2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bitmek üzere canımcım iyi yapmışsınn ohh miss uyu tabiiii

arkadaşın verdiği 60lıydı ve içinden hiç kullanmamışş baya var şimdilikkk
aa o kitap olayını bilmiyorum nereymiş ki
yeter canım 60lık baya varmıs...anne boyutu dıye bı sıte canım bak ıstersen uye olana kıtap gonderıyorlar ucretsız

kızlar bebişlerin kıyafetleri için hangi deterjanları aldınız yumuşatıcı kullancakmısınız??

uyuyordum yavru...minnakımın uykusu gelmişti anne gel beraber uyuyalım dedi beraber misler gibi uyuduk..

benımde perdem ve halım alınacak perdeyı begendım ama yerı cok uzak bıraz havalar serınlesın dıye beklıyorum...benımde bı eksık lıstesı yapmm lazım hersey tamm dıyorum sonra bı bakıyorumm dahhaa bır suru eksık var

Nasilsiniz ekim anneleriii ben yeni geldim eve oglusuma ciciler aldim keske babasida yanimizda olsaydi ama yok iste... (( off hep bi yanim gülsede bi yanim cok mutsuz...kiymetini bilin eslerinizin kuzularr hep sükredin rabbim hepsine saglikli uzun ömürler ve hep beraber mutlu olmayi nasip etsin.

Bende uyuyorum sükür ama bi gözümü acinca bir daha tövbe uyuyamiyorum cin gibi oluyorum..eskiden olsaa ohooo uyu uyuyabildigin kadar.yika kuzum bende halledecegim bu hafta.annem varya pek telas etmiyorum erken dogum fln olsa bile annem halleder diyorum ama yikama isini bu hafta halledeyim aradan ciksin.

Kuzummmm basin sagolsun mekani cennet olsun kiyamam sanaa..rabbim bol bol sabir versin..bugün isyan günü bende kocacimi cok özledimmm..

Canimcim ben ücünü bir aldim..hatta resimde koymustum bilgisayara gecince ordan yine eklerim resmini.araba icin olani mecbur aldik hem araba var ve bizim hastanede onsuz cikartmiyorlar cocugu.digeride cok kullanisli ve lazim olur dedik kücükken hepsini bir bulunca aldim vallaha hemde tam istedigim model insaallah sende icine sineni bulursun

halı benımde eksıkte o kolay dıye saymıyorum onu hanı begencek eve gelcek dıye perde daha zırıltılı canım demi kuvetımız yok kovası falan yatagı işbirde calışan arkadaşımız hedıye gonderecek soyledı uyku setıni teyzesı alacak avıze sordum 250 dedı onuda babanesı alsın bari bırde kırlı sepetı tırnak makası ve ateş olceri kalıyor başkada eksık yookk inş... dıyyım

Eksik listesi yapmadım ama annem yapmış,alışverişten sonra kalanları da ben halledicem inşallah.Taksak da takmasak da herşey olacağına varıyor ..
yeter canım 60lık baya varmıs...anne boyutu dıye bı sıte canım bak ıstersen uye olana kıtap gonderıyorlar ucretsız
Canım ben de sayende üye oldum,böyle bir kitap istiyordum zaten çok teşekkürler..Normalde kitap okumayı çok severim,özellikle roman ama bu tarz kitaplara daha çok ihtiyaç var şu dönemde..

arada damardan gırıyoruz demı büşüm hayat cok garip yaaaaaaaaaaaa kız büüşş aldın sen bırdaha paylaşırmısın ben gormemiştimm bızde almadık daha:18::18:

bızde de kuvet avıze eksık yatak uyku setı felan mobılyayla almıs annemler saolsun kırlı sepetı puset yokk yok oglu yokeksık cok daha...ben o tırnak makasını ates olcerı sevi bebeden set aldım bıde odası ve su ıcın arzumun ordek seklınde termometresını aldımm cok sevımlı:)

