2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

allah yardımcın olsun canımm diyecek bişey bulamıyorum ölüsü olan 1 gün delisi olan hergün ağlarmış

zizag canım başı sağolsun arkadaşının valla ölüm olunca insan her şeyin ne kadar da boş olduğunu anlıyor yalan dünya be kızlar

evet canım insan o gerçekle karşılaşıyor böyle ölümleri duyunca

benim var bir kaç arkadaşta kuzu telim...
sende problem yok bebeğim sana hertürlü ulaşırız

tuzu tamamen kestiysen kuzum ondan oluyomuş..bende dierğ oontrolde gittiğimde 10-6 çıktı doktorum tamamen kesme dedi tuzu...hoşgeldin bu arada...kız nerdeydin perşembe günü...memleketinde tozu dumana kattım...
tuzu azaltmıştım canım son kontrolde benim de 10-6 çıktı :26:
kız niye haber etmedin dicem de nasıl edicen
nerlere gittin neler yaptın?

canım eşi 30 yaşında ölmüş dul zaten..büyük oğlu çeteye karışmış öldürülmüş istanbulda..kızı intihar etmiş lal olmuş kekeme gibi sinir hastası milyonda bir görülen hastalık var..söylermisin daha ne olsun? insan bu kadar dert ortasında hala nasıl boşşeylerle uğraşabilir? ben de buna şaşıyorum yaa...hala dünürlerine hakaret eder iftira atar yalan söyler küfreder oğulları da sus pus dinler...başına taş düşmüş..ama anlayan yok..Allah daha ne versin..

kuzum doğru söylüyorsun ama belki bana düşmez ama bu şekilde sağlıklı bir evlilik olmaz ki...bak yavrunuz olacak...güzel sağlıklı bir ailede büyümesini istemez misin?

canım anlayacak bir insan değil benim kocam nefret ettirdi yaşadıklarım bir bir gözümün önüne geldi..korkuyorum tek korkum çocuğum...artık uzak olmak istiyorum onlardan huzur istiyorum

canım dün akşam da yazmıştım sana Allah a sığın dua et Rabbim yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda düzelir..

ohhh hanımlar. beni ne arayan var ne soran ne özleyen aşkolsun
Şurda eşi ayak parmağını kırmış yürüyemeyen ve hamişlikten şişim şişim şişmiş, ayacıkları davul olmuş, sıcaktan fenalık geçiren bir anne adayınız var ama sizin umrunuzda değil. Ne hal soran var ne hatır?
Şaka bir yana canlar genel olarak iyisiniz sanıyorum. Hepinize tünaydınlar diliyorum. ÇAlışanlarımız için hafta içi bitsin haftasonu gelsin yatalım diyorum. Evde olanlara da işlerinde kolaylıklar olsun diyorum. Hepinizi öpüyorum oğluşları, kızları da

kızlarrrrr butikbebe den aldığım gögüs ucu kremım ve gögüs pedlerim geldııııı hem de 2 tane de 6 lı hediyesi varrrrr toplamda 72 tane gögüs pedim olduuuuuuu

tuzu azaltmıştım canım son kontrolde benim de 10-6 çıktı :26:
kız niye haber etmedin dicem de nasıl edicen
nerlere gittin neler yaptın?

gece çıktım kuzu merkezi alt üst ettik..gündüz ilçedeydim köydeydim.gece de il merkeze geldik...gezdim çoğu yeri kapanışı zaten balıklı gölle bitirdik 12ydi urfadan çıktık...

canım anlayacak bir insan değil benim kocam nefret ettirdi yaşadıklarım bir bir gözümün önüne geldi..korkuyorum tek korkum çocuğum...artık uzak olmak istiyorum onlardan huzur istiyorum

bak bende görümcemden çekiyorum kuzu..çok şükür kayınvalidem çok iyidir ama görümcem burnumuzdan döküyordu...bizde girdik bir gün birbirimize ben bavulu valizi topladım uçak bileti aramaya başladım..ha ne oldu açtım ağzımı yumdum gözümü doktor kontrolüne gittik o günde eşimle doktorda bayağı fırçaladı beni...bende o sinirle kapıya çıkar çıkmaz kustum içimdekileri...ha şimdi iyiyiz karıştırmıyorda evimin içindeki meselelere..

hoşgeldin canım geçmiş olsun eşine sen de dinlen bol bol ayaklarını kaldır havaya ..

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun...

cnm o neki..ben neler yaşadım..hala aynı eşim hala...insan olamaz bunlar ailece toptan arsızlar bnen kaç kere erken doğumriski yaşadım bu streslerden eşim hala aynı..akıllanmadı beni doğurtup bu bebeği öldürmek niyetleri...bana bişey olsunki kaynanam oğlunu kendi gibi doğulu bi manyakla evlendirsin..

kuzum ne diyem ben sana...mevlam sana sabır versin... her zaman derim..mevlam iyi insanlarla karşılaştırsın diye...ama bu şekilde bir evlilik ne kadar yürür onu bilemem..hep kendinden taviz vermişsin anladığım kadarıyla...

merhaba arkadaşlar ya ben değişik bi durumdayım ben normalde çok yukarda taşıyodum kızımı ama dün akşam aşağıya doğru indi sonra tekrar çıktı ama korktum arada karnıma ağrılarda giriyo ama bunlar rahimin alışma sancılarıymış artık korkuyoruz ailecek,yahu bide hamileliğimin başında istifra etmedim şimdi mide ekşimesinden ediyorum benimle aynı şeyi yaşayanlar var mı? saçları çıkıyo diyolar ama öldüm öldüm dirildim

amin cnm ben de bunları çok aramışım demekki geldi beni buldu...bunların mantığı şu: benle evlendin eşek gibi annemi beni çekeceksin ..bunlar böyle sanıyor zorla yaptırıyorlar istediklerini..hiç utanma yok bunlarda..

canım bebeği aşağı itecek derecede sancılar tehlikelidir..dikkatli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…