yaşayan bılır deılmı 2012 mayıs ayında kaybeetık bızde ayagı kayıp dustu anıden kafasını carpınca........... yetısemedım gurbette ve anı olunca sok yasadım ama ben en son 2012 ocak 27 gormuştum 15 tatıle gıttıgımde düşün zaten ozlemiştımmm
aynıyım cnm ne kaynanamı ne de kendisini görmek istemiyorumbugün nasılsın peki canım? bazen bekleyip herşeyi oluruna bırakmak iyi oluyor sabret canım inşallah herşey düzelir Allah elbet sorar ona bunuhamile eşini böyle üzmeye hakkı yoktu sen sadece kendini ve bebeğini düşün canım
amin canım sağolasınsezincim ve elif başın saolsun canım Allahım geride kalanlara saglık versin başka acı göstermesin kolay deil bende gurbette sayılırım annemler kışın geliolar sadece yazın artvindeler ben ankarada Allah korusun...
senin k.valde en azından senin beğendiğini almış..o kadar medeniymiş bizimkinde eser yok...bebek odasını ben beğenicem diye bir ay meletti beni düşünün onu bile kaynanamdan gizli saklı aldımbizimde arabamızı ve oto koltugumuzu kayınvaldeler aldılar kanzdan 3 tekerlekli ben istemiodum sadece bi port bebe yazada baston araba istiodum. bana seçtirince begendigim oldu o açıdan iyi oldu
sezincim ve elif başınız sağolsun kızlar Allah sabırlar versin
selam kızlar kaç gündür giremedim cumartesi rahatsızlanmıştım ogün eşimin teyze oğlunun sünnet düğünü mevlidi vardı biliyosunuz eşim oraya takısını vermeye gitmişti hemen gelecekti ama akşam oldu o gelince sebepte saçma sapan ailesi.eşim kayınpederin arabasıyla gelecekti çünkü köyden otobüs yok.ama eltinin oğlunu arı ısırdı sanmışlar doktora götürmüşler meğer arı falan ısırmamış elti öyle sanmış.eşimde köyde araba bekliyomuş sonra da biz alaya gitcez deyip sünnet alayına gitmişler bu kadarmı vicdansız olur insan eşimde yolda anca akşam araba bulupta gelmiş..tabi hemen aradım hastaneyi ama geceye doktor kalırmı doktor çıkmıştı şehir dışına çıkacakmış ertesi günde pazar ben bugüne kadar korkuyla geçirdim eşimde anasının lafına bakıp bana bağırdı anamlar tarlalrda çalışmışlar of dememişler hiç ağrısı sızısı olmayan hamile varmı dedi.gece küs yattık bugün erkenden gittim doktora sen çok sorumsuz duygusuz babasın dedim gücenmiş..anasınla ben birim sanki millet doğurunca yatıyor dedim şımarıklıkmış..hep anası babsı yapıyor onu böyle.aramadılar bile nasıl oldun diye hele elti kapıdan bile bakmadı teyze oğlu aradı eşimi geçmiş olsun doktor ne dedi diye bizimkiler kapımın önünden geçiyo ama kapıyı tıklatıp neyin var nasıl oldun demiyor..bugün gittim doktoruma eğer kızımın hareketlerini hissetmesem dahada korkardım ama hep hareket etti kızım.herşey yolundaymış bana çalışıyormusun kendini fazla yormuşun dedi artık bebekte büyüdü ayakta fazla kalma kendi yorma dedi.günde 6 kereye kadar sancın olması normal kabul ediyorum dedi.kızım 29+6 haftalık 1650 gram olmuş.ama doktor çok moralimi bozdu bana bağırdı çok kilo aldın doğuma yuvarlana yuvarlana gelirsin dedi çok kötü oldum sekretein yanında bağrınca.bide özele giidyorum devlettekiler gibi bağırmasın diye.ama çok üzüldüm öyle kızınca
canım hoşgeldin ikinizinde iyi olmanıza sevindim çok merak ettik sizi doktora gidiyorum diye çıkmıştın girmedin sonra bidaha
canım yaaa cok merak ettık senı allah korusun kotu bısey oldu sandıkk neyse cok sukur sende kıznda ıyıymıs dusnme artık baska seylerıde kendınıde kızınıda uzme bak bebegıne zarar
canım yaaa cok merak ettık senı allah korusun kotu bısey oldu sandıkk neyse cok sukur sende kıznda ıyıymıs dusnme artık baska seylerıde kendınıde kızınıda uzme bak bebegıne zarar
işine gelince medeniyetli olur o olmasa bi kaygısı yapmazdıki hiç sevmiyorum yaaynen canım Allah kimseye yaşatmasın..ciğer acısı hiçbirşeye benzemiyor..
