2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bnde tavsiye etmiyorum.1 ay once kendıme bır bluz aldım elımde yıkadım ,ne kadar çok boya varmış hepsi aktı ,ben kendıme gıymedım ki çocuguma hıç gıydırmem ...

evet bende tavsiye etmiyorum kendime aldığım ve eşimin aldığı bütün penyeleri soldu.eşim bir kez giydi birdaha giymedi soldular diye.30 da yıkadım sıcakta da yıkamadım ama giyilecek halleri kalmadı bebeğime çorap dahi almadım ordan

günaydın sadecikkk nerdesin kız sennnn öldük meraktan kanaman durdumu doktora gittinmi

ahh canım kanamadan değil ama sinirden ölecektim..evet canım gecikmeli olarak gittim doktora kendimi bebeğimi fazla zorlamışım yormuşum onun dışında önemli bişey yok.sancılarım başladı artık günde 6 kereye kadar normal kabul ediyor doktor ama.kızım 29 haftalık 1650 gramdı ama bugün 30.haftamıza girdik herşeyi normal kızımız çok sağlıklı dedi doktor teyzesi ama bana kızdı dondurma tatlı hamur işi makarna pilav kızartma çilolata pasta hepsi yasak dedi bende dayanamadım yedim dedim dayanamıyorum dedim bana kızda sesini yükseltti o zaman yuvarlana yuvarlana gelirsin doğuma dedi oracaıkta ağlıcaktım çok zoruma gitti sekreterin yanunda bugün kepek ekmeğine başaldım sadece yeşillik yicem çok dokundu öyle demesi

4 kilo aldımc anım almışım yani hiç anlamadım nasıl aldım ama dondurma çok yedim geçen ay 1 kilo almıştım çok sevinmiştim bu ay 4 kilo almışım.çok üzüldüm daha doğrusu ben takmıyorum da doktorum öyle azarlayınca bağrınca çok zoruma gitti.paramla laf işitiyorum azar işitiyorum ya.eskiden olsa özel doktorlar kapıda karşılarlardı şimdi ağzına geleni sayıyolar

geçmiş olsun kuzum sen niye yoruyosun kendini o kadar minnaklarımız herşeyden önemli biliyosun. o nasıl doktormuş yaaaaa söylediklerine bak benim doktorumda bana çok kilo almışsın dedi ama hiç de kızmadı. ilk başlarda benimde çok sıkıntım vardı kanamam vardı doktora hep morali bozuk gidiyodum. kadın bu hallerimiz gördükçe seviniyo. boşver sağlıklı olsun bebeğin kiloyu dert etme verirsin diyo. seninkide tam moral bozmuş takma kuzum yaaa

Merhaba canim bende havuzlu hana gidicem buhafta nasıldı neler aldin. Tavsiye edecegin magaza var mı mesela

wall ben medikal anlamda alınacak birçok şeyi aycan mağazası var ordan aldım bebek şekerlerinide özlem bebek şekerlerine yaptırıyorum onlar hazırlanıo henüz alamadım . aycan mağazasından chicco gb bir çok markayı daha uyguna alman mümkün , tarak tırnakmakası biberon boğulma önleyici yastık havlu hastane çıkışı bir sürü şey aldım ordan ve internet teki birçok ürünün fiyatından daha uyguna geldi , ben tavsiye ederim canım
lohusa geceliğimi çamaşırlarımı falanda yanlış hatırlamıosam kısmet die bi mağazadan aldım . htırladıklarım bunlar tek alt ve tek üstleride öle başka mağazalardan aldım

,
kadın geldi canım başında durmazsam uyduruveriyorda ılk zamanalr çok uyku halındeydık yaa uyuyordum o yaparken

hımm o zaman durum farklı canım ben tanıdık anne,abla filan yardım edecek zannetmiştim.banada 2 haftada bir bayan geliyor oda öyle gelişi güzel yapıyor.

