2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

hoşbulduk amin canım hepimiz inşallah

canım cok uzuldum ınan bende gurbetteyım boyle seylerı dusundukce ınan kahroluyorum ama sımdı bunları dusunup kendımızıde bebıslerımızde uzmeyelım..takdırı ılahı babanın omru okadarmıs allah mekanını cennet etsın babanın emınım o senı goruyor ve cok mutlu olyordur torununda haberını almıstır sen babana bol bol dua et allah bızı obur dunyada sevdıklerımızden ayırmasın ınsallah

bizimde arabamızı ve oto koltugumuzu kayınvaldeler aldılar kanzdan 3 tekerlekli ben istemiodum sadece bi port bebe yazada baston araba istiodum. bana seçtirince begendigim oldu o açıdan iyi oldu

alan olunc lıcan en ııınden ıyı yapmısıncanım saglıklı gunlerde kullanın

hmmm anladım şimdı bak usttekı de hastane getır gotur ıyı olur kış bebegı olacaklar ya bızımkıler korunaklıı ama bızım araba olduvu ıçin alttakınden mecbur alcaz
Evet kuş bebeği olacağı icin bende onu düsundum daha korunakli diye. Zaten taksiyle gidip geliriz.
ana kucağı daha çok yaz bebeklerine kullanışlı bence port bebe alımak daha mantıklı sonrada baston puset alırsınız
Bir de ana kucağını 6 ay kullanıyorsun dimi, zaten bizimkiler Nisan'a kadar kullanabilecek.
Bende fiyatlara bakacağım artık. Ana kucakli travel avm vs icin iyi. Ama öteki turlu misafirliğe vs giderken portbebe de iyi bence. Çünkü hafif oluyor. Zaten eşimle bir yere giderken kullanırım. O taşır

Alışveriş guzel oluyor canım ya. Sende fikir edinir öyle alırsın.
Donanımlı olması onemli. Kısın çıkarırsak cocukları dışarı korunakli olması da onemli.
Puset dediğin gibi yeterli olmaz herhalde. Baston tipi degil ama dimi. Yatabiliyor bebiş.

Başın sağolsun canım çok üzüldüm Allah mekanını cennet eylesin. kendini suçlama hiç olmazsa görebildin onu son kez oda seni görmüştür mutlaka ve sevinmiştir buna eminim.

aynen canım üzme sende kendini bak bebişini düşün yeni bi hayat başlıcak hepimize
alan olunc lıcan en ııınden ıyı yapmısıncanım saglıklı gunlerde kullanın
göz boyama gibi oldu canım bu yoksa alacaklarından degil...
ben bıraz huzunlendım kızlar sızlerıde uzmıyeyım ben çıkar

sende üzülme canım kıyamam

Aminn gerçekten çok güzel yazmışsın

merhaba canım zekai tahirde yapıcam bu perşembe gıdıp konuscaz bakalım oda falan ayarlıyacaz az kaldı cunku sen nerde yapacaksın

canım bende zekai tahiri düşünüyorum dogum için benim doktorum orayı önderdi
sen kontrollerini ordamı yaptırdın ben iki kere acil durumlarda gittim başkada kaydım yok orda nasıl olacagı hakkından hiç bi bilgim yok önden gitmek gerekiomu yoksa dogum başladıgında gitsem yetermiki

bana hiç hoş geldin yokmu hanımlar ben daha yeniyim
hosgeldın canım

pıerre cardın aldık 300 tl havuzlu handan aldık ıkıye katlanıyor normal arablardan travel felan deıl.pusette alıcaz o cok kullanıslı...bende o pprt bebelere kararsız kalmıstım banada annem al dedı kıs cocugu guzlce sararsın dedı sanırım bıde ondan alıcam....eksık hıc bıtmıyor ya hergun bısey cıkıyorr

bizimde arabamızı ve oto koltugumuzu kayınvaldeler aldılar kanzdan 3 tekerlekli ben istemiodum sadece bi port bebe yazada baston araba istiodum. bana seçtirince begendigim oldu o açıdan iyi oldu

Canım fotosunu aldıklarımız topigine yayınladın mı görelim
Birisi alınca iyi oluyor. Portbebeler ucuz oluyor. Kullanmak isteyen ondan da alır aslında. Nette gördüm 50 liraya bile var.

ben butun kontrollerı falan orada yaptırdım bu persembe yıne gıdecegım ıste bı konusacagım nasıl oluyor önden gıtmek gerekıyormu bılmıyorum ögrenır haber verırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…