2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ayy en keyifli bölüm o alış verişler değilmi ? ütü yapmayı hiç sevmem aslında ama kuzumun kıyafetlerini ütülemek okadar zevkliydiki severek öperek yaptım herşeyi bende odama yer ayıracağım bebek odası almıyacağız sadece beşik çünkü biraz büyüdüğü gibi çocuk odası almak istiyorum oğluşuma onun için şimdilik fazla masraf yapmıyoruz

gögüs kremim geldi kızlar gerçekten uygun fiyata aldıkk

Aynen canım benimde kargom geldi az önce. Ben butikbebe'den başka bi kampanyadan avent'in emziğini almıştım. Ben bi tane gelicek sanıyodum. Ama iki tane göndermişler. Gayet uyguna geldi iki emzik normalde dışarda 23 TL ben butikbebe'den 11,5TL'ye aldım. Baya karlı oldu alışverişim

bende emzik alıyım diyorum ama görmeden almak istemedim ama gerçekten çok ucuz almışsınn

Kızlar sütlaç yapıyorum babamızın canı istemişti ben de mercimek köftesi istiyorum güzel bir tarif var mı

bende emzik alıyım diyorum ama görmeden almak istemedim ama gerçekten çok ucuz almışsınn

Evet canım baya ucuza geldi. Ben daha önce damaklı olan iki tane emzik almıştım. Bu aldığım anne göğüs ucu gibi yuvarlak uçlu. Bakalım benim bıcırık hangisini beğenicek

ewet cnm bana da sabah geldi kremim ve gögüs pedlerimle birlikte

hediye olan gögüs pedim geldi benimde ekstradan almamıştım arkadaşım hiç kullanmamış o vermişti bana

Evet canım baya ucuza geldi. Ben daha önce damaklı olan iki tane emzik almıştım. Bu aldığım anne göğüs ucu gibi yuvarlak uçlu. Bakalım benim bıcırık hangisini beğenicek

ayy bakalım bide kendi zevkleri var dimi bu bıcırıkların

gögüs kremim geldi kızlar gerçekten uygun fiyata aldıkk
benımde gecen gun gelmsıtı krem almıstım 24 gogus pedıyle bırlıkte 12 tane de hedıye geldı 36 tane yeter sımdılık...bu aralar kargocular hep bana calısıyor gecen gun burda bı arkadas bı sıteden bahsetmıstı kımın soyledıgını unuttum kusura bakmasınanne boyutu dıye bı sıte uye olana kıtap gelıyordu bende olmustum bugunde o kıtap geldı bebegımı beklerken dıye bı kıtap ınceledım bıraz faydalı bıseye benzıyor

:124::124::124: ben geldüm :124::124::124:

hısgeldınn nerelerdeydınn yavrimuu

uyudum napim evde iş yapmayınca accık totomu deviripte yatayım dedim...kız şişgoluk bana yakışıyo bitti di mi senin mesain..

bitmek üzere canımcım iyi yapmışsınn ohh miss uyu tabiiii

arkadaşın verdiği 60lıydı ve içinden hiç kullanmamışş baya var şimdilikkk
aa o kitap olayını bilmiyorum nereymiş ki

ayy canım bugun bırı sorduda ne kadar kaldı dıye 55 gun falan dedım tabı sezeeryan olupta 1 hafta once gelmezse sonra durdum aaaaaa az kalmışya e daha perde begenmmedım ben anaca dıkerler bu hafta onu halletmem lazımm buugun kıyafetlerı yıkıcaktım ama bugunde gectı şimdı yemek derdıne duscem yenı uyandım daha.bne eksık lıstesı yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…