2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
benimde ablam gelecek yoksa tek başıma halletmem imkansız hoş ablam gelmese gelecek kimse yok
uyku tutmadı bizde geldik minnakımla

hoşgeldiniz nasılsınız efenim

benimde ablam gelecek yoksa tek başıma halletmem imkansız hoş ablam gelmese gelecek kimse yok

hoşgeldiniz nasılsınız efenim

iyiyiz efenim süt içiyoz lokum yiyoz akşam bi ara karnıma bi sancı girdi çok kötü oldum yatağa yattım elim karnımda ağlamaya başladım.oğluma bir şey oldu dıye cok korktum oda anında tekme attı annesını rahatlattı. bu seferde mutluluktan ağladım

lcw nin kıyafetleri soluomuymuş bende aldım kırmızı bi body onu ayrı yıkıyım olmadı yıkayanlar bi bilgi versin

bnde tavsiye etmiyorum.1 ay once kendıme bır bluz aldım elımde yıkadım ,ne kadar çok boya varmış hepsi aktı ,ben kendıme gıymedım ki çocuguma hıç gıydırmem ...

Kız telrfonundaki yıkama programı nasıl :)

Aüma 29. Hafta da1350ıyı nasıl gerıde oluyo anlamadımkı herkesın öyleydı hep mi gerıyız ozaman yanlışlık nerde canm ben mı yanlış anlıyorum

Canım bende eskisi gibi yürüyemiyirum. Paytak paytak yutuyorum sanki :)
Bu arada senin telefon ne marifetliymis bebek programıyla çamaşır da yıkıyor denek :))
Saka bi yana ablanın gelmesi iyi olur tabi. Kendi canin en azından.

Canım çatı genişlemesi iyi birsey aslında. Normal dogum istiyorsun ya sen. Bende istiyorum gerçi.
Çatı dar olursa bebegin kafası da buyuk, ordan geçmez, o zaman da sezeryana alırlar.
Bak alıntı yapıyorum bir siteden:
Pubik bölge veya çatı kemiği denilen bölge vajen üstündeki tüylenmenin olduğu bölgedir. Bu bölgede gebelik sırasında veya doğum sonrasında ağrı olabilir. Gebeliğin 10. haftasından sonra pubik kemikte genişleme ve ayrılma başlar.
Gebe olmayan insanlarda pubik kemikler arasındaki eklem mesafesi yaklaşık 4-5 mm kadardır. Gebelikte artan relaxin hormonunun gevşetici etkisi ile bu aralığın bir kaç mm artması normaldir. Gebelikte aralığın 9 mm'ye kadar artması normal kabul edilir. Bu normal ayrılma doğumun kolay olması için gereklidir.

Aüma 29. Hafta da1350ıyı nasıl gerıde oluyo anlamadımkı herkesın öyleydı hep mi gerıyız ozaman yanlışlık nerde canm ben mı yanlış anlıyorum

Benimki de 29. Haftada 1400 civarıydi. Bence cok takiyoruz bu kilo konusunu. Bebeklerimiz saglikli olsunlar da. Zaten hamilelik takvimlerindekinden de geri kalmıyoruz ki.

Son düzenleme:
bnde tavsiye etmiyorum.1 ay once kendıme bır bluz aldım elımde yıkadım ,ne kadar çok boya varmış hepsi aktı ,ben kendıme gıymedım ki çocuguma hıç gıydırmem ...

Buyurmuş mü ne dıyosun ya büşram sen kız olurmuki sezeryanla aynı kalırsa ondada amelıyaz ızı ve göbek sarkıyomuş ee napıcaz bız genişlemesı senin avından ıyı bişey ama yırtıgın olmaz esnek olacak doguma kadar yavaş yavaş açılsa doğumdan sonra toparlar o dikişde olmaz keske hepimiz 35lerde açılmaya başlasak

Cok sagol kuzu harika bilgiler..demekki normal dogum icin gerekli.benimki genisliyor ozaman ama birde su malum yer genisliyor dogumdan sonra diyorlar..iste o beni korkutuyor

Evet aslinda sezeryandada o var amaaann benim kafa iyce karisti sezinim yaaa..ne takiyosam bunlari simdiden olacagi varsa oluyor zaten benim catlaklar gibi ne üzüyom bosyere kendimi dimiii ama

Cok sagol kuzu harika bilgiler..demekki normal dogum icin gerekli.benimki genisliyor ozaman ama birde su malum yer genisliyor dogumdan sonra diyorlar..iste o beni korkutuyor

Canım orası cok cabuk toparlanıyor diyorlar. En cabuk iylesen bölge orasıymis. Ama deformasyon oluyordur yani o kadar da olacak artık.

annelik koly değil ağrıda olacak sancıda kiloda hepsi anneliğin parçası daha bebekler gelince aşısı ishali gazı dişi ooo önümüzde daha çook yol var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…