benimde ablam gelecek yoksa tek başıma halletmem imkansız hoş ablam gelmese gelecek kimse yokPişt napıyosunuz?Ben de eşimle biraz yürüyüş yaptım geldim ,evde çok sıkılmıştım iyi geldi..ama eski halim yok artık ,eskiden çok hızlı yürürdüm,yüüürümeyi çok severdim..Miniklerimizin çamaşırlarını mı konuşuyorsunuz?Benim telefonda bebek programı var onda yıkarım ama deterjanını almadım henüz Ablam yardıma gelecekmiş,içimi rahatlattı valla,yoksa kv ve tayfası gelecekti ama ablamla daha rahatım ben
uyku tutmadı bizde geldik minnakımla
benimde ablam gelecek yoksa tek başıma halletmem imkansız hoş ablam gelmese gelecek kimse yok
hoşgeldiniz nasılsınız efenim
lcw nin kıyafetleri soluomuymuş bende aldım kırmızı bi body onu ayrı yıkıyım olmadı yıkayanlar bi bilgi versin
Pişt napıyosunuz?Ben de eşimle biraz yürüyüş yaptım geldim ,evde çok sıkılmıştım iyi geldi..ama eski halim yok artık ,eskiden çok hızlı yürürdüm,yüüürümeyi çok severdim..Miniklerimizin çamaşırlarını mı konuşuyorsunuz?Benim telefonda bebek programı var onda yıkarım ama deterjanını almadım henüz Ablam yardıma gelecekmiş,içimi rahatlattı valla,yoksa kv ve tayfası gelecekti ama ablamla daha rahatım ben
İnş benimkide aradaki farkı kapatır benim baştan beri iki hafta geriden geliyor cnm sürekli gittiğim dr zaten problem yok dedi ben kendim ksşındım başka dr gittim bugün o karın çevresi küçük dedi çok takıntılı olfum galiba kendi dr güvenmedim aklım daha da katıştı(((((
uyku tutmadı bizde geldik minnakımla
Canım bende eskisi gibi yürüyemiyirum. Paytak paytak yutuyorum sanki :)Pişt napıyosunuz?Ben de eşimle biraz yürüyüş yaptım geldim ,evde çok sıkılmıştım iyi geldi..ama eski halim yok artık ,eskiden çok hızlı yürürdüm,yüüürümeyi çok severdim..Miniklerimizin çamaşırlarını mı konuşuyorsunuz?Benim telefonda bebek programı var onda yıkarım ama deterjanını almadım henüz Ablam yardıma gelecekmiş,içimi rahatlattı valla,yoksa kv ve tayfası gelecekti ama ablamla daha rahatım ben
Ayy kuzum ne genislemesi erken degilmi ki daha ben zaten su genisleme isini fln hic anlamiyorum bide diyorlar ya alt taraf dogumdan sonra büyürmüs genislermis diye korkuyorum vallaha insaallah ayni kalir
deme kizzzz öyle :) genislemesin cok
Aüma 29. Hafta da1350ıyı nasıl gerıde oluyo anlamadımkı herkesın öyleydı hep mi gerıyız ozaman yanlışlık nerde canm ben mı yanlış anlıyorum
bnde tavsiye etmiyorum.1 ay once kendıme bır bluz aldım elımde yıkadım ,ne kadar çok boya varmış hepsi aktı ,ben kendıme gıymedım ki çocuguma hıç gıydırmem ...
Evet ama normal gece faaliyetinden sonra agrimasi kuzu bende bayadir yok o faaliyetama iste cözemedigim bir agri..tuhaf
Bende de ayakta oluyor o agri daha cok..acaba normalmi ki canim
Ayy kuzum ne genislemesi erken degilmi ki daha ben zaten su genisleme isini fln hic anlamiyorum bide diyorlar ya alt taraf dogumdan sonra büyürmüs genislermis diye korkuyorum vallaha insaallah ayni kalir
deme kizzzz öyle :) genislemesin cok
Canım bende eskisi gibi yürüyemiyirum. Paytak paytak yutuyorum sanki :)
Bu arada senin telefon ne marifetliymis bebek programıyla çamaşır da yıkıyor denek :))
Saka bi yana ablanın gelmesi iyi olur tabi. Kendi canin en azından.
Canım çatı genişlemesi iyi birsey aslında. Normal dogum istiyorsun ya sen. Bende istiyorum gerçi.
Çatı dar olursa bebegin kafası da buyuk, ordan geçmez, o zaman da sezeryana alırlar.
Bak alıntı yapıyorum bir siteden:
Pubik bölge veya çatı kemiği denilen bölge vajen üstündeki tüylenmenin olduğu bölgedir. Bu bölgede gebelik sırasında veya doğum sonrasında ağrı olabilir. Gebeliğin 10. haftasından sonra pubik kemikte genişleme ve ayrılma başlar.
Gebe olmayan insanlarda pubik kemikler arasındaki eklem mesafesi yaklaşık 4-5 mm kadardır. Gebelikte artan relaxin hormonunun gevşetici etkisi ile bu aralığın bir kaç mm artması normaldir. Gebelikte aralığın 9 mm'ye kadar artması normal kabul edilir. Bu normal ayrılma doğumun kolay olması için gereklidir.
Buyurmuş mü ne dıyosun ya büşram sen kız olurmuki sezeryanla aynı kalırsa ondada amelıyaz ızı ve göbek sarkıyomuş ee napıcaz bız genişlemesı senin avından ıyı bişey ama yırtıgın olmaz esnek olacak doguma kadar yavaş yavaş açılsa doğumdan sonra toparlar o dikişde olmaz keske hepimiz 35lerde açılmaya başlasak
Cok sagol kuzu harika bilgiler..demekki normal dogum icin gerekli.benimki genisliyor ozaman ama birde su malum yer genisliyor dogumdan sonra diyorlar..iste o beni korkutuyor
günaydın annişler ve mutlu bebişlerr
aa aynı 29 da benımkıde tam 1350 ıdı ve haftasına gore ıyı demiştı kı ıyı asagıda takvımınde hafta olarak 1300 gosterıyo 50 gr fazlası bıle var canım
günaydın kızlar ve bebişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?