2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

yok ya eve hizmetçi mi yoksa kendine eş mi arıyrlar..

Arkadaslar ben daha bebek arabayı almadım, araştırıyorum. Aklımı bir konu karıştırdı.
Bebek arabasıyla ana kucağından alayım dıyordum travel set olarak. Arabamız yok gerçi arabası olan icin ana kucağı iyi oluyor.
Bir de portbebe dedikleri birsey var ya. Onu söylediler gecen cocuk icin daha rahat diye. Çünkü ana kucağında cocuk oturur vaziyette, portbebede uzanıp yatabiliyor.
Ben simdi iyice karman çorman oldum. Portbebeyi ayrı mı alayım. Yoksa travel set almayayım mı?
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

bizimde arabamız yok o yüzden bi arkadaştan ödünç alacağız ana kucağını o varken ikinci bir port bebe almıcazz arabasınıda daha hafif bir araba bakıcaz otobüse filan bindirirken rahat olsun diye o yüzden arabaya şuan ihtiyacımız yok ekimde doğacak bebişler kışın bebek arabası işimize yaramaz diye yaza doğru bakıcazz

travel setler biraz büyük oluyor görmeden alma özellikle bebek arabası iskeletleri iyice incele istanbuldaysan saraçhaneye gelebilirsen bir sürü model var kıyas yaparsın

port bebe dedğin ana kucagımıkı canım sanırım anakucagı cok kullanışlı sallanıyoo genelde gunduzlerı orda yatırıyolar mutfaga gotur her yere taşı bizde alamadık daha onları

sancıyla beraber inmedi canım aşağıya durup dururken indi sonra yine çıktı gibi ama aceba doğum yoluna mı giriyo

kız hendı nasılsın özlettın kendını keyıfler nsıll bebişin nasıll

sancıyla beraber inmedi canım aşağıya durup dururken indi sonra yine çıktı gibi ama aceba doğum yoluna mı giriyo

cnm sancın kasılman vs. olmadıysa bebek dönmüştür hareket etmiştir içerde bence mühim bişey değildir ama doktoruna da sor istersen hissedilmeyen ağrılar olabiliyormuş anne anlayamayabiliyormuş bebek hareketi sana biliyormuş..bence bir doktoruna sor derim aklında soru işareti kalmasın cnm

slm kızlar napıyorsunuz benım bugun moral sıfır annemler gıttıler sabah donduler çok üzüldüm ya hamıleyken cok daha fazla duygusal oluyor ınsan arkalarından el sallamak zor agladım walla hemde cok

slm kızlar napıyorsunuz benım bugun moral sıfır annemler gıttıler sabah donduler çok üzüldüm ya hamıleyken cok daha fazla duygusal oluyor ınsan arkalarından el sallamak zor agladım walla hemde cok

canım Allah kavuştursun gurbetlik çok zor yaw ama ne yapacaksın kendini fazla üzme bebişin de üzülür sonra

gordun ama vedaları sevmem ben rahmetlı babam yaşlı gozelerle el salalrdı arkamdan ben gurbete gelın geldım o el salalyışıyını hiç unutamam snı anlayabılıyorum ama şimdı babam eksık o el sallayanların arasında sağlıklı olsunda aılen napalım varsın uzakta olsunlar benım babacım çoooook daha uzaklara gıttı 1 yıldır gormuyorummm

kız hendı nasılsın özlettın kendını keyıfler nsıll bebişin nasıll

iyiyim hayatım sağolasın. Bebiş sancı yapıyor kasılma yapıyor alt bölgemde yırtılma gibi acılar hissediyorum. bu c.tesi kontrolümüz var bakalım ne dicek Fatih amcası

merhaba güzel anneler ve hamişler 14 ağustosta randevum vardı dr la doğum hakkında konuştuk 1.55 lik bir hatun olduğum için ve annemde beni doğuurken çatı darlığından zorunlu sezeryan olduğu için seninde büyük ihtimal öle olur dedi:26::26:
çatı darkende normal doğum yapan var ama tahribat çok oluyo dedi yinede 36 yada 37. haftalarda bakıp ona göre karar verilcek eğer sezeryan olursam 38 yada 39 haftalarda yani bayramdan önce gelcek deren im
şimdi randevum 2 haftada 1 e dönmeye başladı

iyiyim hayatım sağolasın. Bebiş sancı yapıyor kasılma yapıyor alt bölgemde yırtılma gibi acılar hissediyorum. bu c.tesi kontrolümüz var bakalım ne dicek Fatih amcası

e ama annesı 40 gununz kalmış normaldır acılma olacak yavaş yavaşş nst ye gırıyomusun alttan muayeneye başladınmı ben ondan tırsıyorum sekerım ya

Sarachane biraz uzak bana canim. Ama buralarda chicco kraft vs bakmistim. Simdi de kararsiz kaldim. Acaba oncelikle portbebe mi alsam diye. Zaten pahali birsey de degil.

port bebe dedğin ana kucagımıkı canım sanırım anakucagı cok kullanışlı sallanıyoo genelde gunduzlerı orda yatırıyolar mutfaga gotur her yere taşı bizde alamadık daha onları

Canim senin bahsettigin ev tipi ana kucagi sanirim. Ondan da istiyoruz ama daha almadik.
Benim bahsettigimin fotosunu koyayim. Nette buldum.

Bunlarda tasimasi kolay diyorlar, ana kucagi agir oluyormus bebekle falan. Ama bende bilemedim.
Bir de misafirlige falan giderken bebek uyuyor ya anakucaklarin icinde orda duz olmazmis. Annemde sizlerde hep boyle kullandik daha rahat uyuyor bebekler disarida deyince bende ikilemde kaldim. Zaten arabamiz yok. Anakucagi almasak mi diye dusunuyorum.
Anakucagi dedigim de bu

Bu da bebek arabasiyla monte edilen olursa iyi olur avm de falan gezmek icin.

Ay kafam karisti iyice...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…