2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

aynen canım Allah kimseye yaşatmasın..ciğer acısı hiçbirşeye benzemiyor..
aynıyım cnm ne kaynanamı ne de kendisini görmek istemiyorum
amin canım sağolasın
bizimde arabamızı ve oto koltugumuzu kayınvaldeler aldılar kanzdan 3 tekerlekli ben istemiodum sadece bi port bebe yazada baston araba istiodum. bana seçtirince begendigim oldu o açıdan iyi oldu
senin k.valde en azından senin beğendiğini almış..o kadar medeniymiş bizimkinde eser yok...bebek odasını ben beğenicem diye bir ay meletti beni düşünün onu bile kaynanamdan gizli saklı aldım
sezincim ve elif başınız sağolsun kızlar Allah sabırlar versin

amin canım sağolasın

canım yaaa cok merak ettık senı allah korusun kotu bısey oldu sandıkk neyse cok sukur sende kıznda ıyıymıs dusnme artık baska seylerıde kendınıde kızınıda uzme bak bebegıne zarar

canım hoşgeldin ikinizinde iyi olmanıza sevindim çok merak ettik sizi doktora gidiyorum diye çıkmıştın girmedin sonra bidaha

evet canım çok kızgındım ben tek gidecektim otobüslerle eşimde ben arabayı alıp gelcem arabayla gideriz dedi ha gelir de gelir derken akşam oldu gelmedi çok fazla ağrım oldu sancım oldu hep kötü bişey oldu sandım bende ama yorgunluktan kendimi fazla yormaktanmış artık sancılarım başladı günde 6 kere kadar normal sayıyoruz dedi doktor

canım yaaa cok merak ettık senı allah korusun kotu bısey oldu sandıkk neyse cok sukur sende kıznda ıyıymıs dusnme artık baska seylerıde kendınıde kızınıda uzme bak bebegıne zarar

Arkadaşlar bebeğim büyüdü ve bazı eşyalarımızı ihtiyacı olanlara satmak istiyoruz.kameralı telsiz,emzirme pompası vs. ilgilenenler lütfen iletişime geçsin. ferah138@hotmail.com

Son düzenleme:

zaten hep stresten sıkıntıdan yorgunluktan bunlar bebeğimide yormuşum rahatsız etmişim..

işine gelince medeniyetli olur o olmasa bi kaygısı yapmazdıki hiç sevmiyorum ya

neyse canım artık canını sıkma bak bebişinde üzülüo sonra boşver geldi geçti düşünme daha fazla

neyse canım artık canını sıkma bak bebişinde üzülüo sonra boşver geldi geçti düşünme daha fazla

bidahaki kontrole 3 hafta sonra çağırdı.kızlar nts mi nst mi ne varya ona hangi haftada bağlıyolar?

zaten hep stresten sıkıntıdan yorgunluktan bunlar bebeğimide yormuşum rahatsız etmişim..

canım sen artık kımseyı umursama duymazdan gel esını takma bı sure en azından dogum yapana kadar zor bılıyorum ama bebegın ıcın yapman lazım yok o bunu dedı yok kocamı dolduruyorlar surda kaz kısıyız hepımızn basında az cok benzer olaylar var ama bız bebeklerımızı dusunmek zorundayız onlar bıze emanet onları saglıklı bı sekılde dunyaya getırmek bıze verılmıs bı gorev bızde boyle kendımızı uzersek allah korusun onlara bısey olursa vıcdan azabından kurtulurmuyuz...bız bıle senın ıcın nekadar endıselendık numarası olsa felan dedı kızlar hatta, onlar dusunmuyorsa bırak dusunmesınler allahta sorar zaten kımsenın ahını kımsede bırakmaz

bızımkıde puset alacakmıs bugun esıme soylemıs hıc bana soyleyen yok bakıyorum felan dıye yada beraber bakalım dıye soylemzse soylemsın gıtsın kafasına gore alsın hıc umrum deıl yerı gelır ben bunu hesabını sorarım lafımı sokarım cıkarım kenara

