2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım şimdi bilmiyorum tam sen ne durumdasın.. testler yapıldı mı.. ne durumdasın.. bunlarla ilgili sorabilirsin. alman gereken vitaminler folik,demir vs. ya da başka bir şikayetin var mı. çalışıyorsan ortam. mesala kimsayal [

Simdi kimyasal dedin ya ben bir boya firmasinin laboratuarinda calisiyorum maske havalandirma var ama nasl gececek bi hamilelik , umarim bebegim zarar gormez henuz cok yeni diye soylemedim is yerine bakalim ilmadi istemeyerekten de olsa birakicam mecburen var mi aranizda benim gb kimyager olup laboratuarda calisan ?

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar inş sorunsuz şekilde devam eder tüm arkadaşlarımın hepimizin hamişliği mübarek saatlerde dualarımızı eksik etmeyelim

evet canım günlerimiz aynı,sen duymuştun değil mi pıt pıtları,karından mı bakmıştı doktorun alttan mı? hani karşı olduğumdan değil de hazırlıklı olmak istiyorum sadece
karından bakmıştı cnm evt evt hazırlıklı gitmek ii olur sen her ihtimale karşı onada hazırla cnm hiç korkulacak bişi değil bnm ilk gebeliğimde kese görünmediğinde vajinal bakımıştı ve hem bebiş hem hem kalp atışı görünmüştü

çok sevindim cnm hayırlı olsun çok şükür inş sağlıkla büyüsün meleğin

cnm bnmde Rabbim nasip ederse ikinci bebeğim olcak ve bende aynı şeyleri hissediyorum tabiki böyle gitmicek oda bizim canımızdan bi parça ama şuan ilk bebeğimize biraz haksızlık etmiş gibi düşünüyoruz sanırım sende öylesin oğlumun yüzüne bakıp bazen ağlayasım geliyo onu ihmal etmekten ezilmesinden korkuyorum ama bunu bize nasip eyleyen Rabbim emanetlerinide korur elbet O na emanet etmek en güzeli inş iki bebişede yeticez sevgimiz daha da katlanıcak inş
Kızlar bugün pembe akıntım başladı cok korkuyorum.ama ağrım sızım yok.napicam ben.

cnm ya lütfen dinlen hep sadece wc için kalk su iç bol bol ve doktorunuda mutlaka haberdar et Rabbim yardımcın olsun bide en öenmlisi sakin olup bol bol dua et kanaması olan çok arkadaş oldu oluyo geçicektir inş

bende heyecanladım yazın şişko göbeklerimizle yürürüz

ooo şişkoluğumuzu seviyim.:)geçen bir mağazada uzun tshirtlerden göbiş kısmında yarı açılmış civciv yumurtası içinde civciv:)) vardı.. çok şeker.

Bir deburun tıkalığına viks sürebilir değil mi .. sakıncası yoktu. sanki okudum ama yinede dr a giden varsa benim için sorabilir mi?

canım sen hangi doktora gidiyosun?
bursadasın sanırım sen? ben esentepede demet haytoğluna gittim ama tavsiyelere de açıgım :)) sen de ibrahim avcıya mı gidiyodun? yanlış mı hatırlıyorum?

Canım öncelikli olarak doktoruna gittiğinde bu konuyu söyle eğer doktorun sana rapor verirse kimyasallardan uzak farklı bir yerde görev alabilirsin. İşyerinde umarım bu konuda anlayışlıdır.:26:

canım sen hangi doktora gidiyosun?
bursadasın sanırım sen? ben esentepede demet haytoğluna gittim ama tavsiyelere de açıgım :)) sen de ibrahim avcıya mı gidiyodun? yanlış mı hatırlıyorum?

Evet canım ibrahim avcıya gidiyorum . Benim sürekli doktorum olduğu için memnunum . bende sana onu soracaktım. Nasıl demet hanımı beğendin mi?

hayırlı cumalar annecikler biz geldik doktordan karından kesemizi gördük 12mm doktorum birde vajinal baktı ozaman yolk kesesinide gördük ve içindeki şu noktacık bebişin dedi Allahıma şükürler olsun 10 gün sonrada pıt pıt larını duyucaz inşallahhhhh darısı isteyen herkesin başına :):)

Burun tuıkanıklığı bende de oluyor özellikle sabah ve akşam yatarken . Hamilelik sürecince normal olduğunu duymuştum.

bilgin olsun.

SAĞOL CNM, benim karından göründü kesecik... senin vajinal mı göründü?
1martta da pıt pıtlar için gidicez inşallah..
heyecanlıyım şuanda ya,bir an önce cıksn tahlil sonuclarım inşallah temiz çıkar...
son 2 saat...

Gözün aydın canım hayırlısı ile kalp atışlarınıda duyarsın inşallah.

Sonuçların iyi çıkacak. Olumsuz düşünmek yokk . İyi haberlerini bizimle paylaşacaksın :)

cnm keseyi ne zaman gördün

Günaydın canım,yormamaya dikkat ediyorum.Bol bol su içiyorum ve dinleniyorum.Hala devam ediyor kanamam ama ara ara leke şeklinde geliyor,çok şükür ağrım yok.
cnm geçmiş olsun inş tamamen kesilir kanama çoğu kadında olabilen bi durum inş gçicek ve rahatlıcaksın sen dinlenemeye devam

hayırlı olsun gözün aydın cnm darısı pıtpıtlara inş

Canım öncelikli olarak doktoruna gittiğinde bu konuyu söyle eğer doktorun sana rapor verirse kimyasallardan uzak farklı bir yerde görev alabilirsin. İşyerinde umarım bu konuda anlayışlıdır.:26:

Anlayisli bir yer olmasini birak bir kenara kurumsal bir yer degil , bu yuzden muhtemelen kapi gozukur bana bu konuda orta yol bulacaklarıni sanmiyorum , napalım kısmet , bebegim saglikli oldunda is elbet bulunur ...

Evet canım ibrahim avcıya gidiyorum . Benim sürekli doktorum olduğu için memnunum . bende sana onu soracaktım. Nasıl demet hanımı beğendin mi?

beğendimmm esentepe önceden tıp merkezi olduğu için biraz endişem vardı ama o da hastane olmuş. evimize de yakın hemen gidip gelebiliyoruz. demet hanım da çok genç aama ilginçtir çok güven veriyo insana :)) bu arada ben de vajinal gördüm kalp atışlarını idrara sıkışık değilim diye kendim istemiştim ama karından da duyduk yeteri kadar idrarım varmış :)) bi sürü soru hazırlamıştım sorucam diye ama kalp atışlarını duyunca heyecandan eşim de ben de çıktık geldik sormadan

ayyyyyy o tişörtlerden bende var kırmızı arkadaşım hamile olduğumu öğrenir öğrenmez gidip bana hediye almış.... bir an önce giymek istiyorum.. Rabbim nasip eder inşallah.....
Sonuçların iyi çıkacak. Olumsuz düşünmek yokk . İyi haberlerini bizimle paylaşacaksın :)

inşallah cnm dua edin bana ve herkese... ilk bebeğimi kaybettiğim içn korkmuyo değilim açıkçası aklıma getirmemeye çalışıyorum ama endişeleniyorum arada.. bebeğim Allah'ıma emanet.....

çalışan anne adayları kanuni haklarınızı iyice araştırıp gerekirse kafa tutun iş yerinize.
şu durumda çıkartma hakları madden ve manen yok zaten. gerekli kontrollere de göndermek zorunda, raporda da anlayış göstermek zorunda. siz sdc bebeklere konsantre olun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…