ben bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta sonunu kendimi yormadan eksiklieri almak için ayırdım hem alışveriş kızıma ve kendime hem de yıkaması ütüsü biliyosunuz oda yapamayacağım kendi odama yer açıcam kızım için bende durumlar böle
nereye kayboldunuz yaaa
gögüs kremim geldi kızlar gerçekten uygun fiyata aldıkk
nereye kayboldunuz yaaa
geldimm geldimmmmoğluşumla kraker yıyoz teyzeler siz napıyonuzzz
olabilir :)herkes uyuyor galıba
geldimm geldimmmmoğluşumla kraker yıyoz teyzeler siz napıyonuzzz
Aynen canım benimde kargom geldi az önce. Ben butikbebe'den başka bi kampanyadan avent'in emziğini almıştım. Ben bi tane gelicek sanıyodum. Ama iki tane göndermişler. Gayet uyguna geldi iki emzik normalde dışarda 23 TL ben butikbebe'den 11,5TL'ye aldım. Baya karlı oldu alışverişim
gögüs kremim geldi kızlar gerçekten uygun fiyata aldıkk
bende emzik alıyım diyorum ama görmeden almak istemedim ama gerçekten çok ucuz almışsınn
ewet cnm bana da sabah geldi kremim ve gögüs pedlerimle birlikte
Evet canım baya ucuza geldi. Ben daha önce damaklı olan iki tane emzik almıştım. Bu aldığım anne göğüs ucu gibi yuvarlak uçlu. Bakalım benim bıcırık hangisini beğenicek
:124::124::124: ben geldüm :124::124::124:
uyudun dimi şişko anneben gidicem şimdi
benımde gecen gun gelmsıtı krem almıstım 24 gogus pedıyle bırlıkte 12 tane de hedıye geldı 36 tane yeter sımdılık...bu aralar kargocular hep bana calısıyorgögüs kremim geldi kızlar gerçekten uygun fiyata aldıkk
:124::124::124: ben geldüm :124::124::124:
uyudum napim evde iş yapmayınca accık totomu deviripte yatayım dedim...kız şişgoluk bana yakışıyobitti di mi senin mesain..
benımde gecen gun gelmsıtı krem almıstım 24 gogus pedıyle bırlıkte 12 tane de hedıye geldı 36 tane yeter sımdılık...bu aralar kargocular hep bana calısıyorgecen gun burda bı arkadas bı sıteden bahsetmıstı kımın soyledıgını unuttum kusura bakmasın anne boyutu dıye bı sıte uye olana kıtap gelıyordu bende olmustum bugunde o kıtap geldı bebegımı beklerken dıye bı kıtap ınceledım bıraz faydalı bıseye benzıyor
hısgeldınn nerelerdeydınn yavrimuu
Henüz piyasayı tam anlamıyla gezip görmediğim için çok fikrim yok ama yakın zamanda artık herşeyin hallolması gerek,yavaştan kayglanmaya başladım..
Aynen bu eksikler bitmeyecek diye korkmaya başladım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?