evınemı geldı nıye actın kapıyı hiç duymadım boyle şey kız ben
Kizlar bugün Sağlık ocağına gittim.tansiyonumu ölçtü 135 -93 çıktı. Moralim bozuldu. Şimdi evde yine ölçtüm. 11-8cikti. Sicak ve yuruyerek gitmem mi etkiledi acaba.ins birdaha olmaz
olumsuz dusunmek yookk kızzzzzzznapcan kangruyu kucagıda taşıcak babası oğlunu o gunlerde gelicek
nedır bu kaynanalardan cektıgımız be yaw yok hiç ıyı olanıııııııııııııı gciş olsun canım kızının maşallahı var gercekten 32 haftalıgım 1750 kızım o dedı o dedığinden cuma gunu oldu bende dr bişye demedı ama sekreterın ve eşimin ynında utandım kılomdan agladımm dayanamdım bende
sağol canım ama yazdıklarını anlayamadım kim ne dedi sana canım
Insaallah insaallah vallahi acaip yorgunum ruhen..önce bebisime sonrada kocacima kavusmayi cok istiyorum.sabir sabir sabir..kuzum sende normal dogum istiyosun demi??yanlis hatirlamiyorsam
normal canım şuan herşeyımız normal bakalım son ana kadar bişey olmazsa
Bende normal istiyorum nedense sezeryandan korkuyorum canim ama tabii herseyin hayirlisi cuma kontrolüm var bakalim ne durumdayiz oglusumu cok özledim gecen ebe oldugu icin görmedim pasami insaallah iyidir hersey..
canım dik yastıkla otur bel fıtıgı varsa çözüm ne olur bilmiorumki umarım geçer canım inşallah
canım eşi 30 yaşında ölmüş dul zaten..büyük oğlu çeteye karışmış öldürülmüş istanbulda..kızı intihar etmiş lal olmuş kekeme gibi sinir hastası milyonda bir görülen hastalık var..söylermisin daha ne olsun? insan bu kadar dert ortasında hala nasıl boşşeylerle uğraşabilir? ben de buna şaşıyorum yaa...hala dünürlerine hakaret eder iftira atar yalan söyler küfreder oğulları da sus pus dinler...başına taş düşmüş..ama anlayan yok..Allah daha ne versin..
canım anlayacak bir insan değil benim kocam nefret ettirdi yaşadıklarım bir bir gözümün önüne geldi..korkuyorum tek korkum çocuğum...artık uzak olmak istiyorum onlardan huzur istiyorum
Büşşüm ne zmandır göremedim seni burdaki yazına yorum yapayım dedim.. ne kadar az kalmış oğluşunun doğumuna, Allah hayırlısıyla kolay bir doğum ve sağlıklı bir bebek nasip etsin, Allah kolaylık versin yavrumm.. ve şafağın da azalıyor bu arada maşallah
sağol canım dayanamadım yine buraya bir bakayım dedim ne var ne yok diyede ben bıraktığımdan beri fazla ilerlememişsiniz şaşırdım valla
ama yine çıkayım uzanayım o zaman fazla ağrımıyor
nedır bu kaynanalardan cektıgımız be yaw yok hiç ıyı olanıııııııııııııı gciş olsun canım kızının maşallahı var gercekten 32 haftalıgım 1750 kızım o dedı o dedığinden cuma gunu oldu bende dr bişye demedı ama sekreterın ve eşimin ynında utandım kılomdan agladımm dayanamdım bende
Ah canım benimkide 29. Haftada 1350 çıktı bugün dr büyük ihtimal zayıf doğacak dwdi canımı sıktı sana böle bişi dediker mi kilo almadı için ben bişiler yapablir miyim kiii acep(((
Onu iki gündür yapıyorum burdan okumuştum karın çevresi küçük çıktı cnm haftadına göre boyu falan normal çıktı ransiyonumda13 8 çıktı yine kont et dedi ama başka dr gitmekte hiç iyi olmuyomuş bunu anlafım kafam iyice karıştı canımcanım hiç canını sıkma haftana gore gayet iyi kilosu eger icine sinmiosa muzlu sut iç kilo alır
Ah canım benimkide 29. Haftada 1350 çıktı bugün dr büyük ihtimal zayıf doğacak dwdi canımı sıktı sana böle bişi dediker mi kilo almadı için ben bişiler yapablir miyim kiii acep(((
bence kilosu haftasına göre gayet iyi ama zayıf demişse doktorun tatlı yebenim kız haftasına göre hep zyıftı ama ramazanda oruçken akşama canım hep tatlı isterdi ve dayanamaz yerdim bebeğim ramazan sonu haftasına uygun kilo almıştı onun haricinde ezinenin dediği muzlu süt ve süt ürünleri peynir yoğurt gibi şeyler de bıdıklara kilo aldırıyor
Cnm aslında biraz karıştı venimki ondanda böle karışıklık oluyor adete göre 31.haftada olmam laxım ona göre zayıf ama döllenme geç olduğu için iki hafta geç geliyor ama bıyu 31.haftaya göre kilosu haftadına göre az geliyor onun için benim kafamda çok karıştı başka bi dr gideyim dedim o daha da karıştırdı kafamı en itisi kendi dr devam etmek geriside allaha kalmış napayım yapacak bili yok öle yada böyle doğacak bu bebek(((
canım sen ultrason kağıdında karın çeresine göre baş çevresine göre filan ayrı ayrı ölçüm yapıyorlar haftalar farklı çıkıyor ona mı bakıyorsun eğer onlara bakıyorsan hiiç bakma çünkü herkesin öyle bütün değerler aynı haftada çımıyor tek bir doktora devam et bence de çünkü o en baştan beri gelişimini biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?