canım öle çok renkleri solacak sıcaklıkta yıkamaya gerek yok diye düşünüyorum onun için karışık konsa bile renkleri solmaz birbirine yıkama torbasıyla yıkamayı unutmayın çok küçük çorapları falan makinaya kaçabilir
evet cnım haklısın bak benim aklıma yıkama torbası gelmedi iyiki de yazmışsın valla
ben de bunu düşündüm bugün biliyor musun o minicik kıyafetler benim 8 kiloluk makineyi zaten doldurmazda ama beraber atınca renkler karışır mı acep yıkayan biri var mı nasıl yapış gerçi benim aldığım kıyafetlerin kalitesi iyi ama yine de boyaya güven olmaz..bu arada ben de yumuşatıcıya karşıyımkimyasal onlar bebekler için dense bile kimyasal madde ve son durulama suyunda aldığı için makine kıyafetlerin üstünde kalıyor kaldıki ben normalde de bu sebepten kullanmam
geçen gün eltim söledi bende unutmuştum eksik listeme yazdım onuda
yumuşatıcı konusunda kararsızdım zaten kullansammı kullanmasammı diye en iyisi kullanmamak
Kızlar bi kaç gundur bebğim az hareket edıyor benımle aynı haftalarda olupta hareketleri az hisseden var mı? Bu arda c.tesi dr kontrolum vardı ve hersey normaldı ama hareketler azaldı sanki :18:
Ya kizlaaarr size birsey sorcam..benim alt tarafim acaip agriyor yani hani dayak yemissin gibi agrir ya bi yerin ayni öyle ne bileyim tarif bile edilmiyor aslinda.bu ne ki acaba??agriyi oturup kalkinca cok hissediyorum.aranizda yasayip yada duyan varmi??
Jasemincim cok sagol..send bulursun insaallah güzel icine sinen birsey.mutlaka icine sinsin amaaa
kıyafetleri yıkayan arkadaşlarr beyazlarla acık pembeler var ayrımı attınız bırde 2 tane lcw battanıyem ve 1 tane tulumum var duyduguma gore lcw boya verıyomuşş nasıl yapmam lazım etıketlerını kestım arkasındakı kagıtları kstım şimdı yrın inş. yıkıcamda ee 2 tane kırmızı var onları da ayrı makıne acarsam 5 .6 makıne edıcek doldurmucakta 7 kıloluk makıneyı onerısı olan varmıdır acep
Onu iki gündür yapıyorum burdan okumuştum karın çevresi küçük çıktı cnm haftadına göre boyu falan normal çıktı ransiyonumda13 8 çıktı yine kont et dedi ama başka dr gitmekte hiç iyi olmuyomuş bunu anlafım kafam iyice karıştı canım(((
kıyafetleri yıkayan arkadaşlarr beyazlarla acık pembeler var ayrımı attınız bırde 2 tane lcw battanıyem ve 1 tane tulumum var duyduguma gore lcw boya verıyomuşş nasıl yapmam lazım etıketlerını kestım arkasındakı kagıtları kstım şimdı yrın inş. yıkıcamda ee 2 tane kırmızı var onları da ayrı makıne acarsam 5 .6 makıne edıcek doldurmucakta 7 kıloluk makıneyı onerısı olan varmıdır acep
bende hep kalıtelı aldım lınacım ya kızdılar bana neden boyle aldın dıye çok gıyemıceklr ıyı bışeye gerek yoktu dedıler git cıvılden al dedıler cıvile gıttım kazık gıbı kumaşları begenmedım ama kv dem benım marka düşkünüdür bazısını o aldı bende onun aldıgı magazalrdan aldım hep bırtek 2 , 3 parça lcw war oda dun arkdaş dıkkat et boya verıyo dedı lcw hatta sadece bebek değil buyuk kıyafetlerde bıle lcw boya verıyo dedı keske onlarıda almasaydım ama benım kv bır elbısealmış 90 lıra bır tulum 50 lıra uzerlerınde etıketlerı belkı 50 gun gıyemıcek kızım uyucek ama çok heveslıı toruna aman dıym anasına bşey yapmadılar sesımı cıkarmıyorum alsın
Bende daha yıkamadım ama herhalde ayrı ayrı 30 derecede yıkarım kuşa programda. Çünkü birde boyamasın. Bende bugun lcw'den bir kac bady vs aldım. Onlar da mı boyar.