sadecik iyi olmana sevindik seni merak ettik nasıl oldun diye ki şükür iyisin sen hangi hastaneye gidiyorsun ne biçim doktormuş bu
toplamda kaç kilo aldın ki sen hem zaten tedavi olmuşsun

inş canım ben mecburiyetten ayrıldım işten sanırım bundan sonrada kamu hariç çalışmam tabi bizde mesai fazla oluyordu o yüzden

sadecik iyi olmana sevindik seni merak ettik nasıl oldun diye ki şükür iyisin sen hangi hastaneye gidiyorsun ne biçim doktormuş bu
toplamda kaç kilo aldın ki sen hem zaten tedavi olmuşsun

ben edirnedeyim canım özel hastane.evet zaten kilolu hamile kaldım 74le hamile kaldım daha ilk başta bana çok kilolusun kilo almanı istemiyorum ilk 3 4 ay dedi.evet çok kilo aldım tedavideyken ve ben hala kullanıyorum tüp bebek tedavisindeki aynı ilaçları.74le hamile kaldım 87 kiloyum şuanda biliyorum çok fazla ama elimde değil insan isteyerek bilerek alırmı almışım işte.geçen ay 1 kilo bu ay 4 kilo bazen 2 kilo dengesiz aldım ben

bidahaki kontrole 3 hafta sonra çağırdı.kızlar nts mi nst mi ne varya ona hangi haftada bağlıyolar?
cnm gecen hafta benim sol kasıgımda bi sancı vardı. çalışabilir raporu almak için gittiğimde ısrarla nst ye girmek istedim ve girdim. sancım var sandım ama yokmuş şükür. oradaki hemşireler bana 32. haftada başladığını söylediler ama doktorun göndermeye hiç niyeti yoktu. ben ısrar ettım iyikide ettim içim rahatladı.

günaydın canım iyiyiz şükür ama sabah sabah bir uykum varki sorma neden oldu böylee
bende sabah kalktıgımda gözlerim kıpkırmızıydı cnm. ilk defa evde eşimle beraber kahvaltı yaptık güzelde oldu. hep iş yerlerinde yiyoduk ikimizde. puaça puaça nereye kadar dimi

inş canım ben mecburiyetten ayrıldım işten sanırım bundan sonrada kamu hariç çalışmam tabi bizde mesai fazla oluyordu o yüzden

mecburiyetten ayrılmakta zor canım benim allah gönüllerimize göre işler versin

bende senin gibiyim cnaım hatta şuan senden kiloluyum doktorum sadece normal istiyorsan fazla kilo alma dedi sen takma onu çok fazla zaten sen sezeryan yaparsın minnak kızını riske atmazsın

aa o zaman 3 hafta sonra beni nstye alırlar canım

evet canım ben sezeryan istiyorum ama daha hiç doğumu konuşmadık doktorumla belki bidahaki kontrole konuşuruz canım.zaten ne kaldıki hepimiz azalttık az kaldı bebişlerimize kavuşmaya.sizin doktorlar da ne güzel benim psikolojimi bozdu benim doktor dün değiştirmeyi bile düşündüm ama çok az kaldı doğuma riske girmek istemiyorum yeniden başka doktorla

kızlar dün sabiha paktuna nın hamileyim kitabını aldım hoşuma gitti ama normal doğum resimleri o bebeğin başı çıkarken falan ay o resimler beni korkuttu 2 tanede kitap siparişi verdim biri merhaba bebek diğerini komik ama unuttum şimdi ismini

sabah eşim işten gelince bizim tatlı bıdıkta uyandı ama ne uyanmak parti var içerde ne tarafa yattısam uyutmadı en sonunda kalktım zaten çok da aç uyanmışım sanki yıllardır yemek yemiyor gibi

az önce yazdıklarım feyzaya değil sadecik'e idi ama nedense sanki ondan alıntı olmuş ama onun içinde geçerli tabi bu durum hepimiz için geçerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…