Canım arada göremedim,Allah rahmet eylesin,sabırlar versin inşallah..Ölüm hiç gerçekleşmesini istemediğimiz çok büyük bir gerçek ama Allah doğumlar da veriyor,acıların sonrasında mutluluklar da getiriyor..
Hoşgeldin aramıza..Allah sağlıcakla bebeğine kavuşturur inşallah
bana hiç hoş geldin yokmu hanımlar ben daha yeniyim
allah razı olsun kuzum ıçımı acıtanda ne bılıyomusun ben evlenmek ıstedıgımde babam vermek ıstmedı benı çok uzak sana hasret gıderım dedı evın kucuk kızıydım ıkna ettım ama dedıgı oldu 3 saatlık yolum kalmıştı ygunbakım haberını alınca beklemedı benı soğuk yuzunu optum sıcaklıgına yetışemedım benı kahredende budur o yuzden Allah saglk versın ölum olmasın sonunda hersey oluyo bişekılde değil mi
bizimde arabamızı ve oto koltugumuzu kayınvaldeler aldılar kanzdan 3 tekerlekli ben istemiodum sadece bi port bebe yazada baston araba istiodum. bana seçtirince begendigim oldu o açıdan iyi oldu
Evet kuş bebeği olacağı icin bende onu düsundum daha korunakli diye. Zaten taksiyle gidip geliriz.hmmm anladım şimdı bak usttekı de hastane getır gotur ıyı olur kış bebegı olacaklar ya bızımkıler korunaklıı ama bızım araba olduvu ıçin alttakınden mecbur alcaz
Bir de ana kucağını 6 ay kullanıyorsun dimi, zaten bizimkiler Nisan'a kadar kullanabilecek.ana kucağı daha çok yaz bebeklerine kullanışlı bence port bebe alımak daha mantıklı sonrada baston puset alırsınız
Bende fiyatlara bakacağım artık. Ana kucakli travel avm vs icin iyi. Ama öteki turlu misafirliğe vs giderken portbebe de iyi bence. Çünkü hafif oluyor. Zaten eşimle bir yere giderken kullanırım. O taşırvalla bende ana kucaklı travel alacağım. Maddi açıdan çok zorlamayacaksa öyle yap bence. Portbebe anneyide çok yoran birşey. Birde karda kışta kucakta bebek bir yere gitmen etmen gerekir araba daha rahat. Arabanız yoksa çok yüksek kilo olanlara kaçma. Uygun fiyatlı olanlar var internette kampanyalarda oluyor. Onlardan yakala bence cancağızım.
:
Kızımla hoşbulduk jasemincim ve quuzzucum,sanırım beni sizden başka gören olmadıBir iki güne alışverişe çıkıcam annemle,ablan bana puset hediye etti ama sadece puset yeterli olmaz sanırım,bebeklerimiz sonbahar kış bebekleri olacak inşallah,daha donanımlı bişey gerek..
fasulye merhaba ankarada nerde doğum yapacaksın
ben trabzondayım annem manısada bır uctan bır uca sen yıne aynı bolgedesın bak beterın beterı var ben yola cıksam 21 saat suruyoo ucakta hergun 1 defa kalıyo babamn haberını alınca ucak yenı kalkmıştı arabayla cıktık yola bıtermı okadar yoolll bıtmedı de zatenn..........
ben bıraz huzunlendım kızlar sızlerıde uzmıyeyım ben çıkar
merhaba canım zekai tahirde yapıcambu perşembe gıdıp konuscaz bakalım oda falan ayarlıyacaz az kaldı cunku sen nerde yapacaksın
aynen canım üzme sende kendini bak bebişini düşün yeni bi hayat başlıcak hepimizeteşk edrım canım Allahım onları sana senıde onlara bagıslasın herkesede gecınden versın canım oğulcugunda analı babalı buyusun inş.. bazen cok basıt seylere takılıyoruzda takılmamak lazım hayat cok acımasz ve kısa
göz boyama gibi oldu canım bu yoksa alacaklarından degil...alan olunc lıcan en ııınden ıyı yapmısıncanım saglıklı gunlerde kullanın
ben bıraz huzunlendım kızlar sızlerıde uzmıyeyım ben çıkar
medicanada allah kısmet ederse bana doktor arefe gününe sezreryan günü verdi ama daha erkende olabilir dedi
canım cok uzuldum ınan bende gurbetteyım boyle seylerı dusundukce ınan kahroluyorum ama sımdı bunları dusunup kendımızıde bebıslerımızde uzmeyelım..takdırı ılahı babanın omru okadarmıs allah mekanını cennet etsın babanın emınım o senı goruyor ve cok mutlu olyordur torununda haberını almıstır sen babana bol bol dua et allah bızı obur dunyada sevdıklerımızden ayırmasın ınsallah
sezeryan senınkı bellı yanı daha benım normalmı sezeryanmı olacak bellı degıl bakalım nasıl oacak
medicanada allah kısmet ederse bana doktor arefe gününe sezreryan günü verdi ama daha erkende olabilir dedi
merhaba canım zekai tahirde yapıcambu perşembe gıdıp konuscaz bakalım oda falan ayarlıyacaz az kaldı cunku sen nerde yapacaksın
hosgeldın canımbana hiç hoş geldin yokmu hanımlar ben daha yeniyim
pıerre cardın aldık 300 tl havuzlu handan aldık ıkıye katlanıyor normal arablardan travel felan deıl.pusette alıcaz o cok kullanıslı...bende o pprt bebelere kararsız kalmıstım banada annem al dedı kıs cocugu guzlce sararsın dedı sanırım bıde ondan alıcam....eksık hıc bıtmıyor ya hergun bısey cıkıyorrGüle güle kullansın bebeğin canım,nasıl bir araba aldınız,ne marka?..Ben de ilave olarak jaseminin yayınladığı düz portatif bişey mi alsam diyorum ama bakalım..Araba için acaele etmedik henüz,araştırıcam..
doktorun ıyımı pekı ilgilimi
bizimde arabamızı ve oto koltugumuzu kayınvaldeler aldılar kanzdan 3 tekerlekli ben istemiodum sadece bi port bebe yazada baston araba istiodum. bana seçtirince begendigim oldu o açıdan iyi oldu
canım bende zekai tahiri düşünüyorum dogum için benim doktorum orayı önderdi
sen kontrollerini ordamı yaptırdın ben iki kere acil durumlarda gittim başkada kaydım yok orda nasıl olacagı hakkından hiç bi bilgim yok önden gitmek gerekiomu yoksa dogum başladıgında gitsem yetermiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?