aynıyım cnm ne kaynanamı ne de kendisini görmek istemiyorum
amin canım sağolasın
senin k.valde en azından senin beğendiğini almış..o kadar medeniymiş bizimkinde eser yok...bebek odasını ben beğenicem diye bir ay meletti beni düşünün onu bile kaynanamdan gizli saklı aldım
amin canım sağolasın
evet canım çok kızgındım ben tek gidecektim otobüslerle eşimde ben arabayı alıp gelcem arabayla gideriz dedi ha gelir de gelir derken akşam oldu gelmedi çok fazla ağrım oldu sancım oldu hep kötü bişey oldu sandım bende ama yorgunluktan kendimi fazla yormaktanmış artık sancılarım başladı günde 6 kere kadar normal sayıyoruz dedi doktor
işine gelince medeniyetli olur o olmasa bi kaygısı yapmazdıki hiç sevmiyorum ya
neyse canım artık canını sıkma bak bebişinde üzülüo sonra boşver geldi geçti düşünme daha fazla
zaten hep stresten sıkıntıdan yorgunluktan bunlar bebeğimide yormuşum rahatsız etmişim..
işine gelince medeniyetli olur o olmasa bi kaygısı yapmazdıki hiç sevmiyorum ya
neyse canım artık canını sıkma bak bebişinde üzülüo sonra boşver geldi geçti düşünme daha fazla
canım sen artık kımseyı umursama duymazdan gel esını takma bı sure en azından dogum yapana kadar zor bılıyorum ama bebegın ıcın yapman lazım yok o bunu dedı yok kocamı dolduruyorlar surda kaz kısıyız hepımızn basında az cok benzer olaylar var ama bız bebeklerımızı dusunmek zorundayız onlar bıze emanet onları saglıklı bı sekılde dunyaya getırmek bıze verılmıs bı gorev bızde boyle kendımızı uzersek allah korusun onlara bısey olursa vıcdan azabından kurtulurmuyuz...bız bıle senın ıcın nekadar endıselendık numarası olsa felan dedı kızlar hatta, onlar dusunmuyorsa bırak dusunmesınler allahta sorar zaten kımsenın ahını kımsede bırakmaz
çok haklısın canım ama gerçekten çok zoruma gittimi.eşim ne kadar çok telaşlıydı köyden bi geldi umursamaz oldu başladı ağrısı sızısı olmayan hamile varmı anam bi of diyememiş falan..ilgisiz davrandı hafta sonu ailesi yüzünden doktoruda kaçırdık bugüne kaldım ama çok şükür kızım çok iyi.bide bu otobüslerde bana hala yer veren yok kızlar otobüste bir sürü adam var kalkmadı en sonund abi bayan kalktı buyur o halde ayakta durma dedi bende o kadar erkek var kalkmadı senmi kalkıcaksın lütfen rahatsız olma dedim gende bayan çok şükür yer verdi.bendemi bi anormallik var kimse yer vermiyor size de vermiyolarmı yada benim yaşadığım yer mi cins
çok haklısın canım ama gerçekten çok zoruma gittimi.eşim ne kadar çok telaşlıydı köyden bi geldi umursamaz oldu başladı ağrısı sızısı olmayan hamile varmı anam bi of diyememiş falan..ilgisiz davrandı hafta sonu ailesi yüzünden doktoruda kaçırdık bugüne kaldım ama çok şükür kızım çok iyi.bide bu otobüslerde bana hala yer veren yok kızlar otobüste bir sürü adam var kalkmadı en sonund abi bayan kalktı buyur o halde ayakta durma dedi bende o kadar erkek var kalkmadı senmi kalkıcaksın lütfen rahatsız olma dedim gende bayan çok şükür yer verdi.bendemi bi anormallik var kimse yer vermiyor size de vermiyolarmı yada benim yaşadığım yer mi cins
Çok geçmiş olsun burda seni merak eden çok oldu durumunu okuyunca üzüldüm eşler bu dönemde hamilelik sendromu yaşıyorlar sanırım ben de güzel bir konuşma yapınca normale döndüevet canım çok kızgındım ben tek gidecektim otobüslerle eşimde ben arabayı alıp gelcem arabayla gideriz dedi ha gelir de gelir derken akşam oldu gelmedi çok fazla ağrım oldu sancım oldu hep kötü bişey oldu sandım bende ama yorgunluktan kendimi fazla yormaktanmış artık sancılarım başladı günde 6 kere kadar normal sayıyoruz dedi doktor
