2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Analar portbebe aldırıyor demek :) benimki de al portbebeden dedi.

kızlar hüzünlü bir sabah mı oldu ne ben de eskileri aklıma getirdim hep ama bebişleri düşünmek gerek demi o yüzden herkes moralini yükseltsin

Canım fotosunu aldıklarımız topigine yayınladın mı görelim
Birisi alınca iyi oluyor. Portbebeler ucuz oluyor. Kullanmak isteyen ondan da alır aslında. Nette gördüm 50 liraya bile var.
canım arabamız geldmedi kvdelerde kaldı gelirken arabaya sıgdıramadık malesef odamız gelince onuda gönderttircem hepsini birden yüklerim inşallah
Kanz KZ-715-S Joger 3-Tekerli Bebek Arabası Puset New 2012 - ayhancocuk - Blogcu.com bu arabamız
ben butun kontrollerı falan orada yaptırdım bu persembe yıne gıdecegım ıste bı konusacagım nasıl oluyor önden gıtmek gerekıyormu bılmıyorum ögrenır haber verırım
ay canım nasıl makbule geçer çok saol

kayınvaldede tutturdu onlardanda al diye

Henüz piyasayı tam anlamıyla gezip görmediğim için çok fikrim yok ama yakın zamanda artık herşeyin hallolması gerek,yavaştan kayglanmaya başladım..
Aynen bu eksikler bitmeyecek diye korkmaya başladım ben

ben bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta sonunu kendimi yormadan eksiklieri almak için ayırdım hem alışveriş kızıma ve kendime hem de yıkaması ütüsü biliyosunuz oda yapamayacağım kendi odama yer açıcam kızım için bende durumlar böle

ben onları salında hıc sevmıyorum cocukları koyuyorlar ıcıne pazar cantası gıbı tasıyorlar sınır oluyordum annemde dedıkı sende oyle tasımasın dedı kısın sararsın ıcıne koyarsın sagı solu acılmaz dedı tek bulabılırsem alıcam bakalım

ama gerçekten kış bebekleri olacaklar port bebe daha iyi en azından sıcak tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…