2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

çok haklısınız canım hepiniz haklısınız bunları bende hep kendime söylüyorum hatta eşime de söylüyorum kızımdan değerlisi yok artık diyorum ama gene yok o yok onun ailesi yok benim ailem tak allah tak..eşim aniden parlar hiç anlamazsın neolduğunu sonra gece ise odadan alır yastığını bi an çıkar ben hemen kapıyı kilitlerim anlar hatasını gelri tık tık kapıya sonra açarım öper sırnaşır tamam haklısın der ama bu dengesizlik beni deli eder.ban diyor sen çok fenasın sertmişim bide yumuşak yüzlü olsam ne olacak acaba herhalde canımı alcaklar.ama bebğim olsun çok kapı aşındırırlar sevmek için kayınpeder çok der uyumuyosa getir diye ama ben hep uyuyor dicem karnı aç dicem çok hasret kalcakalr muameleye muamele

çok sağol canım o kadar sancıyla bide kanama olunca bende doğuracam sandım ama dediğim gibi çok yormuşum bide hamileliğim hep stres huzursuz o yüzden bebeğimide rahatsız etmişim

çok geçmiş olsun canım biz de seni merak ediyorduk çok şükür iyiymişsin sevindim maşallah kızının da gelişimi çok güzel o yüzden kimseyi takma o iyi ve seninle yaa gerisini boşver..allah herkesi hidayete erdirsin sen anladın kimleri dediğimi

canım o benı arayıp soylemzse alıcam dıye ben mı arayayım pesıne duseyım onun amacı zaten o benı pesınde kosturmak tek puset alacagı ıcın cok degısık seylerde yok pusetlerde marka farkı var onun ıcın takılsın kafasına gore sımdılık seytan azapta gerekkk

korkulur senden en iyisini yapıosun canım şeytan azapta gerek gerçekten anca başederiz

off kızlar yaa bu bel ağrısına bildiğiniz birşey var mı benim acayip ağrıyor ve bacağımda çekilme oluyor ağrıdıkça mahvetti beni bel fıtığım vardı zaten önceden o yüzden bu kadar ağrı oluyor herhalde

Ohh ne güzel uyumussundur simdi elifcikle olsun sezinimm bosver bugünlük yeter yarin fln devam edersin islerine..yemegide kocacina sor kizz bi fikir verir arabayida ekledim bu arada kuzum

Ahh tatlim ya rabbim sabir versin..nasil bu kadar ilgisiz olabiliyor ki cok sinirlendim senin sancin var ve esinin dedigi lafa bak annesi of bile dememis.kusura bakma canim cok sinirlendim rabbim yardimcin olsun cok sükür ki bebisin iyiymis doktorun kizdiginida takma bosver olan olmus senin morale ihtiyacin var herseyi halledersin insaallah bi sagliklica doguralimda kimseyide takma gelmezlerse gelmesinler herkes kendine yapar sen sadece bebisini düsün

Amin tatlim cok sagol evet haklisin görümceninki varken hic gerek yok yenisine sende güle güle kullan canim benim

ben çııkar kızla oturamicam bilgisayar başında malesef belim acayip derecede ağrıyor uzanayım bari

nedır bu kaynanalardan cektıgımız be yaw yok hiç ıyı olanıııııııııııııı gciş olsun canım kızının maşallahı var gercekten 32 haftalıgım 1750 kızım o dedı o dedığinden cuma gunu oldu bende dr bişye demedı ama sekreterın ve eşimin ynında utandım kılomdan agladımm dayanamdım bende

kizlaaaar iste oglusumun arabasi

evet canım bende bunlardan ıstıyorumm bunları çok begenmiştim tr de bın lıra falan sıgortadan para alıcam dogum parası ozaman alırız dıye bıraktık doğumdan sonra alıcaz güle güle kullanın inş. eşinin koluna gırersın oğluşunu arabaya koyarsın ohhhhhhh fıttırı fıttırı yurursunuz inş. o gunler tez zamanda gelir

Oyy oyy oyyy o nasil güzel bir dua agzindan bal damliyor insaallahh hemen gelir o günler baska ne isterimki insaallah sende alirsin sezinimm evet sigorta paranla mantikli ama cok pahaliymis orda yaa ama gercekten kaliteli olmasi önemli.bide benim kocacim kangru mu ne var ya türkcesini tam bilmeyedebilirim onu cok istiyordu pasami öyle gezdirmek istiyorum diyor ama mümkün degil yanimizda olmicakki off sezinim bunlari düsününce cöküyor kara bulutlar üstüme (

Kizlar bugün Sağlık ocağına gittim.tansiyonumu ölçtü 135 -93 çıktı. Moralim bozuldu. Şimdi evde yine ölçtüm. 11-8cikti. Sicak ve yuruyerek gitmem mi etkiledi acaba.ins birdaha olmaz

kızlar başıma ne geldi.karşı parktan bi eleman geldi bana bi kağıt verdi kağıtta 8 cm cami glgesi 500 gram davul tozu yazıyordu bunları verecekmişin dedi.ben bi kötü oldum argo falan sandım aldım kağıdı polise gitçktim söle bunu isteyen gelsin dedim ne demekmiş dedim haydi eleman geldi biz çırakla dalga geçtik hadi op saf sendemi anlamadın hiç dedi git al dedik gelmiş alamay cami gölgesi olurmu dedi bende siz beni doğurtmayamı uğraşıyosunuz dedim kızdım kusura bakma dedi sana da sölemek gerekirdi çırağa şaka yapçaz diyed dedi ama çok kötü oldum okuyunca argo sandım ben.elim ayağım titredi netten baktım dalga konusuymuş o laf.

olumsuz dusunmek yookk kızzzzzzz napcan kangruyu kucagıda taşıcak babası oğlunu o gunlerde gelicek

evınemı geldı nıye actın kapıyı hiç duymadım boyle şey kız ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…