2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

yok canım hiç zayıf değil dediğim gibi ben doktora gittiğimde 30. hafta içindeydim ve kzımın kilosu 1450gr dı yani seninkinden 100 gram fazla ama 1 hafta daha büyük haliyle öyle o zman benimki de zyıf bir bebek demek olur bu ki doktorum gayet normal olduğunu söyledi sen hiç takılma onlara o sağlıklı bir şekilde gelişimin srdürsün önemli olan o

Güle güle kullanın canım.
Biter canım sen merak etme bir kac günde bile halledilebiliyor.
Bana da taşıması zor geliyor. Ama bu gidişle tek alacağız. Öyle gözüküyor.

Ay benim de öyle kargocu hep bana getiriyor birşeyler. O kitabı bende istedim. Ama o dogum fotografı var içeride o beni mahvetti :0

kızlar bebişlerin kıyafetleri için hangi deterjanları aldınız yumuşatıcı kullancakmısınız??
Ben hacı Şakir aldım canım. Onunla yıkayacağım.
Güle güle kullansın bebegin aldıklarını. Sen ne iyi almışsin hemde icine sinmiş. Benim kafam cok karıştı. Bugun de baktık annemle araba ama tam da icime sinmedi.

Canım bizde seni merak ediyorduk. Neyse ki bebegin iyimis. Kac kilo aldın ki canım. Benim Dr da kilo konusunda biraz takıntılı ama bağırmasi cok yanlis. Keske söyleseydin evet kilo aldım ama bana bağırma hakkına sahip değilsiniz diye. Uyarıyor benimki de hep ama bağırmak ne demek.
Bu arada eşin geldi mı seninle hastaneye?
Ne uyuz bir ailesi var eşinin ya. Allah ıslah etsin hepsini.

Kızlar bi kaç gundur bebğim az hareket edıyor benımle aynı haftalarda olupta hareketleri az hisseden var mı? Bu arda c.tesi dr kontrolum vardı ve hersey normaldı ama hareketler azaldı sanki :18:

Ya kizlaaarr size birsey sorcam..benim alt tarafim acaip agriyor yani hani dayak yemissin gibi agrir ya bi yerin ayni öyle ne bileyim tarif bile edilmiyor aslinda.bu ne ki acaba??agriyi oturup kalkinca cok hissediyorum.aranizda yasayip yada duyan varmi??

Jasemincim cok sagol..send bulursun insaallah güzel icine sinen birsey.mutlaka icine sinsin amaaa

çok sağol canım o kadar sancıyla bide kanama olunca bende doğuracam sandım ama dediğim gibi çok yormuşum bide hamileliğim hep stres huzursuz o yüzden bebeğimide rahatsız etmişim

Canım yorma kendini artık. Bırak stres de yapma. Esine de iyilikle söylemeye çalış. Her hamile farklı oluyor. Üstelik zaman değişti eskiler kadar sağlam değiliz biz de. Yediklerimiz içtiklerimiz, etraftaki radyasyon vs. Kvalidenle de eşini cok fazla yalnız bırakma.

Ah canım benimkide 29. Haftada 1350 çıktı bugün dr büyük ihtimal zayıf doğacak dwdi canımı sıktı sana böle bişi dediker mi kilo almadı için ben bişiler yapablir miyim kiii acep(((

aa aynı 29 da benımkıde tam 1350 ıdı ve haftasına gore ıyı demiştı kı ıyı asagıda takvımınde hafta olarak 1300 gosterıyo 50 gr fazlası bıle var canım

kıyafetleri yıkayan arkadaşlarr beyazlarla acık pembeler var ayrımı attınız bırde 2 tane lcw battanıyem ve 1 tane tulumum var duyduguma gore lcw boya verıyomuşş nasıl yapmam lazım etıketlerını kestım arkasındakı kagıtları kstım şimdı yrın inş. yıkıcamda ee 2 tane kırmızı var onları da ayrı makıne acarsam 5 .6 makıne edıcek doldurmucakta 7 kıloluk makıneyı onerısı olan varmıdır acep

Kızlar bi kaç gundur bebğim az hareket edıyor benımle aynı haftalarda olupta hareketleri az hisseden var mı? Bu arda c.tesi dr kontrolum vardı ve hersey normaldı ama hareketler azaldı sanki :18:
şiddeti mi az yani anladığım kadarıyla daha hafifi hareket ediyor yani hiç hareket etmiyor değil bu hftalarda artık dönme hareketlerini daha fazla hissedersin demişti doktorum birde 4 kereden azsa hareketleri az demişti ama 4ü buluyorsa korkma bizde hergün aynı tempoda hareket etmiyoruz demişti bana senin de öyledir

canım aşağı kısımda ağrı bazen oluyor ama genelde gece faaliyetlerinden sonra oluyor ve beni malesef baya zorluyor neden acaba

Canım o ağrılar bendede oluyor özellikle biraz syakta kalsam daha çok ağrıyor senin haftan bana göre çok önde ama

34. haftada olanlar bılır belkı canm ya catı genişlemesı dıyolar omu kı

eve canım bugu daha az sankı zaten n hareketlı zamnlar 28 ve 32 miş azalacak artk demekki

:2:
dün aldım hacışakır canm hayır yumuşatıcı yoook kendı kokuları saracak kıyafetlerı sadece sabun tozu

Ben dalinin sıvı deterjanıyla yumuşatıvısını aldım onlarla yıkadım sabun toxu kalıntı bırakıyormuş ili kere durulaymak gerekiyormuş bende sıvı deterjan aldım

ben de bunu düşündüm bugün biliyor musun o minicik kıyafetler benim 8 kiloluk makineyi zaten doldurmazda ama beraber atınca renkler karışır mı acep yıkayan biri var mı nasıl yapış gerçi benim aldığım kıyafetlerin kalitesi iyi ama yine de boyaya güven olmaz..bu arada ben de yumuşatıcıya karşıyım kimyasal onlar bebekler için dense bile kimyasal madde ve son durulama suyunda aldığı için makine kıyafetlerin üstünde kalıyor kaldıki ben normalde de bu sebepten kullanmam

canım öle çok renkleri solacak sıcaklıkta yıkamaya gerek yok diye düşünüyorum onun için karışık konsa bile renkleri solmaz birbirine yıkama torbasıyla yıkamayı unutmayın çok küçük çorapları falan makinaya kaçabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…