slmlar hanımlar bizde geldik ogluşumla nasılsınız bakalım bebişler nasıl
canım Allah kavuştursun gurbetlik çok zor yawama ne yapacaksın kendini fazla üzme bebişin de üzülür sonra
Hosgeldin canım.slmlar hanımlar bizde geldik ogluşumla nasılsınız bakalım bebişler nasıl
Teşekkürler caty. Hosgeldin.Hu huu selamlarÇok güzel bir hafta diliyorum annecikler
merhaba güzel anneler ve hamişler 14 ağustosta randevum vardı dr la doğum hakkında konuştuk 1.55 lik bir hatun olduğum için ve annemde beni doğuurken çatı darlığından zorunlu sezeryan olduğu için seninde büyük ihtimal öle olur dedi:26::26:
çatı darkende normal doğum yapan var ama tahribat çok oluyo dedi yinede 36 yada 37. haftalarda bakıp ona göre karar verilcek eğer sezeryan olursam 38 yada 39 haftalarda yani bayramdan önce gelcek deren im
şimdi randevum 2 haftada 1 e dönmeye başladı
Hosgeldin canım.
Teşekkürler caty. Hosgeldin.
Hayırlısı olsun canım. Hangisi daha rahat olacaksa o olsun.
Sarachane biraz uzak bana canim. Ama buralarda chicco kraft vs bakmistim. Simdi de kararsiz kaldim. Acaba oncelikle portbebe mi alsam diye. Zaten pahali birsey de degil.
Canim senin bahsettigin ev tipi ana kucagi sanirim. Ondan da istiyoruz ama daha almadik.
Benim bahsettigimin fotosunu koyayim. Nette buldum.
Eki Görüntüle 781222 Eki Görüntüle 781223
Bunlarda tasimasi kolay diyorlar, ana kucagi agir oluyormus bebekle falan. Ama bende bilemedim.
Bir de misafirlige falan giderken bebek uyuyor ya anakucaklarin icinde orda duz olmazmis. Annemde sizlerde hep boyle kullandik daha rahat uyuyor bebekler disarida deyince bende ikilemde kaldim. Zaten arabamiz yok. Anakucagi almasak mi diye dusunuyorum.
Anakucagi dedigim de bu
Eki Görüntüle 781239
Bu da bebek arabasiyla monte edilen olursa iyi olur avm de falan gezmek icin.
Ay kafam karisti iyice...
gordun ama vedaları sevmem ben rahmetlı babam yaşlı gozelerle el salalrdı arkamdan ben gurbete gelın geldım o el salalyışıyını hiç unutamam snı anlayabılıyorum ama şimdı babam eksık o el sallayanların arasında sağlıklı olsunda aılen napalım varsın uzakta olsunlar benım babacım çoooook daha uzaklara gıttı 1 yıldır gormuyorummm
yok canım abartmıyrsun bence sıcaklarda terlıyoruz fazlaca onun ıcın su ıhtıyacımız artıyoraynen ütü yaptığım gün 5i buluyo bende...ben mi çok abartıyorum ya şu su işini...
aaa cok mantıklı benım facem aramalara kapalı benı facede arkadas olarak eklemek ısteyen msj atsın ben onu eklerımkızlar size bi önerim var şimdi biz sadeciği çok merak ediyoruz ya herkes güvendiği bi arkadaşına telini yada facebookunu verse en azından haberleşme açısından daha sağlıklı ilerler. sonuçta kaç aydır beraberiz merak ediyoruz birbirimizi
canım korkma benım oglanın gun ıcınde gırmedıgı yer kalmıyor bobreklerımden kaburgalarımda kasıklarıma kadar nere varsa her yerı gezıyr bazen altta oluyor bazen asagıda onemlı bısey degıldır ama ıcın rahat etmezse doktoruna sor...burda ıkı uc defa yazdım sanada yazayım leblebı mıde yanmasına bulantıya ıyı gelıyor ben etkı etmez dıye hıc dıkkate alıp yememıstı ama ıkı gundur mıde yanmm olunca alıp atıyorum agzıma hemen kesıyor dene ıstersenmerhaba arkadaşlar ya ben değişik bi durumdayım ben normalde çok yukarda taşıyodum kızımı ama dün akşam aşağıya doğru indi sonra tekrar çıktı ama korktum arada karnıma ağrılarda giriyo ama bunlar rahimin alışma sancılarıymış artık korkuyoruz ailecek,yahu bide hamileliğimin başında istifra etmedim şimdi mide ekşimesinden ediyorum benimle aynı şeyi yaşayanlar var mı? saçları çıkıyo diyolar ama öldüm öldüm dirildim
slm kızlar napıyorsunuz benım bugun moral sıfırannemler gıttıler sabah donduler çok üzüldüm ya hamıleyken cok daha fazla duygusal oluyor ınsan arkalarından el sallamak zor agladım walla hemde cok
selam canımcım hosgeldın ıyıyız cok sukur sen ve pasan nasıl??slmlar hanımlar bizde geldik ogluşumla nasılsınız bakalım bebişler nasıl
hosgeldın canım tesekkurlerHu huu selamlarÇok güzel bir hafta diliyorum annecikler
gordun ama vedaları sevmem ben rahmetlı babam yaşlı gozelerle el salalrdı arkamdan ben gurbete gelın geldım o el salalyışıyını hiç unutamam snı anlayabılıyorum ama şimdı babam eksık o el sallayanların arasında sağlıklı olsunda aılen napalım varsın uzakta olsunlar benım babacım çoooook daha uzaklara gıttı 1 yıldır gormuyorummm
hoşgeldin canım benim midem fena bugün bulantı ve kusmam vardı sabah şimdi daha iyiyim onun dışında şükür hamilelik işte kasılmalar,kramplar,şişlikler...
