2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

evet cnım haklısın bak benim aklıma yıkama torbası gelmedi iyiki de yazmışsın valla

bende hep kalıtelı aldım lınacım ya kızdılar bana neden boyle aldın dıye çok gıyemıceklr ıyı bışeye gerek yoktu dedıler git cıvılden al dedıler cıvile gıttım kazık gıbı kumaşları begenmedım ama kv dem benım marka düşkünüdür bazısını o aldı bende onun aldıgı magazalrdan aldım hep bırtek 2 , 3 parça lcw war oda dun arkdaş dıkkat et boya verıyo dedı lcw hatta sadece bebek değil buyuk kıyafetlerde bıle lcw boya verıyo dedı keske onlarıda almasaydım ama benım kv bır elbısealmış 90 lıra bır tulum 50 lıra uzerlerınde etıketlerı belkı 50 gun gıyemıcek kızım uyucek ama çok heveslıı toruna aman dıym anasına bşey yapmadılar sesımı cıkarmıyorum alsın

Kızlar bi kaç gundur bebğim az hareket edıyor benımle aynı haftalarda olupta hareketleri az hisseden var mı? Bu arda c.tesi dr kontrolum vardı ve hersey normaldı ama hareketler azaldı sanki :18:

Canım benim de dun az hareket etmişti. Ama bugun daha cok ediyor. Artık yerleri daralmaya başladığı icin az hissedilebiliyormus.

Canım bende henüz alt kısımda pek agri yok. Senin çatı cok genişliyor demek ki. Benimki hiç genişlemiyor galiba :)

Tatlim ben karisik yikadim kirmizi beyaz hepsini attim.30 derecelik narin yikamayi sectim hicbirisi akitmadi.

Canim bundan bir ay kadar oldu sanirim. Benim de karin cevresi kucuk cikmisti.haftasina gore on gun geriden geliyordu.
Ramazanda ilk bir hafta oruc tuttum. Ardindan doktora gittim bir bakalim bebis ne durumda diye. Acikcasi biraz stres oldum
Oruc tuttugum icin. Doktor ultrasona bakti. Bebek kendi yag depolarini kullanmaya baslamis. Beslenememis dedi doktorum.. o kadar uzuldum ki..
On gun sonra tekrar cagirdi kontrole. Bu on gunluk sure zarfinda beslenmeme cok dikkat ettim.oruc kesinlikle yasak dedi. Ne halde oldugnu goruyorsun dedi. On gunun sonunda dr a gittigimde rahatladim.bebisim on gunde onbes gunluk beslenmis.colk sukur.cok stresli on gun gecirdim.
Yediklerine dikkat et canim. Insaallah bebeginin karin cevresi normal seyrine girer.. benim bebegim de ultrasona gore on gun geriden geliyor.bunda bir sorun oldugunu soylemedi doktorum. Simdi sabirsizlikla doktora gidecegim gunu bekliyorum.bebegimin son durumunu cok merak ediyorum..

Bende daha yıkamadım ama herhalde ayrı ayrı 30 derecede yıkarım kuşa programda. Çünkü birde boyamasın. Bende bugun lcw'den bir kac bady vs aldım. Onlar da mı boyar.

ya canım belki çok giymicekler ama sonuçta sağlıklarını da etkiliyor kullanılan kumaşın boyası kalitesiz ucuz ürünün boya maddesi de kalitesiz ve kansorejen etki yapıyor bence o yüzden sen diyenleri takma bana da eltilerim öyle diyor kendileri çok kalitesiz almışlar biri geçen hafta doğumm yaptı aldığı hastane çıkşına ben hayatta para vermem resmen elek gibi aldığı bütün kıyafetler ve çok sert hiç hoş değiller benimkileri görseler ve fiyatını bilseler kesin laf ederler ama kim takar

Bende daha yıkamadım ama herhalde ayrı ayrı 30 derecede yıkarım kuşa programda. Çünkü birde boyamasın. Bende bugun lcw'den bir kac bady vs aldım. Onlar da mı boyar.

bilmıyorumkı canım ya elımdee bı tanesını yıkıcam denıcem boyası cıkarmı dıye ama egılemıyorumkı elımde gecen bışley yııkayayaım deıdmde yıkayamadım 15 dklık programda 30 derecede yıkıcamda

boşun ademiyorlar akıl akıldan üstündür diye ben de alayım yıkama torbası
aynen canım
yok canım koku olmucak bebeklerımız sut kokacak bebek kokusu nasıl guzeldır dusunsenekı
ay nasıl heyecan verici
Tatlim ben karisik yikadim kirmizi beyaz hepsini attim.30 derecelik narin yikamayi sectim hicbirisi akitmadi.

bende narinde 30 derecede yıkıcam inşallah odamız bi gelsinde

içinde lcw varmıydı canım banada boymaz gıbı gelıyo acıık pembe zaten kırmızı hastane cıkısımda var hadı onları ayrı yıkarımda o pembeler nasıl olacak

içinde lcw varmıydı canım banada boymaz gıbı gelıyo acıık pembe zaten kırmızı hastane cıkısımda var hadı onları ayrı yıkarımda o pembeler nasıl olacak

lcw nin kıyafetleri soluomuymuş bende aldım kırmızı bi body onu ayrı yıkıyım olmadı yıkayanlar bi bilgi versin

Bende artık birbirine benzer renklileri 30 derecede kısa programda yıkarım. Elde zor olur canım. Eğilmek ne mümkün. Ancak yuksek bir yerde yıkamalısın. Ama 15 dk programda da olur. Artık ilk sefer 8kg lik makinelerde yıkayacağız 3-4 parça kıyafetleri :))

İnş benimkide aradaki farkı kapatır benim baştan beri iki hafta geriden geliyor cnm sürekli gittiğim dr zaten problem yok dedi ben kendim ksşındım başka dr gittim bugün o karın çevresi küçük dedi çok takıntılı olfum galiba kendi dr güvenmedim aklım daha da katıştı(((((

Pişt napıyosunuz?Ben de eşimle biraz yürüyüş yaptım geldim ,evde çok sıkılmıştım iyi geldi..ama eski halim yok artık,eskiden çok hızlı yürürdüm,yüüürümeyi çok severdim..Miniklerimizin çamaşırlarını mı konuşuyorsunuz?Benim telefonda bebek programı var onda yıkarım ama deterjanını almadım henüzAblam yardıma gelecekmiş,içimi rahatlattı valla,yoksa kv ve tayfası gelecekti ama ablamla daha rahatım ben

Evet ama normal gece faaliyetinden sonra agrimasi kuzu bende bayadir yok o faaliyet ama iste cözemedigim bir agri..tuhaf
Canım o ağrılar bendede oluyor özellikle biraz syakta kalsam daha çok ağrıyor senin haftan bana göre çok önde ama

Bende de ayakta oluyor o agri daha cok..acaba normalmi ki canim
34. haftada olanlar bılır belkı canm ya catı genişlemesı dıyolar omu kı

Ayy kuzum ne genislemesi erken degilmi ki daha ben zaten su genisleme isini fln hic anlamiyorum bide diyorlar ya alt taraf dogumdan sonra büyürmüs genislermis diye korkuyorum vallaha insaallah ayni kalir
Canım bende henüz alt kısımda pek agri yok. Senin çatı cok genişliyor demek ki. Benimki hiç genişlemiyor galiba :)

deme kizzzz öyle :) genislemesin cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…