Benim ağlama ve alınganlıklarım ilk aylara göre baya azaldı çok şükür,bir ara çok sinirliydim o da azaldı..ama sonuçta hamileyiz her an herşey olabilirkızlar görüyorumki hepimizi anne hassaslığı sarmış iyice bende vara yoga ağlar oldum
canım aç kalma dikkat et açlık banada mide bulantısı yapıo şişlik ve kramplar bendede varhoşgeldin canım benim midem fena bugün bulantı ve kusmam vardı sabah şimdi daha iyiyim onun dışında şükür hamilelik işte kasılmalar,kramplar,şişlikler...
sen nasılsın canım
yok canım ne yeni kalkması 2 saat olduhş geldıız ezıne hanım yenı uyandınız galıba
Hosgeldin canım.
Teşekkürler caty. Hosgeldin.
Hayırlısı olsun canım. Hangisi daha rahat olacaksa o olsun.
yok canım abartmıyrsun bence sıcaklarda terlıyoruz fazlaca onun ıcın su ıhtıyacımız artıyor
aaa cok mantıklı benım facem aramalara kapalı benı facede arkadas olarak eklemek ısteyen msj atsın ben onu eklerım
canım korkma benım oglanın gun ıcınde gırmedıgı yer kalmıyor bobreklerımden kaburgalarımda kasıklarıma kadar nere varsa her yerı gezıyr bazen altta oluyor bazen asagıda onemlı bısey degıldır ama ıcın rahat etmezse doktoruna sor...burda ıkı uc defa yazdım sanada yazayım leblebı mıde yanmasına bulantıya ıyı gelıyor ben etkı etmez dıye hıc dıkkate alıp yememıstı ama ıkı gundur mıde yanmm olunca alıp atıyorum agzıma hemen kesıyor dene ıstersen
allah kavustursun canım gurbetlık zordurr bılırım bende gecen gun babamı yolcu ettım cok zor oluyor
selam canımcım hosgeldın ıyıyız cok sukur sen ve pasan nasıl??
hosgeldın canım tesekkurler
hoşbulduk canlar oglumda iyi çok şükür bende iyiyiz gece uyumadık sabah kalkamadık haliyle şu igne alarmı olmasa belki hala uyuyo olabilirdik igneye kalkınca kahvaltı yap falandı derken bu saat oluyovalla bende ana kucaklı travel alacağım. Maddi açıdan çok zorlamayacaksa öyle yap bence. Portbebe anneyide çok yoran birşey. Birde karda kışta kucakta bebek bir yere gitmen etmen gerekir araba daha rahat. Arabanız yoksa çok yüksek kilo olanlara kaçma. Uygun fiyatlı olanlar var internette kampanyalarda oluyor. Onlardan yakala bence cancağızım.
Sağooooll bizde sana çok güzel hafta diliyoruz. Sağlık mutluluk diliyoruzzz.
İyiyiz teyzesi şükürler olsun siz nasılsınız?
Bilmiyorum ki. Yok daha hiç Nstye girmedim ama sanırım bu haftasonu alacak. Alttan da muayene etmedi. Bende çok çekiniyorum o durumdan Nasıl olacak bilemiyorum:26:
catycim hoşgeldin canımKızımla hoşbulduk jasemincim ve quuzzucum,sanırım beni sizden başka gören olmadıBir iki güne alışverişe çıkıcam annemle,ablan bana puset hediye etti ama sadece puset yeterli olmaz sanırım,bebeklerimiz sonbahar kış bebekleri olacak inşallah,daha donanımlı bişey gerek..
hoşgeldinizz kızçelerrrr
herkesten uzak kalıp kafamı dinlemek istiyorum koca bile diyesim gelmiyor ona..en çok da ondan nefret ettim..Allah sorsun artık ben bıraktım
sayfalar oyle hızlı ılerlıyorkı canım gozden kacabılıyor...gule gule kullan canım pusetı araba kısın kullanılmaz ama pusetler ıyı oluyor ozellıkle bı yere gıdınce...bızde araba aldık puset almadık henuz ters ıs yaptık galıba bıraz bızKızımla hoşbulduk jasemincim ve quuzzucum,sanırım beni sizden başka gören olmadıBir iki güne alışverişe çıkıcam annemle,ablan bana puset hediye etti ama sadece puset yeterli olmaz sanırım,bebeklerimiz sonbahar kış bebekleri olacak inşallah,daha donanımlı bişey gerek..