çok haklısın canım ama gerçekten çok zoruma gittimi.eşim ne kadar çok telaşlıydı köyden bi geldi umursamaz oldu başladı ağrısı sızısı olmayan hamile varmı anam bi of diyememiş falan..ilgisiz davrandı hafta sonu ailesi yüzünden doktoruda kaçırdık bugüne kaldım ama çok şükür kızım çok iyi.bide bu otobüslerde bana hala yer veren yok kızlar otobüste bir sürü adam var kalkmadı en sonund abi bayan kalktı buyur o halde ayakta durma dedi bende o kadar erkek var kalkmadı senmi kalkıcaksın lütfen rahatsız olma dedim gende bayan çok şükür yer verdi.bendemi bi anormallik var kimse yer vermiyor size de vermiyolarmı yada benim yaşadığım yer mi cins

Çok geçmiş olsun cnm kaç gündür girmeyince herkes çok merak etti o kaybanalara hiç biley diyemiyorum artık allah ıslah etsin!!! Bebişinde seninde iyi olmana çok sevindim:))

senın esın cok cabuk doldurasa gelıyor benım anladıgım mumkun oldugunca annesıylen yalnız bırakma bıde annenın lafına gıdıyon felan deme dırek daha cok terslesır bı sure ıdare et konussunlar kzın dogsun ozaman sorarsın hesabını...bana yer verıyorlar saolsunlar ama vermeyende oluyr artık devır degıstı erkkler oturuyor bayanlar yer verıyor

Çok geçmiş olsun burda seni merak eden çok oldu durumunu okuyunca üzüldüm eşler bu dönemde hamilelik sendromu yaşıyorlar sanırım ben de güzel bir konuşma yapınca normale döndü

Çok geçmiş olsun cnm kaç gündür girmeyince herkes çok merak etti o kaybanalara hiç biley diyemiyorum artık allah ıslah etsin!!! Bebişinde seninde iyi olmana çok sevindim:))

çok sağol canım o kadar sancıyla bide kanama olunca bende doğuracam sandım ama dediğim gibi çok yormuşum bide hamileliğim hep stres huzursuz o yüzden bebeğimide rahatsız etmişim

canım benim seni merak etmiştik kızının ve senin sağlığın yerinde olmasına sevindim moralin bozuk suan ama bence de suan için yapman gereken sey bencil olup seni kimsenin ama hiç kimsenin üzmesine izin vermemek unutma sen üzüldüğünde kızın da üzülüyo annesionun için ne yapıyoruz kalan zamanlarımızı bizi mutlu eden aktivitelerle geçiriyoruz kömtü hiçbir şeyi duymuyoruz,görmüyoruz kocam da,anam da tüm dünya da şuan kızımdan daha önemli değil kimse kusura bakmasın

Çok geçmiş olsun burda seni merak eden çok oldu durumunu okuyunca üzüldüm eşler bu dönemde hamilelik sendromu yaşıyorlar sanırım ben de güzel bir konuşma yapınca normale döndü

benimkini odadan def ediyorum sabah karşı alıp yastığını geliyor gene tık tık kapıma.sonrada tamam haklısın özür dilerim falan filan ama sonra gene aynı.kurt adam gibi değişiyor

kizlaaaar iste oglusumun arabasi

çok güzelmiş canım ben de görümcemin arabasını almasam bunlardan alacaktım ama o kadar temiz kullandı kı ana kucağı ile takım chicco nun 4 sene önce 800 liraya aldılar suan aynısı 1300 ona vereceğime baska bı sey alırım dıye düşündüm ama senınkını de cok beğendim Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin

anaaam senin bu eşin de varya sadece yuuh diyesim geldi ona kusura bakma ama insan kendi çocuğunu taşıyan bir kadına bunu dermi yaa neyse daha fazla konuşup da senin derdini deşmim iyice

bidahaki kontrole 3 hafta sonra çağırdı.kızlar nts mi nst mi ne varya ona hangi haftada bağlıyolar?
nstye bende girmedim daha ne zaman olur bilmiyorum

valla kıyafetti falandı alsınlar ama büyük eşyalar önemli ya begenmedigin şeyi içine sinerek kullanamazsın bence yeri gelince laf sokmak yerine begendigini almanı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…