2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kizlar bugün Sağlık ocağına gittim.tansiyonumu ölçtü 135 -93 çıktı. Moralim bozuldu. Şimdi evde yine ölçtüm. 11-8cikti. Sicak ve yuruyerek gitmem mi etkiledi acaba.ins birdaha olmaz

bırazcık cıkmış canım 12 8 normalı benım 10 a 5 tı en son dusuk ddım yuksk olmaması lazım dusuk problem değil dedi banada

olumsuz dusunmek yookk kızzzzzzz napcan kangruyu kucagıda taşıcak babası oğlunu o gunlerde gelicek

Insaallah insaallah vallahi acaip yorgunum ruhen..önce bebisime sonrada kocacima kavusmayi cok istiyorum.sabir sabir sabir..kuzum sende normal dogum istiyosun demi??yanlis hatirlamiyorsam

sağol canım ama yazdıklarını anlayamadım kim ne dedi sana canım

Insaallah insaallah vallahi acaip yorgunum ruhen..önce bebisime sonrada kocacima kavusmayi cok istiyorum.sabir sabir sabir..kuzum sende normal dogum istiyosun demi??yanlis hatirlamiyorsam

normal canım şuan herşeyımız normal bakalım son ana kadar bişey olmazsa

normal canım şuan herşeyımız normal bakalım son ana kadar bişey olmazsa

Bende normal istiyorum nedense sezeryandan korkuyorum canim ama tabii herseyin hayirlisi cuma kontrolüm var bakalim ne durumdayiz oglusumu cok özledim gecen ebe oldugu icin görmedim pasami insaallah iyidir hersey..

Bende normal istiyorum nedense sezeryandan korkuyorum canim ama tabii herseyin hayirlisi cuma kontrolüm var bakalim ne durumdayiz oglusumu cok özledim gecen ebe oldugu icin görmedim pasami insaallah iyidir hersey..

Büşşüm ne zmandır göremedim seni burdaki yazına yorum yapayım dedim.. ne kadar az kalmış oğluşunun doğumuna, Allah hayırlısıyla kolay bir doğum ve sağlıklı bir bebek nasip etsin, Allah kolaylık versin yavrumm.. ve şafağın da azalıyor bu arada maşallah

canım dik yastıkla otur bel fıtıgı varsa çözüm ne olur bilmiorumki umarım geçer canım inşallah

sağol canım dayanamadım yine buraya bir bakayım dedim ne var ne yok diyede ben bıraktığımdan beri fazla ilerlememişsiniz şaşırdım valla
ama yine çıkayım uzanayım o zaman fazla ağrımıyor

evet bence de ALLAH a sığın dua et..
zaman sana yardımcı olacaktır..
inşallah herşey gönlünce olur..

Oyyy kuzumm cok cok cok sagol..evet vallahi topige girmiyorum bu aralar ama sana özelden yazmistim gelmedimi...evet hilalim cok az kaldi amin amin insaallah ben sana yazarim özelden tekrar niye gelmediki yahuu..zaferle ilgiliydi hatta.ahh safagim azaliyormu yavrum sence daha hala 300lerdeyim bi kurtulamadim cok cok öpüyomm seniii

sağol canım dayanamadım yine buraya bir bakayım dedim ne var ne yok diyede ben bıraktığımdan beri fazla ilerlememişsiniz şaşırdım valla
ama yine çıkayım uzanayım o zaman fazla ağrımıyor

uzan canım nasıl rahat ediosan oyle yap kimsecikler kalmadı herkesler cıktı bende uzanıyorum telden bakıyım dedım

Ah canım benimkide 29. Haftada 1350 çıktı bugün dr büyük ihtimal zayıf doğacak dwdi canımı sıktı sana böle bişi dediker mi kilo almadı için ben bişiler yapablir miyim kiii acep(((

Ah canım benimkide 29. Haftada 1350 çıktı bugün dr büyük ihtimal zayıf doğacak dwdi canımı sıktı sana böle bişi dediker mi kilo almadı için ben bişiler yapablir miyim kiii acep(((

canım hiç canını sıkma haftana gore gayet iyi kilosu eger icine sinmiosa muzlu sut iç kilo alır

canım hiç canını sıkma haftana gore gayet iyi kilosu eger icine sinmiosa muzlu sut iç kilo alır
Onu iki gündür yapıyorum burdan okumuştum karın çevresi küçük çıktı cnm haftadına göre boyu falan normal çıktı ransiyonumda13 8 çıktı yine kont et dedi ama başka dr gitmekte hiç iyi olmuyomuş bunu anlafım kafam iyice karıştı canım(((

bence kilosu haftasına göre gayet iyi ama zayıf demişse doktorun tatlı ye benim kız haftasına göre hep zyıftı ama ramazanda oruçken akşama canım hep tatlı isterdi ve dayanamaz yerdim bebeğim ramazan sonu haftasına uygun kilo almıştı onun haricinde ezinenin dediği muzlu süt ve süt ürünleri peynir yoğurt gibi şeyler de bıdıklara kilo aldırıyor

canım sen daha 29. haftanın içindeymişsin ben en son doktora gittiğimde 30. hafta içinde içindeydi ve kilosu 1450gr dı yani demem o ki bence zayıf bir bebek değil yeni farkettim 29da olduğunuzu

Cnm aslında biraz karıştı venimki ondanda böle karışıklık oluyor adete göre 31.haftada olmam laxım ona göre zayıf ama döllenme geç olduğu için iki hafta geç geliyor ama bıyu 31.haftaya göre kilosu haftadına göre az geliyor onun için benim kafamda çok karıştı başka bi dr gideyim dedim o daha da karıştırdı kafamı en itisi kendi dr devam etmek geriside allaha kalmış napayım yapacak bili yok öle yada böyle doğacak bu bebek(((

canım sen ultrason kağıdında karın çeresine göre baş çevresine göre filan ayrı ayrı ölçüm yapıyorlar haftalar farklı çıkıyor ona mı bakıyorsun eğer onlara bakıyorsan hiiç bakma çünkü herkesin öyle bütün değerler aynı haftada çımıyor tek bir doktora devam et bence de çünkü o en baştan beri gelişimini biliyor

Evt cnm başka dr gitmekle daha çok hata yaptım ben değil dr söyledi karın çevresi küçük diye kilosu az diye ama yok dediğin gibi baştan gittiğin dr devam etmek daha mantıklı zaten ona bakarsan hiç bir problem yok bu gittiğim zayıf dedi :))))aman işte canım ya ne kadar incelersen okadar çok bişi söyleyen oluyor bazende oluruna bırakmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…