Bir buçuk sene önceydi cnm ben kayaşehire giden yol var ya orda oturuyordum :))) artık kastamonudayım cnm ikitellide çalıştım 3 sene:)))
Sarachane biraz uzak bana canim. Ama buralarda chicco kraft vs bakmistim. Simdi de kararsiz kaldim. Acaba oncelikle portbebe mi alsam diye. Zaten pahali birsey de degil.
Canim senin bahsettigin ev tipi ana kucagi sanirim. Ondan da istiyoruz ama daha almadik.
Benim bahsettigimin fotosunu koyayim. Nette buldum.
Eki Görüntüle 781222 Eki Görüntüle 781223
Bunlarda tasimasi kolay diyorlar, ana kucagi agir oluyormus bebekle falan. Ama bende bilemedim.
Bir de misafirlige falan giderken bebek uyuyor ya anakucaklarin icinde orda duz olmazmis. Annemde sizlerde hep boyle kullandik daha rahat uyuyor bebekler disarida deyince bende ikilemde kaldim. Zaten arabamiz yok. Anakucagi almasak mi diye dusunuyorum.
Anakucagi dedigim de bu
Eki Görüntüle 781239
Bu da bebek arabasiyla monte edilen olursa iyi olur avm de falan gezmek icin.
Ay kafam karisti iyice...
Ben senin ne zaman doğum yapacağını göremiyorum ama..aşağıda sen de yayınlasan biz de görürüz..Geçen sene bebeğim5 haftalıkken bir düşük yaptım ,ilk sayılır Allah ömür ve sağlık verirse inşallah..aaa seninle aynı gün doğum yapıcaz ilkmi senin
allah sabır versin canım
sayfalar oyle hızlı ılerlıyorkı canım gozden kacabılıyor...gule gule kullan canım pusetı araba kısın kullanılmaz ama pusetler ıyı oluyor ozellıkle bı yere gıdınce...bızde araba aldık puset almadık henuz ters ıs yaptık galıba bıraz bız
Ben senin ne zaman doğum yapacağını göremiyorum ama..aşağıda sen de yayınlasan biz de görürüz..Geçen sene bebeğim5 haftalıkken bir düşük yaptım ,ilk sayılır Allah ömür ve sağlık verirse inşallah..
allah razı olsun kuzum ıçımı acıtanda ne bılıyomusun ben evlenmek ıstedıgımde babam vermek ıstmedı benı çok uzak sana hasret gıderım dedı evın kucuk kızıydım ıkna ettım ama dedıgı oldu 3 saatlık yolum kalmıştı ygunbakım haberını alınca beklemedı benı soğuk yuzunu optum sıcaklıgına yetışemedım benı kahredende budur o yuzden Allah saglk versın ölum olmasın sonunda hersey oluyo bişekılde değil mi
Güle güle kullansın bebeğin canım,nasıl bir araba aldınız,ne marka?..Ben de ilave olarak jaseminin yayınladığı düz portatif bişey mi alsam diyorum ama bakalım..Araba için acaele etmedik henüz,araştırıcam..sayfalar oyle hızlı ılerlıyorkı canım gozden kacabılıyor...gule gule kullan canım pusetı araba kısın kullanılmaz ama pusetler ıyı oluyor ozellıkle bı yere gıdınce...bızde araba aldık puset almadık henuz ters ıs yaptık galıba bıraz bız
Kızımla hoşbulduk jasemincim ve quuzzucum,sanırım beni sizden başka gören olmadıBir iki güne alışverişe çıkıcam annemle,ablan bana puset hediye etti ama sadece puset yeterli olmaz sanırım,bebeklerimiz sonbahar kış bebekleri olacak inşallah,daha donanımlı bişey gerek..
sezincim ve elif başın saolsun canım Allahım geride kalanlara saglık versin başka acı göstermesin kolay deil bende gurbette sayılırım annemler kışın geliolar sadece yazın artvindeler ben ankarada Allah korusun...
nekadar uzaktasın aılenden ben 1250 km:2:
Canım arada göremedim,Allah rahmet eylesin,sabırlar versin inşallah..Ölüm hiç gerçekleşmesini istemediğimiz çok büyük bir gerçek ama Allah doğumlar da veriyor,acıların sonrasında mutluluklar da getiriyor..Allah razı olsun canım
Hoşgeldin aramıza..Allah sağlıcakla bebeğine kavuşturur inşallahbana hiç hoş geldin yokmu hanımlar ben daha yeniyim
km olarak bılmıyorum ama ben ankaradayım aılem kayserıdekm önemlı degılkı ıtedıgın zaman goremıyorsun bu onemlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?