2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hoşgeldin canım benim midem fena bugün bulantı ve kusmam vardı sabah şimdi daha iyiyim onun dışında şükür hamilelik işte kasılmalar,kramplar,şişlikler...
sen nasılsın canım
canım aç kalma dikkat et açlık banada mide bulantısı yapıo şişlik ve kramplar bendede var
hş geldıız ezıne hanım yenı uyandınız galıba
yok canım ne yeni kalkması 2 saat oldu
Hosgeldin canım.

Teşekkürler caty. Hosgeldin.

Hayırlısı olsun canım. Hangisi daha rahat olacaksa o olsun.

hoşbulduk canlar oglumda iyi çok şükür bende iyiyiz gece uyumadık sabah kalkamadık haliyle şu igne alarmı olmasa belki hala uyuyo olabilirdik igneye kalkınca kahvaltı yap falandı derken bu saat oluyo
catycim hoşgeldin canım
hoşgeldinizz kızçelerrrr

hoşbulduk canım

herkesten uzak kalıp kafamı dinlemek istiyorum koca bile diyesim gelmiyor ona..en çok da ondan nefret ettim..Allah sorsun artık ben bıraktım

bugün nasılsın peki canım? bazen bekleyip herşeyi oluruna bırakmak iyi oluyor sabret canım inşallah herşey düzelir Allah elbet sorar ona bunu hamile eşini böyle üzmeye hakkı yoktu sen sadece kendini ve bebeğini düşün canım

sayfalar oyle hızlı ılerlıyorkı canım gozden kacabılıyor...gule gule kullan canım pusetı araba kısın kullanılmaz ama pusetler ıyı oluyor ozellıkle bı yere gıdınce...bızde araba aldık puset almadık henuz ters ıs yaptık galıba bıraz bız

Bir buçuk sene önceydi cnm ben kayaşehire giden yol var ya orda oturuyordum :))) artık kastamonudayım cnm ikitellide çalıştım 3 sene:)))

oo baya uzaktasın canım sen bizde oraya yakınız işte onurkentte küçük caminin ordayız uyuma yakın

valla travel düşünüyorsan saraçhaneye bi uğra eltimler burdan aldılar internet fiyatının altında

aaa seninle aynı gün doğum yapıcaz ilkmi senin
Ben senin ne zaman doğum yapacağını göremiyorum ama..aşağıda sen de yayınlasan biz de görürüz..Geçen sene bebeğim5 haftalıkken bir düşük yaptım ,ilk sayılır Allah ömür ve sağlık verirse inşallah..

sana özel mesaj attım

göstergenin nasıl yapıldığını bilmiyorum o yüzden yapamadım allah ömür versin sağlıkla kucağına alırsın inşallah

sezincim ve elif başın saolsun canım Allahım geride kalanlara saglık versin başka acı göstermesin kolay deil bende gurbette sayılırım annemler kışın geliolar sadece yazın artvindeler ben ankarada Allah korusun...

Güle güle kullansın bebeğin canım,nasıl bir araba aldınız,ne marka?..Ben de ilave olarak jaseminin yayınladığı düz portatif bişey mi alsam diyorum ama bakalım..Araba için acaele etmedik henüz,araştırıcam..

hoşgeldın baby bı arkadaşş annemlerı ugurladım yazınca yaram kanadı benım

merhaba kızlar nasılsınız bugün? Yeni Haftamız kolaylıkla güzelliklerle geçer inşallah bebişlerimizi kucağımıza almaya bi hafta daha yaklaşmış olduk ilk ayları hatırlayın nasıl uzak geliyodu bize artık gün sayıyoruz şükürler olsun herşeyiniz tamam mı?

teşk edrım canım Allahım onları sana senıde onlara bagıslasın herkesede gecınden versın canım oğulcugunda analı babalı buyusun inş.. bazen cok basıt seylere takılıyoruzda takılmamak lazım hayat cok acımasz ve kısa

Allah razı olsun canım
Canım arada göremedim,Allah rahmet eylesin,sabırlar versin inşallah..Ölüm hiç gerçekleşmesini istemediğimiz çok büyük bir gerçek ama Allah doğumlar da veriyor,acıların sonrasında mutluluklar da getiriyor..
bana hiç hoş geldin yokmu hanımlar ben daha yeniyim
Hoşgeldin aramıza..Allah sağlıcakla bebeğine kavuşturur inşallah

bizimde arabamızı ve oto koltugumuzu kayınvaldeler aldılar kanzdan 3 tekerlekli ben istemiodum sadece bi port bebe yazada baston araba istiodum. bana seçtirince begendigim oldu o açıdan iyi oldu

km olarak bılmıyorum ama ben ankaradayım aılem kayserıde km önemlı degılkı ıtedıgın zaman goremıyorsun bu onemlı

ben trabzondayım annem manısada bır uctan bır uca sen yıne aynı bolgedesın bak beterın beterı var ben yola cıksam 21 saat suruyoo ucakta hergun 1 defa kalıyo babamn haberını alınca ucak yenı kalkmıştı arabayla cıktık yola bıtermı okadar yoolll bıtmedı de zatenn..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…