karından bakmıştı cnm evt evt hazırlıklı gitmek ii olur sen her ihtimale karşı onada hazırla cnm hiç korkulacak bişi değil bnm ilk gebeliğimde kese görünmediğinde vajinal bakımıştı ve hem bebiş hem hem kalp atışı görünmüştüevet canım günlerimiz aynı,sen duymuştun değil mi pıt pıtları,karından mı bakmıştı doktorun alttan mı? hani karşı olduğumdan değil de hazırlıklı olmak istiyorum sadece
çok sevindim cnm hayırlı olsun çok şükür inş sağlıkla büyüsün meleğinGünaydınlar... Biz sabah dr.amcamıza gittik ve kesemizi gördük,hersey yolundaymıs Rabbime cok sükür... İlk gebeligim suyum bittiği için sonlandırılmıstı,o yüzden gerekli bütün tetkikler istendi,5tüp kan verdim birde idrar testi.saat 3te sonuc alıcam kısmetse... İnsallah hersey yolunda giderde bu sefer yavruma kavusurum... Aminnnnnn....
cnm bnmde Rabbim nasip ederse ikinci bebeğim olcak ve bende aynı şeyleri hissediyorum tabiki böyle gitmicek oda bizim canımızdan bi parça ama şuan ilk bebeğimize biraz haksızlık etmiş gibi düşünüyoruz sanırım sende öylesin oğlumun yüzüne bakıp bazen ağlayasım geliyo onu ihmal etmekten ezilmesinden korkuyorum ama bunu bize nasip eyleyen Rabbim emanetlerinide korur elbet O na emanet etmek en güzeli inş iki bebişede yeticez sevgimiz daha da katlanıcak inşhanımlar size bişi sorucam ya acaba ben kötü bi anne mi olucam.ben oğlumda aşırı derecede heycanlıydım çok sevinçliydim tamam bundada heycanlıyım ama ilkim kadar değil.her kontrole bile sevinçle mutlulukla giderdim ama bunda okadar değilim?acaba hep böyle mi olacak?yada neden böyleyim?oğlum elime çok zor geçti oğlumdan önce 3 düşüğüm oldu tedavi oldum ameliyat oldum umudumu kestiğim anda kesemi ve kalp atışlarını duydum diğerlerinde daha keseyi göremeden düşüyordu acaba ondan mı oğlum daha kıymetliydi yada bu hamileliğim çok erken oldu beklenmedik bişi oldu kazaya kurban gittim hatta ilk öğrendiğimde üzüldüm bile diyebilriim şimdi seviniyorum tabi ama neden böyleki?
Kızlar bugün pembe akıntım başladı cok korkuyorum.ama ağrım sızım yok.napicam ben.
bende heyecanladım yazın şişko göbeklerimizle yürürüz
Selam canım,
öncelikle gözün aydın. Vajinal muayene anlattıkları gibi tehlikeli ve sıkıntılı değilmiş dimi ? Zaten insanlar neden bu kadar abarttılar onu da anlamış değilim. Bak ne güzel bebeğinin kesesini gördün Öteki türlü şüphe olacaktı içinde. 1 martta gittiğinde de hazırlıklı ol yine alttan bakacaktır kalp atışlarını net duymak için :) Doktoruna güven. Bebeğe zarar verecek birşey yapmazlar.
Medikal de ahmet bey e mi gittiniz canım?
canım şimdi bilmiyorum tam sen ne durumdasın.. testler yapıldı mı.. ne durumdasın.. bunlarla ilgili sorabilirsin. alman gereken vitaminler folik,demir vs. ya da başka bir şikayetin var mı. çalışıyorsan ortam. mesala kimsayal [
Simdi kimyasal dedin yaben bir boya firmasinin laboratuarinda calisiyorum maske havalandirma var ama nasl gececek bi hamilelik , umarim bebegim zarar gormez henuz cok yeni diye soylemedim is yerine bakalim ilmadi istemeyerekten de olsa birakicam mecburen var mi aranizda benim gb kimyager olup laboratuarda calisan ?
canım sen hangi doktora gidiyosun?
bursadasın sanırım sen? ben esentepede demet haytoğluna gittim ama tavsiyelere de açıgım :)) sen de ibrahim avcıya mı gidiyodun? yanlış mı hatırlıyorum?
ooo şişkoluğumuzu seviyim.:)geçen bir mağazada uzun tshirtlerden göbiş kısmında yarı açılmış civciv yumurtası içinde civciv:)) vardı.. çok şeker.