aynen canımboşun ademiyorlar akıl akıldan üstündür diye ben de alayım yıkama torbası
ay nasıl heyecan vericiyok canım koku olmucak bebeklerımız sut kokacak bebek kokusu nasıl guzeldır dusunsenekı
Tatlim ben karisik yikadim kirmizi beyaz hepsini attim.30 derecelik narin yikamayi sectim hicbirisi akitmadi.
Tatlim ben karisik yikadim kirmizi beyaz hepsini attim.30 derecelik narin yikamayi sectim hicbirisi akitmadi.
içinde lcw varmıydı canım banada boymaz gıbı gelıyo acıık pembe zaten kırmızı hastane cıkısımda var hadı onları ayrı yıkarımda o pembeler nasıl olacak
bilmıyorumkı canım ya elımdee bı tanesını yıkıcam denıcem boyası cıkarmı dıye ama egılemıyorumkı elımde gecen bışley yııkayayaım deıdmde yıkayamadım 15 dklık programda 30 derecede yıkıcamda
İnş benimkide aradaki farkı kapatır benim baştan beri iki hafta geriden geliyor cnm sürekli gittiğim dr zaten problem yok dedi ben kendim ksşındım başka dr gittim bugün o karın çevresi küçük dedi çok takıntılı olfum galiba kendi dr güvenmedim aklım daha da katıştıCanim bundan bir ay kadar oldu sanirim. Benim de karin cevresi kucuk cikmisti.haftasina gore on gun geriden geliyordu.
Ramazanda ilk bir hafta oruc tuttum. Ardindan doktora gittim bir bakalim bebis ne durumda diye. Acikcasi biraz stres oldum
Oruc tuttugum icin. Doktor ultrasona bakti. Bebek kendi yag depolarini kullanmaya baslamis. Beslenememis dedi doktorum.. o kadar uzuldum ki..
On gun sonra tekrar cagirdi kontrole. Bu on gunluk sure zarfinda beslenmeme cok dikkat ettim.oruc kesinlikle yasak dedi. Ne halde oldugnu goruyorsun dedi. On gunun sonunda dr a gittigimde rahatladim.bebisim on gunde onbes gunluk beslenmis.colk sukur.cok stresli on gun gecirdim.
Yediklerine dikkat et canim. Insaallah bebeginin karin cevresi normal seyrine girer.. benim bebegim de ultrasona gore on gun geriden geliyor.bunda bir sorun oldugunu soylemedi doktorum. Simdi sabirsizlikla doktora gidecegim gunu bekliyorum.bebegimin son durumunu cok merak ediyorum..
şiddeti mi az yani anladığım kadarıyla daha hafifi hareket ediyor yani hiç hareket etmiyor değil bu hftalarda artık dönme hareketlerini daha fazla hissedersin demişti doktorum birde 4 kereden azsa hareketleri az demişti ama 4ü buluyorsa korkma bizde hergün aynı tempoda hareket etmiyoruz demişti bana senin de öyledir
canım aşağı kısımda ağrı bazen oluyor ama genelde gece faaliyetlerinden sonra oluyor ve beni malesef baya zorluyor neden acaba
Canım o ağrılar bendede oluyor özellikle biraz syakta kalsam daha çok ağrıyor senin haftan bana göre çok önde ama
34. haftada olanlar bılır belkı canm ya catı genişlemesı dıyolar omu kı
Canım bende henüz alt kısımda pek agri yok. Senin çatı cok genişliyor demek ki. Benimki hiç genişlemiyor galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?