sen nasılsın canım
Sarachane biraz uzak bana canim. Ama buralarda chicco kraft vs bakmistim. Simdi de kararsiz kaldim. Acaba oncelikle portbebe mi alsam diye. Zaten pahali birsey de degil.
Canim senin bahsettigin ev tipi ana kucagi sanirim. Ondan da istiyoruz ama daha almadik.
Benim bahsettigimin fotosunu koyayim. Nette buldum.
Eki Görüntüle 781222 Eki Görüntüle 781223
Bunlarda tasimasi kolay diyorlar, ana kucagi agir oluyormus bebekle falan. Ama bende bilemedim.
Bir de misafirlige falan giderken bebek uyuyor ya anakucaklarin icinde orda duz olmazmis. Annemde sizlerde hep boyle kullandik daha rahat uyuyor bebekler disarida deyince bende ikilemde kaldim. Zaten arabamiz yok. Anakucagi almasak mi diye dusunuyorum.
Anakucagi dedigim de bu
Eki Görüntüle 781239
Bu da bebek arabasiyla monte edilen olursa iyi olur avm de falan gezmek icin.
Ay kafam karisti iyice...
Sağooooll bizde sana çok güzel hafta diliyoruz. Sağlık mutluluk diliyoruzzz.Hu huu selamlarÇok güzel bir hafta diliyorum annecikler
İyiyiz teyzesi şükürler olsun siz nasılsınız?slmlar hanımlar bizde geldik ogluşumla nasılsınız bakalım bebişler nasıl
Bilmiyorum ki. Yok daha hiç Nstye girmedim ama sanırım bu haftasonu alacak. Alttan da muayene etmedi. Bende çok çekiniyorum o durumdan. Nasıl olacak bilemiyorum:26:e ama annesı 40 gununz kalmış normaldır acılma olacak yavaş yavaşş nst ye gırıyomusun alttan muayeneye başladınmı ben ondan tırsıyorum sekerım ya
allah rahmet eylesın canım vedalar cok zor insan hıc bı zaman alısamıyorzor cookkkk zoor
Hu huu selamlarÇok güzel bir hafta diliyorum annecikler
CANIMBENİM BEN DE BABAMI 2011 ARALIKTA LÖSEMİDEN KAYBETTİM NE SÖYLEMEYE ÇALIŞTIĞINI ÇOK İYİ ANLIYORUM...ALLAH HEPSİNE BOL RAHMET EYLESİN AİLENLE DE TEZ VAKİTTE KAVUŞURSUN İNŞALLAH..
canım mide bulantısı ve iştahsızlık bende de var sanırım moral bozukluğundan benimki..geçmiş olsun cnm
Kızımla hoşbulduk jasemincim ve quuzzucum,sanırım beni sizden başka gören olmadıBir iki güne alışverişe çıkıcam annemle,ablan bana puset hediye etti ama sadece puset yeterli olmaz sanırım,bebeklerimiz sonbahar kış bebekleri olacak inşallah,daha donanımlı bişey gerek..
yaşayan bılır deılmı 2012 mayıs ayında kaybeetık bızde ayagı kayıp dustu anıden kafasını carpınca........... yetısemedım gurbette ve anı olunca sok yasadım ama ben en son 2012 ocak 27 gormuştum 15 tatıle gıttıgımde düşün zaten ozlemiştımmm
sezıncım basın saolsun canım allah sana ve evladına hayırlı uzun omurler nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?