Bir deburun tıkalığına viks sürebilir değil mi .. sakıncası yoktu. sanki okudum ama yinede dr a giden varsa benim için sorabilir mi?
gulucukkkk gozunaydin tatlimmm keseyi karindan mi gordunuz yoksa vajinal usgyle mi merak ettim benim kese karindan gozukmedi benim randevumda 1martta insallah pitpitlari da duyariz 1martta 7+3olucam Allahin izniylelooricimmm hayirli guzel haberlerle gel insallahhh
hayırlı cumalar annecikler biz geldik doktordan karından kesemizi gördük 12mm doktorum birde vajinal baktı ozaman yolk kesesinide gördük ve içindeki şu noktacık bebişin dedi Allahıma şükürler olsun 10 gün sonrada pıt pıt larını duyucaz inşallahhhhh darısı isteyen herkesin başına :):)
SAĞOL CNM, benim karından göründü kesecik... senin vajinal mı göründü?
1martta da pıt pıtlar için gidicez inşallah..
heyecanlıyım şuanda ya,bir an önce cıksn tahlil sonuclarım inşallah temiz çıkar...
son 2 saat...
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 22-10-2013
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
[TABLE="class: grid, width: 100%, align: left"]
[TR]
[TD]ANNE
[/TD]
[TD]YAŞI
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]HAMİLE KALDIĞI KİLOSU:125:
[/TD]
[TD]TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
[/TD]
[TD]KAÇINCI DOĞUM
[/TD]
[TD]CİNSİYETİ
[/TD]
[TD]DÜŞÜNÜLEN İSİM
[/TD]
[TD]ŞEHİR
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]XXXXX
[/TD]
[TD]XX
[/TD]
[TD]XX.XX.XXXX
[/TD]
[TD]XX
[/TD]
[TD]01.10.2013
[/TD]
[TD]ilk bebek
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]XXXXXXX
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
cnm geçmiş olsun inş tamamen kesilir kanama çoğu kadında olabilen bi durum inş gçicek ve rahatlıcaksın sen dinlenemeye devamGünaydın canım,yormamaya dikkat ediyorum.Bol bol su içiyorum ve dinleniyorum.Hala devam ediyor kanamam ama ara ara leke şeklinde geliyor,çok şükür ağrım yok.
hayırlı cumalar annecikler biz geldik doktordan karından kesemizi gördük 12mm doktorum birde vajinal baktı ozaman yolk kesesinide gördük ve içindeki şu noktacık bebişin dedi Allahıma şükürler olsun 10 gün sonrada pıt pıt larını duyucaz inşallahhhhh darısı isteyen herkesin başına :):)
Ben 5+1 de gittim keseyi gördük. 6+1 de gittiğimde de kalp atışlarını dinledik. Doktorum tam 6 haftaya göre gittiğini söyledi bebeğin gelişiminin.
sen ne kadarlıkken gideceksin?
canlar nasılsınız bebişlere iyi bakıyosunuz demi onlar bizim meleklerimiz:))
Canım öncelikli olarak doktoruna gittiğinde bu konuyu söyle eğer doktorun sana rapor verirse kimyasallardan uzak farklı bir yerde görev alabilirsin. İşyerinde umarım bu konuda anlayışlıdır.:26:
Evet canım ibrahim avcıya gidiyorum . Benim sürekli doktorum olduğu için memnunum . bende sana onu soracaktım. Nasıl demet hanımı beğendin mi?
ayyyyyy o tişörtlerden bende var kırmızıooo şişkoluğumuzu seviyim.:)geçen bir mağazada uzun tshirtlerden göbiş kısmında yarı açılmış civciv yumurtası içinde civciv:)) vardı.. çok şeker.
Bir deburun tıkalığına viks sürebilir değil mi .. sakıncası yoktu. sanki okudum ama yinede dr a giden varsa benim için sorabilir mi?
Sonuçların iyi çıkacak. Olumsuz düşünmek yokk . İyi haberlerini bizimle paylaşacaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?