hosgeldın canım
pıerre cardın aldık 300 tl havuzlu handan aldık ıkıye katlanıyor normal arablardan travel felan deıl.pusette alıcaz o cok kullanıslı...bende o pprt bebelere kararsız kalmıstım banada annem al dedı kıs cocugu guzlce sararsın dedı sanırım bıde ondan alıcam....eksık hıc bıtmıyor ya hergun bısey cıkıyorr
daha yeni gitmeye başladım ama iyi en azından kapıdan girince tanıyo dr doç. dr. gamze sinemçaglar doktorum
güzelmiş hayırlısı olsun bakalım
amin canım hepimizin doğumları kolay olur inşallah
canım arabamız geldmedi kvdelerde kaldı gelirken arabaya sıgdıramadık malesef odamız gelince onuda gönderttircem hepsini birden yüklerim inşallahCanım fotosunu aldıklarımız topigine yayınladın mı görelim
Birisi alınca iyi oluyor. Portbebeler ucuz oluyor. Kullanmak isteyen ondan da alır aslında. Nette gördüm 50 liraya bile var.
ay canım nasıl makbule geçer çok saolben butun kontrollerı falan orada yaptırdım bu persembe yıne gıdecegım ıste bı konusacagım nasıl oluyor önden gıtmek gerekıyormu bılmıyorum ögrenır haber verırım
Analar portbebe aldırıyor demek :) benimki de al portbebeden dedi.
sezryanı düşününce çok korkuyorum ya
bende normal dogumdan cok korkuyorum ya ılk oldugu ıcınmı acaba :18:
bana hiç hoş geldin yokmu hanımlar ben daha yeniyim
canım arabamız geldmedi kvdelerde kaldı gelirken arabaya sıgdıramadık malesef odamız gelince onuda gönderttircem hepsini birden yüklerim inşallah
Kanz KZ-715-S Joger 3-Tekerli Bebek Arabası Puset New 2012 - ayhancocuk - Blogcu.com bu arabamız
ay canım nasıl makbule geçer çok saol
kayınvaldede tutturdu onlardanda al diye
Henüz piyasayı tam anlamıyla gezip görmediğim için çok fikrim yok ama yakın zamanda artık herşeyin hallolması gerek,yavaştan kayglanmaya başladım..Alışveriş guzel oluyor canım ya. Sende fikir edinir öyle alırsın.
Donanımlı olması onemli. Kısın çıkarırsak cocukları dışarı korunakli olması da onemli.
Puset dediğin gibi yeterli olmaz herhalde. Baston tipi degil ama dimi. Yatabiliyor bebiş.
Aynen bu eksikler bitmeyecek diye korkmaya başladım benpıerre cardın aldık 300 tl havuzlu handan aldık ıkıye katlanıyor normal arablardan travel felan deıl.pusette alıcaz o cok kullanıslı...bende o pprt bebelere kararsız kalmıstım banada annem al dedı kıs cocugu guzlce sararsın dedı sanırım bıde ondan alıcam....eksık hıc bıtmıyor ya hergun bısey cıkıyorr
merhaba kızlar nasılsınız bugün?Yeni Haftamız kolaylıkla güzelliklerle geçer inşallah bebişlerimizi kucağımıza almaya bi hafta daha yaklaşmış olduk ilk ayları hatırlayın nasıl uzak geliyodu bize artık gün sayıyoruz şükürler olsun herşeyiniz tamam mı?
ne demek canım persembe haberdar ederım bendekayınvalıdeler hep aynı galıba takdıklarına takıyorlar ya
insan bilmediğinden o kadar korkmuyor ama daha önce sezerana girdim o yüzden olacakları az çok biliyorum ve korkuyorum
Analar portbebe aldırıyor demek :) benimki de al portbebeden dedi.
ben onları salında hıc sevmıyorum cocukları koyuyorlar ıcıne pazar cantası gıbı tasıyorlar sınır oluyordum annemde dedıkı sende oyle tasımasın dedı kısın sararsın ıcıne koyarsın sagı solu acılmaz dedı tek bulabılırsem alıcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?