmezsiniz ben niye ağlıyorum kötü yere gitti benim kızım diye akrabalarına dert yanışını hiç unutmam...
inşallah senin için de her şey iyi olur..
bi arkadaş demiş ki ben inceden inceye eşimi işledim..
tatlı dille aslında kendimize çevirmek çok zor değil.sana diyorum ama ben de yapamıyorum
ALLAH tan şansım yaver gitti şimdi öyle fazla karışmıolar...
mesela kızımın ismine hiç yorum yapmadılar..
kuzum doğru söylüyorsun ama belki bana düşmez ama bu şekilde sağlıklı bir evlilik olmaz ki...bak yavrunuz olacak...güzel sağlıklı bir ailede büyümesini istemez misin?
canım dün akşam da yazmıştım sana Allah a sığın dua et Rabbim yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda düzelir..canım eşi 30 yaşında ölmüş dul zaten..büyük oğlu çeteye karışmış öldürülmüş istanbulda..kızı intihar etmiş lal olmuş kekeme gibi sinir hastası milyonda bir görülen hastalık var..söylermisin daha ne olsun? insan bu kadar dert ortasında hala nasıl boşşeylerle uğraşabilir? ben de buna şaşıyorum yaa...hala dünürlerine hakaret eder iftira atar yalan söyler küfreder oğulları da sus pus dinler...başına taş düşmüş..ama anlayan yok..Allah daha ne versin..
canım anlayacak bir insan değil benim kocam nefret ettirdi yaşadıklarım bir bir gözümün önüne geldi..korkuyorum tek korkum çocuğum...artık uzak olmak istiyorum onlardan huzur istiyorum
Ankara canım fazla sıcak olmadı en azından ben geçen senekı kadar bunalmadım iş yeri de klimalı sanırım ondan 2 litre yetiyo coğu zaman
canım dün akşam da yazmıştım sana Allah a sığın dua et Rabbim yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda düzelir..
tuzu azaltmıştım canım son kontrolde benim de 10-6 çıktı :26:
kız niye haber etmedin dicem de nasıl edicen
nerlere gittin neler yaptın?
canım anlayacak bir insan değil benim kocam nefret ettirdi yaşadıklarım bir bir gözümün önüne geldi..korkuyorum tek korkum çocuğum...artık uzak olmak istiyorum onlardan huzur istiyorum
hoşgeldin canım geçmiş olsun eşine sen de dinlen bol bol ayaklarını kaldır havaya ..ohhh hanımlar. beni ne arayan var ne soran ne özleyen aşkolsun
Şurda eşi ayak parmağını kırmış yürüyemeyen ve hamişlikten şişim şişim şişmiş, ayacıkları davul olmuş, sıcaktan fenalık geçiren bir anne adayınız var ama sizin umrunuzda değil. Ne hal soran var ne hatır?
Şaka bir yana canlar genel olarak iyisiniz sanıyorum. Hepinize tünaydınlar diliyorum. ÇAlışanlarımız için hafta içi bitsin haftasonu gelsin yatalım diyorum. Evde olanlara da işlerinde kolaylıklar olsun diyorum. Hepinizi öpüyorum oğluşları, kızları da
iyi yapmışsın canımgece çıktım kuzu merkezi alt üst ettik..gündüz ilçedeydim köydeydim.gece de il merkeze geldik...gezdim çoğu yeri kapanışı zaten balıklı gölle bitirdik 12ydi urfadan çıktık...
ohhh hanımlar. beni ne arayan var ne soran ne özleyen aşkolsun
Şurda eşi ayak parmağını kırmış yürüyemeyen ve hamişlikten şişim şişim şişmiş, ayacıkları davul olmuş, sıcaktan fenalık geçiren bir anne adayınız var ama sizin umrunuzda değil. Ne hal soran var ne hatır?
Şaka bir yana canlar genel olarak iyisiniz sanıyorum. Hepinize tünaydınlar diliyorum. ÇAlışanlarımız için hafta içi bitsin haftasonu gelsin yatalım diyorum. Evde olanlara da işlerinde kolaylıklar olsun diyorum. Hepinizi öpüyorum oğluşları, kızları da
bak bende görümcemden çekiyorum kuzu..çok şükür kayınvalidem çok iyidir ama görümcem burnumuzdan döküyordu...bizde girdik bir gün birbirimize ben bavulu valizi topladım uçak bileti aramaya başladım..ha ne oldu açtım ağzımı yumdum gözümü doktor kontrolüne gittik o günde eşimle doktorda bayağı fırçaladı beni...bende o sinirle kapıya çıkar çıkmaz kustum içimdekileri...ha şimdi iyiyiz karıştırmıyorda evimin içindeki meselelere..
iyi yapmışsın canım
cnm o neki..ben neler yaşadım..hala aynı eşim hala...insan olamaz bunlar ailece toptan arsızlar bnen kaç kere erken doğumriski yaşadım bu streslerden eşim hala aynı..akıllanmadı beni doğurtup bu bebeği öldürmek niyetleri...bana bişey olsunki kaynanam oğlunu kendi gibi doğulu bi manyakla evlendirsin..
kuzum ne diyem ben sana...mevlam sana sabır versin... her zaman derim..mevlam iyi insanlarla karşılaştırsın diye...ama bu şekilde bir evlilik ne kadar yürür onu bilemem..hep kendinden taviz vermişsin anladığım kadarıyla...
merhaba arkadaşlar ya ben değişik bi durumdayım ben normalde çok yukarda taşıyodum kızımı ama dün akşam aşağıya doğru indi sonra tekrar çıktı ama korktum arada karnıma ağrılarda giriyo ama bunlar rahimin alışma sancılarıymış artık korkuyoruz ailecek,yahu bide hamileliğimin başında istifra etmedim şimdi mide ekşimesinden ediyorum benimle aynı şeyi yaşayanlar var mı? saçları çıkıyo diyolar ama öldüm öldüm dirildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?