canım benim seni merak etmiştik kızının ve senin sağlığın yerinde olmasına sevindim moralin bozuk suan ama bence de suan için yapman gereken sey bencil olup seni kimsenin ama hiç kimsenin üzmesine izin vermemek unutma sen üzüldüğünde kızın da üzülüyo annesionun için ne yapıyoruz kalan zamanlarımızı bizi mutlu eden aktivitelerle geçiriyoruz kömtü hiçbir şeyi duymuyoruz,görmüyoruz kocam da,anam da tüm dünya da şuan kızımdan daha önemli değil kimse kusura bakmasın
çok sağol canım o kadar sancıyla bide kanama olunca bende doğuracam sandım ama dediğim gibi çok yormuşum bide hamileliğim hep stres huzursuz o yüzden bebeğimide rahatsız etmişim
nstye bende girmedim daha ne zaman olur bilmiyorum
valla kıyafetti falandı alsınlar ama büyük eşyalar önemli ya begenmedigin şeyi içine sinerek kullanamazsın bence yeri gelince laf sokmak yerine begendigini almanı tavsiye ederim
canım bir aksilik olmazsa 34te filan bağlıyorlarmış ama 32.haftada bağlayan doktorlarda var o doktoruna kalmışbidahaki kontrole 3 hafta sonra çağırdı.kızlar nts mi nst mi ne varya ona hangi haftada bağlıyolar?
kizlaaaar iste oglusumun arabasi
canım o benı arayıp soylemzse alıcam dıye ben mı arayayım pesıne duseyım onun amacı zaten o benı pesınde kosturmak tek puset alacagı ıcın cok degısık seylerde yok pusetlerde marka farkı var onun ıcın takılsın kafasına gore sımdılıkseytan azapta gerekkk
canım bir aksilik olmazsa 34te filan bağlıyorlarmış ama 32.haftada bağlayan doktorlarda var o doktoruna kalmış
güle güle kullanın hayırlı olsun
bitti canım bitti 2de bıttı erken kalktım ya uymumusum yapmadım çok bişey ama bugun yorgunluk değilde bişe yapasım yok yaa havadan sanırım ınan yemek yok evde ne yapasım var ne de canımın cektıgı bısey var
selam kızlar kaç gündür giremedim cumartesi rahatsızlanmıştım ogün eşimin teyze oğlunun sünnet düğünü mevlidi vardı biliyosunuz eşim oraya takısını vermeye gitmişti hemen gelecekti ama akşam oldu o gelince sebepte saçma sapan ailesi.eşim kayınpederin arabasıyla gelecekti çünkü köyden otobüs yok.ama eltinin oğlunu arı ısırdı sanmışlar doktora götürmüşler meğer arı falan ısırmamış elti öyle sanmış.eşimde köyde araba bekliyomuş sonra da biz alaya gitcez deyip sünnet alayına gitmişler bu kadarmı vicdansız olur insan eşimde yolda anca akşam araba bulupta gelmiş..tabi hemen aradım hastaneyi ama geceye doktor kalırmı doktor çıkmıştı şehir dışına çıkacakmış ertesi günde pazar ben bugüne kadar korkuyla geçirdim eşimde anasının lafına bakıp bana bağırdı anamlar tarlalrda çalışmışlar of dememişler hiç ağrısı sızısı olmayan hamile varmı dedi.gece küs yattık bugün erkenden gittim doktora sen çok sorumsuz duygusuz babasın dedim gücenmiş..anasınla ben birim sanki millet doğurunca yatıyor dedim şımarıklıkmış..hep anası babsı yapıyor onu böyle.aramadılar bile nasıl oldun diye hele elti kapıdan bile bakmadı teyze oğlu aradı eşimi geçmiş olsun doktor ne dedi diye bizimkiler kapımın önünden geçiyo ama kapıyı tıklatıp neyin var nasıl oldun demiyor..bugün gittim doktoruma eğer kızımın hareketlerini hissetmesem dahada korkardım ama hep hareket etti kızım.herşey yolundaymış bana çalışıyormusun kendini fazla yormuşun dedi artık bebekte büyüdü ayakta fazla kalma kendi yorma dedi.günde 6 kereye kadar sancın olması normal kabul ediyorum dedi.kızım 29+6 haftalık 1650 gram olmuş.ama doktor çok moralimi bozdu bana bağırdı çok kilo aldın doğuma yuvarlana yuvarlana gelirsin dedi çok kötü oldum sekretein yanında bağrınca.bide özele giidyorum devlettekiler gibi bağırmasın diye.ama çok üzüldüm öyle kızınca
çok güzelmiş canım ben de görümcemin arabasını almasam bunlardan alacaktım ama o kadar temiz kullandı kı ana kucağı ile takım chicco nun 4 sene önce 800 liraya aldılar suan aynısı 1300 ona vereceğime baska bı sey alırım dıye düşündüm ama senınkını de cok beğendim Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin
aa tamam canım sağol belki 3 hafta sonra bağlar
büşracım arabanız çok güzel güle güle kullanın canım
canım bir aksilik olmazsa 34te filan bağlıyorlarmış ama 32.haftada bağlayan doktorlarda var o doktoruna kalmış
güle güle kullanın hayırlı olsun
ben çııkar kızla oturamicam bilgisayar başında malesef belim acayip derecede ağrıyor uzanayım bari
selam kızlar kaç gündür giremedim cumartesi rahatsızlanmıştım ogün eşimin teyze oğlunun sünnet düğünü mevlidi vardı biliyosunuz eşim oraya takısını vermeye gitmişti hemen gelecekti ama akşam oldu o gelince sebepte saçma sapan ailesi.eşim kayınpederin arabasıyla gelecekti çünkü köyden otobüs yok.ama eltinin oğlunu arı ısırdı sanmışlar doktora götürmüşler meğer arı falan ısırmamış elti öyle sanmış.eşimde köyde araba bekliyomuş sonra da biz alaya gitcez deyip sünnet alayına gitmişler bu kadarmı vicdansız olur insan eşimde yolda anca akşam araba bulupta gelmiş..tabi hemen aradım hastaneyi ama geceye doktor kalırmı doktor çıkmıştı şehir dışına çıkacakmış ertesi günde pazar ben bugüne kadar korkuyla geçirdim eşimde anasının lafına bakıp bana bağırdı anamlar tarlalrda çalışmışlar of dememişler hiç ağrısı sızısı olmayan hamile varmı dedi.gece küs yattık bugün erkenden gittim doktora sen çok sorumsuz duygusuz babasın dedim gücenmiş..anasınla ben birim sanki millet doğurunca yatıyor dedim şımarıklıkmış..hep anası babsı yapıyor onu böyle.aramadılar bile nasıl oldun diye hele elti kapıdan bile bakmadı teyze oğlu aradı eşimi geçmiş olsun doktor ne dedi diye bizimkiler kapımın önünden geçiyo ama kapıyı tıklatıp neyin var nasıl oldun demiyor..bugün gittim doktoruma eğer kızımın hareketlerini hissetmesem dahada korkardım ama hep hareket etti kızım.herşey yolundaymış bana çalışıyormusun kendini fazla yormuşun dedi artık bebekte büyüdü ayakta fazla kalma kendi yorma dedi.günde 6 kereye kadar sancın olması normal kabul ediyorum dedi.kızım 29+6 haftalık 1650 gram olmuş.ama doktor çok moralimi bozdu bana bağırdı çok kilo aldın doğuma yuvarlana yuvarlana gelirsin dedi çok kötü oldum sekretein yanında bağrınca.bide özele giidyorum devlettekiler gibi bağırmasın diye.ama çok üzüldüm öyle kızınca
kizlaaaar iste oglusumun arabasi
evet canım bende bunlardan ıstıyorumm bunları çok begenmiştim tr de bın lıra falan sıgortadan para alıcam dogum parası ozaman alırız dıye bıraktık doğumdan sonra alıcaz güle güle kullanın inş. eşinin koluna gırersın oğluşunu arabaya koyarsın ohhhhhhh fıttırı fıttırı yurursunuz inş. o gunler tez zamanda gelir
Oyy oyy oyyy o nasil güzel bir dua agzindan bal damliyor insaallahh hemen gelir o günler baska ne isterimkiinsaallah sende alirsin sezinimm evet sigorta paranla mantikli ama cok pahaliymis orda yaa ama gercekten kaliteli olmasi önemli.bide benim kocacim kangru mu ne var ya türkcesini tam bilmeyedebilirim onu cok istiyordu pasami öyle gezdirmek istiyorum diyor ama mümkün degil yanimizda olmicakki off sezinim bunlari düsününce cöküyor kara bulutlar üstüme (
kızlar başıma ne geldi.karşı parktan bi eleman geldi bana bi kağıt verdi kağıtta 8 cm cami glgesi 500 gram davul tozu yazıyordu bunları verecekmişin dedi.ben bi kötü oldum argo falan sandım aldım kağıdı polise gitçktim söle bunu isteyen gelsin dedim ne demekmiş dedim haydi eleman geldi biz çırakla dalga geçtik hadi op saf sendemi anlamadın hiç dedi git al dedik gelmiş alamay cami gölgesi olurmu dedi bende siz beni doğurtmayamı uğraşıyosunuz dedim kızdım kusura bakma dedi sana da sölemek gerekirdi çırağa şaka yapçaz diyed dedi ama çok kötü oldum okuyunca argo sandım ben.elim ayağım titredi netten baktım dalga konusuymuş o laf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?