2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slmlar hanımlar bizde geldik ogluşumla nasılsınız bakalım bebişler nasıl
Hosgeldin canım.
Hu huu selamlarÇok güzel bir hafta diliyorum annecikler
Teşekkürler caty. Hosgeldin.

Hayırlısı olsun canım. Hangisi daha rahat olacaksa o olsun.

hmmm anladım şimdı bak usttekı de hastane getır gotur ıyı olur kış bebegı olacaklar ya bızımkıler korunaklıı ama bızım araba olduvu ıçin alttakınden mecbur alcaz

allah rahmet eylesın canım vedalar cok zor insan hıc bı zaman alısamıyor zor cookkkk zoor

aynen ütü yaptığım gün 5i buluyo bende...ben mi çok abartıyorum ya şu su işini...
yok canım abartmıyrsun bence sıcaklarda terlıyoruz fazlaca onun ıcın su ıhtıyacımız artıyor

aaa cok mantıklı benım facem aramalara kapalı benı facede arkadas olarak eklemek ısteyen msj atsın ben onu eklerım

canım korkma benım oglanın gun ıcınde gırmedıgı yer kalmıyor bobreklerımden kaburgalarımda kasıklarıma kadar nere varsa her yerı gezıyr bazen altta oluyor bazen asagıda onemlı bısey degıldır ama ıcın rahat etmezse doktoruna sor...burda ıkı uc defa yazdım sanada yazayım leblebı mıde yanmasına bulantıya ıyı gelıyor ben etkı etmez dıye hıc dıkkate alıp yememıstı ama ıkı gundur mıde yanmm olunca alıp atıyorum agzıma hemen kesıyor dene ıstersen

slm kızlar napıyorsunuz benım bugun moral sıfır annemler gıttıler sabah donduler çok üzüldüm ya hamıleyken cok daha fazla duygusal oluyor ınsan arkalarından el sallamak zor agladım walla hemde cok

allah kavustursun canım gurbetlık zordurr bılırım bende gecen gun babamı yolcu ettım cok zor oluyor
selam canımcım hosgeldın ıyıyız cok sukur sen ve pasan nasıl??
hosgeldın canım tesekkurler

CANIMBENİM BEN DE BABAMI 2011 ARALIKTA LÖSEMİDEN KAYBETTİM NE SÖYLEMEYE ÇALIŞTIĞINI ÇOK İYİ ANLIYORUM...ALLAH HEPSİNE BOL RAHMET EYLESİN AİLENLE DE TEZ VAKİTTE KAVUŞURSUN İNŞALLAH..
hoşgeldin canım benim midem fena bugün bulantı ve kusmam vardı sabah şimdi daha iyiyim onun dışında şükür hamilelik işte kasılmalar,kramplar,şişlikler...
sen nasılsın canım

canım mide bulantısı ve iştahsızlık bende de var sanırım moral bozukluğundan benimki..geçmiş olsun cnm

valla bende ana kucaklı travel alacağım. Maddi açıdan çok zorlamayacaksa öyle yap bence. Portbebe anneyide çok yoran birşey. Birde karda kışta kucakta bebek bir yere gitmen etmen gerekir araba daha rahat. Arabanız yoksa çok yüksek kilo olanlara kaçma. Uygun fiyatlı olanlar var internette kampanyalarda oluyor. Onlardan yakala bence cancağızım.

Sağooooll bizde sana çok güzel hafta diliyoruz. Sağlık mutluluk diliyoruzzz.

İyiyiz teyzesi şükürler olsun siz nasılsınız?

e ama annesı 40 gununz kalmış normaldır acılma olacak yavaş yavaşş nst ye gırıyomusun alttan muayeneye başladınmı ben ondan tırsıyorum sekerım ya
Bilmiyorum ki. Yok daha hiç Nstye girmedim ama sanırım bu haftasonu alacak. Alttan da muayene etmedi. Bende çok çekiniyorum o durumdan. Nasıl olacak bilemiyorum:26:

sezıncım basın saolsun canım allah sana ve evladına hayırlı uzun omurler nasıp etsın

Kızımla hoşbulduk jasemincim ve quuzzucum,sanırım beni sizden başka gören olmadı Bir iki güne alışverişe çıkıcam annemle,ablan bana puset hediye etti ama sadece puset yeterli olmaz sanırım,bebeklerimiz sonbahar kış bebekleri olacak inşallah,daha donanımlı bişey gerek..

yaşayan bılır deılmı 2012 mayıs ayında kaybeetık bızde ayagı kayıp dustu anıden kafasını carpınca........... yetısemedım gurbette ve anı olunca sok yasadım ama ben en son 2012 ocak 27 gormuştum 15 tatıle gıttıgımde düşün zaten ozlemiştımmm

aaa seninle aynı gün doğum yapıcaz ilkmi senin

allah sabır versin canım

sezıncım basın saolsun canım allah sana ve evladına hayırlı uzun omurler nasıp etsın

allah razı olsun kuzum ıçımı acıtanda ne bılıyomusun ben evlenmek ıstedıgımde babam vermek ıstmedı benı çok uzak sana hasret gıderım dedı evın kucuk kızıydım ıkna ettım ama dedıgı oldu 3 saatlık yolum kalmıştı ygunbakım haberını alınca beklemedı benı soğuk yuzunu optum sıcaklıgına yetışemedım benı kahredende budur o yuzden Allah saglk versın ölum olmasın sonunda hersey oluyo bişekılde değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…