Çok geçmiş olsun cnm kaç gündür girmeyince herkes çok merak etti o kaybanalara hiç biley diyemiyorum artık allah ıslah etsin!!! Bebişinde seninde iyi olmana çok sevindim:))
selam kızlar kaç gündür giremedim cumartesi rahatsızlanmıştım ogün eşimin teyze oğlunun sünnet düğünü mevlidi vardı biliyosunuz eşim oraya takısını vermeye gitmişti hemen gelecekti ama akşam oldu o gelince sebepte saçma sapan ailesi.eşim kayınpederin arabasıyla gelecekti çünkü köyden otobüs yok.ama eltinin oğlunu arı ısırdı sanmışlar doktora götürmüşler meğer arı falan ısırmamış elti öyle sanmış.eşimde köyde araba bekliyomuş sonra da biz alaya gitcez deyip sünnet alayına gitmişler bu kadarmı vicdansız olur insan eşimde yolda anca akşam araba bulupta gelmiş..tabi hemen aradım hastaneyi ama geceye doktor kalırmı doktor çıkmıştı şehir dışına çıkacakmış ertesi günde pazar ben bugüne kadar korkuyla geçirdim eşimde anasının lafına bakıp bana bağırdı anamlar tarlalrda çalışmışlar of dememişler hiç ağrısı sızısı olmayan hamile varmı dedi.gece küs yattık bugün erkenden gittim doktora sen çok sorumsuz duygusuz babasın dedim gücenmiş..anasınla ben birim sanki millet doğurunca yatıyor dedim şımarıklıkmış..hep anası babsı yapıyor onu böyle.aramadılar bile nasıl oldun diye hele elti kapıdan bile bakmadı teyze oğlu aradı eşimi geçmiş olsun doktor ne dedi diye bizimkiler kapımın önünden geçiyo ama kapıyı tıklatıp neyin var nasıl oldun demiyor..bugün gittim doktoruma eğer kızımın hareketlerini hissetmesem dahada korkardım ama hep hareket etti kızım.herşey yolundaymış bana çalışıyormusun kendini fazla yormuşun dedi artık bebekte büyüdü ayakta fazla kalma kendi yorma dedi.günde 6 kereye kadar sancın olması normal kabul ediyorum dedi.kızım 29+6 haftalık 1650 gram olmuş.ama doktor çok moralimi bozdu bana bağırdı çok kilo aldın doğuma yuvarlana yuvarlana gelirsin dedi çok kötü oldum sekretein yanında bağrınca.bide özele giidyorum devlettekiler gibi bağırmasın diye.ama çok üzüldüm öyle kızınca
Çok geçmiş olsun burda seni merak eden çok oldu durumunu okuyunca üzüldüm eşler bu dönemde hamilelik sendromu yaşıyorlar sanırım ben de güzel bir konuşma yapınca normale döndü
kizlaaaar iste oglusumun arabasi
yok cnm ne özeli..bende öyle bir kaynana varki oğullarını parmağında çeviriyor 5 yıldır zulmünden bıktım bugün çok kötüyüm kasılıyorum bir yandan..neymiş efendim ben çocuğun arkasına sığınıyormuşum..yazıklar olsun bişey olsa demekki yüreği bile sızlamayacak...
benim eşim tam bir karaktersiz çünkü..annesi ne dese onu yapar kendine ait fikirleri bile yok. abimle denize gittiler şimdi ben kasım kasım kasılıyorum beyfendi keyfinde...Allah görüyor ya..
benim eşim öyle karşına alıp konuşacak kadar medeni değil canım..eşinin kıymetini bil..
nstye bende girmedim daha ne zaman olur bilmiyorumbidahaki kontrole 3 hafta sonra çağırdı.kızlar nts mi nst mi ne varya ona hangi haftada bağlıyolar?
bızımkıde puset alacakmıs bugun esıme soylemıs hıc bana soyleyen yok bakıyorum felan dıye yada beraber bakalım dıye soylemzse soylemsın gıtsın kafasına gore alsın hıc umrum deıl yerı gelır ben bunu hesabını sorarım lafımı sokarım cıkarım kenara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?