bende sımdı bı yandan o kıtabı ıncelıyorum canım aslında boyle kıtaplardan faydalanmak lazım bız dırek ınternetı acıp bakıyoruz ama orada da faydalı bılgıden cok zararlı bılgıler var oda moralımzı bozuyor...mesela burada epıdural anlatıyor faydalı ve zararlı yanlarını

canım sıkıldı yavru napayım işte yapmayınca midemde ağrıyınca yattık minnakla...
en ıyısı canım zaman gecmıyor yoksa bende bıraz evle ugrastım bı arada markete gıttım geldım evımın temel malzemesı hamılelıgımın en buyuk destekcısı vıledam kırılmıstı onu aldım oyle boyel 5 ettık saatı

arada damardan gırıyoruz demı büşüm hayat cok garip yaaaaaaaaaaaa kız büüşş aldın sen bırdaha paylaşırmısın ben gormemiştimm bızde almadık daha:18::18:

Evet sezinimm arada oluyor maalesef..tabiiki kuzum bilgisayara geciyim paylasirim hemen senin bittimi temizlik kuzum yoruldun mu

selam kızlar kaç gündür giremedim cumartesi rahatsızlanmıştım ogün eşimin teyze oğlunun sünnet düğünü mevlidi vardı biliyosunuz eşim oraya takısını vermeye gitmişti hemen gelecekti ama akşam oldu o gelince sebepte saçma sapan ailesi.eşim kayınpederin arabasıyla gelecekti çünkü köyden otobüs yok.ama eltinin oğlunu arı ısırdı sanmışlar doktora götürmüşler meğer arı falan ısırmamış elti öyle sanmış.eşimde köyde araba bekliyomuş sonra da biz alaya gitcez deyip sünnet alayına gitmişler bu kadarmı vicdansız olur insan eşimde yolda anca akşam araba bulupta gelmiş..tabi hemen aradım hastaneyi ama geceye doktor kalırmı doktor çıkmıştı şehir dışına çıkacakmış ertesi günde pazar ben bugüne kadar korkuyla geçirdim eşimde anasının lafına bakıp bana bağırdı anamlar tarlalrda çalışmışlar of dememişler hiç ağrısı sızısı olmayan hamile varmı dedi.gece küs yattık bugün erkenden gittim doktora sen çok sorumsuz duygusuz babasın dedim gücenmiş..anasınla ben birim sanki millet doğurunca yatıyor dedim şımarıklıkmış..hep anası babsı yapıyor onu böyle.aramadılar bile nasıl oldun diye hele elti kapıdan bile bakmadı teyze oğlu aradı eşimi geçmiş olsun doktor ne dedi diye bizimkiler kapımın önünden geçiyo ama kapıyı tıklatıp neyin var nasıl oldun demiyor..bugün gittim doktoruma eğer kızımın hareketlerini hissetmesem dahada korkardım ama hep hareket etti kızım.herşey yolundaymış bana çalışıyormusun kendini fazla yormuşun dedi artık bebekte büyüdü ayakta fazla kalma kendi yorma dedi.günde 6 kereye kadar sancın olması normal kabul ediyorum dedi.kızım 29+6 haftalık 1650 gram olmuş.ama doktor çok moralimi bozdu bana bağırdı çok kilo aldın doğuma yuvarlana yuvarlana gelirsin dedi çok kötü oldum sekretein yanında bağrınca.bide özele giidyorum devlettekiler gibi bağırmasın diye.ama çok üzüldüm öyle kızınca

Evet sezinimm arada oluyor maalesef..tabiiki kuzum bilgisayara geciyim paylasirim hemen senin bittimi temizlik kuzum yoruldun mu

bitti canım bitti 2de bıttı erken kalktım ya uymumusum yapmadım çok bişey ama bugun yorgunluk değilde bişe yapasım yok yaa havadan sanırım ınan yemek yok evde ne yapasım var ne de canımın cektıgı bısey var

canım hoşgeldin ikinizinde iyi olmanıza sevindim çok merak ettik sizi doktora gidiyorum diye çıkmıştın girmedin sonra bidaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…