- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
amin cnm ben de bunları çok aramışım demekki geldi beni buldu...bunların mantığı şu: benle evlendin eşek gibi annemi beni çekeceksin ..bunlar böyle sanıyor zorla yaptırıyorlar istediklerini..hiç utanma yok bunlarda..
canım bebeği aşağı itecek derecede sancılar tehlikelidir..dikkatli ol
yok ya eve hizmetçi mi yoksa kendine eş mi arıyrlar..
bunlar için eşin köpek kadar önemi yok anaları rahat etsin rahat rahat dedikodu yapsın küfretsin sülalemize..biz susalım..böyle bir aile işte
Arkadaslar ben daha bebek arabayı almadım, araştırıyorum. Aklımı bir konu karıştırdı.
Bebek arabasıyla ana kucağından alayım dıyordum travel set olarak. Arabamız yok gerçi arabası olan icin ana kucağı iyi oluyor.
Bir de portbebe dedikleri birsey var ya. Onu söylediler gecen cocuk icin daha rahat diye. Çünkü ana kucağında cocuk oturur vaziyette, portbebede uzanıp yatabiliyor.
Ben simdi iyice karman çorman oldum. Portbebeyi ayrı mı alayım. Yoksa travel set almayayım mı?
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
valla ne diyem kuzu sana...Allah sabır versin sana..onları da yola getirsin...
Arkadaslar ben daha bebek arabayı almadım, araştırıyorum. Aklımı bir konu karıştırdı.
Bebek arabasıyla ana kucağından alayım dıyordum travel set olarak. Arabamız yok gerçi arabası olan icin ana kucağı iyi oluyor.
Bir de portbebe dedikleri birsey var ya. Onu söylediler gecen cocuk icin daha rahat diye. Çünkü ana kucağında cocuk oturur vaziyette, portbebede uzanıp yatabiliyor.
Ben simdi iyice karman çorman oldum. Portbebeyi ayrı mı alayım. Yoksa travel set almayayım mı?
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
sancıyla beraber inmedi canım aşağıya durup dururken indi sonra yine çıktı gibi ama aceba doğum yoluna mı giriyoamin cnm ben de bunları çok aramışım demekki geldi beni buldu...bunların mantığı şu: benle evlendin eşek gibi annemi beni çekeceksin ..bunlar böyle sanıyor zorla yaptırıyorlar istediklerini..hiç utanma yok bunlarda..
canım bebeği aşağı itecek derecede sancılar tehlikelidir..dikkatli ol
ohhh hanımlar. beni ne arayan var ne soran ne özleyen aşkolsun
Şurda eşi ayak parmağını kırmış yürüyemeyen ve hamişlikten şişim şişim şişmiş, ayacıkları davul olmuş, sıcaktan fenalık geçiren bir anne adayınız var ama sizin umrunuzda değil. Ne hal soran var ne hatır?
Şaka bir yana canlar genel olarak iyisiniz sanıyorum. Hepinize tünaydınlar diliyorum. ÇAlışanlarımız için hafta içi bitsin haftasonu gelsin yatalım diyorum. Evde olanlara da işlerinde kolaylıklar olsun diyorum. Hepinizi öpüyorum oğluşları, kızları da
sancıyla beraber inmedi canım aşağıya durup dururken indi sonra yine çıktı gibi ama aceba doğum yoluna mı giriyo
slm kızlar napıyorsunuz benım bugun moral sıfırannemler gıttıler sabah donduler çok üzüldüm ya hamıleyken cok daha fazla duygusal oluyor ınsan arkalarından el sallamak zor agladım walla hemde cok
slm kızlar napıyorsunuz benım bugun moral sıfırannemler gıttıler sabah donduler çok üzüldüm ya hamıleyken cok daha fazla duygusal oluyor ınsan arkalarından el sallamak zor agladım walla hemde cok
kız hendı nasılsın özlettın kendını keyıfler nsıll bebişin nasıll
hadi ya şimdi nerdesin bende olimpaya yakın oturuyorum hangi seneydi ben 2 senedir ordayım
iyiyim hayatım sağolasın. Bebiş sancı yapıyor kasılma yapıyor alt bölgemde yırtılma gibi acılar hissediyorum. bu c.tesi kontrolümüz var bakalım ne dicek Fatih amcası
Sarachane biraz uzak bana canim. Ama buralarda chicco kraft vs bakmistim. Simdi de kararsiz kaldim. Acaba oncelikle portbebe mi alsam diye. Zaten pahali birsey de degil.bizimde arabamız yok o yüzden bi arkadaştan ödünç alacağız ana kucağını o varken ikinci bir port bebe almıcazz arabasınıda daha hafif bir araba bakıcaz otobüse filan bindirirken rahat olsun diye o yüzden arabaya şuan ihtiyacımız yok ekimde doğacak bebişler kışın bebek arabası işimize yaramaz diye yaza doğru bakıcazz
travel setler biraz büyük oluyor görmeden alma özellikle bebek arabası iskeletleri iyice incele istanbuldaysan saraçhaneye gelebilirsen bir sürü model var kıyas yaparsın
port bebe dedğin ana kucagımıkı canım sanırım anakucagı cok kullanışlı sallanıyoo genelde gunduzlerı orda yatırıyolar mutfaga gotur her yere taşı bizde alamadık daha onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?